FREE JULIAN ASSANGE

 

CROATIAN   ENGLISH   GREEK   NEDERLANDS   POLSKI   PORTUGUESE   ROMANIAN  SPANISH  РУССКИЙ

What part will your country play in World War III?

By Larry Romanoff

The true origins of the two World Wars have been deleted from all our history books and replaced with mythology. Neither War was started (or desired) by Germany, but both at the instigation of a group of European Zionist Jews with the stated intent of the total destruction of Germany. The documentation is overwhelming and the evidence undeniable. (1) (2) (3) (4) (5) (6) (7) (8) (9) (10) (11)

That history is being repeated today in a mass grooming of the Western world’s people (especially Americans) in preparation for World War IIIwhich I believe is now imminent

READ MORE

 
 

Thursday, May 25, 2017

Nederlands -- BENJAMIN FULFORD: 22:05:2017


De oude garde weigert simpelweg om het financiële systeem te overhandigen dus het zal moeten worden vervangen


22 mei 2017De oude garde die het financiële systeem van de wereld kaapte weigert koppig om de controle af te staan over het proces van het creëren van dollars, euro’s en yen, aan de mensen van de planeet aarde. Dit was overduidelijk toen Rothschild advocaat en Mossad agent Michael Greenberg vorige week een bezoek bracht aan de Japanse Keizer om onbeperkte fondsen op te eisen voor hem en zijn Khazariaanse gangster maatjes, volgens bronnen dicht bij de Keizer. Greenberg claimde ook dat hij Henry Kissinger vertegenwoordigde, die samen met Greenberg weer opnieuw op de lijst van belangrijkste genocide criminelen staat.

De Keizer was woedend op Greenberg en gaf hem en zijn slaven, Japans Eerste Minister Shinzo Abe en Minister van Financiën Taro Aso, de schuld van het blokkeren van het vrijgeven van fondsen die bedoeld zijn voor de mensen van de planeet, voegen de bronnen toe.

Dit betekent dat om een nieuw tijdperk te beginnen en de planeet te bevrijden, een tweetal aanvallen nodig zijn. Een zal zijn om door te gaan met genocide leiders van de oude garde een voor een te elimineren totdat de Khazariaanse bende zich eindelijk overgeeft. De ander zal zijn door te gaan met het bouwen aan een alternatief financieel systeem, ondersteund door goud, crypto valuta en niet Khazariaanse valuta totdat het oude systeem verlept aan de wijnstok en in de composthoop valt van de geschiedenis. Deze tweeledige aanval is al volledig onderweg.


Hoewel, de grote vraag nu is wat te doen met Paus Francis. Forensisch onderzoek heeft laten zien dat de meeste van de zogenaamde wereldleiders die we op TV en in publiek zien, gecontroleerd worden door de P2 Vrijmetselarij lodge via de Vaticaanse bank en netwerk van professionele huurmoordenaars. Met andere woorden de meeste wereldleiders, hebben het zilver aangenomen van de Vaticaanse bank toen ze de keuze kregen tussen zilver (een omkoopsom) en lood (een kogel).

Paus Francis, wie ongelooflijke geheime macht tot zijn beschikking heeft, heeft aan de ene kant, het Vaticaan gezuiverd van pedofielen en zegt en doet aardige dingen maar, aan de andere kant, heeft hij gefaald om het systeem op een fundamenteel niveau te veranderen door dingen te doen als het verklaren van een werkelijk jubelfeest (vrijstelling van alle schulden enz.)

Wat ons brengt naar een punt waarop we eindelijk bepaalde  informatie onder ogen moeten zien, informatie die we al lange tijd hebben maar waar we niet zeker van zijn wat er van te maken, en dat is het feit dat Francis openlijk heeft gezegd dat zijn god lucifer is.


Wat is de rol van de Luciferianen terwijl VS President Donald Trump, in naam het hoofd van het Westerse militaire industriële complex, zijn reis langs de belangrijkste monotheïstische heilige plaatsen, Arabië (merk op dat hem niet werd toegestaan naar Mekka te gaan), Jeruzalem en Rome, maakt? De vraag is, is Trump op een reis om het oude regiem te proberen te redden (Lucifer?) of richt hij zich op iets meer historisch, als het inwijden van de dageraad van een gouden eeuw?

