Wednesday, August 5, 2015

Nederlands -- BENJAMIN FULFORD: 04.08.2015

Khazariaanse terreur complotten tegengehouden, geruchten over arrestaties op 8 augustus verspreiden zich snel
4 augustus 2015


Een Iranese atoomwetenschapper belde een vertegenwoordiger van de White Dragon Society, evenals vele regeringsinstanties, op de 31ste juli om te waarschuwen voor een dreigend Khazariaanse complot bedoeld om verschillende Iranese nucleaire locaties aan te vallen met burgervliegtuigen bewapend met atoomwapens. De wetenschapper zei dat hij er voor  gewaarschuwd werd dat een vlucht van Dubai naar Teheran in een Boeing 777-300ER vliegtuig welke hij van plan was te nemen op 1 augustus een van de vliegtuigen was die gebruikt zou worden bij de aanval.

De waarschuwingen werden serieus genomen en sterke druk werd uitgeoefend op de Israëlische militaire geheime dienst om te voorkomen dat dolle hond oorlogscrimineel Benyamin Netanyahu en zijn kabbalisten maatjes zo een aanval konden uitvoeren. De zogenaamde ontdekking van een Boeing 777 vleugeldeel in de Stille Oceaan vorige week was bedoeld als een afleidingstactiek voor deze aanval, volgens Iranese en andere bronnen.

De plotselinge verschijning van mogelijk “bewijs” van Malaysian airlines vlucht 370 komt terwijl minder en minder bedrogenen in de wereld het officiële verhaal geloven dat vlucht 370, welke “verdween” in de Stille Oceaan en vlucht 17, welke neergeschoten werd boven de Oekraïne, afzonderlijke vliegtuigen waren. De daders van deze en andere aanzienlijke misdaden gaan door te proberen een wereldoorlog uit te lokken om te de reactie en massa arrestaties te voorkomen die zullen volgen als al hun leugens en misdaden onvermijdelijk volledig openbaar worden.

De laatste bewering over een “val Iran aan” complot kwam op een tijd dat geruchten over massa arrestaties van senior kabbalisten rondgingen over het internet. Bronnen bij de CIA, de Aziatische Development Bank en de Federale Reserve Raad waarschuwden allemaal deze schrijver voor massa arrestaties, in beweging gebracht door de Chinezen, met de bedoeling om plaats te vinden op 8 augustus.

De geruchten werden getraceerd naar het volgende artikel en gerelateerde links:

Ondanks dat de Chinezen houden van het cijfer 8 en beslist de Olympische spelen in Beijing in 2008 begonnen op 8.08 in de ochtend op 8 augustus 2008,  08-08-08 zijn we niet in staat geweest enige plannen onafhankelijk te bevestigen voor arrestaties op die datum.
In ieder geval, de arrestaties moeten voornamelijk in de VS en Israël worden verricht en moeten dus worden gedaan door het leger van de VS en het politieapparaat. Ik hoorde laatst dat het getal 8 niet hun feng-shui (風水) ding is.

Niettemin, de snelheid waarmee dit gerucht (of informatie) zich verspreid laat zien dat er werkelijke frustratie is binnen de organisaties van het leger en geheime dienst. Velen van ons vragen ons af waarom bekende moordenaars en criminelen als Hillary Niettemin Clinton en Jeb Bush in de gezamenlijke media verschijnen alsof ze legitieme presidentskandidaten zijn. Ook, waarom is Netanyahu vrij? Dit was wat een prominent Britse journalist er uit flapte tijdens een persconferentie over de 311 tsunami en nucleaire terreur aanval, “waarom is er niemand gearresteerd?”

Nou, eigenlijk besliste een Japans regeringscomité vorige week dat 3 directeuren van het Elektriciteitsbedrijf van Tokyo, criminele aantijgingen tegemoet zien gerelateerd aan de 311 massa moordaanval. Het WDS zal alles doen wat in zijn macht is om te verzekeren dat de berechting van de directeuren van het Elektriciteitsbedrijf van Tokyo zal leiden naar criminele aantijgingen tegen meer senior criminelen als Benyamin Netanyahu, Tony Blair, J. Rockefeller en George Bush Jr.

Er was vorige week ook een grote stroom van informatie via de Alquin en Flutterby site (waarvan geloofd wordt dat het een link heeft met de Britse geheime dienst) welke gericht was tegen de Britse Koninklijke familie en andere Europese Koninklijke families. De informatie kan gezien worden via de volgende link onder de kop “Europese bloedlijnen zien eindtijd draaikolk van onthullingen tegemoet.”

