CROATIAN  ENGLISH   ESPAÑOL  GREEK  NEDERLANDS  POLSKI  PORTUGUÊS EU   PORTUGUÊS BR  ROMANIAN  РУССКИЙ

What part will your country play in World War III?

By Larry Romanoff

 

The true origins of the two World Wars have been deleted from all our history books and replaced with mythology. Neither War was started (or desired) by Germany, but both at the instigation of a group of European Zionist Jews with the stated intent of the total destruction of Germany. The documentation is overwhelming and the evidence undeniable. (1) (2) (3) (4) (5) (6) (7) (8) (9) (10) (11)

 

That history is being repeated today in a mass grooming of the Western world’s people (especially Americans) in preparation for World War IIIwhich I believe is now imminent. It is evident that War Clouds are gathering. The signs are everywhere, with media coverage and open talk of war in many countries. The RAND Corporation have for years been preparing military scenarios for World War III, and NATO is reported to be currently doing so. Vast movements of NATO troops and equipment are either in preparation or process to surround Russia. The US is surrounding China with military bases including the world's largest in Guam. Both China and Russia are surrounded with nearly 400 US biological weapons labs. Iran is entirely vulnerable from the American military build-up in the Middle East.

READ MORE

   

FREE JULIAN ASSANGE

Wednesday, May 17, 2017

NEDERLANDS BENJAMIN FULFORD: 15:05:2017


Onderhandelingen over wereldvrede vorderen soepel terwijl meer slechte jongens in het stof bijten


15 mei 2017
Achter de schermen wordt onderhandeld over een Noord Koreaanse vredesovereenkomst, een Oekraïense vredesovereenkomst en een oplossing voor problemen in het Midden Oosten, inclusief de Israëlische/Palestijnse zaak, zijn meerdere bronnen het over eens. Dit is waarom VS President Donald Trump naar Israël, Saudi Arabië en dan naar Rome zal gaan vanaf de 24e van deze maand, zeggen de bronnen. Trump zelf vertelde Fox TV dat hij na deze ontmoetingen naar het “grote congres zal gaan van onze landen die de wereld gaan helpen.”
 (commentaar kan gehoord worden op het 25 minuten en 10 seconden teken)
Over de details van de vredesdeal met Noord Korea wordt nog onderhandeld maar bronnen dicht bij deze gesprekken zeggen dat Noord Korea een garantie wordt geboden van soevereiniteit en zekerheid in ruil voor het openlijk opgeven van zijn nucleaire wapenprogramma. Natuurlijk zal dit alleen een gebaar zijn om het gezicht te redden omdat Noord Korea in het geheim zal worden toegestaan om zijn nucleaire afschrikmiddel te behouden, zeggen de bronnen.
Het op handen zijnde Noord Koreaanse vredesakkoord is zeer zeker gerelateerd aan China’s enorme één gordel één weg (obor, one belt one road) infrastructurele initiatief aangezien een vredesakkoord op het Noord Koreaanse schiereiland de constructie van een tunnel zou toestaan welke Japan met het Eurazische vasteland verbindt. De bouw van deze tunnel is al begonnen, geven Japanse regeringsbronnen toe.
De aanwezigheid van delegaties uit de Verenigde Staten, Zuid Korea, Japan, Duitsland, het VK en Frankrijk, bij China’s grote obor bijeenkomst dit weekend, laat zien dat de Westerse weerstand tegen dit project beëindigd is. Het feit dat Chinees President Xi Jinping in Alaska stopte op de terugweg van zijn recente top ontmoeting met Trump, betekent dat het erg waarschijnlijk is dat er een overeenkomst bereikt is om een tunnel aan te leggen die Alaska verbindt met de Eurazische landmassa.

