FREE JULIAN ASSANGE

 

CROATIAN   ENGLISH   GREEK   NEDERLANDS   POLSKI   PORTUGUESE   ROMANIAN  SPANISH  РУССКИЙ

What part will your country play in World War III?

By Larry Romanoff

The true origins of the two World Wars have been deleted from all our history books and replaced with mythology. Neither War was started (or desired) by Germany, but both at the instigation of a group of European Zionist Jews with the stated intent of the total destruction of Germany. The documentation is overwhelming and the evidence undeniable. (1) (2) (3) (4) (5) (6) (7) (8) (9) (10) (11)

That history is being repeated today in a mass grooming of the Western world’s people (especially Americans) in preparation for World War IIIwhich I believe is now imminent

READ MORE

 
 

Wednesday, May 10, 2017

NEDERLANDS BENJAMIN FULFORD: 08:05:20178 mei 2017


Ondanks een tot nu toe net doen of er niets gebeurde, blijkt het dat de VS gezamenlijke regering gevestigd in Washington DC en geregistreerd in Puerto Rico, vorige week werkelijk failliet ging. Het faillissement van Puerto Rico is anders dan iets als het faillissement van Detroit omdat Puerto Rico een dochtermaatschappij is welke volledig in het bezit is van DC en dus moet het ouderbedrijf de val opvangen.Dit was waarom de Chinese Minister van Financiën vorige week plotseling een ontmoeting afzegde met zijn Japanse en Zuid Koreaanse tegenpolen vanwege een “financieel noodgeval.”

Dit was ook waarom de Britse Koninklijke familie een spoedbijeenkomst hield vorige week in Buckingham Palace en het aftreden van Prins Philip aankondigde. Beide spoedontmoetingen hadden te maken met het incasseren van Super Petchili of Lung-Tsing-U-Hai aandelen ondersteund door Chinees goud en in het bezit van vele leden van de Koninklijke families in de wereld, volgens een senior bron bij een bank. Om precies te zijn, volgens deze bron, in ruil voor zijn aftreden, werd Prins Philip toegestaan om zijn Petchilis te incasseren wat betekent dat de Britse Koninklijke familie nu genoeg geld in handen heeft om de totale planeet te transformeren.

Als dit zo is dan betekent dit dat Canada nu in een positie is om de crediteuren van het failliete gezamenlijk bestuur van de Verenigde Staten te vragen om financiering van een LBO (Leveraged BuyOut )van zijn ondernemingen. Het resultaat zou zijn een einde aan de nooit eindigende waanzin en de vanuit Washington DC afkomstige criminaliteit.


We zullen hier eens dieper induiken omdat, in termen van welk effect dit op de planeet zal hebben, deze onder de radar beweging veel belangrijker is dan de Franse Presidentiële verkiezing. Deze werd gestolen door de Rothschilds ten behoeve van hun slaaf Emmanuel Macron met pal in het zicht, satanische 66.06% van de stemmen.

De Franse verkiezing was in werkelijkheid een Duits/Russische proxy oorlog over de controle van Europa. VS geheime dienst rapporten van de marine vermelden dat Duitse troepen naar Frankrijk werden gestuurd voor de verkiezing terwijl Pentagon bronnen zeggen dat Russische troepen werden gestuurd naar Siberië op ongeveer dezelfde tijd.

Zoals de dingen er nu voor staan, heeft Hitler’s dochter Angela Merkel haar vaders prestatie van het veroveren van Frankrijk herhaald, deze keer door heimelijke in plaats van open oorlogsvoering.

Hoe dan ook de Japanse geheime militaire dienst zegt nu dat de verslagen Franse presidentskandidaat Marine le Pen in werkelijkheid de dochter was van een Mossad agent. Wat betekent dat de Rothschilds zelfs wanneer zij de president was geworden hadden gewonnen. De strijd is in geen enkel opzicht afgelopen omdat de meerderheid van de Fransen tijdens de verkiezingen “moesten kiezen tussen de pest en de cholera, tussen een fascistisch dictatorschap en het dictatorschap van bankiers.”

Het bewijs van Macron’s belastingontduiking en andere criminaliteit openbaar gemaakt door hackers net voor de verkiezing zal niet weg gaan en criminele vervolging gevolgd door een echte Franse revolutie bevindt zich nog steeds binnen de mogelijkheden.

