CROATIAN  ENGLISH   ESPAÑOL  GREEK  NEDERLANDS  POLSKI  PORTUGUÊS EU   PORTUGUÊS BR  ROMANIAN  РУССКИЙ

What part will your country play in World War III?

By Larry Romanoff

 

The true origins of the two World Wars have been deleted from all our history books and replaced with mythology. Neither War was started (or desired) by Germany, but both at the instigation of a group of European Zionist Jews with the stated intent of the total destruction of Germany. The documentation is overwhelming and the evidence undeniable. (1) (2) (3) (4) (5) (6) (7) (8) (9) (10) (11)

 

That history is being repeated today in a mass grooming of the Western world’s people (especially Americans) in preparation for World War IIIwhich I believe is now imminent. It is evident that War Clouds are gathering. The signs are everywhere, with media coverage and open talk of war in many countries. The RAND Corporation have for years been preparing military scenarios for World War III, and NATO is reported to be currently doing so. Vast movements of NATO troops and equipment are either in preparation or process to surround Russia. The US is surrounding China with military bases including the world's largest in Guam. Both China and Russia are surrounded with nearly 400 US biological weapons labs. Iran is entirely vulnerable from the American military build-up in the Middle East.

READ MORE

   

FREE JULIAN ASSANGE

Thursday, May 4, 2017

ROMINA – BENJAMIN FULFORD:24:04:2017


Noi toti trebuie sa facem astfel, ca sa fie înlaturat guvernul privat criminal al Statelor Unite, pe 1 Mai

24 Aprilie, 2017

Cu toate ca experienta de viata ma învatat sa nu fixez date precise, multiple surse independente afirma toate, ca ceva enorm se pregateste pentru ziua 1 Mai. Pentru principalele prese de propaganda, este ziua în care guvernul American ar trebui sa puna cheia sub usa, cu exceptia cazului în care plafonul datoriei va fi ridicat.


Este de asemenea ziua în care se asteapta ca Porto Rico, o filiala a guvernului privat al Statelor Unite, retinuta 100% sa intre în faliment.Surse ale CIA, Illuminati gnostici, serviciul de informatii militar japonez si al Pentagonului, afirma ca, este ziua în care lumea are o sansa de a lupta pentru a pune capat definitiv, guvernului privat al Statelor Unite, si sa instaureze Republica Statelor Unite ale Americii, mai cunoscuta de public sub eticheta «Vechea buna America».


Societatea Dragonului Alb (WDS), face presiune asupra principalilor creditori ai guvernului privat al Statelor-Unite, Japonia si China, pentru ca ei sa nu prelungeasca mai mult existenta guvernului privat, atîta timp cît el ramîne sub controlul Mafiei Khazar. Li sa spus, ca demolirea controlata a guvernului privat al Statelor-Unite, ar pune capat finantarii razboaielor interminabile, a lui Daesh, a terorismului, loviturilor montate sub steag fals, difuzarii de arme biologice, etc., etc.

Mafia Khazar  a devenit ceea ce am putea descrie ca o institutie debila în aceste ultime zile, în momentul în care data falimentului se apropie. Tentativele recente pentru a declansa cel de-al Treilea Razboi Mondial în Siria si în Coreea de Nord, sunt urmate de amenintari reînnoite de terorism nuclear si biologic, si aceste delire fara îndoiala vor continua pîna ce ei vor fi pusi definitiv în situatia de a nu mai reusi sa prejudice.
Nu este la întîmplare ca noul sef al Cavalerilor de Malta, va fi ales pe 29 Aprilie, exact înaintea datei limita a falimentului Societatii private a Statelor-Unite. Marele Maestru al Ordinului, Matthew Festing, a fost concediat recent de Papa, aparent din cauza unei controversii despre prezervative.


