FREE JULIAN ASSANGE

Thursday, May 11, 2017

CROATIAN BENJAMIN FULFORD: 08:05:2017Vrijeme je za kanadski otkup uz polugu nad korporativnom vladom SAD-a u stečaju


8. svibnja 2017.Unatoč tvrdnjama da se ništa nije dogodilo, ispostavilo se da je korporativna vlada sa sjedištem u Washingtonu DC i registrirana u Porto Ricu doista otišla u stečaj prošlog tjedna. Stečaj Puerto Rica razlikuje se od nečeg poput stečaja Detroita, jer Puerto Rico je u potpunom vlasništvu podružnice DC-a i to tako da matična tvrtka mora preuzeti stečaj. To je bio razlog zašto je kineski ministar financija iznenada odgodio susret sa svojim japanskim i južnokorejskim kolegama prošlog tjedna zbog financijskog hitnog slučaja.


To je također bio razlog zašto je britanska kraljevska obitelj održala hitni sastanak prošlog tjedna u Backinghamskoj palači i onda objavila ostavku princa Philipa.

Oba hitna sastanka imala su veze sa Super Petchili ili Lung-Tsing-U-Hai obveznicama sa podlogom u kineskom zlatu i čuvane od strane mnogih članova svjetskih kraljevskih obitelji, prema višem bankovnom izvoru. Točnije, prema tom izvoru, u zamjenu za ostavku, princu Philipu je dopušteno da unovči svoje Petchili što znači da britanska kraljevska obitelj sada ima u svojim rukama dovoljno novca da potpuno transformira planet.


Ako je tako, onda to znači da je Kanada sada u poziciji da zatraži od vjerovnika bankrotirane korporacije Sjedinjenih Američkih Država da financira otkup uz polugu sog funkcioniranja Rezultat bi bio kraj neprestanog ludila i kriminala koji izvire iz Washingtona DC.

Pogledat ćemo ovo mnogo dublje jer, u smislu toga, to će utjecati na planet; ovo je pod radarom daleko važnije od predsjedničkih izbora u Francuskoj. Njih su namjestili Rothschildi u ime svog roba Emmanuela Macrona a vama dali pljusku sa sotonskih 66,06% glasova.

Francuski izbori bili su zapravo njemačko-ruski proxy rat za kontrolu nad Europom. Obavještajna služba američke mornarice izvještava da su njemačke postrojbe poslane u Francusku prije izbora, dok Pentagonovi izvori kažu da su ruske postrojbe poslane u Srbiju gotovo u isto vrijeme.

Kako stvari sada stoje, Hitlerova kći Angela Merkel ponovila je očevo ostvarenje osvajanja Francuske, ovaj put potajno, umjesto kroz otvoreno ratovanje.

Bez obzira na to, japanska vojna obavještajna služba sada govori da je poraženi francuski kandidat za predsjednika, Marine le Pen bila u stvari kći agenta Mossada. To znači da bi Rothschildi pobijedili na francuskim predsjedničkim izborima čak i da je ona postala predsjednik. Bitka za Francusku nije završila, budući da je većina Francuza gledala na izbore kao na biranje između kuge i kolere, između fašističke diktature i diktature bankara.


Dokaze o Macronovoj utaji poreza i drugim kriminalitetima izložili su hakeri neposredno pred izbore, neće proći, i kazneni progon praćen pravom francuskom revolucijom još uvijek je u kartama.

U svakom slučaju, namještanje izbora u francuskoj ne mijenja temeljnu stvarnost da je Francuska u stečaju zajedno s Italijom, Španjolskom i Njemačkom, te da je Njemačka njihov glavni kreditor, što znači da su te zemlje potajno osvojene putem financija.

Proxy natjecanje između Njemačke i Rusije oko utjecaja u Europi sada se premješta na Istok.

Na tom polju Rusi su poslali najmanje 150.000 vojnika „za obranu Srbije i zaustavljanje Daeshovih operacija s hašišom i heroinom na Balkanu“, prema izvorima Pentagona. Rusi su također tamo da zaustave projekt kazarske mafije za veliku Albaniju, nastavljaju izvori. Osim osiguravanja novog distribucijskog puta za afganistanski heroin, kazarski projekt velike Albanije također je zbog krađe trilijuna dolara vrijednih resursa minerala, prema srpskim obavještajnim izvorima. Rusi sada zaustavljaju ovu krađu resursa i etničkog čišćenja kršćana od strane Kazara.

Nakon svega, čini se kao da Nijemci i Rusi manevriraju kako bi uspostavili svoje zone utjecaja u Europi.

Sada se čini da rat protiv Kazara štovatelja Sotone također se sada širi u nešto što uključuje sve monoteističke religije. To je prvi put viđeno početkom 2016-te kada su papa Franjo i patrijarh Kirill iz Ruske pravoslavne crkve po prvi put su imali susret između čelnika ove dvije crkve u 1000 godina. Prošlog tjedna papa Franjo je otišao u Egipat da se sretne s vrhom muslimanskih klerika kako bi dobio podršku protiv sotonista i njihove Daesh vojske.