In ieder geval, het stelen van de verkiezingen in Frankrijk verandert de fundamentele werkelijkheid niet dat Frankrijk failliet is samen met Italië en Spanje en dat Duitsland hun voornaamste crediteur is, wat betekent dat deze landen in het geheim werden veroverd door middel van financiering.

De proxy competitie tussen Duitsland en Rusland over invloed in Europa beweegt zich nu naar het Oosten.

Aan dat front stuurden de Russen tenminste 150.000 troepen “om Siberië te verdedigen en Daesh heroïne operaties te stoppen in de Balkan,“ volgens Pentagon bronnen. De Russen zijn daar ook om een Khazariaanse maffia, groter Albanië project, tegen te houden, gaan de bronnen verder. Los van het verzekeren van een nieuwe distributie route voor Afghaanse heroïne gaat het Khazariaanse groter Albanië project ook over het stelen van minerale bronnen met een waarde van triljoenen dollars, volgens de Servische geheime dienst bronnen. De Russen stoppen nu de diefstal van deze hulpbronnen en etnische zuiveringen van Christenen door de Khazarianen. Over het algemeen lijkt het alsof de Duitsers en de Russen manoeuvreren om hun respectievelijke zones van invloed te bepalen in Europa

De oorlog tegen Satan aanbiddende Khazarianen lijkt nu zich te ontwikkelen naar iets waarbij alle monotheïstische religies bij betrokken zijn. Dit werd het eerst gezien in vroeg 2016 toen Paus Francis en Patriarch Kirill van de Russische Orthodoxe Kerk de eerste ontmoeting hadden tussen beide kerken sinds 1000 jaar. Vorige week ging Paus Francis naar Egypte voor een ontmoeting met Moslim geestelijken daar om hun steun te verkrijgen tegen de Satanisten en hun Daesh leger.

Nu VS President Donald Trump zal aan het einde van deze maand een bezoek gaan brengen aan het Vaticaan, Israël en Saudi Arabië. Dit zijn de drie respectievelijke top heilige landen van het Christendom, Judaïsme en Islam, de drie belangrijkste monotheïstische religies van de wereld. Gaat er iets groots gebeuren met betrekking tot het monotheïsme? Heeft dit iets van doen met de spoed financiële ontmoetingen in China en van de Britse Koninklijken? Blijf kijken.

Het de facto faillissement van het VS bestuur heeft misschien zijn president Donald Trump en de gevestigde orde achter hem gedwongen om een meer krachtige positie in te nemen tegen de Khazariaanse Satanisten, zeggen White Dragon Society bronnen. Dat is waarom Trump akkoord ging met Russische, Iranese en Turkse voorstellen van no fly zones in Syrië inclusief de door Israël bezette Golan Hoogte, beweren Pentagon en Mossad bronnen. De Israëliërs zijn nu doodsbang omdat ze misschien gedwongen worden door de rest van de wereld om hun illegaal in beslag genomen land op te geven en vrede te sluiten met de Palestijnen. Wat deze keer anders is, is dat de VS niet langer hun asociaal gedrag onvoorwaardelijk steunt.

De hoge pieten van het Pentagon dwongen Trump ook om te strijden tegen de Khazariaanse aanvallen op Christenen in Afrika en het Midden Oosten.

De situatie met Noord Korea werd ook onschadelijk toen Trump’s ketting werd aangehaald en hij werd gedwongen te zeggen dat hij een ontmoeting zou hebben met dikke jongen [Kim Jong Un], beweren Pentagon bronnen.

Het Rothschild plan om Kim Jong Un te vervangen met een valse marionet is gestopt dankzij een gezamenlijke inspanning tussen Westerse en Aziatische geheime diensten, volgens geheime dienst bronnen. Hun plan om de Franse Rothschild marionet Taro Aso in te zetten als Eerste Minister van Japan is gestopt, zeggen Pentagon bronnen.

Er zijn ook tekenen dat er een soort van geheime overeenkomst bereikt is tussen de VS en China over de Zuid Chinese Zee. De Japanse geheime militaire dienst zegt dat de VS gezegd heeft dat het de Chinese controle wil erkennen over de betwistte eilanden bekend als Senkaku bij de Japanners en als Tiaoyutai bij de Chinezen. In ruil hiervoor, zijn de Chinezen overeen gekomen om een oogje dicht te doen wanneer de VS een nieuwe marinebasis opent op de Indonesische eilanden dicht bij de Straat van Malakka, beweren Pentagon bronnen.