Totusi, surse ale serviciului de informatii militare japoneze, ale Logiei masonice italiene P2 si ale MI6, confirma toate, ca factiunea fascista a Cavalerilor de Malta, dirijata de Festing, este implicata pîna la gît, în atentatul nuclear, si în tsunami din 11 Martie 2011, împotriva Japoniei. Satanistul auto-proclamat, Leo Zagami, care mi-a trimis e-mailuri amenintînd ca va îneca Japonia în mare, exact dupa Fukushima, pretindea a fi de asemenea un conducator al Cavalerilor de Malta.
Ca o paranteza, un prieten care a vizitat recent Fukushima cu un contador Geiger, a fost incapabil sa detecteze alt ceva decît un nivel de radiatie normala.


În tot cazul, Cavalerii de Malta care sunt oficial, o asociatie de caritate, este un ordin militar al Bisericii Catolice* foarte vechi, si factiunea fascista a acestui Ordin, a fost în secret responsabila de controlul liderilor mondiali ai coruptiei, asociat la amenintari si asasinate. Ei au exercitat de asemenea o influenta puternica asupra militarilor Americani, dat fiind ca numerosi ofiteri de patente înalte, sunt Cavaleri de Malta.

*Ordinul Sfîntului-Ion din Ierusalim, numit de asemenea ordinul Ospitalierilor, este un ordin religios catolic ospitalier si militar fundat pe 15 Februarie 1113, prin bula papei Pascal II (Ndt)

Deci, o alegere implicînd 60 de cavaleri, va avea de fapt o influenta decisiva asupra viitorului planetei, în special asupra Statelor-Unite.

În paralel, fugarul pe termen, Henry Kissinger a contactat WDS saptamîna trecuta, pentru a declara ca el taiase puntile cu mult timp în urma, cu David Rockefeller, pentru ca acest ultimul, îl umilise public.

Transcriere
Surse ale CSIS (Center for Strategic and International Studies), pretinzînd a fi mesagerii lui Kissinger, au afirmat ca Rockefeller obligase în mod repetat pe Kissinger, sa-i serveasca ceaiul, si sa faca pe servitorul, în fata demnitarilor întregii lumi.

Totusi, Kissinger a fost capturat de KGB, în anii 1960, torturat si transformat în agentul KGB-ului, cu numele de cod Bor, înainte de a intra în cabinetul Presedintelui Richard Nixon, conform acestor surse. De atunci, Kissinger nu a mai lucrat cu adevarat pentru Rockefeller, afirma aceste surse. Kissinger, de azi înainte fara stapîn, pretinde sa promoveze alaturi de Rothschild, o campanie destinata a dezbloca sume enorme de bani pentru a ajuta planeta, pretind brusc aceste surse.

Se pare ca recomandarile WSD-ului, de a focaliza vizorul pe CSIS, a atins o coarda sensibila. Vom vedea daca se va produce ceva pe 1 Mai, asa cum acesti oameni promit.

Totusi, ca regula generala, nu trebuie sa crezi niciodata în acesti serpi, deci sa nu contati cu ei pentru a schimba de pozitie la o anumita data. Noi trebuie sa continuam sa-i presionam, pîna cînd ei vor capitula.

În acest scop, este de remarcat ca George Bush Sr.(Senior) sa spitalizat voluntar, pentru a evita sa fie arestat saptamna trecuta. Acest lucru sa petrecut în acelasi moment în care vechiul Presedinte Barack Obama, a fost eliberat din arestarea sa preventiva în Chicago, dupa ce povestise tot ceea ce el stia asupra activitatilor traficului de droguri a lui Bush/Clinton. Cu caderea lui David Rockefeller, al raului Papã (Benedict XVI), si a altora, Bush Senior, este ultimul mare domino care ramîne în picioare ; sa vedem cît timp el va reusi, spun de asemenea sursele Pentagonului.

