FREE JULIAN ASSANGE

 

CROATIAN   ENGLISH   GREEK   NEDERLANDS   POLSKI   PORTUGUESE   ROMANIAN  SPANISH  РУССКИЙ

What part will your country play in World War III?

By Larry Romanoff

The true origins of the two World Wars have been deleted from all our history books and replaced with mythology. Neither War was started (or desired) by Germany, but both at the instigation of a group of European Zionist Jews with the stated intent of the total destruction of Germany. The documentation is overwhelming and the evidence undeniable. (1) (2) (3) (4) (5) (6) (7) (8) (9) (10) (11)

That history is being repeated today in a mass grooming of the Western world’s people (especially Americans) in preparation for World War IIIwhich I believe is now imminent

READ MORE

 
 

Friday, May 5, 2017

CROATIAN BENJAMIN FULFORD:01:05:2017


Ofenziva katarske mafije gubi paru ali intrige na visokoj razini se nastavljaju


1.svibnja 2017.Rat čovječanstva da se oslobodi vladavine sotonističke kazarske mafije ide prema konačnoj pobjedi, ali pred nama su neke teške završne bitke. Mjesec travanj vidio je veliku ofenzivu sotonista na mnogim frontovima ali, unatoč toga što su uzrokovali mnogo neugodnosti, njihovi napori da izazovu treći svjetski rat ili da na neki drugi način dobiju kontrolu nad svjetskim financijskim sustavom nisu uspjeli. Ipak, intrige na visokoj razini se nastavljaju u Europi, istočnoj Aziji, SAD-u i Bliskom istoku. Usred svega toga, korporativna vlada SAD-a bila je u stanju izbjeći stečaj i šutnuti konzervu niz cestu za još nekoliko mjeseci ili, dok ne završi borba za vlast na visokoj razini.

Jedno od najintenzivnijih tajnih bojišta u prošlom tjednu bio je Japan. Izvori NSA i CIA-e u Aziji potvrđuju da su vodeći sotonist Leo Zagami i njegove gorile bili u Japanu tražeći, između ostalog, da se za napad plinom sarinom na Tokijsku podzemnu željeznicu optuži Sjeverna Koreja. To je vjerojatno pravi razlog zbog kojeg je Japan prošlog tjedna privremeno zatvorio svoj sustav podzemne željeznice kao odgovor na sjevernokorejsko testiranje rakete.


Velemajstor gnostičkih iluminata Aleksandar Romanov“ također je otišao u tajnost prošlog tjedna kako bi izbjegao ono na što su ga upozorili NSA izvori da će ga Zagami i njegove gorile pokušati ubiti. Zagami nije odgovorio na te navode do trenutka objave ovog biltena.

Druga stvar koja se događa u Japanu je da su automobili koji voze članove japanske kraljevske obitelji bili napadnuti u nekoliko navrata, tvrde desničarski izvori bliski kraljevskoj obitelj. Ti su napadi bili u svrhu da zastraše kralja da ne upotrijebi pečat kako bi se omogućilo da velike denominacije obveznica budu unovčene, kažu izvori. Ove obveznice su uključile super Petchili koje je koristila bivša Republika Kina da gradi infrastrukturu te zemlje, prema izvorima obavještajne službe obrane Sad-a. Zadnja osoba koja mi je pokazala super Petchili bio je Leo Zagami.

Druga grupa koja izaziva nevolje na Dalekom istoku je francuska grana obitelji Rothschild, slažu se mnogi izvori. Francuski Rothschildi su glavni poticatelji nedavnih napora da se izazovu borbe između SAD-a i Sjeverne Koreje. To je zato što francuski Rothschildi žele zamijeniti sjevernokorejskog čvrstog čovjeka Kim Jong Una s lažnim Kim Han Solom koji je pod njihovom kontrolom. To je razlog zašto su nedavno organizirali ubojstvo čovjeka za kojeg su tvrdili da je Kim Jong Nam, stariji polubrat Kim Jong Una i otac Kim Han Sola. Izvori kineske vlade, japanska vojna obavještajna služba i azijskih tajnih društava potvrđuju da je nedavno ubijeni Kim Jong Nam u Maleziji koji se pojavio na YouTube nedugo nakon navodnog atentata bio lažan. Pravi Kom Jong Nam i sin su na sigurnom u Kini, kažu kineski izvori.

