FREE JULIAN ASSANGE

 

CROATIAN   ENGLISH   GREEK   NEDERLANDS   POLSKI   PORTUGUESE   ROMANIAN  SPANISH  РУССКИЙ

What part will your country play in World War III?

By Larry Romanoff

The true origins of the two World Wars have been deleted from all our history books and replaced with mythology. Neither War was started (or desired) by Germany, but both at the instigation of a group of European Zionist Jews with the stated intent of the total destruction of Germany. The documentation is overwhelming and the evidence undeniable. (1) (2) (3) (4) (5) (6) (7) (8) (9) (10) (11)

That history is being repeated today in a mass grooming of the Western world’s people (especially Americans) in preparation for World War IIIwhich I believe is now imminent

READ MORE

 
 

Wednesday, May 3, 2017

Nederlands -- BENJAMIN FULFORD: 01:05:2017


Offensief van Khazariaanse maffia verliest stoom maar intrige op hoog niveau gaat door

1 mei 2017

De oorlog van de mensheid om zichzelf te bevrijden van de Satanische Khazariaanse maffia regering gaat richting de laatste overwinning maar wat moeilijke laatste strijd ligt nog voor ons. De maand april zag een belangrijk offensief door de Satanisten aan vele fronten maar, ondanks het veroorzaken van veel hinder, faalden hun pogingen om ofwel een Derde Wereldoorlog te beginnen of om de controle te herwinnen over het financiële systeem van de wereld.
Niettemin, gaat de intrige op hoog niveau in Europa, Oost Azië, de VS het Midden Oosten en elders verder. Te midden van dit alles, was de Gezamenlijke regering van de VS in staat om een faillissement te vermijden en dit weer voor een paar maanden uit te stellen of, totdat de machtsstrijd op hoog niveau eindigt.
Een van de meest intense geheime slagvelden vorige week was Japan. NSA en CIA bronnen in Azië bevestigen beiden dat leidend Satanist Leo Zagami en zijn bullebakken in Japan waren onder andere zoekend naar een manier om een sarin gas aanval te plegen op de ondergrondse van Tokyo en hiervan Noord Korea de schuld te geven. Dat is waarschijnlijk de werkelijke reden dat Japan zijn ondergrondse tijdelijk heeft gesloten vorige week “als reactie op een Noord Koreaanse raket oefening."
Gnostisch Illuminatie Grootmeester “Alexander Romanov” dook vorige week ook onder om te voorkomen waarvoor NSA bronnen hem waarschuwden namelijk een aanval op zijn leven door Zagami en zijn bullebakken. Zagami antwoordde niet op deze beschuldigingen tot het moment dat deze nieuwsbrief openbaar werd. 

Het andere ding dat aan de gang is in Japan is dat auto’s welke de Japanse Koninklijke familie vervoeren onder aanval hebben gelegen bij verschillende incidenten in de afgelopen dagen, volgens bronnen bij de rechter vleugel dicht bij de Keizerlijke familie. Deze aanvallen waren bedoeld om de Keizer te intimideren om zijn zegel te gebruiken om grote muntaandelen als wettig betaalmiddel toe te staan, zeggen de bronnen.
Deze aandelen zijn inclusief “super Petchilis welke werden gebruikt door de voormalige Republiek China om de infrastructuur van dat land op te bouwen,” volgens de geheime dienst bronnen van het leger van de VS. De laatste persoon die me een super Petchili liet zien was Leo Zagami.
De andere groep die de problemen oprakelt in het verre oosten deze dagen is de Franse tak van de Rotschild familie, zijn meerdere bronnen het over eens. De Franse Rotschilds zijn de belangrijkste aanstichters van de recente pogingen om een strijd uit te lokken tussen de VS en Noord Korea.
Dat is waarom de Franse Rotschilds de Noord Koreaanse sterke man Kim Jong Un willen vervangen met een valse Kim Han Sol die door hen gecontroleerd wordt. Dat is waarom ze recentelijk de moord in scene zetten op een man die claimde Kim Jong Nam te zijn, de oudere halfbroer van Kim Jong Un en vader van Kim Han Sol.
Chinese regeringsbronnen, Japanse militaire geheime dienst en Aziatische geheime gemeenschapsbronnen bevestigen allemaal dat de Kim Jong Nam die recent vermoord werd in Maleisië niet de echte was en dat de Kim Han Sol die op Youtube verscheen kort na de veronderstelde moordaanslag ook een valse was. De echte Kim Jong Nam en zoon zijn op een veilige locatie in China, zeggen de Chinese bronnen.
De Rotschilds proberen wanhopig om hun handen te leggen op goud om zo een faillissement te vermijden en als gevolg hiervan verlangen ze naar de gigantische goud en andere minerale voorraden in Noord Korea. Dat is de werkelijke reden dat ze een proxy van hen aan de macht van dat land willen, zeggen de bronnen. Nu kunnen we alle plotselinge escalatie van bedreigingen tegen Noord Korea begrijpen.
Er is ook een sterke drang om Rothschild agent Taro Aso aan te stellen als Eerste Minister van Japan, zeggen Japanse rechter vleugel bronnen. Omdat Aso getrouwd is in de Franse tak van de Rotschild familie, zou een Aso regiem deze familie toestaan om hun regering over Japan opnieuw te doen gelden.
White Dragon Society bronnen zeggen dat ze geloven dat noch Rotschild man Aso nog Rockefeller agent Ichiro Ozawa toegestaan zou mogen worden om ergens dicht bij de post van Japanse Eerste Minster te komen. Aso is ook de verantwoordelijke persoon voor het inpikken van alle inkomsten uit deze nieuwsbrief, wat een voortgaande last is om mee om te gaan. Bedankt voor contant geld donaties.
Er was ook een hoop intrige met betrekking tot VS President Donald Trump, Chinees President Xi Jinping en een Chinese Rotschild agent met de naam van Guo Wengui. Guo werkte als een bijltjesman voor Xi Jinping hem helpend om rivalen uit de weg te ruimen binnen de Chinese regering, volgens Vietnamese bronnen. De bronnen stuurden de volgende twee foto’s van Guo, eentje met Jacob de Rothschild en een andere met de Dalai Lama.