Nu este o coincidenta ca Presedintele Chinez Xi Jinping, a facut o oprire în Alaska, pentru a se întîlni acolo cu guvernatorul, cu ocazia reîntoarcerii lui dela summit-ul cu Trump, pe 7 Aprilie, dupa caderea rachetelor Tomahawk împotriva Siriei, ceea ce a provocat imediat, o mare activitate a bombardierelor ruse deasupra lui Alaska, între 17 si 20 Aprilie, si care ar putea continua. Mesajul pare a fi ca, teritoriul american nu este invulnerabil unei invaziuni comune Ruso-Chineze prin Alaska.


În orice caz, aceste initiative vor fi mai importante de exemplu, decît alegerea prezidentiala franceza, care a retinut atentia generala. În aceasta alegere, Emmanuel Macron, un bancher Rothschild de 39 de ani, despre care nimeni nu auzise vorbind, decît recent, a cîstigat primul tur.

Totusi, surse ale CIA, afirma ca alegerile prezidentiale franceze sunt bineînteles aranjate. Ele pun accentul pe faptul ca Macron nu a fost niciodata ales pentru o functie publica, si era foarte nepopular, ca ministru. Articolul corespunzator citat mai jos, subliniaza ca el si-a petrecut cîtiva ani ca ministru al economiei, sub François Hollande, unde el a propus o lege-munca, care îi poarta numele, si care a facut sa coboare pe strazi sute de mii de manifestanti, ûnainte sa fie votata în forta (49-3), si ca exista un program si mai ofilit al personalitatii sale.  


Cã Macron va fi autorizat sau nu, sa defraudeze alegerile din 7 Mai, si sa devina presedintele Frantei, prelungind astfel dependinta Europeana la ceea ce se va petrece în Statele-Unite pe 1 Mai, totul este bine pentru Mafia Khazar, avînd scopul de a încerca sa mentina controlul sau pe aceasta planeta.

Totusi, a se multumi sa mentii la putere lacheii Mafiei Khazar în Occident, nu va fi suficient, dat fiind, ca Asia controleaza începînd de acum, banii mondiali/globali.

Servitorul Vaticanului si Vice-presedintele Statelor-Unite, Mike Pence, se afla în Asia saptamîna trecuta, pentru a încerca sa reuneasca finantari pentru stapînii sai din guvernul privat. În Coreea de Sud, el a esuat sa puna mîna pe aur, deci a trebuit sa se multumeasca cu amenintari goale împotriva Coreei de Nord, înainte s-o stearga în Japonia, conform surselor de informatii militare Japoneze.

În Japonia, conform multiplelor surse ale guvernului japonez, el a cerut bani, care i-au fost refuzati, deci, el a anuntat Primul Ministru Shinzo Abe, ca acesta trebuia sa demisioneze în Iunie, si sa organizeze alegeri generale sub pedeapsa de arestare. În prezent, puterile actuale din Japonia se acomodeaza, asteptînd sa vada iesirea din batalia care se desfasoara deasupra capetelor lor.

Dupa aceea, Pence a fost în Indonezia, unde el sa întîlnit cu anumite personaje, cele mai putin placute din lume, conform surselor din Indonezia. Un titlu al lui Reuter, descrie simplu vizita lui Pence, calificînd-o de succes economic, care a fost conclusa cu acorduri importante în valoare de 10 miliarde de $.  De fapt, Pence distribuia dolarii fraudulosi ai bancii Rezervei Federale, pentru a încerca sa reia controlul Indoneziei, datorita unor marionete extrem de putrede, dupa spusele surselor concordante ale serviciului de informatii militare Chineze, si ale CIA.

Acest lucru a fost tradus cu ocazia alegerii Indoneziene, prin diferite lovituri întortocheate, conform Anie Baswedan, guvernatorul capitalei Djakarta.