Pentagon bronnen zeggen dat terwijl Trump in Saudi Arabië was dit afgelopen weekend hij los van het doen van een wapendeal van $350miljard, vroeg aan de Saudis om alsjeblieft hun oliedollars te verkopen in VS dollars om zo te voorkomen dat de gezamenlijke regering van de VS en zijn petrodollar systeem zouden instorten. Echter, de „Trump Saudi reis heeft hen misschien niet tegen gehouden om olie voor yuan en non-dollars te verkopen of om zich naar het oosten te wenden,“ zeggen de Pentagon bronnen.
Trump likte zich in door zijn toespraak bij Moslim leiders waarin hij het volgende beloofde:
“De Verenigde Staten staat te trappelen om nauwere vriendschap, veiligheid, culturele en commerciële banden te sluiten,” en “we zijn hier niet om de les te lezen, we zijn hier niet om andere mensen te vertellen hoe te leven, wat te doen, wie te zijn, of hoe te aanbidden. In plaats daarvan zijn we hier om een partnerschap aan te bieden.”
Het is jammer dat voor de VS de nieuwe, nederige, belofte om aardig te zijn benadering er op moet hebben geleken dat een lange termijn mishandelaar komt opdagen met bloemen en belooft nooit zijn partner meer pijn te doen.
Trump, in zijn toespraak gemaakte bedreigingen aan Iran en nergens op gebaseerde beschuldigingen tegen Syrië,  hebben alleen geholpen om het feit te onderstrepen dat ondanks de retoriek, de VS Gezamenlijke regering voorbij enige hoop op hervorming is. Zijn falen om te benoemen dat ISIS de schepping was van de Khazariaanse bende is een ander teken dat zijn toespraak ver van oprecht was.
Echter, witte hoeden binnen de VS zijn bezig met de zaak. Bijvoorbeeld, Trump zijn schoonzoon Jared Kushner (die gelooft dat niet-Joden slaven zouden moeten zijn) verkeert “onder een FBI Russisch onderzoek welke zich misschien uitbreidt naar zijn illegale omkopingen voor de $110miljard Saudische wapens deal [aangekondigd door Trump], optredend als niet geregistreerd agent van Israël, en hen atoombommen verschaft om Iran te bedreigen,” zeggen Pentagon bronnen.
Ook, “speciaal raadslid, voormalig FBI directeur Robert Mueller, is misschien ontslagen of gedwongen om 911 te onderzoeken omdat hij betrokken was bij het verdoezelen en omdat hij was geïnstalleerd door [voormalig President George W.] Bush een week voor 911 om de FBI te leiden.”
Ter toevoeging, “Israëlisch cyber commando unit 8200 heeft misschien laptops uitgevonden om lijnvliegtuigen te gijzelen en neer te laten storten, wat leidt naar meer VS-Russische samenwerking terwijl [VS top generaal Joseph] Dunford een ontmoeting had met militaire chefs van de NATO om hetzelfde te bespreken.”
Plus, binnen de VS, ondergaat de FBI een belangrijke zuivering van maatjes van voormalig directeur James Comey, Hillary Clinton en Barack Obama, beweren Pentagon bronnen. Als onderdeel hiervan werden alle tapes en dossiers van Comey’s kantoor in beslag genomen, zeggen ze.
Verder zijn James Comey, net als voormalige nauwe partners van Clinton als Anthony Weiner en Huma Abedin aan het onderhandelen om staatsbewijs tegen Hillary en tegen het pedofiele netwerk in Washington DC te overhandigen, zeggen ze. Op haar beurt wordt verwacht dat Clinton haar bazen zal verraden wat misschien eindelijk de “diepe staat,” [Khazariaanse bende] omver zal werpen, beweren de bronnen.
Onze eigen lange termijn onderzoeken hebben laten zien dat het spoor uiteindelijk naar Rome en de P2 Vrijmetselaars lodge zal leiden net als naar de BIS en de oude bloedlijn families welke deze instituten controleren.
Dit brengt ons weer bij door zich zelf erkend Lucifer aanbidder Paus Francis. Is hij gewoon een aardig uitziende gehuurde hulp leider voor de Satanisten? Zullen de monotheïstische geloofsovertuigingen en de oude bloedlijnen die hen voor millennia hebben gecontroleerd een overeenkomst bereiken met de rest van de wereld?
Tot zo ver is op een oprechte mysterieuze manier de bliksem ingeslagen bij het Vaticaan en in Mekka. Is er iets over tijd om Jeruzalem te raken?