Rothschildi očajnički pokušavaju staviti svoje ruke na zlato kako bi izbjegli stečaj i kao rezultat toga žude za golemim naslagama zlata i drugih minerala u Sjevernoj Koreji. To je pravi razlog zbog kojeg žele postaviti svoje predstavnike na vlast u toj zemlji, kažu izvori. Sada možemo razumjeti otkud sva ta eskalacija prijetnji protiv Sjeverne Koreje.

   Taro Aso

Tu je također snažan pritisak da se postavi Rothschildov agent Taro Aso za premijera Japana, kažu japanski desničarski izvori. Budući da Aso ima ženu koja je iz francuske grane obitelji Rothschild, jedan Aso režim omogućio bi ovoj obitelji da ponovno potvrdi svoju vladavinu nad Japanom. Izvori Društva Bijelog Zmaja kažu da ni Rothschildovom čovjeku Aso-u ni Rockefellerovom agentu Ichiro Ozawi neće biti dopušteno da se približe uredu japanskog premijera. Aso je također odgovorna osoba za oduzimanje svih prihoda ovom biltenu, što su tekuće neugodnosti s kojima se bavimo zahvaljujući donacijama novca.

Tu je bilo i mnogo intriga koje uključuju američkog predsjednika Donalda Trumpa, kineskog predsjednika Xi Jinpinga i kineskog Rothschildovog agenta po imenu Guo Wengui.


Guo radi kao čovjek za prljave poslove za Xi Jinpinga pomažući mu da ukloni konkurente unutar kineske vlade, prema vijetnamskim izvorima. Izvori su poslali sljedeće dvije fotografije Guoa, jednu s Jacobom de Rothschildom, a drugu s Dalaj Lamom.

Guo je također član odmarališta Donalda Trumpa na Floridi gdje su Trump i Xi nedavno održali sastanak na vrhu. Guoa sada traži kineska vlada zbog optužbi za podmićivanje, a traži ga i Interpol.

Izvori azijskog tajnog društva reagirali su na ove informacije sa sljedećim komentarom:

„Mi želimo stvoriti novu budućnost i novo doba. Rothschildi stare strukture slažu se s nama, vjerujemo u zajednički napredak ali, mi nikad nećemo služiti pod njima. Ako Xi Jinping radi za Rothschilde, onda ćemo povući našu podršku njemu. Društvo je također ponovilo svoj cilj jednog svijeta ujedinjenog u prijateljstvu.

Intrige oko Trumpa i Xi Jinpinga povezane su s naporima koji se ulažu za isplatu velikih denominacija kineskih obveznica poduprtim zlatom, navode DIA izvori.

DIA izvor također napominje da su prošlog tjedna napravljeni višestruki pokušaji da se oslobode ogromna sredstva u financijski sustav.

„Sve se to dogodilo u Washingtonu, dok je Trump imao sastanak s NSA i Pentagonom, dok CIA i FBI pokušavaju održavati tajne sastanke cijeli tjedan na Novom Zelandu sa svojim kolegama u zemljama krune, Britaniji, Kanadi, Novom Zelandu i Australiji; šef NSA nije bio pozvan na Novi Zeland i ja ne znam je li mornarička obavještajna služba bila predstavljena tamo ili nije, kažu izvori.

Izvor DIA-e napominje da postoje dvije konkurentne frakcije na poslovima na najvišoj razini zapadne moći. Postojanje tih frakcija bilo je potvrđeno i u novinskim izvještajima o izboru novog čelnika malteških vitezova. Malteški vitezovi su, na površini, dobrotvorna organizacija ali, budući da su mnogi zapadni vojni i obavještajni agenti vitezovi, u stvari oni predstavljaju vrh zapadne vojne moći.

U svakom slučaju novinski izvještaji govore da je 72-godišnji talijan Giacomo Dalla Torre iz hrama Sanguinetto izabran za privremenog vođu. Izvještaji se slažu da je Della Torre kompromis između konkurentnih britanskih i njemačkih frakcija rada.