guo with dalai lama

kuo with rothschild

Guo is ook een lid van Donald Trump’s Mar-A-Lago resort in Florida waar Trump en Xi recent een top ontmoeting hadden. Guo wordt nu onderzocht door de Chinese regering wegens aanklachten voor omkoping en wordt gezocht door Interpol.
Bronnen bij de Aziatische geheime gemeenschap reageerden op deze informatie met het volgende commentaar: “We willen een nieuwe toekomst creëren en een nieuw tijdperk. Als de Rothschilds van de oude structuur het met ons eens zijn, geloven we in wederzijds succes maar, we zullen nooit onder hen dienen. Als Xi Jinping voor de Rotschilds werkt, dan zullen we onze steun voor hem terugtrekken.” De gemeenschap herhaalde ook zijn doel van “een wereld” verenigd in vriendschap.
De intrige rondom Trump en Xi Jinping is verbonden aan de huidige pogingen om grote sommen door Chinees denominatie goud ondersteunde aandelen, te incasseren. Een DIA bron zegt: “Deze Chinese aandelen zijn de sleutel voor de terugkeer van Chinees goud dat door de Federale Reserve Raad wordt vastgehouden sinds 1930. De Chinezen gebruiken de welvaartsfondsen om voor de aandelen te betalen welke dan de enorme voorraden Chinees goud zullen bevrijden. Als de cabal zijn handen heeft weten te leggen op een grote voorraad van deze aandelen zou het rampzalig zijn voor het creëren van een nieuwe valuta welke ondersteund wordt door goud.”
De DIA bron merkt ook op dat vorige week meerdere pogingen werden gedaan om enorme fondsen vrij te geven in het financiële systeem.
 “Dit vond allemaal plaats in [Washington] DC terwijl Trump een ontmoeting had met de NSA en Pentagon terwijl de CIA en FBI vorige week probeerden de geheime ontmoetingen te houden in Nieuw Zeeland met hun tegenpolen in de kroonlanden, Engeland, Canada, Nieuw Zeeland en Australië. De NSA chef werd niet uitgenodigd in Nieuw Zeeland en ik weet niet of de geheime dienst van de Marine daar vertegenwoordigd was,” beweren de bronnen.
 “De DIA bronnen merken op dat er twee wedijverende facties aan het werk lijken te zijn op het hoogste niveau van de Westerse macht. Het bestaan van deze facties werd ook bevestigd in nieuwsverslagen over de verkiezing van een nieuw hoofd van de Knights van Malta. De Knights van Malta zijn, aan de oppervlakte, een liefdadigheidsinstelling maar, sinds vele top Westerse leger en geheime dienst kopstukken knights zijn, vertegenwoordigd het in werkelijkheid een top is van de Westerse militaire macht.
In ieder geval beweren nieuwe verslagen dat de 72 jaar oude Italiaan Ciacomo Dalla Torre de Tempio di Snguinetto kozen werd als een interim leider. De verslagen zijn het eens dat Dalla Torre een compromis was tussen de wedijverende Britse en Duitse facties in de orde.
 “De orde is verwoest geweest door interne strijd over het leiderschap waarbij Vaticaan intrige betrokken was en financiële misdaden werden onthuld door een recent uitgelekt intern document. Het document laat zien dat Albrecht von Boeselager, de kortgeleden weer aangestelde Grand Chancellor (GrootKanselier) betrapt werd bij een condoom distributie schandaal en actief betrokken was bij samenzwering om [voormalig Grootmeester Mathew] af te zetten. Festing stond in de weg bij een onetische financiële deal welke Boeselager en het Vaticaan financieel verrijkt zouden hebben,” volgens Christine Niles, M.St. (Oxon.), J.D. • ChurchMilitant.  
Knights van Malta kiezen nieuwe leider terwijl Vaticaan probeert vete te begraven.