In ieder geval, Trump’s bezoek aan Saudi Arabië, Israël en Rome zal ofwel een laatste moment marketing poging zijn van het oude regiem dat probeert te overleven of het zal betekenen dat er echt fundamentele verandering komt in de monotheïstische wereld. Zullen de oude bloedlijn en Satan aanbiddende families eindelijk naar voren komen, de waarheid vertellen en de wereld om vergeving vragen? We kunnen meer weten tegen het einde van de maand maar reken er niet te veel op.
De Khazariaanse bende rakelt nog steeds problemen op in de Oekraïne, het Midden Oosten en elders, hoewel toegegeven op een veel kleinere schaal dan voorheen. De laatste problemen zijn in Indonesië geweest waar betaalde bendes proberen religieuze rellen aan te wakkeren, volgens bronnen bij de White Dragon Society in Indonesië. Het financiële spoor achter de betaalde relschoppers leidt naar de Khazariaans gecontroleerde Freeport McMoRan mijn en het is duidelijk dat de in scene gezette rellen gewoon een poging zijn om goud te bemachtigen, zeggen de bronnen.
Hier is een verslag van de Indonesische WDS bron over de situatie daar op de grond:
 “De laatste update is dat de FPI radicale Islamieten, die worden gefinancierd door de Soros organisatie en zijn aangesloten afdelingen,’ zoals mij al verteld werd door mijn locale geheime dienst contacten, 2 bussen overhandigden die toebehoorden aan de Dayaks met de passagiers er nog in, terwijl ze geparkeerd stonden aan de kant van de hoofdweg in Pontianak stad….Dit is een Khazariaanse Zionistische cabal operatie….om de mensen van Indonesië te verdelen, en dan er in te stappen en de show over te nemen….Ik werd ook geïnformeerd dat ‘er talloze westerlingen met blanke huid zijn, die donkere zonnebrillen dragen, die zich mengden met de Dayaks, terwijl ze foto’s en video’s maakten.’
In ieder geval, zoals het oude Arabische gezegde gaat, “de honden blaffen maar de karavaan rolt verder,” en de onvermijdelijke planetaire veranderingen gaan verder met zich te ontvouwen, het maakt niet uit wat de Khazarianen of het caballistische monotheïstische leiderschap doet.
Het militaire leiderschap dat de controle handhaaft in Rusland, de VS en China heeft meer of minder uitgepuzzeld wat er zal gebeuren in het Midden Oosten, Noord Korea en de Oekraïne. Ze zullen ook door gaan zich ervan te verzekeren dat enige en alle pogingen door de Khazariaanse religieuze fanatiekelingen om een Derde Wereldoorlog te beginnen en Armageddon zal mislukken.
Dus nu, in de werkelijke wereld wordt verwacht dat de toekomst van Indische/Chinese relaties de volgende grote geopolitieke zaak zal zijn waar aandacht aan moet worden besteed. India stak recentelijk eindelijk zijn geopolitieke hand op door China’s  One Belt One Road poging eerder deze maand te boycotten. Ogenschijnlijk is dit omdat de roep van OBOR, voor een belangrijke transportroute door het gebied van India, niet strookt met de geschillen met zijn buurman en rivaal Pakistan welke gaan over grondgebied.
Het is een feit dat India zeer zeker de volgende grote supermacht zal zijn en misschien op een dag een rivaal wordt en zelfs China voorbij streeft. Kijk eens naar de kaarten en grafieken achter de volgende links om te zien waarom:
De eerste laat zien dat in termen van populatie, China met 2.4 miljard mensen dicht gevolgd wordt door India met 1.3 miljard. Belangrijker nog, zoals de tweede grafiek laat zien, dat 41% van de bevolking van India onder de 20 is en vlug groeit terwijl de bevolking van China snel verouderd en richting krimpen gaat. India ervaart ook snelle economische groei wat betekend dat zijn economische macht spoedig net zo groot is als zijn demografische macht. De volgende fase zal Afrika zijn wat een snel groeiende bevolking heeft van 1,2 miljard mensen.
Wat het allemaal betekent is dat terwijl Oost Azië en het Westen hebben onderhandeld over een nieuwe globale architectuur, de opkomende machten van Afrika en India hierin vertegenwoordigd moeten worden op een eerlijke manier als we in de toekomst problemen willen vermijden.