Sada će američki predsjednik Donal Trump otići u posjetu Vatikanu, Izraelu i Saudijskoj Arabiji krajem ovog mjeseca. To su glavne svete zemlje kršćanstva, judaizma i islama, triju glavnih svjetskih monoteističkih religija. Hoće li se dogoditi nešto veliko povezano s monoteističkim religijama? Ima li to veze s hitnim financijskim sastancima u Kini i unutar britanske kraljevske obitelji? Ostanite na vezi.

De facto stečaj korporacije SAD-a možda je prisilio njenog predsjednika Donalda Trumpa i establišment iza njega da usvoji čvrsti stav protiv kazarskih sotonista, kažu izvori Društva Bijelog Zmaja. To je razlog zašto se Trump složio s ruskim, iranskim i turskim prijedlogom za zabranu leta u Siriji uključujući od izraelaca okupiranu Golansku visoravan, kažu izvori iz Pentagona i Mossada. Izraelci su sada poludjeli zbog toga što ih ostatak svijeta prisiljava da se odreknu svojih nezakonito okupiranih područja i da uspostave mir s Palestincima. Ono što je ovaj put drugačije je da SAD više bezuvjetno ne podupire njihovo antisocijalno ponašanje.

Pentagonovi oficiri također su prisilili Trumpa da potpiše planove za borbu protiv kazarskih napada na kršćane u Africi i na Bliskom istoku.

Situacija sa Sjevernom Korejom također je bila ublažena kada je Trumpov lanac bio u grču i bio je prisiljen reći da će se sresti s debelim dečkom (Kim Jong Un), kažu izvori iz Pentagona.

Rothschildov plan da zamijeni Kim Jong Una s lažnom marionetom zaustavljen je zahvaljujući zajedničkom naporu azijskih tajnih društava, prema izvorima tajnih društava. Njihov plan da se postavi marioneta francuskih Rothschilda, Taro Aso, za premijera Japana također je zaustavljen, kažu izvori iz Pentagona.

Postoje i znakovi da je između SAD-a i Kine postignut nekakav tajni sporazum o Južnom kineskom moru. Japanska vojna obavještajna služba govori kako je SAD rekao kako će priznati kinesku kontrolu nad osporavanim otocima poznatim kao Senkaku kod Japanaca i Tiaoyutai kod Kineza. U zamjenu za to, Kinezi su se dogovorili da će zatvoriti oči za američko otvaranje nove pomorske baze na indonezijskim otocima blizu tjesnaca Malacca, kažu izvori iz Pentagona.

Ti događaji potaknuli su japanski establišment da traži veću neovisnost od SAD-a, kažu izvori japanske desnice. Jedna manifestacija toga bila je javni poziv premijera Shinzo Abea da Japan nanovo napiše svoj ustav nametnut od SAD-a. Japanci sada također povećavaju svoje kontakte s Rusijom kako bi postigli protutežu za prijetnje njihovoj nezavisnosti zbog sve većeg američko-kineskog prijateljstva, kažu japanski i ruski izvori.

Još jedan vrlo interesantan razvoj koji pokazuje američko-kinesku suradnju bila je činjenica da je Kina odlučila dati kompaniji zvanoj Frontier Services Group (FSG) dvije operativne baze u pokrajinama Xinjiang i Yunnan koje su u srcu kineskog zapada, infrastrukturni projekt  jednog mosta, jede ceste super brze željeznice, luke i energetskog cjevovoda. Predsjednik i izvršni direktor FSG-a nije ništa drugo nego Eric Prince, osnivač i sada nedodirljivih i zloglasnih Blackwater Security.


Čini se da su Kinezi prihvatili savjet Društva Bijelog zmaja da je jeftinije i sigurnije hraniti psa čuvara od borbe s gladnim vukom. Tu će također zasigurno biti puno posla omogućujući nezaposlenim plaćenicima čuvanje Azijskih infrastrukturnih projekata u Africi i drugdje.

Sve u svemu, razvijanje prijateljstva između velikih svjetskih sila znači da svi transnacionalni kriminalni huškaći rata sada mogu završiti na ovom planetu.

Prijedlog da Kanađani kupe korporaciju SAD-a u stečaju može pomoći u ubrzavanju tog procesa. Razmislite o tome, dok se SAD bavi gotovo neprekidnim ratovima od kraja Drugog svjetskog rata; Kanada je došla i pomogla nametnuti ideju zaustavljanja rata s mirovnim postrojbama. Kanadsko znanje također je bilo korisno u čišćenju dvaju najvećih problema SAD-a: njihov katastrofalni sustav zdravstva i njegov problem kriminala. Kanađani troše za zdravstvo oko polovicu novca manje od Amerikanaca. Također, stopa ubojstava u SAD-u je na primjer, 23 puta veća od stope ubojstava u Kanadi, iako Kanađani također imaju mogućnost nošenja oružja. Kao bonus, mnogi Amerikanci bi mogli početi provoditi svoje ljeto u vikendicama u Kanadi.