„Red je narušen unutarnjim borbama oko vodstva koje uključuju Vatikanske intrige i financijska nedjela, koja su nedavno otkrivena procurjelim internim dokumentom koji pokazuje da je Albrecht von Boeselager, nedavno ponovno postavljeni Veliki kancelar uhvaćen u skandalu raspodjele kondoma, aktivno se založio da se spriječi (bivši velemajkstor Mathew) Festing, koji je stajao na putu neetičnog posla koji bi financijski obogatio von Boeselagera i Vatikan, prema Christine Niles, M. Sc (Oxon) J.D. * Crkvenjakinja. 


Malteški vitezovi biraju novog vođu dok Vatikan nastoji pokopati svađu


Malteški vitezovi izabrali su novog vođu u Rimu u subotu kako bi okončali gorak unutarnji spor koji je doveo do osobne intervencije pape Franje u drevnom katoličkom viteškom redu.

Tako još jednom vidimo pokušaje isplate visokih denominiranih obveznica koji se događaju na najvišim razinama svjetske moći.

Prilično je dobra ideja da je Zagami i njegova sotonistička frakcija P2 masonske lože djelovali iza tog scenarija također i ovdje.

Blisko nuklearno šuškanje i pokušaji pokretanja trećeg svjetskog rata povezani su sa svim tim naporima da se unovče te obveznice a time zgrabi kontrola nad svjetskim financijskim sustavom.

Bez obzira što Pentagonovi izvori govore da su preuzeli kontrolu nad američkom vanjskom politikom od cionista i ratohuškaških neokonzervativaca. Vojno preuzimanje Trumpa bilo je završeno kada je vojska dobila odriješene ruke i on je bio prisiljen reći stotini senatora da nema rata sa Sjevernom Korejom ili s bilo kojom zemljom bez formalne objave rata, čineći to gotovo nemogućim, kažu izvori.

„(američki ministar obrane James) Mattis, (glavni general Joseph) Dunford pozvali su sve senatore u Bijelu kuću kako bi im rekli da je vanjska politika proizašla od vojske, ne Izraela, i da se neutraliziraju (Jared) Kushner, (Paul) Wolfwitz, (Davod) Petraeus, H.R. McMasten neocon frakcija.“ Nastavljaju izvori. Ti izvori kažu da je Dunfordovo putovanje u Irak 2. travnja s Mossadovim agentom Jaredom Kushnerom bilo da se drži bliže neprijatelja.

Bivši mornarički general sa 2 zvjezdice također je zadužen za Tajnu službu kako bi se osiguralo da ne bude atentata od duboke države ili Mossada, kažu.

Također kažu da izraelska kurva veleposlanica Nikky Haley može biti ucjenjivana od strane njezinog preljubnika, a može biti obuzdana od strane (američkog državnog tajnika) Rexa (Tillersona) i uklonjena iz NSC-a i Trump je čak navijestio da može biti otpuštena.

Trump je također prisiljen da odustane od novca od Južne Koreje pod izgovorom o raspoređivanju Thaad raketa zbog protivljenja Vatikana, kažu. Nadalje, izvori napominju, Thaad rakete možda neće funkcionirati kako je objavljeno.

Papa kaže da bi rat između sjeverne Koreje i Zapada mogao UNIŠTITI SVE kako napetost raste.Čelnik katoličke crkve je rekao: čovječanstvo danas ne bi moglo izdržati potencijalni rat između dvije zemlje jer sve bi moglo biti

Izvori u iluminatima i drugim centrima moći potvrđuju da neće biti dopuštena nikakva nastojanja za pokretanje trećeg svjetskog rata. Drugim riječima, ovaj put, obnova međunarodnih institucija će se dogovoriti putem pregovora, ne putem svjetskog rata. U tim okolnostima Društvo Bijelog Zmaja je ponudilo svoje usluge da pomogne u postizanju kompromisa između Istoka i Zapada.

Izvor: 


Preveo: Fredi

 

ARRIVING IN CHINA

Ver a imagem de origemKriegsgefangenenlager in Amerika


Von Larry Romanoff, 02. Juni 2020

Übersetzung: K.R.