Goederentreinen gaan al van Londen en Duitsland naar China, halveren de reistijd voor goederen en verlagen ook de kosten.
Deze nieuwe land goederentrein routes zijn een van de redenen dat de Baltische Dry Index blijft steken op een erg laag niveau sinds vervoer over land zowel goedkoper is als sneller binnen Eurazië. Het zal niet meer ver in de toekomst zijn voordat het mogelijk is om met de trein of een schip goederen te verplaatsen van New York naar Londen via China en Rusland. Een ondergrondse snelheid van 3000 kilometer per uur via een vacuüm spoorbuis tunnel welke Londen en New York verbindt wordt ook verwacht in werking te komen, zeggen bronnen bij het VS geheime ruimte programma.
De Chinezen hopen ook om opnieuw weer uitvinders van wereldveranderende technologie net als het kompas, buskruit, papier en drukkunst te worden. Chinees President Xi Jinping zegt dat de Chinezen grote sommen geld investeren om doorbraken te creëren in de gebieden van kunstmatige intelligentie, nanotechnologie, kwantum fysica en “intelligente steden.”
Dit enorme Chinese initiatief is misschien klein ten opzichte van een Westers initiatief waarover in het geheim wordt onderhandeld en dat triljoenen zo niet quadriljoenen dollars zal vrijgeven voor een enorme campagne om, zoals Trump het stelt, “de wereld te helpen.” Deze campagne zou onder andere makkelijk een einde kunnen maken aan armoede, de vernietiging van het milieu kunnen stoppen en een nieuw tijdperk kunnen lanceren voor de ontdekking en kolonisatie van de ruimte. De westerse uitvindingen die vrijgegeven kunnen worden zijn inclusief vrije energie, reizen sneller dan het licht en een nieuwe generatie van 3d printers welke “praktisch alles” kunnen printen uit lucht,” volgens NSA bronnen.
Om te begrijpen hoeveel de Khazariaanse maffia de vooruitgang van de mensheid heeft gehinderd, herinner je eens hoe in 1990 de Verenigde Naties naar buiten kwamen met een plan dat riep om de eliminatie van armoede en de vernietiging van het milieu in het jaar 2000. Het plan schatte dat armoede beëindigd kon worden voor maar $400 biljoen. In plaats daarvan voerde de Khazariaanse maffia 911 op, ging het verder met de gijzeling van het financiële systeem van de wereld en gaf het triljoenen en triljoenen dollars uit voor zijn plan om 90% van de mensheid te doden. Het geld werd uitgegeven aan oorlogen, aan de verspreiding van biologische wapens als SARS en Ebola en aan het betalen van boeren om biobrandstof te verbouwen in plaats van voedsel om zo massale sterfte te veroorzaken.
Dat betekent dat voor het plan om deze planeet in een paradijs te veranderen kan worden uitgevoerd er wat opdweilen van Khazariaanse Satanisten verzetsgroepen nog moet plaatsvinden.
Hier is wat onze Pentagon bronnen te zeggen hadden hierover: “De [FBI Directeur James] Comey ontslaan was 110 dagen over tijd en begint de oorlog met de diepe staat terwijl de Clinton Foundation, Obama, Pedogate en de DNC agressief vervolgd zullen worden door het Departement van Justitie.”
 “Comey wordt misschien aangeklaagd voor obstructie van het gerecht omdat hij Hillary heeft laten gaan voor het proberen om een Russische hacker om te kopen om Russisch President Vladimir Poetin er bij te lappen en voor het weigeren van goed onderzoek naar afluisterpraktijken van Trump en andere VIPs, gaan Pentagon bronnen verder.
Ook bevestigden Japanse keizerlijke familie en CIA bronnen beiden dat Hillary Clinton in feite de dochter van David Rockefeller was. Sinds Bill Clinton de zoon was van Winthrop Rockefeller (volgens deze bronnen) zien we nu hoe Satanische bloedlijnen inteelt gewoonten verborgen worden met nieuwe bijnamen. “De dood van David Rockefeller heeft mensen de moed gegeven om naar voren te komen met informatie als dit,” zegt de bron uit de keizerlijke familie.
De plotselinge verschijning van Henry Kissinger samen met Donald Trump vorige week, tegenover fotograven van het Witte Huis, is misschien een teken geweest dat Kissinger een liedje is gaan zingen over zijn sinds lang aanwezige slavenmeesters de Rockefellers. Een afgezant van Kissinger vertelde de White Dragon Society dat Kissinger al lange tijd een Sovjet agent was met de codenaam Bor en dat hij altijd verontwaardigd was over hoe David Rockefeller hem vernederde. In ieder geval, gebruikt Kissinger schijnbaar deze dagen al zijn oude connecties om te proberen te onderhandelen over vredesovereenkomsten voor de hele wereld dus, op dit moment, wordt hij van de wordt gezocht lijst afgehaald.
Dit soort van blootstelling van bloedlijnen regering zal zich waarschijnlijk uitbreiden net als andere verborgen Rockefeller machtcentra als David Rockefeller’s kleinzoon Mark Zuckerberg en zijn Facebook schapen controle netwerk.