Vertaling: Lia

 

ARRIVING IN CHINA

Ver a imagem de origemKriegsgefangenenlager in Amerika


Von Larry Romanoff, 02. Juni 2020

Übersetzung: K.R.

*

Hinweis an die Leser: In Anbetracht der immensen Bedeutung dieses Themas leiten Sie diesen Artikel bitte über Ihren E-Mail-Verteiler weiter und posten Sie ihn in Ihren Blogs, Internetforen usw., mit der Bitte, dass jeder, der irgendwelche Details oder Familiengeschichten kennt, die Licht auf diese Ereignisse werfen könnten, diese bitte direkt an den Autor unter 2186604556@qq.com weiterleitet.


DEUTSCH ENGLISH ESPAÑOL ITALIANO NEDERLANDS PORTUGUÊS SVENSKA

Diese Geschichte hat alle Voraussetzungen, um sich für eine Verschwörungstheorie zu qualifizieren und macht vielleicht keinen Sinn für Sie ohne einige Hintergrundinformationen über den Zusammenhang.

Bevor die USA in den Ersten Weltkrieg eintraten, wurde eine enorme, jahrelange antideutsche Propagandakampagne von der Creel-Kommission entfesselt, die von Walter Lippman und Edward Bernays geleitet wurde, letzterer war ein Neffe von Sigmund Freud. (1) (2) Die öffentliche Literatur griff alles Deutsche in Amerika an, auch Schulen und Kirchen. In vielen Schulen wurde den "reinen Amerikanern" verboten, die deutsche Sprache zu unterrichten, und die Verwalter wurden aufgefordert, "alle illoyalen Lehrer", also alle Deutschen, zu entlassen. Die Namen unzähliger Städte wurden geändert, um ihren deutschen Ursprung zu eliminieren: Berlin, Iowa wurde zu Lincoln, Iowa. Deutsche Lebensmittel und Namen von Gerichten wurden aus den Restaurants verbannt; Sauerkraut wurde zu "Freiheitskraut", Dackel wurden zu "Freiheitshunden" und Deutsche Schäferhunde zu "Elsässern".

LESEN MEHR

bf pic

APPEAL


APPEAL TO THE LEADERS OF THE NINE NUCLEAR WEAPON STATES

(China, France, India, Israel, North Korea, Pakistan, Russia, the United Kingdom and the United States)

中文 DEUTSCH ENGLISH FRANÇAIS ITALIAN PORTUGUESE RUSSIAN SPANISH


Larry Romanoff,

contributing author

to Cynthia McKinney's new COVID-19 anthology

'When China Sneezes'

When China Sneezes: From the Coronavirus Lockdown to the Global Politico-Economic Crisis

manlio +maria

上海的月亮

World Intellectual Property Day (or Happy Birthday WIPO) - Spruson ...


LARRY ROMANOFF on CORONAVIRUS

Read more at Moon of Shanghai

V.P. 2007

EN video comitato

20 questions to Putin


President of Russia Vladimir Putin:

Address to the Nation

Address to the Nation.

Erdogan


Imagem

00
PT -- VLADIMIR PUTIN na Sessão plenária do Fórum Económico Oriental

Excertos da transcrição da sessão plenária do Fórum Económico Oriental

Joint news conference following a Normandy format summit

https://tributetoapresident.blogspot.com/2019/12/joint-news-conference-following.html

Joint news conference following the Normandy format summit.

irmãos de armas


Legendado em PT. Clicar em CC, escolher PT.

índice


“Copyright Zambon Editore”

PORTUGUÊS

GUERRA NUCLEAR: O DIA ANTERIOR

De Hiroshima até hoje: Quem e como nos conduzem à catástrofe

ÍNDICE

TRIBUTE TO A PRESIDENT


NA PRMEIRA PESSOA

Um auto retrato surpreendentemente sincero do Presidente da Rússia, Vladimir Putin

CONTEÚDO

Prefácio

Personagens Principais em 'Na Primeira Pessoa'

Parte Um: O Filho

Parte Dois: O Estudante

Parte Três: O Estudante Universitário

Parte Quatro: O Jovem especialista

Parte Cinco: O Espia

Parte Seis: O Democrata

Parte Sete: O Burocrata

Parte Oito: O Homem de Família

Parte Nove: O Político

Apêndice: A Rússia na Viragem do Milénio


The Putin interviews


The Putin Interviews
by Oliver Stone (
FULL VIDEOS) EN/RU/SP/FR/IT/CH


http://tributetoapresident.blogspot.com/2018/07/the-putin-interviews-by-oliver-stone.html
Followers