FREE JULIAN ASSANGE

Wednesday, August 19, 2015

Czech - Benjamin Fulford: 18:08:2015


Bitva o planetu Zemi vstupuje letos na podzim do rozhodující fáze



19.08.2015 

Benjamina Fullforda 


(Oznámení čtenářům: kvůli mé roční dovolené budou tedy zprávy pro srpen 17., 24. a 31. - jako obvykle sestaveny z materiálů, které nejsou citlivé na čas. Pravidelné podávání aktuálních zpráv bude tedy pokračovat v září).


 Opět se očekává od podzimní sezóny, že přinese turbulence a boje o moc s novou intenzitou, tak, jak přijdou 30. září stavy účetních uzávěrek. Otázka pro kabalu, která visí ve vzduchu zní: jakým druhém handlířských podrazů v obchodování, hrozbách a závazcích bude kabala dál kopat svou plechovku po silnici a udržovat tak svou podvodnou mocenskou strukturu beze změny. Otázkou pro nás ostatní je to, jak můžeme nakonec my všichni ostatní přispět k trvalému konci jejich děsivého režimu dluhového otroctví.

V rámci přípravy na podzimní kampaň bude užitečné přezkoumat prozatímní stav bitvy a zjistit, co dělat dál.

Nejlepší místo, kde začít, je v událostech z 11. září 2001, a tam také začneme. To, co jsme tehdy v oněch osudových okamzicích viděli, byl fašistický puč proti demokracii ve Spojených státech, který byl řízen stejnou skupinou, která prohrála druhou světovou válku a od té doby plánovala svou pomstu.


Západní i asijské tajné informační vládní zdroje ukázaly, že rodiny - majitelé Společnosti Federálních Reserv, včetně její pobočky v New Yorku, jsou v bankrotu. Dlužili zlato většině asijských královských rodin a dostali rozkaz (p.pr.: Mezinárodním soudním tribunálem v Haagu), aby začali zlato vracet počínaje dnem 12. září 2001. Místo toho se však tyto rodiny rozhodli vyhlásit válku celému zbytku planety.

Událost z 11. září 2001 měla jasné německé a nacistické zabarvení. Lidé, kteří byli v nejzodpovědnějších funkcích v celém západním světě, byli v té době všichni spojenci nacistického křídla, včetně prezidenta USA George Bushe Jr., ministra obrany Donalda Rumsfelda, britského premiéra Tonyho Blaira, papeže Benedikta XVI (Ratzinger) XVI , a jiných.

Po útoku dne 11. září 2001 okamžitě následovalo přijetí zákona "Patriot Act", který je prakticky totožný s nacistickou německou ústavou, a proto tedy ohlašoval začátek IV. velkonacistické říše. Politici, mediální osobnosti a jiní, kteří nesouhlasili s fašistickou linií byli buď zabiti nebo zastrašováni, aby utichli.

Donald Rumsfeld řekl, že dne 10. září 2001 z Pentagonu "zmizela" částka 2.3 biliónu dolarů. Ti, kteří to oznámili, jako bývalý vedoucí nacistický pohlavár Michael Meiring (později Van de Meer), vysvětlili, že peníze byly použity k vytvoření paralelní armády nebo-li americké verze německé SS. Tato nová armáda byla buď součástí Ministerstva pro vnitřní bezpečnost, vytvořeného nacisty, nebo se maskovala jako soukromí vojenští dodavatelé - kontraktoři.
Masivní tajný i veřejný nárůst vojenských výdajů vedl k vzestupu Spojených státu, načež následovaly invaze pod falešnými záminkami do Afghánistánu a Iráku. Tyto invaze byly součástí plánu svrhnout minimálně 7 zemí v regionu a vytvořit říši řízenou chazarskou mafií.

Ve stejné době, kdy probíhala vojenská invaze na Blízkém východě, nacisté pracující pro Bushovu administrativu začali šířit geneticky modifikované biologické zbraně. Patří mezi ně SARS (vyrobený speciálně pro Asiaty), ptačí chřipka, MERS a Ebola, které byly součástí plánu likvidace 90% světové populace, aby se tak "zachránilo životní prostředí".