De Knights van Malta kozen op zaterdag een nieuwe leider in Rome in een poging om een bittere interne vete te beëindigen welke leidde naar een persoonlijke interventie van Paus Francis in de oude Katholieke ridder orde.
Dus weer opnieuw zien we pogingen om belangrijke denominatie aandelen te verzilveren op het hoogste niveau van de wereld macht. Het is een aardig goede gok dat Zagami en zijn Satanische factie van de P2 Vrijmetselarij lodge hier ook achter de schermen opereerden.
Dus crisisdiplomatie en pogingen om een Derde Wereldoorlog te beginnen zijn allemaal verbonden aan deze pogingen om deze aandelen te verzilveren en dus de controle te grijpen over het financiële systeem van de wereld.
Maakt niet uit dat Pentagonbronnen zeggen dat ze de controle over de buitenlandse politiek hebben afgenomen van de Zionisten en oorlogszuchtige Neo-cons. “De militaire overname van Trump werd compleet toen het leger carte blanche kreeg en hij gedwongen werd aan 100 senatoren te zeggen geen oorlog te starten met Noord Korea of welke staat dan ook zonder een formele verklaring van oorlog, waardoor dit praktisch onmogelijk werd,” zeggen de bronnen.
 “[VS Secretaris van Defensie James] Mattis, [top generaal Joseph] Dunford trommelde alle senatoren op in het Witte Huis om hen te vertellen dat de buitenlandse politiek is uitbesteed aan het leger, niet aan Israël, en om de [Jared] Kushner, [Paul] Wolfowitz, [David] Petraeus, H.R. McMaster neocon factie te neutraliseren,” gaan de bronnen verder. Deze bronnen beweren dat Dunfords 2 april trip naar Irak met Mossad agent Jared Kushner het doel had om “de vijand dichterbij te houden.”
Een voormalig 2 sterren marine generaal heeft ook de leiding gekregen over de Geheime Dienst “om er zeker van te zijn dat er geen moord door de geheime staat of Mossad zal plaatsvinden,” zeggen ze.
Ze zeggen ook dat “Israëlisch hoer VN ambassadeur Nikki Haley misschien werd gechanteerd door haar overspel, en aan de teugels werd gelegd door [VS Secretaris van Staten] Rex [Tillerson] en werd verwijderd uit de NSC en Trump gaf zelfs een hint dat ze misschien zal worden ontslagen.”
Trump werd ook gedwongen in te binden bij het afpersen van geld van Zuid Korea onder het voorwendsel van het opstellen van Thaad raketten vanwege verzet van het Vaticaan, zeggen ze. Verder, merken de bronnen op dat de “Thaad raketten misschien niet werken zoals ze worden beschreven.”
Paus Francis berispte ook publiekelijk facties die probeerden een derde Wereldoorlog te beginnen door op te merken dat oorlog tussen het Westen en Noord Korea (d.w.z. Oost en West) alles zou vernietigen.”
Koreaanse Kim-Jong-Un-vernietig-alles-ballistische-raket
Paus zegt dat oorlog tussen Noord Korea & het Westen ‘ALLES ZOU KUNNEN VERNIETIGEN’ als de spanningen oplopen.
De leider van de Katholieke Kerk zei: “de mensheid vandaag de dag niet in staat zou zijn om een potentiële oorlog tussen twee landen te weerstaan terwijl “alles” ………zou kunnen zijn.
Bronnen uit de Illuminatie en andere machtscentra zijn het erover eens en bevestigen dat pogingen om een nucleaire oorlog te beginnen niet zullen worden toegestaan. Met andere woorden, in deze tijd, zal een opknappen van internationale instituten plaatsvinden door onderhandelingen, niet door middel van oorlog. In deze omstandigheden heeft de White Dragon Society zijn diensten aangeboden om te helpen om een win, win compromis te vinden tussen het Oosten en het Westen.