*

Hinweis an die Leser: In Anbetracht der immensen Bedeutung dieses Themas leiten Sie diesen Artikel bitte über Ihren E-Mail-Verteiler weiter und posten Sie ihn in Ihren Blogs, Internetforen usw., mit der Bitte, dass jeder, der irgendwelche Details oder Familiengeschichten kennt, die Licht auf diese Ereignisse werfen könnten, diese bitte direkt an den Autor unter 2186604556@qq.com weiterleitet.


DEUTSCH ENGLISH ESPAÑOL ITALIANO NEDERLANDS PORTUGUÊS SVENSKA

Diese Geschichte hat alle Voraussetzungen, um sich für eine Verschwörungstheorie zu qualifizieren und macht vielleicht keinen Sinn für Sie ohne einige Hintergrundinformationen über den Zusammenhang.

Bevor die USA in den Ersten Weltkrieg eintraten, wurde eine enorme, jahrelange antideutsche Propagandakampagne von der Creel-Kommission entfesselt, die von Walter Lippman und Edward Bernays geleitet wurde, letzterer war ein Neffe von Sigmund Freud. (1) (2) Die öffentliche Literatur griff alles Deutsche in Amerika an, auch Schulen und Kirchen. In vielen Schulen wurde den "reinen Amerikanern" verboten, die deutsche Sprache zu unterrichten, und die Verwalter wurden aufgefordert, "alle illoyalen Lehrer", also alle Deutschen, zu entlassen. Die Namen unzähliger Städte wurden geändert, um ihren deutschen Ursprung zu eliminieren: Berlin, Iowa wurde zu Lincoln, Iowa. Deutsche Lebensmittel und Namen von Gerichten wurden aus den Restaurants verbannt; Sauerkraut wurde zu "Freiheitskraut", Dackel wurden zu "Freiheitshunden" und Deutsche Schäferhunde zu "Elsässern".

LESEN MEHR

bf pic

APPEAL


APPEAL TO THE LEADERS OF THE NINE NUCLEAR WEAPON STATES

(China, France, India, Israel, North Korea, Pakistan, Russia, the United Kingdom and the United States)

中文 DEUTSCH ENGLISH FRANÇAIS ITALIAN PORTUGUESE RUSSIAN SPANISH


Larry Romanoff,

contributing author

to Cynthia McKinney's new COVID-19 anthology

'When China Sneezes'

When China Sneezes: From the Coronavirus Lockdown to the Global Politico-Economic Crisis

manlio +maria

上海的月亮

World Intellectual Property Day (or Happy Birthday WIPO) - Spruson ...


LARRY ROMANOFF on CORONAVIRUS

Read more at Moon of Shanghai

V.P. 2007

EN video comitato

20 questions to Putin


President of Russia Vladimir Putin:

Address to the Nation

Address to the Nation.

Erdogan


Imagem

00
PT -- VLADIMIR PUTIN na Sessão plenária do Fórum Económico Oriental

Excertos da transcrição da sessão plenária do Fórum Económico Oriental

Joint news conference following a Normandy format summit

https://tributetoapresident.blogspot.com/2019/12/joint-news-conference-following.html

Joint news conference following the Normandy format summit.

irmãos de armas


Legendado em PT. Clicar em CC, escolher PT.

índice


“Copyright Zambon Editore”

PORTUGUÊS

GUERRA NUCLEAR: O DIA ANTERIOR

De Hiroshima até hoje: Quem e como nos conduzem à catástrofe

ÍNDICE

TRIBUTE TO A PRESIDENT


NA PRMEIRA PESSOA

Um auto retrato surpreendentemente sincero do Presidente da Rússia, Vladimir Putin

CONTEÚDO

Prefácio

Personagens Principais em 'Na Primeira Pessoa'

Parte Um: O Filho

Parte Dois: O Estudante

Parte Três: O Estudante Universitário

Parte Quatro: O Jovem especialista

Parte Cinco: O Espia

Parte Seis: O Democrata

Parte Sete: O Burocrata

Parte Oito: O Homem de Família

Parte Nove: O Político

Apêndice: A Rússia na Viragem do Milénio


The Putin interviews


The Putin Interviews
by Oliver Stone (
FULL VIDEOS) EN/RU/SP/FR/IT/CH


http://tributetoapresident.blogspot.com/2018/07/the-putin-interviews-by-oliver-stone.html
Followers