Na západě nás bylo mnoho těch, kteří prostě nemohli uvěřit tomu, co se ve skutečnosti děje a trvalo dlouho, než se mnozí z nás probudili.

Západní opozice se zformovala z frakce vládnoucí kliky (která prohlašovala), která chtěla zachovat životní prostředí i bez likvidace 90% světové populace. Jejich řešení bylo uvalit globální daň na bázi uhlíku na životní prostředí, který si vzal jako základ vědecký podvod s globálním oteplováním. Prohráli ve volbách v roce 2000, ale pokračovali implementujíce svou agendu tak jako tak. Některé obchodní trhy s uhlíkem sice založeny byly, ale ukázaly se jako hnízda podvodů a byly vzápětí uzavřeny.

Skutečná opozice vůči nacistickému převratu v USA nepochází ze Západu, ale že zbytku světa, zejména z Asie.

Tento spisovatel byl zahrnut v roce 2006 v Červeném i Zeleném (p.pr.: tajné společnosti Dračí Rodiny), starobylých tajných společnostech rozprostirajících se po celém světě. Na moji radu mělo být ukončeno okamžitě financování americké vlády až do té doby, dokud nezastaví své války, invaze a krádeže přírodních zdrojů. Asijaté souhlasili, že to udělají a brzy po té začal ten největší výprodej amerického Ministerstva financí.

Japonští vůdci byl vraždění a bylo jim vyhrožováno, aby financovali americkou vládu, ale Číňané nebyli tak lehce zastrašitelní.

Výsledkem bylo, že západní kabala změnila taktiku, a začala velkou kampaň na pohlcení Číny. Číňanum bylo řečeno, že budou vládnout světu. Nacistická mafie Bush/Clinton začala prodávat všechnu ropu ukradenou z Iráku do Číny. Peníze byly použity na nákup vlivu v čínské vládě. Starší bratr George Bushe, Prescott Bush měl obchodní společnost v Číně a u čínských komunistů si vydělával prodejem vojenských tajemství. Například, podle úředníku zpravodajské agentury obrany Spojených států, to byla právě Bushova mafie, která dala Číně potřebnou technologií k tomu, aby své balistické střely zaměřily naprosto přesně všechny potřebné cíle ve Spojených Státech. Přítomnost opilého a sjetého George Bushe Jr., kterému se dostalo VIP pozvání na olympijské hry v Pekingu v roce 2008 byl viditelný důkaz nástupu Bushů v Číně.

Chazaři, a to nejen Bushova nacistická frakce, v Číně těžce investovali. Výsledkem toho všeho byl velkolepý vzestup Číny v rámci třetího světa na status supervelmoci v rozpětí několika málo let.

Slíbili Číňanum také, že všechno se změní v roce 2008. Ve skutečnosti tenkrát prišlo hodně změn. Šok, který přišel s Lehmany byl součástí toho, jak snížit schopnost určitých frakcí tisknout dolary a moci tak nakupovat věci od zbytku světa. Výsledkem byl silný, prudký pokles amerického importu.

Společnost Federálních Rezerv a její dceřiná společnost že Spojených států amerických se vyhnuli bankrotu v tomto roce jen tak, že přišli se slibem dosadit komunistického prezidenta Baracka Obamu. Výsledkem bylo pokračující plné financování vlády Spojených států. Jak však události ukázaly, politika Obamova byla prakticky totožná s tou, kterou prováděla Bushova frakce, ale celkově se mu podařilo vyhrát na plný úvazek.

Mezitím se Tony Blair a George Bush Jr. okamžitě dostavili na soukromé setkání s papežem Benediktem XVI (Zlořečeným) a konvertovali ke katolicismu. Jinými slovy, šli k Padrinovi mafie P2 prosit o ochranu.