Het artikel is inclusief een quote van Illuminatie Grootmeester Alexander Romanov waarin hij verklaard “ik heb een boodschap en deze is direct gericht aan Koningin Elizabeth: ‘Tante Elizabeth, Isis is erg van streek, ze wil haar kroon terug.’”

De informatie dump bevat ook datgene waarvan beweerd wordt dat het een kopie is van een originele memo die de moord op Prinses Diana beveelt. Het bevat verder kopieën van documenten die laten zien dat de Europese bloedlijnen in staat zijn om biljoenen dollars te creëren uit gebakken lucht als ze dat willen. Er is ook meer bewijs van Europese bloedlijnen en Nazi links net als gedetailleerde genealogie informatie over de Britse Koninklijken.

Deze dump vond plaats rond de tijd dat het vliegtuig van de zuster van Bin Laden neerstortte in de UK, haar dood veroorzakend en die van andere leden van de Bin Laden familie. De site, van de geheime dienst van de VS marine, claimt dat ze naar Engeland kwam om te getuigen bij het Chilcot onderzoek over de oorlog in Irak en 911. De geheime dienst site van de VS marine claimt dat een van de dingen die ze zou getuigen was dat een bankrekening gelinkt aan Koningin Elizabeth werd gebruikt om de aanvallen van 911 te financieren.

Een lid van de Rothschild familie beschreef eens deze watbetekentdit site als een site met tussen de 90% en 100% desinformatie. Hij was echter een trouwe lezer.

Tom Henegan, een site welke beweert banden te hebben met een verenigd VS/Franse speciale troepenmacht van de inlichtingendienst heeft op zijn beurt een rapport doen uitkomen waarin de neef van de Koningin, de kortgeleden afgetreden Koning Juan Carlos van Spanje, wordt gelinkt aan de Bush familie, 911 en de gestolen verkiezingen van 2000. Deze site beweert ook dat de zuster van Bin Laden gedood werd door MI5 om te voorkomen dat Bin Ladens zuster zou getuigen.
Het is misschien mogelijk dat de aanvallen op de Britse Koninklijken komen terwijl de onderzoeken naar pedofiele netwerken binnen de machtsstructuur van het UK  serieuze zenuwen beginnen te raken. De politie van het UK heeft net aangekondigd verder onderzoek te doen naar een doofpot affaire van beschuldigingen van seks met kinderen door voormalig Eerste Minister Edward Heath.

Heath droeg de onafhankelijkheid van het UK over aan de EU nadat hij gechanteerd werd met het hebben van seks met een jongen, volgens de Britse MI5 inlichtingendienst. Dit openbaar maken zou natuurlijk fataal zijn voor het EU project. Misschien is dit een van de redenen voor de plotselinge aanvallen op de Britse Koninklijken. Hoewel misschien maakten ze er allemaal deel van uit. De tijd zal het leren.

In ieder geval, deze openbaring met vele facetten over de Britse Koninklijke familie komt op een tijd dat ISIS onder een niet eerder vertoonde aanval ligt. Denk er aan dat de zogenaamde Moslim ISIS groep pas verscheen nadat “Alexander Romanov” zei dat “ISIS boos is.”

Een Pentagon bron vertelde het WDS dat het VS leger “extreme druk” heeft uitgeoefend op Turkije, terwijl Rusland druk uitoefent op Israël, om beiden te dwingen de steun aan ISIS te stoppen. Dezelfde bron zei dat Iran en Egypte kernwapens kregen van de VS om “een einde te maken aan ISIS.”

Dezelfde bron zei dat Saudi Arabië verdeeld zou worden in drie staten, een Shia staat rondom de olieproducerende regio’s, een heilige Moslim staat rond Mekka en Medina en een restant Saudi staat rondom Riyadh.

Russische verzoening met het leger van de VS heeft ook geleid naar een zuivering van anti-Russische Khazariaanse invloed in Polen, volgens bronnen bij het Pentagon. Dit is waarom Zionistisch miljardair Jan Kulczyk, anti-Russisch ex buitenlands minister en ex Radoslaw Sikorksi en zijn neoconservatieve vrouw Anne Applebaum “uit hun macht” gezet zijn, zeggen de bronnen.

Al deze machtstrijd en informatielekken komen terwijl de wereld economie en financieel systeem doorgaat met afglijden naar disfunctioneren. Vorige week ging het VS protectoraat van Porto Rico officieel failliet. Hoewel er pogingen worden gedaan om dit afgescheiden te doen lijken van de VS zelf, is Porto Rico gewoon de kanarie in de kolenmijn voor zijn eigenaar, de VERENIGDE STATEN VAN AMERIKA Corporation, welke ook failliet is.