Kanada bi također mogla pomoći uspostavom odbora za istinu i pomirenje za američku vladu tako da bi dobri ljudi uključeni u kriminalnom establišmentu mogli početi iznova. Bivši američki predsjednik Bill Clinton, koji je očito blizu smrti, postavlja primjer tako što se ispovijeda kako bi očistio svoju savjest prije nego što napusti ovaj svijet.

Bitka za evoluciju nije dobivena s lavom koji se bori, ona je dobivena s lavom koji se vraća u svoju špilju voditi ljubav. To je razlog zašto Društvo Bijelog Zmaja podržava hipije koji kažu: vodite ljubav, ne rat.

Izvor:  Antimatrix.org


Preveo: Fredi

 

ARRIVING IN CHINA

Ver a imagem de origemKriegsgefangenenlager in Amerika


Von Larry Romanoff, 02. Juni 2020

Übersetzung: K.R.

*

Hinweis an die Leser: In Anbetracht der immensen Bedeutung dieses Themas leiten Sie diesen Artikel bitte über Ihren E-Mail-Verteiler weiter und posten Sie ihn in Ihren Blogs, Internetforen usw., mit der Bitte, dass jeder, der irgendwelche Details oder Familiengeschichten kennt, die Licht auf diese Ereignisse werfen könnten, diese bitte direkt an den Autor unter 2186604556@qq.com weiterleitet.


DEUTSCH ENGLISH ESPAÑOL ITALIANO NEDERLANDS PORTUGUÊS SVENSKA

Diese Geschichte hat alle Voraussetzungen, um sich für eine Verschwörungstheorie zu qualifizieren und macht vielleicht keinen Sinn für Sie ohne einige Hintergrundinformationen über den Zusammenhang.

Bevor die USA in den Ersten Weltkrieg eintraten, wurde eine enorme, jahrelange antideutsche Propagandakampagne von der Creel-Kommission entfesselt, die von Walter Lippman und Edward Bernays geleitet wurde, letzterer war ein Neffe von Sigmund Freud. (1) (2) Die öffentliche Literatur griff alles Deutsche in Amerika an, auch Schulen und Kirchen. In vielen Schulen wurde den "reinen Amerikanern" verboten, die deutsche Sprache zu unterrichten, und die Verwalter wurden aufgefordert, "alle illoyalen Lehrer", also alle Deutschen, zu entlassen. Die Namen unzähliger Städte wurden geändert, um ihren deutschen Ursprung zu eliminieren: Berlin, Iowa wurde zu Lincoln, Iowa. Deutsche Lebensmittel und Namen von Gerichten wurden aus den Restaurants verbannt; Sauerkraut wurde zu "Freiheitskraut", Dackel wurden zu "Freiheitshunden" und Deutsche Schäferhunde zu "Elsässern".

LESEN MEHR

bf pic

APPEAL


APPEAL TO THE LEADERS OF THE NINE NUCLEAR WEAPON STATES

(China, France, India, Israel, North Korea, Pakistan, Russia, the United Kingdom and the United States)

中文 DEUTSCH ENGLISH FRANÇAIS ITALIAN PORTUGUESE RUSSIAN SPANISH


Larry Romanoff,

contributing author

to Cynthia McKinney's new COVID-19 anthology

'When China Sneezes'

When China Sneezes: From the Coronavirus Lockdown to the Global Politico-Economic Crisis

manlio +maria

上海的月亮

World Intellectual Property Day (or Happy Birthday WIPO) - Spruson ...


LARRY ROMANOFF on CORONAVIRUS

Read more at Moon of Shanghai

V.P. 2007

EN video comitato

20 questions to Putin


President of Russia Vladimir Putin:

Address to the Nation

Address to the Nation.

Erdogan


Imagem

00
PT -- VLADIMIR PUTIN na Sessão plenária do Fórum Económico Oriental

Excertos da transcrição da sessão plenária do Fórum Económico Oriental

Joint news conference following a Normandy format summit

https://tributetoapresident.blogspot.com/2019/12/joint-news-conference-following.html

Joint news conference following the Normandy format summit.

irmãos de armas


Legendado em PT. Clicar em CC, escolher PT.

índice


“Copyright Zambon Editore”

PORTUGUÊS

GUERRA NUCLEAR: O DIA ANTERIOR

De Hiroshima até hoje: Quem e como nos conduzem à catástrofe

ÍNDICE

TRIBUTE TO A PRESIDENT


NA PRMEIRA PESSOA

Um auto retrato surpreendentemente sincero do Presidente da Rússia, Vladimir Putin

CONTEÚDO

Prefácio

Personagens Principais em 'Na Primeira Pessoa'

Parte Um: O Filho

Parte Dois: O Estudante

Parte Três: O Estudante Universitário

Parte Quatro: O Jovem especialista

Parte Cinco: O Espia

Parte Seis: O Democrata

Parte Sete: O Burocrata

Parte Oito: O Homem de Família

Parte Nove: O Político

Apêndice: A Rússia na Viragem do Milénio


The Putin interviews


The Putin Interviews
by Oliver Stone (
FULL VIDEOS) EN/RU/SP/FR/IT/CH


http://tributetoapresident.blogspot.com/2018/07/the-putin-interviews-by-oliver-stone.html
Followers