În locul lui Baswedan, discursul victoriei a fost pronuntat de nimeni altul decît Prabowo Subianto, ex-ginerele vechiului dictator si ucigas în serie indonezian, Suharto. Subianto este alegerea Mafiei khazar, pentru a-l înlocui pe titularul Joko Widodo, alias Jokowi, ca Presedinte al Indoneziei, conform surselor corespunzatoare.

Subianto, fusese capturat de rebelii Timorului Oriental la începutul anilor 1990, dupa ce el si fortele sale speciale masacrasera sute de sateni fara arme, conform unei surse apropiate de Subianto. Sursa afirma ca rebelii l-au castrat pentru a-l pedepsi, si ca acesta este motivul pentru care Subianto a divortat dupa aceea de fica lui Suharto, conform acestei surse.

În prezent îl vedem aparînd cu fonduri aparent nelimitate, lucrînd mîna în mîna cu mercenarii lui Daesh, pentru a încerca sa destabilizeze guvernul forte popular al lui Joko Widodo. Adevaratul scop bineînteles este de a restabili înca o data regimul marioneta al Khazarilor în Indonezia, cu scopul de a putea pune mîna pe aur, pentru a pastra intact controlul lor asupra finantei mondiale, dupa sursele WDS în Indonezia.

De asemenea exista noutati în Orientul-Mijlociu, în urma vizitei Secretarului Apararii american, James Mattis, saptamîna trecuta. Pentru a începe, Mattis a mers în Israel, unde a cerut israelienilor sa se retraga de pe Inaltimile Golan-ului, si sa înceteze de a bombarda Siria, conform surselor Mossad-ului. Le-a spus ca militarii Americani în cooperare cu Egiptul, aveau sa se multumeasca cu lichidarea mercenarilor lui Daesh, în peninsula Sinai, au continuat sursele.

Surse ale Pentagonului afirma ca în Arabia Saudita, Mattis, a apelat la o mediere a ONU-ului, în razboiul Yemen-ului, pentru ca militarii americani doresc sa-si reduca progresiv activitatile lor acolo. Militarii americani, intervenisera pentru a sprijini pe Sauditi, însa numai pentru ca ei aveau nevoie de petrolul saudit pentru diferitele lor echipamente, a spus sursa. Acest petrol, le-a fost promis acum, chiar daca ei îsi înceteaza sprijinul lor regimului Saudit, conform surselor WDS.

Regele Salman intrat în panica, si de asemenea si-a trimis pe fiul sau cel mai mic, ca ambasador în Statele-Unite, pentru a se ocupa de afacerea procesului din 11 Septembrie, si de altele. Sursele Pentagonului atrag atentia ca familia regala saudita, asa precum familiile regale japoneze si britanice, stiu ca exista un gol pe vîrful structurii puterii mondiale, si ca soarta lor depinde de modul în care el va fi umplut.

În concluzie, generalul Joseph Dunford în vîrsta de 61 de ani, a alergat maratona de la Boston pe 17 Aprilie, în 4 ore si 50 de minute. Este un mesaj adresat tuturor Patriotilor pentru  relua puterea în America  - Patriot's Day, («Ziua Patriotilor», film cinematografic despre istoria atentatului maratonei de la Boston), dupa sursele Pentagonului.© Benjamin Fulford – traduction française Patrick T revu IsabelleTradus în romîna : Light Journalist

 

ARRIVING IN CHINA

Ver a imagem de origemKriegsgefangenenlager in Amerika


Von Larry Romanoff, 02. Juni 2020

Übersetzung: K.R.

*

Hinweis an die Leser: In Anbetracht der immensen Bedeutung dieses Themas leiten Sie diesen Artikel bitte über Ihren E-Mail-Verteiler weiter und posten Sie ihn in Ihren Blogs, Internetforen usw., mit der Bitte, dass jeder, der irgendwelche Details oder Familiengeschichten kennt, die Licht auf diese Ereignisse werfen könnten, diese bitte direkt an den Autor unter 2186604556@qq.com weiterleitet.