De tegelijkertijd inzakkende prijzen van olie, kolen, koper, staal en andere grondstoffen laten zien dat de machtige economie machine van China ook afstevent naar een halt. China’s indrukwekkende groei spurt werd voornamelijk aangedreven door constructie en export. Met verwelkende markten in de VS en Europa welke een overweldigend niveau bereiken (denk aan al deze lege nieuwe steden), moet China overschakelen naar iets anders.

De Chinezen zeggen dat ze verschuiven naar dienstverlening, vraag op huishoudelijk gebied en innovatie maar China zal waarschijnlijk een stap terug moeten doen voordat ze weer beginnen voorwaarts te gaan. De crash op de aandelenmarkt in China is niet de oorzaak van dit alles eerder een symptoom. Een andere manier om het te zeggen is dat het makkelijke deel voor China, kopiëren van modellen die elders werkten, over is en nu zullen ze zich moeten wagen op onbekend economisch terrein. Het eindresultaat van dit alles is dat China minder bereid zal zijn en in staat om de VS en Europa te financieren totdat het zijn eigen economie weer op poten heeft.

Sprekend over Europa, laten we niet vergeten dat de Griekse crisis niet echt over Griekenland gaat maar ook over Portugal, Italië, Spanje, Frankrijk en Duitsland. Deze crisis ettert verder en verder onopgelost en onoplosbaar terwijl het het huidige economische voorbeeld gebruikt.

Als een schrijver heb ik geleerd dat wanneer een artikel niet goed gaat, het soms noodzakelijk is om opnieuw te beginnen met een blanco pagina. In dit geval, betekent dit het beëindigen van het Babylonische schuldenslavernij model dat het Westen heeft geregeerd tijdens de laatste 100 jaren. Nu terwijl er meer dan 100 jaar voorbij zijn gegaan sinds de Federale Reserve Raad werd geprivatiseerd, is acht van de tien Amerikanen een schuldenslaaf.

Levensstandaards in de VS gaan omlaag sinds 1960 terwijl ze in Japan omlaag gaan sinds het Khazariaanse economie model werd opgelegd in 1990. Europa verkeert ook in diepe economische problemen.

Er gaat een praatje over een jubelfeest (een eenmalig afschrijven van schulden en herverdeling van goederen) dat deze herfst begint. Het zou een goed moment zijn om te beginnen. De gnostische illuminatie, als ze serieus zijn over het beëindigen van regering via bloedlijnen, moeten de nationalisatie van centrale banken erdoor drukken. De bloedlijnen families, als ze een nieuwe bloedige revolutie volgens Franse of Russische manier willen voorkomen, moeten gracieus een stap opzij doen van financiële controle en misschien moet het ze worden toegestaan om hun rol als lint doorknippers en voer voor roddelbladen voort te zetten.

Ondertussen, net als gebeurde tijdens de val van de Sovjet Unie, worden we nu blootgesteld aan ongewone inside informatie dat doorkomt met een duizelingwekkende snelheid. We moeten deze informatie gebruiken als referentie voordat het verdwijnt.


Webpage: Antimatrix.org
Translator: Lia

No comments:

Post a Comment

índice


“Copyright Zambon Editore”

PORTUGUÊS

GUERRA NUCLEAR: O DIA ANTERIOR

De Hiroshima até hoje: Quem e como nos conduzem à catástrofe

ÍNDICE

TRIBUTE TO A PRESIDENT


NA PRMEIRA PESSOA

Um auto retrato surpreendentemente sincero do Presidente da Rússia, Vladimir Putin

CONTEÚDO

Prefácio

Personagens Principais em 'Na Primeira Pessoa'

Parte Um: O Filho

Parte Dois: O Estudante

Parte Três: O Estudante Universitário

Parte Quatro: O Jovem especialista

Parte Cinco: O Espia

Parte Seis: O Democrata

Parte Sete: O Burocrata

Parte Oito: O Homem de Família

Parte Nove: O Político

Apêndice: A Rússia na Viragem do Milénio


The Putin interviews


The Putin Interviews
by Oliver Stone (
FULL VIDEOS) EN/RU/SP/FR/IT/CH


http://tributetoapresident.blogspot.com/2018/07/the-putin-interviews-by-oliver-stone.html
Q
Subtitles in CA/CH/CR/DE/EN/FI/FR/HE/IT/JP/NL/PL/PT/SH/SP/SV/TR

To get the subtitles please click upon the small dented wheel at the bottom right side of the video and choose your language.


FOX NEWS

Followers