Bron: Antimatrix.org

Vertaling: Lia

 

ARRIVING IN CHINA

Ver a imagem de origemKriegsgefangenenlager in Amerika


Von Larry Romanoff, 02. Juni 2020

Übersetzung: K.R.

*

Hinweis an die Leser: In Anbetracht der immensen Bedeutung dieses Themas leiten Sie diesen Artikel bitte über Ihren E-Mail-Verteiler weiter und posten Sie ihn in Ihren Blogs, Internetforen usw., mit der Bitte, dass jeder, der irgendwelche Details oder Familiengeschichten kennt, die Licht auf diese Ereignisse werfen könnten, diese bitte direkt an den Autor unter 2186604556@qq.com weiterleitet.


DEUTSCH ENGLISH ESPAÑOL ITALIANO NEDERLANDS PORTUGUÊS SVENSKA

Diese Geschichte hat alle Voraussetzungen, um sich für eine Verschwörungstheorie zu qualifizieren und macht vielleicht keinen Sinn für Sie ohne einige Hintergrundinformationen über den Zusammenhang.

Bevor die USA in den Ersten Weltkrieg eintraten, wurde eine enorme, jahrelange antideutsche Propagandakampagne von der Creel-Kommission entfesselt, die von Walter Lippman und Edward Bernays geleitet wurde, letzterer war ein Neffe von Sigmund Freud. (1) (2) Die öffentliche Literatur griff alles Deutsche in Amerika an, auch Schulen und Kirchen. In vielen Schulen wurde den "reinen Amerikanern" verboten, die deutsche Sprache zu unterrichten, und die Verwalter wurden aufgefordert, "alle illoyalen Lehrer", also alle Deutschen, zu entlassen. Die Namen unzähliger Städte wurden geändert, um ihren deutschen Ursprung zu eliminieren: Berlin, Iowa wurde zu Lincoln, Iowa. Deutsche Lebensmittel und Namen von Gerichten wurden aus den Restaurants verbannt; Sauerkraut wurde zu "Freiheitskraut", Dackel wurden zu "Freiheitshunden" und Deutsche Schäferhunde zu "Elsässern".

LESEN MEHR

bf pic

APPEAL


APPEAL TO THE LEADERS OF THE NINE NUCLEAR WEAPON STATES

(China, France, India, Israel, North Korea, Pakistan, Russia, the United Kingdom and the United States)

中文 DEUTSCH ENGLISH FRANÇAIS ITALIAN PORTUGUESE RUSSIAN SPANISH


Larry Romanoff,

contributing author

to Cynthia McKinney's new COVID-19 anthology

'When China Sneezes'

When China Sneezes: From the Coronavirus Lockdown to the Global Politico-Economic Crisis

manlio +maria

上海的月亮

World Intellectual Property Day (or Happy Birthday WIPO) - Spruson ...


LARRY ROMANOFF on CORONAVIRUS

Read more at Moon of Shanghai

V.P. 2007

EN video comitato

20 questions to Putin


President of Russia Vladimir Putin:

Address to the Nation

Address to the Nation.

Erdogan


Imagem

00
PT -- VLADIMIR PUTIN na Sessão plenária do Fórum Económico Oriental

Excertos da transcrição da sessão plenária do Fórum Económico Oriental

Joint news conference following a Normandy format summit

https://tributetoapresident.blogspot.com/2019/12/joint-news-conference-following.html

Joint news conference following the Normandy format summit.

irmãos de armas


Legendado em PT. Clicar em CC, escolher PT.

índice


“Copyright Zambon Editore”

PORTUGUÊS

GUERRA NUCLEAR: O DIA ANTERIOR

De Hiroshima até hoje: Quem e como nos conduzem à catástrofe

ÍNDICE

TRIBUTE TO A PRESIDENT


NA PRMEIRA PESSOA

Um auto retrato surpreendentemente sincero do Presidente da Rússia, Vladimir Putin

CONTEÚDO

Prefácio

Personagens Principais em 'Na Primeira Pessoa'

Parte Um: O Filho

Parte Dois: O Estudante

Parte Três: O Estudante Universitário

Parte Quatro: O Jovem especialista

Parte Cinco: O Espia

Parte Seis: O Democrata

Parte Sete: O Burocrata

Parte Oito: O Homem de Família

Parte Nove: O Político

Apêndice: A Rússia na Viragem do Milénio


The Putin interviews


The Putin Interviews
by Oliver Stone (
FULL VIDEOS) EN/RU/SP/FR/IT/CH


http://tributetoapresident.blogspot.com/2018/07/the-putin-interviews-by-oliver-stone.html
Followers