DEUTSCH ENGLISH ESPAÑOL ITALIANO NEDERLANDS PORTUGUÊS SVENSKA

Diese Geschichte hat alle Voraussetzungen, um sich für eine Verschwörungstheorie zu qualifizieren und macht vielleicht keinen Sinn für Sie ohne einige Hintergrundinformationen über den Zusammenhang.

Bevor die USA in den Ersten Weltkrieg eintraten, wurde eine enorme, jahrelange antideutsche Propagandakampagne von der Creel-Kommission entfesselt, die von Walter Lippman und Edward Bernays geleitet wurde, letzterer war ein Neffe von Sigmund Freud. (1) (2) Die öffentliche Literatur griff alles Deutsche in Amerika an, auch Schulen und Kirchen. In vielen Schulen wurde den "reinen Amerikanern" verboten, die deutsche Sprache zu unterrichten, und die Verwalter wurden aufgefordert, "alle illoyalen Lehrer", also alle Deutschen, zu entlassen. Die Namen unzähliger Städte wurden geändert, um ihren deutschen Ursprung zu eliminieren: Berlin, Iowa wurde zu Lincoln, Iowa. Deutsche Lebensmittel und Namen von Gerichten wurden aus den Restaurants verbannt; Sauerkraut wurde zu "Freiheitskraut", Dackel wurden zu "Freiheitshunden" und Deutsche Schäferhunde zu "Elsässern".

LESEN MEHR

bf pic

APPEAL


APPEAL TO THE LEADERS OF THE NINE NUCLEAR WEAPON STATES

(China, France, India, Israel, North Korea, Pakistan, Russia, the United Kingdom and the United States)

中文 DEUTSCH ENGLISH FRANÇAIS ITALIAN PORTUGUESE RUSSIAN SPANISH


Larry Romanoff,

contributing author

to Cynthia McKinney's new COVID-19 anthology

'When China Sneezes'

When China Sneezes: From the Coronavirus Lockdown to the Global Politico-Economic Crisis

manlio +maria

上海的月亮

World Intellectual Property Day (or Happy Birthday WIPO) - Spruson ...


LARRY ROMANOFF on CORONAVIRUS

Read more at Moon of Shanghai

V.P. 2007

EN video comitato

20 questions to Putin


President of Russia Vladimir Putin:

Address to the Nation

Address to the Nation.

Erdogan


Imagem

00
PT -- VLADIMIR PUTIN na Sessão plenária do Fórum Económico Oriental

Excertos da transcrição da sessão plenária do Fórum Económico Oriental

Joint news conference following a Normandy format summit

https://tributetoapresident.blogspot.com/2019/12/joint-news-conference-following.html

Joint news conference following the Normandy format summit.

irmãos de armas


Legendado em PT. Clicar em CC, escolher PT.

índice


“Copyright Zambon Editore”

PORTUGUÊS

GUERRA NUCLEAR: O DIA ANTERIOR

De Hiroshima até hoje: Quem e como nos conduzem à catástrofe

ÍNDICE

TRIBUTE TO A PRESIDENT


NA PRMEIRA PESSOA

Um auto retrato surpreendentemente sincero do Presidente da Rússia, Vladimir Putin

CONTEÚDO

Prefácio

Personagens Principais em 'Na Primeira Pessoa'

Parte Um: O Filho

Parte Dois: O Estudante

Parte Três: O Estudante Universitário

Parte Quatro: O Jovem especialista

Parte Cinco: O Espia

Parte Seis: O Democrata

Parte Sete: O Burocrata

Parte Oito: O Homem de Família

Parte Nove: O Político

Apêndice: A Rússia na Viragem do Milénio


The Putin interviews


The Putin Interviews
by Oliver Stone (
FULL VIDEOS) EN/RU/SP/FR/IT/CH


http://tributetoapresident.blogspot.com/2018/07/the-putin-interviews-by-oliver-stone.html
Followers