Deze ontwikkeling heeft de Japanse gevestigde orde ertoe aangezet om grotere onafhankelijkheid te zoeken van de VS, beweren bronnen in de Japanse rechter vleugel. Een manifestatie hiervan was een publieke oproep door Eerste Minister Shinzo Abe aan Japan om zijn door de VS opgelegde grondwet te veranderen. De Japanners vermeerderen nu ook hun contacten met Rusland met de bedoeling om tegenwicht te hebben voor de bedreiging van hun onafhankelijkheid gevormd door de toenemende VS/Chinese vriendschap, zeggen Japanse en Russische bronnen.

Een ander erg interessante ontwikkeling die de VS/Chinese samenwerking laat zien was het feit dat China besloot om een bedrijf te geven met de naam Frontier Services Group (FSG,) twee operationele bases in de provincies Xinjiang en Yunnan welke het hart zijn van China’s enorme, Een Brug, Een Hoge snelheidslijn, haven en energie pijplijn infrastructuur project. FSG voorzitter en CEO is niemand minder dan Erik Prince, de grondstichter van het nu in onbruik geraakte en beruchte Blackwater Security.

https://www.sott.net/article/349692-Beijing-hires-Erik-Prince-as-guardian-of-the-New-Silk-Road

Het lijkt er op dat de Chinezen het advies van de WDS hebben opgevolgd dat het goedkoper is om een waakhond te voeden dan te vechten met een hongerige wolf. Er zal ook zeker een hoop werk beschikbaar komen voor de werkloze huurlingen die de Aziatische infrastructuur projecten in Afrika en elders bewaken.

Globaal betekent de ontwikkelende vriendschap tussen de grootmachten van de wereld dat alle grensoverschrijdende criminele oorlogsdreiging nu beëindigd kan worden op deze planeet.

Het voorstel voor een Canadese uitkoop van de failliete VS Corporatie zou kunnen helpen dit proces enorm te versnellen. Denk hierover na, terwijl de VS betrokken is geweest bij bijna onophoudelijke oorlogvoering sinds het einde van de Tweede Wereldoorlog; kwam Canada met en hielp Canada het idee versterken, van het stoppen van oorlog door middel van vredestroepen. Canada’s kennis zou ook nuttig zijn bij het opruimen van twee van de grootste VS problemen, zijn rampzalige gezondheidszorg systeem en zijn misdaad probleem. Canadezen geven ongeveer half zo veel geld uit aan gezondheidszorg en leven toch nog langer. Ook, de moordcijfers in de VS, bijvoorbeeld, zijn 23 keer hoger dan in Canada ondanks dat Canadezen ook toegang hebben tot wapens. Als een bonus, vele Amerikanen zouden in staat zijn om hun zomers door te brengen in vakantiehuisjes in Canada.

Canada zou in staat zijn te helpen met de vestiging van een waarheid en verzoeningscommissie voor de VS regering zo dat goede mensen betrokken bij de criminele gevestigde orde in staat zullen zijn om te beginnen met een nieuwe start. Voormalig VS President Bill Clinton, wie schijnbaar bijna dood gaat, zet ogenschijnlijk het voorbeeld door bekentenissen te doen om zijn geweten te ontlasten voordat hij deze wereld verlaat.

https://www.youtube.com/watch?v=sKgo5u1knHk&feature=youtu.be&app=desktop

De strijd van evolutie is nog niet gewonnen door de vechtende leeuw, hij is gewonnen door de leeuw die terug gegaan is naar zijn grot om de liefde te bedrijven. Dat is waarom de WDS de hippies steunt die zeggen bedrijf liefde geen oorlog.

Bron: Animatrix.org


Vertaling: Lia

 

ARRIVING IN CHINA

Ver a imagem de origemKriegsgefangenenlager in Amerika


Von Larry Romanoff, 02. Juni 2020

Übersetzung: K.R.