De opschoning zal versnellen als meer Khazariaanse bendelakeien verwijderd worden uit de veilige infrastructuur van de VS.
Na Comey, is de volgende dominosteen die zal vallen de Nationale Veiligheidsadviseur H.R. McMaster die “misschien wordt ontslagen, gedegradeerd en voor het gerecht gebracht voor het delen van geheime informatie met veroordeeld maatje [David] Petraeus,” en de Nationale Veiligheidsraad opzadelen met Petraeus maatjes, beweren Pentagon bronnen. De bronnen zeggen dat ze de mensen zijn achter de grote laatste moment actie door de Satanisten om de Derde Wereldoorlog te beginnen ofwel in Syrië ofwel in Noord Korea.
Natuurlijk zijn de Khazariaanse agenten in Washington DC doodsbang en praten ze over impeachment van Trump. De (satirische?) e-mail van een CIA agent zie het onderstaande citaat, somt de hele show in DC vrij goed op.
“in een interview met NBC’s Lester Holt, schepte Donald Trump op dat als hij impeached werd, de kijkcijfers hoger zullen zijn dan die van enige andere impeachtment in de geschiedenis. Hij vertelde dat: “Overal waar ik ga, vertellen mensen me dat als ik impeached wordt, ze er naar zullen gaan kijken. De kijkcijfers gaan door het dak.” Hij zei dat hij verwachtte dat zijn impeachment kijkcijfers “vele, vele malen” hoger zouden zijn als het publiek dat keek naar Bill Clinton’s impeachment in 1998.
De cartoon wordt beter en beter – De advocaten die een brief schreven waarin stond dat Trump geen zakenbanden van enige betekenis heeft met Rusland werken voor een advocatenfirma welke uitgebreide banden heeft met Rusland en ontvingen een “Russische Advocatenbedrijf van het Jaar” award in 2016.
Er kan geen twijfel over bestaan dat de Russen samenwerken met het meeste van de wereld bij het verwijderen van de Khazariaanse maffia uit de macht. Dat is waarom er een hoop druk wordt uitgeoefend op het Khazariaanse Satanisten nest in Israël. Hier staan China, Rusland en de Verenigde Staten er allemaal op dat Israël een twee staten oplossing met de Palestijnen moet accepteren, beweren de Pentagon bronnen.
Verder is top VS generaal Joseph Dunford in Israël deze week om de Israëliërs te dwingen zich te schikken naar de door Rusland geïnitieerde de-conflict zones in Syrië en elders, zeggen de bronnen. Met andere woorden, het is voor hen over en uit met hun Daesh problemen makerij.
Er zijn ook grote bewegingen die onder de oppervlakte plaatsvinden in Japan. Japan’s grootste bende, de Yamaguchi Gumi is nu in drie facties opgesplitst, welke drie dominante personen vertegenwoordigen, bevestigen bronnen in alle drie de facties. Slechts een van deze facties, de zwakste, staat nog onder een subcontract met de Khazariaanse maffia. Echter, als er een overeenkomst bereikt kan worden over de distributie van Noord Koreaanse amfetamine (door legalisatie en regulatie) dan zal deze laatste factie ook zijn banden met de Khazarianen doorsnijden. Dit zal de weg vrijmaken voor een totale verandering in de Japanse machtsstructuur omdat de Khazarianen alle wetsdienaren zullen kwijtraken die ze daar hebben. Al alle pogingen om Khazariaanse slaven als de Franse Rothschild agent Taro Aso te plaatsen op een machtspositie in Japan werden gestopt. Aso heeft er hard aan getrokken, samen met Ichiro Ozawa, om aan de macht te komen in Japan precies op tijd om de enorme fondsen te pakken te krijgen die verwacht worden te worden vrijgegeven, volgens Japanse rechtervleugel bronnen. Echter, Yakuza gangsters van Aso’s thuisdistrict Kyushu zeggen dat hij kwaadaardig is en niet langer hun steun heeft.
De Khazarianen die wanhopig verlegen zitten om goud proberen ook om problemen te veroorzaken in Indonesië. Zeggen Indonesische geheime dienstbronnen:
“De huidige opschudding in Indonesië tussen Christenen en Moslims wordt gefinancierd door Westerse machten welke een poging doen het land te destabiliseren. Dit is het resultaat van de Jokowi regering die NIET akkoord gaan met de eisen van de directeur van de Freeport McMoRan mijn Ze doen een poging om de mijnbouwwetten van Indonesië te omzeilen”. De opschudding waar ze naar verwijzen zijn de meerdere pogingen door de door de Khazarianen gecontroleerde oligarchen verbonden aan het moordzuchtige voormalige regiem van president Suharto om zo de democratisch gekozen en populaire President Jokowi omver te werpen, beweren de bronnen.
In ieder geval, totdat dit voorbij is kunnen we wat voortgaande Khazariaanse probleemmakerij verwachten in de Oekraïne, Indonesië, het Midden Oosten, Japan en elders.
Bron: animatrix.org
Vertaling: Lia 