Nicméně, západní skupiny znechuceny na nejvyšší míru nacistickým řáděním začali protiofenzívu. Zlořečený papež byl nucen odstoupit, což byla událost, která se papeži nestala za posledních 600 let. Kromě toho byli také donucen abdikovat z trůnu evropští monarchové z Nizozemska, Španělska a Belgie.

Katolická církev se začala reformovat, převzala řízení banky Vatikánu (IOR), zbavila knežství a povyhazovala tisíce pedofilních kněží. Pedofilní sítě vysoce postavených osob ve Velké Británii byly také systematicky odkrývány v čemž se v současnosti pokračuje.

Největší změnou ze všech však byla dohoda mezi Velkou Británií, Švýcarskem, Francií, Německem, Itálií a Lucemburskem opustit frakci Společnosti Federalních Reserv v USA, a uzavřít dohodu o připojení se k čínské Asijské Infrastrukturní a Investiční Bance. To znamenalo zásadní rozdělení na nejvyšších místech kabalistické západní kliky.

Je však zřejmé, že válka ještě není vyhraná, a je ještě třeba vybojovat mnoho bitev. Největším problémem zůstává, že Spojené státy zůstávají stále pod kontrolou deviantních chazarských gangsterů vedených Bush/Clinton/Rockefeller klany. K tomuto dni je 8 z 10 Američanů, a bude i nadále po celý svůj život, otrokem dluhu kontrolovaného tímto gangsterským režimem.

Nekonečná volební fraška, která se hraje v USA je zcela pod kontrolou obrovských peněz bez nejmenšího ohledu na zájmy průměrného amerického občana. Takže známí vrazi jako Hillary Clintonová a Jeb Bush se objevují každý den v kontrolovaných propagandistických médiích, jako kdyby to byly lidové volby pro obyčejné lidí.

Americká vojenská a výzvědná komunita zůstává hlavní nadějí pro uvolnění světového srdce a jeho zotrocených obyvatel z temného sevření, kterou je Korporace Spojených Států Amerických. Až doteď se však soustředili pouze na omezení izraelské agrese na Blízkém východě a řinčení zbraněmi proti Číně. Neudělali vůbec nic proti největšímu nepříteli, kterému čelí celý svět – chazarským oligarchům, kteří ovládají americkou politiku, finance a média. Armáda a lidé z agentur musí vyvíjet tlak na skupiny náčelníků Generálního štábu americké armády, aby znárodnily Federální rezervní systém a zničili tím hlavní energetický zdroj Chazaru, kterým je tisk cenných dokumentů (zvaných "dolar") - tištěných peněz.

Japonsko je také otrockou chazarskou kolonií vedenou loutkovou vládou, která byla dosazená prostřednictvím podvodných voleb. V Japonsku vládnou chazaři jsou Richard Armitage, Michael Green a jejich šéfové Benyamin Netanyahu a klany Bushu a Clintonu. Budou však u moci krátce. Japonská armáda a zpravodajský establishment se již chtějí koordinovat se svými protějšky ve Spojených státech, aby zajistily, že Japonsko a Spojené státy budou osvobozeny současně.

Ve vojenských termínech je to jen pár desítek vysoce postavených osob, které si lze snadno podrobit. Jejich osobní strážci - žoldnéři můžou být upřímně přesvědčeni, aby odstoupili.

Zdroj a komentáře angličtině:
http://benjaminfulford.net/

Zdroj a komentáře ve španělštině:
http://benjaminfulfordcastellano.wordpress.com/

 

ARRIVING IN CHINA

Ver a imagem de origem



Kriegsgefangenenlager in Amerika


Von Larry Romanoff, 02. Juni 2020

Übersetzung: K.R.

*

Hinweis an die Leser: In Anbetracht der immensen Bedeutung dieses Themas leiten Sie diesen Artikel bitte über Ihren E-Mail-Verteiler weiter und posten Sie ihn in Ihren Blogs, Internetforen usw., mit der Bitte, dass jeder, der irgendwelche Details oder Familiengeschichten kennt, die Licht auf diese Ereignisse werfen könnten, diese bitte direkt an den Autor unter 2186604556@qq.com weiterleitet.