*

Hinweis an die Leser: In Anbetracht der immensen Bedeutung dieses Themas leiten Sie diesen Artikel bitte über Ihren E-Mail-Verteiler weiter und posten Sie ihn in Ihren Blogs, Internetforen usw., mit der Bitte, dass jeder, der irgendwelche Details oder Familiengeschichten kennt, die Licht auf diese Ereignisse werfen könnten, diese bitte direkt an den Autor unter 2186604556@qq.com weiterleitet.


DEUTSCH ENGLISH ESPAÑOL ITALIANO NEDERLANDS PORTUGUÊS SVENSKA

Diese Geschichte hat alle Voraussetzungen, um sich für eine Verschwörungstheorie zu qualifizieren und macht vielleicht keinen Sinn für Sie ohne einige Hintergrundinformationen über den Zusammenhang.

Bevor die USA in den Ersten Weltkrieg eintraten, wurde eine enorme, jahrelange antideutsche Propagandakampagne von der Creel-Kommission entfesselt, die von Walter Lippman und Edward Bernays geleitet wurde, letzterer war ein Neffe von Sigmund Freud. (1) (2) Die öffentliche Literatur griff alles Deutsche in Amerika an, auch Schulen und Kirchen. In vielen Schulen wurde den "reinen Amerikanern" verboten, die deutsche Sprache zu unterrichten, und die Verwalter wurden aufgefordert, "alle illoyalen Lehrer", also alle Deutschen, zu entlassen. Die Namen unzähliger Städte wurden geändert, um ihren deutschen Ursprung zu eliminieren: Berlin, Iowa wurde zu Lincoln, Iowa. Deutsche Lebensmittel und Namen von Gerichten wurden aus den Restaurants verbannt; Sauerkraut wurde zu "Freiheitskraut", Dackel wurden zu "Freiheitshunden" und Deutsche Schäferhunde zu "Elsässern".

LESEN MEHR

bf pic

APPEAL


APPEAL TO THE LEADERS OF THE NINE NUCLEAR WEAPON STATES

(China, France, India, Israel, North Korea, Pakistan, Russia, the United Kingdom and the United States)

中文 DEUTSCH ENGLISH FRANÇAIS ITALIAN PORTUGUESE RUSSIAN SPANISH


Larry Romanoff,

contributing author

to Cynthia McKinney's new COVID-19 anthology

'When China Sneezes'

When China Sneezes: From the Coronavirus Lockdown to the Global Politico-Economic Crisis

manlio +maria

上海的月亮

World Intellectual Property Day (or Happy Birthday WIPO) - Spruson ...


LARRY ROMANOFF on CORONAVIRUS

Read more at Moon of Shanghai

V.P. 2007

EN video comitato

20 questions to Putin


President of Russia Vladimir Putin:

Address to the Nation

Address to the Nation.

Erdogan


Imagem

00
PT -- VLADIMIR PUTIN na Sessão plenária do Fórum Económico Oriental

Excertos da transcrição da sessão plenária do Fórum Económico Oriental

Joint news conference following a Normandy format summit

https://tributetoapresident.blogspot.com/2019/12/joint-news-conference-following.html

Joint news conference following the Normandy format summit.

irmãos de armas


Legendado em PT. Clicar em CC, escolher PT.

índice


“Copyright Zambon Editore”

PORTUGUÊS

GUERRA NUCLEAR: O DIA ANTERIOR

De Hiroshima até hoje: Quem e como nos conduzem à catástrofe

ÍNDICE

TRIBUTE TO A PRESIDENT


NA PRMEIRA PESSOA

Um auto retrato surpreendentemente sincero do Presidente da Rússia, Vladimir Putin

CONTEÚDO

Prefácio

Personagens Principais em 'Na Primeira Pessoa'

Parte Um: O Filho

Parte Dois: O Estudante

Parte Três: O Estudante Universitário

Parte Quatro: O Jovem especialista

Parte Cinco: O Espia

Parte Seis: O Democrata

Parte Sete: O Burocrata

Parte Oito: O Homem de Família

Parte Nove: O Político

Apêndice: A Rússia na Viragem do Milénio


The Putin interviews


The Putin Interviews
by Oliver Stone (
FULL VIDEOS) EN/RU/SP/FR/IT/CH


http://tributetoapresident.blogspot.com/2018/07/the-putin-interviews-by-oliver-stone.html
Followers