ARRIVING IN CHINA

Ver a imagem de origemKriegsgefangenenlager in Amerika


Von Larry Romanoff, 02. Juni 2020

Übersetzung: K.R.

*

Hinweis an die Leser: In Anbetracht der immensen Bedeutung dieses Themas leiten Sie diesen Artikel bitte über Ihren E-Mail-Verteiler weiter und posten Sie ihn in Ihren Blogs, Internetforen usw., mit der Bitte, dass jeder, der irgendwelche Details oder Familiengeschichten kennt, die Licht auf diese Ereignisse werfen könnten, diese bitte direkt an den Autor unter 2186604556@qq.com weiterleitet.


DEUTSCH ENGLISH ESPAÑOL ITALIANO NEDERLANDS PORTUGUÊS SVENSKA

Diese Geschichte hat alle Voraussetzungen, um sich für eine Verschwörungstheorie zu qualifizieren und macht vielleicht keinen Sinn für Sie ohne einige Hintergrundinformationen über den Zusammenhang.

Bevor die USA in den Ersten Weltkrieg eintraten, wurde eine enorme, jahrelange antideutsche Propagandakampagne von der Creel-Kommission entfesselt, die von Walter Lippman und Edward Bernays geleitet wurde, letzterer war ein Neffe von Sigmund Freud. (1) (2) Die öffentliche Literatur griff alles Deutsche in Amerika an, auch Schulen und Kirchen. In vielen Schulen wurde den "reinen Amerikanern" verboten, die deutsche Sprache zu unterrichten, und die Verwalter wurden aufgefordert, "alle illoyalen Lehrer", also alle Deutschen, zu entlassen. Die Namen unzähliger Städte wurden geändert, um ihren deutschen Ursprung zu eliminieren: Berlin, Iowa wurde zu Lincoln, Iowa. Deutsche Lebensmittel und Namen von Gerichten wurden aus den Restaurants verbannt; Sauerkraut wurde zu "Freiheitskraut", Dackel wurden zu "Freiheitshunden" und Deutsche Schäferhunde zu "Elsässern".

LESEN MEHR

bf pic

APPEAL


APPEAL TO THE LEADERS OF THE NINE NUCLEAR WEAPON STATES

(China, France, India, Israel, North Korea, Pakistan, Russia, the United Kingdom and the United States)

中文 DEUTSCH ENGLISH FRANÇAIS ITALIAN PORTUGUESE RUSSIAN SPANISH


Larry Romanoff,

contributing author

to Cynthia McKinney's new COVID-19 anthology

'When China Sneezes'

When China Sneezes: From the Coronavirus Lockdown to the Global Politico-Economic Crisis

manlio +maria

上海的月亮

World Intellectual Property Day (or Happy Birthday WIPO) - Spruson ...


LARRY ROMANOFF on CORONAVIRUS

Read more at Moon of Shanghai

V.P. 2007

EN video comitato

20 questions to Putin


President of Russia Vladimir Putin:

Address to the Nation

Address to the Nation.

Erdogan


Imagem

00
PT -- VLADIMIR PUTIN na Sessão plenária do Fórum Económico Oriental

Excertos da transcrição da sessão plenária do Fórum Económico Oriental

Joint news conference following a Normandy format summit

https://tributetoapresident.blogspot.com/2019/12/joint-news-conference-following.html

Joint news conference following the Normandy format summit.

irmãos de armas


Legendado em PT. Clicar em CC, escolher PT.

índice


“Copyright Zambon Editore”

PORTUGUÊS

GUERRA NUCLEAR: O DIA ANTERIOR

De Hiroshima até hoje: Quem e como nos conduzem à catástrofe

ÍNDICE

TRIBUTE TO A PRESIDENT


NA PRMEIRA PESSOA

Um auto retrato surpreendentemente sincero do Presidente da Rússia, Vladimir Putin

CONTEÚDO

Prefácio

Personagens Principais em 'Na Primeira Pessoa'

Parte Um: O Filho

Parte Dois: O Estudante

Parte Três: O Estudante Universitário

Parte Quatro: O Jovem especialista

Parte Cinco: O Espia

Parte Seis: O Democrata

Parte Sete: O Burocrata

Parte Oito: O Homem de Família

Parte Nove: O Político

Apêndice: A Rússia na Viragem do Milénio


The Putin interviews


The Putin Interviews
by Oliver Stone (
FULL VIDEOS) EN/RU/SP/FR/IT/CH


http://tributetoapresident.blogspot.com/2018/07/the-putin-interviews-by-oliver-stone.html
Followers