DEUTSCH ENGLISH ESPAÑOL ITALIANO NEDERLANDS PORTUGUÊS SVENSKA

Diese Geschichte hat alle Voraussetzungen, um sich für eine Verschwörungstheorie zu qualifizieren und macht vielleicht keinen Sinn für Sie ohne einige Hintergrundinformationen über den Zusammenhang.

Bevor die USA in den Ersten Weltkrieg eintraten, wurde eine enorme, jahrelange antideutsche Propagandakampagne von der Creel-Kommission entfesselt, die von Walter Lippman und Edward Bernays geleitet wurde, letzterer war ein Neffe von Sigmund Freud. (1) (2) Die öffentliche Literatur griff alles Deutsche in Amerika an, auch Schulen und Kirchen. In vielen Schulen wurde den "reinen Amerikanern" verboten, die deutsche Sprache zu unterrichten, und die Verwalter wurden aufgefordert, "alle illoyalen Lehrer", also alle Deutschen, zu entlassen. Die Namen unzähliger Städte wurden geändert, um ihren deutschen Ursprung zu eliminieren: Berlin, Iowa wurde zu Lincoln, Iowa. Deutsche Lebensmittel und Namen von Gerichten wurden aus den Restaurants verbannt; Sauerkraut wurde zu "Freiheitskraut", Dackel wurden zu "Freiheitshunden" und Deutsche Schäferhunde zu "Elsässern".

LESEN MEHR

bf pic

APPEAL


APPEAL TO THE LEADERS OF THE NINE NUCLEAR WEAPON STATES

(China, France, India, Israel, North Korea, Pakistan, Russia, the United Kingdom and the United States)

中文 DEUTSCH ENGLISH FRANÇAIS ITALIAN PORTUGUESE RUSSIAN SPANISH


Larry Romanoff,

contributing author

to Cynthia McKinney's new COVID-19 anthology

'When China Sneezes'

When China Sneezes: From the Coronavirus Lockdown to the Global Politico-Economic Crisis

manlio +maria

上海的月亮

World Intellectual Property Day (or Happy Birthday WIPO) - Spruson ...


LARRY ROMANOFF on CORONAVIRUS

Read more at Moon of Shanghai

V.P. 2007

EN video comitato

20 questions to Putin


President of Russia Vladimir Putin:

Address to the Nation

Address to the Nation.

Erdogan


Imagem

00
PT -- VLADIMIR PUTIN na Sessão plenária do Fórum Económico Oriental

Excertos da transcrição da sessão plenária do Fórum Económico Oriental

Joint news conference following a Normandy format summit

https://tributetoapresident.blogspot.com/2019/12/joint-news-conference-following.html

Joint news conference following the Normandy format summit.

irmãos de armas


Legendado em PT. Clicar em CC, escolher PT.

índice


“Copyright Zambon Editore”

PORTUGUÊS

GUERRA NUCLEAR: O DIA ANTERIOR

De Hiroshima até hoje: Quem e como nos conduzem à catástrofe

ÍNDICE

TRIBUTE TO A PRESIDENT


NA PRMEIRA PESSOA

Um auto retrato surpreendentemente sincero do Presidente da Rússia, Vladimir Putin

CONTEÚDO

Prefácio

Personagens Principais em 'Na Primeira Pessoa'

Parte Um: O Filho

Parte Dois: O Estudante

Parte Três: O Estudante Universitário

Parte Quatro: O Jovem especialista

Parte Cinco: O Espia

Parte Seis: O Democrata

Parte Sete: O Burocrata

Parte Oito: O Homem de Família

Parte Nove: O Político

Apêndice: A Rússia na Viragem do Milénio


The Putin interviews


The Putin Interviews
by Oliver Stone (
FULL VIDEOS) EN/RU/SP/FR/IT/CH


http://tributetoapresident.blogspot.com/2018/07/the-putin-interviews-by-oliver-stone.html




Followers