bf pic

coreia do norte

SUBTITLES -- CHI, EN, FR, IT, PT, RO, SP

Please click upon the dental wheel and choose your language.

Saturday, August 22, 2015

Nederlands -- Benjamin Fulford: 20:08:2015

Nieuws update ontploffingen in China verbonden aan computer oorlogvoering20 augustus 2015

De recente ontploffing in Tianjin in China is verbonden aan de voortgaande computer oorlog waarbij de financiële en inlichtingendiensten in de wereld betrokken zijn. Volgens bronnen bij het Pentagon produceerde de ontploffing een magnetische trilling welke erop gericht was om Tianhe uit te schakelen.

Tianhe is een van de meest krachtige supercomputers in de wereld. De aanval was gepland op dezelfde tijd als de recente devaluatie van de yuan, wat er op wijst dat financiële oorlogvoering verbonden aan derivaten holdings bij de grote Westerse banken een waarschijnlijk motief was.

Het is duidelijk dat de aanval ook verbonden was met de voortgaande onderhandeling tussen Oost en West over de toekomst van de globale politieke, economische en financiële infrastructuur. Paus Francis probeert zichzelf neer te zetten als een vredestichter en tussenpersoon bij deze voortgaande machtstrijd/onderhandeling tussen Oost en West, volgens P2 vrijmetselaars bronnen.


De werkelijke machtstrijd bevindt zich natuurlijk binnen de VS en, bij proxy, in het Midden Oosten, niet in China. “Ik geloof dat deze natie op een belangrijk breekpunt staat, specifiek met betrekking tot nationale veiligheid,” zei terugtrekkend Generale Stafchef van het Leger Ray Odierno op 12 augustus. Dit is de code voor een actie tegen de Khazariaanse maffia, volgens Pentagon bronnen.

Als een onderdeel van deze gaande machtstrijd doorbrak een in de top gezeten Mossad agent Rahm Emmanuel “onder druk” de rangorde met Benyamin Netanyahu door de nucleaire overeenkomst met Iran te ondersteunen, zeggen de bronnen. “Emmanuel zal waarschijnlijk toch gearresteerd worden,” voegden ze er aan toe.

Ook in Canada, legt de politie systematisch corruptie bloot in de Stephen Harper regering terwijl Canada afstevent op algemene verkiezingen op 19 oktober. De politieonderzoeken hebben de Zionistische Bush slaaf Harper omlaag gehaald en dus zullen zijn dagen aan de macht waarschijnlijk op een eind zijn.

In het Midden Oosten wordt de druk op Turkije volgehouden omdat ze steun geven aan ISIS en de schurken-Netanyahu-regering in Israël. Rusland heeft als een deel van deze druk gedreigd om hun naar Turkije geplande pijpleiding te annuleren. Het leger van de VS heeft ondertussen het patriotraket defensiesysteem van Turkije onschadelijk gemaakt en de Turkse hoge omes verteld dat ze ofwel moeten stoppen met het steunen van ISIS of anders uit de Nato worden geschopt.

China is gevraagd om Turkije niet te voorzien van vervangende luchtdefensie, zeggen de bronnen. De zoon van de Turkse President Tayyip Erdogan, Bilal verscheept olie naar ISIS terwijl zijn dochter Sumeyye een ziekenhuis runt dat ISIS strijders behandelt, zeggen bronnen bij het Pentagon. Vanwege deze reden “zijn zij doelen met een hoge waarde,” zeggen de bronnen.

Ze zijn niet de enige “doelen met een hoge waarde,” zijn verschillende bronnen daarbuiten het over eens. Als we allemaal druk uitoefenen, vooral in het leger en de inlichtingendiensten, kan de regering van de Khazariaanse bende voorgoed worden beëindigd in deze herfst. In feite is 11 september van dit jaar misschien een goede datum om te eisen dat de in de VS en Israel gevestigde daders van deze aanval, inclusief de Bushfamilie en Netanyahu, eindelijk worden gearresteerd.


Deze schrijver zal nu zijn vakantie voortzetten en zal offline zijn en niet verbonden aan het web. Wanneer noodzakelijk, zal er volgende week een ander onverwachte update verschijnen als aanvulling op de vooraf op maandag geschreven tekst.


Translator:Lia 

ANNA

Russian journalist kidnapped in Kiev

ANA KURBATOVA’s life could be in danger


ENGLISH

FRANÇAIS

HRVATSKI

CASTELLANO

POLSKI

PORTUGUÊS

anti

Unless YOU, individually, wake up and raise your voice and strength against the all pervading evil,

no one, LITERALLY, is going to do it for you,

and precisely

because your very consciousness and awareness

remain on the level of some blind believer in the "bright future of mankind"


PUTIN
AVAILABLE IN FRENCH, ROMANIAN, PORTUGUESE
2017 FSB Meeting - EN from Roberto Petitpas on Vimeo.putin

BF“Glory to God in the highest, and on Earth

Peace, Good Will toward men.”

This Christmas, Give Peace.BJ 2 FEV
UPDATES ON THURSDAY MORNINGS

AT 08:00 H GMT