bf pic

TRIBUTE TO A PRESIDENT


NA PRMEIRA PESSOA

Um auto retrato surpreendentemente sincero do Presidente da Rússia, Vladimir Putin

CONTEÚDO

Prefácio

Personagens Principais em 'Na Primeira Pessoa'

Parte Um: O Filho

Parte Dois: O Estudante

Parte Três: O Estudante Universitário

Parte Quatro: O Jovem especialista

Parte Cinco: O Espia

Parte Seis: O Democrata

Parte Sete: O Burocrata

Parte Oito: O Homem de Família

Parte Nove: O Político

Apêndice: A Rússia na Viragem do Milénio


FOX NEWS

Manlio HELSINKI

Saturday, August 22, 2015

Hrvatski -- Benjamin Fulford: 20:08:2015

Najnovije vijesti: Eksplozija u Kini povezana je s cyber-ratom


20. kolovoza 2015 


Nedavna eksplozija u Tiainjinu u Kini povezana je s cyber-ratom koji je u tijeku a u koji su uključene financijske i obavještajne zajednice u svijetu. Eksploziju je proizveo elektromagnetni impuls koji je bio usmjeren na onesposobljavanje Tianhe jednog od najmoćnijih svjetskih super-računala, prema izvorima iz Pentagona. Napad se vremenski podudara s nedavnom devalvacijom juana, što ukazuje da financijski rat povezan s derivatima velikih zapadnih banaka je vjerojatno bio motiv.

Jasno je da je napad također povezan s tekućim pregovorima između Istoka i Zapada o budućnosti globalne političke, ekonomske i financijske strukture. Papa Franjo pokušava se postaviti kao mirotvorac i posrednik u tekućim pregovorima u borbi za vlast između Istoka i Zapada, prema P2 izvorima doma slobodnih zidara. 

Prava boba za vlast, naravno, još uvijek je u SAD-u, po srodstvu, i na Bliskom istoku, a ne u Kini. "Vjerujem da je ova zemlja u važnom trenutku moduliranja, posebno u pogledu nacionalne sigurnosti", rekao je umirovljeni načelnik Glavnog stožera general Ray Odierno 12. kolovoza. Ovo je kod za pokret protiv khazarske mafije, prema izvorima iz Pentagona. 


Kao dio ove borbe za vlast koja se nastavlja, agent iz vrha američkog Mossada, Rahm Emmanuel "pod pritiskom", probio je redove Benyamina Netanyahua da bi podržao nuklearni sporazum s Iranom, kažu izvori. "Emmanuel će svejedno biti uhićen", oni dodaju.

U Kanadi također, policija sustavno izlaže korupciju u vladi Stephen Harpera dok se Kanada približava općim izborima na 19. listopada. Policijska istraživanja pretražila su brojeve Harpera, roba cioniste Busha, i tako njegovi dani na vlasti mogu konačno biti posljednji.

Na Bliskom istoku izvršen je pritisak na Tursku zbog njihove potpore ISIS-u i Netanyahuovoj vladi u Izraelu. Rusija je zaprijetila da će otkazati planirani plinovod kroz Tursku kao dio ovog pritiska. Američka vojska, u međuvremenu, neutralizirala je tursku patriot raketnu obranu i rekla turskim oficirima da: ili prestanu podržavati ISIS ili će biti izbačeni iz NATO-a.

Kina je zamoljena da ne snabdijeva Tursku sa zamjenskom obranom, kažu izvori. Sin turskog predsjednika Tayyipa Erdogana, Bilal, prevozi brodovima ISIS naftu, dok njegova kći Sumeyye vodi bolnicu koja liječi ISIS-ove borce, kažu izvori iz Pentagona. Iz tog razloga "oni su visoko vrijedni ciljevi", kažu izvori. 

Oni nisu samo "visoko vrijedni ciljevi" tamo, slažu se mnogi izvori. Ako svi mi poguramo, posebno unutar vojske i agencija, vladavina khazarske mafije može završiti za opće dobro ove jeseni. U stvari, 11. rujan ove godine mogao bi biti dobar dan da se zatraži od SAD-a i Izraela da glavni počinitelji ovog napada, uključujući obitelj Bush i Netanyahua, budu konačno uhićeni. 

Ovaj pisac će sada nastaviti svoj odmor i biti će odsutan i neće biti spojen na web. Ako bude potrebno, nova hitna ažuriranja će se pojaviti slijedeći tjedan kao dodatak ranije napisanom tekstu nakon ponedjeljka.Preveo: Fredi

bruxelles

índice


“Copyright Zambon Editore”

PORTUGUÊS

GUERRA NUCLEAR: O DIA ANTERIOR

De Hiroshima até hoje: Quem e como nos conduzem à catástrofe

ÍNDICE

Followers

Google+ Followers