CROATIAN  ENGLISH   ESPAÑOL  GREEK  NEDERLANDS  POLSKI  PORTUGUÊS EU   PORTUGUÊS BR  ROMANIAN  РУССКИЙ

What part will your country play in World War III?

By Larry Romanoff

 

The true origins of the two World Wars have been deleted from all our history books and replaced with mythology. Neither War was started (or desired) by Germany, but both at the instigation of a group of European Zionist Jews with the stated intent of the total destruction of Germany. The documentation is overwhelming and the evidence undeniable. (1) (2) (3) (4) (5) (6) (7) (8) (9) (10) (11)

 

That history is being repeated today in a mass grooming of the Western world’s people (especially Americans) in preparation for World War IIIwhich I believe is now imminent. It is evident that War Clouds are gathering. The signs are everywhere, with media coverage and open talk of war in many countries. The RAND Corporation have for years been preparing military scenarios for World War III, and NATO is reported to be currently doing so. Vast movements of NATO troops and equipment are either in preparation or process to surround Russia. The US is surrounding China with military bases including the world's largest in Guam. Both China and Russia are surrounded with nearly 400 US biological weapons labs. Iran is entirely vulnerable from the American military build-up in the Middle East.

READ MORE

   

FREE JULIAN ASSANGE

Thursday, September 5, 2019

NL -- BENJAMIN FULFORD: 02:09:2019


De voormalige Japanse Eerste Ministers Koizumi en Nakasone in Guantánamo, zegt de Japanse politie.
Benjamin Fulford - September 02, 2019
De voormalige Japanse premiers Junichiro Koizumi en Yasuhiro Nakasone werden vorige week door de Amerikaanse militaire politie overgebracht naar Guantanamo Bay, Cuba, de Japanse politie en bronnen uit de onderwereld, zeggen dit beiden.  Een persoon op het kantoor van Koizumi, op de vraag of dit waar is, zei: "Er is hier niemand.  Mijn taak is om alleen maar de telefoon te beantwoorden".  Zelfs PR-mensen waren niet beschikbaar, zei ze.  De woordvoerders van de 101-jarige Nakasone waren ook niet beschikbaar op het moment dat dit rapport werd geschreven.  Het hoofd van de inlichtingendienst van het kabinet van de Japans-Slaafse premier Shinzo Abe verzuimde te antwoorden op vragen over deze arrestaties.  De arrestaties maken deel uit van een grootscheepse campagne tegen mensen die verwant zijn aan de familie Bush, aldus een Japanse rechter vleugel bron.

De arrestaties, als ze al hebben plaatsgevonden, hadden al veel eerder moeten plaatsvinden.  Koizumi is een moordenaar (hij wurgt graag geisha's) die de controle over Japanse bedrijven overdroeg aan zionisten.  Nakasone heeft het Japanse ministerie van gezondheid en welzijn terzijde geschoven om toe te staan dat kankerverwekkende en hormoonverstorende chemicaliën in gewone Japanse levensmiddelen en andere producten worden verwerkt.  Hopelijk zijn ze nu aan het krijsen tegen hun satan aanbiddende bazen.
In elk geval, zijn deze ontwikkelingen, als ze waar zijn (en geen desinformatie val ), zijn slechts een van de vele tekenen dat de gebeurtenissen in de wereld deze maand op weg zijn naar een of andere grote confrontatie, aangezien de Amerikaanse corporate regering op 30 september de internationale betalingstermijn van 30 september op de loer ligt met de financiering, die nog moet worden veiliggesteld, zoals door meerdere bronnen wordt erkend.
"Ik was gisteravond in gesprek met de VS.  Het klinkt zeker alsof ze in hun doodsstrijd zitten, in het nauw gedreven en zeer hard aan het vechten zijn.  Gevaarlijke tijden," bevestigd een Britse royal.
De corporate nieuwsverhalen over de V.S. die oude Imperial Chinese overheidsobligaties proberen te innen wijzen ook op sommige wanhopige bewegingen door de corporate overheid van de V.S. om zich van financiering te verzekeren.
Dan is er natuurlijk ook nog de zeer zichtbare handelsoorlog tussen de VS en China, waarbij beide partijen de tarieven voor bijna de gehele bilaterale handel aan beide zijden van het spectrum van de bilaterale handel verlagen, zoals op grote schaal wordt gemeld.  "Een studie van J.P. Morgan heeft uitgewezen dat de tarieven van Trump de gemiddelde huishouding van de V.S. jaarlijks 1.000 dollar zullen kosten.  Die studie werd gedaan alvorens Trump de 1 Sept. en 15 Dec. 15 tarieven verhoogde van 10% naar 15%," rapporteert de Associated Press.
Wat de AP niet vermeldt is dat de tarieven in werkelijkheid gericht zijn op het afbetalen van Amerikaanse schulden.
De inzet is zeer hoog.  Als de V.S. de capaciteit om te lenen zouden verliezen, ,,zou het V.S. per hoofd van de bevolking inkomen van $66.900 worden verminderd tot een negatieve $4.857," volgens berekeningen door Bloomberg News.
Wat Bloomberg verzuimt te vermelden is dat de VS nog steeds het sterkste leger ter wereld heeft, dus niemand staat op het punt om het land binnen te komen en Amerikanen te dwingen om in schuldengevangenissen te belanden.  De enige mensen die zich zorgen moeten maken zijn de corporate eigenaren van de VS, niet het Amerikaanse volk.  Het enige wat de Amerikaanse bevolking zal overkomen als hun corporate opperheren failliet gaan, is dat ze bevrijd zullen worden van de schuldenslavernij.
Natuurlijk, de corporate opperheren werken overuren om mensen ervan te overtuigen dat dit een strijd is tussen "communistisch" China en "democratisch" Amerika, terwijl de mensen van de wereld in werkelijkheid geen Amerikaanse fascistische of Chinese communistische meesters willen.
Pentagon bronnen, van hun kant, zeggen nu dat er in feite, een enorme vervolging tegen  Zionisten in de maak is.  "Met [het pedofiele chantageschandaal van Jeffrey] Epstein, kan het podium worden vrijgemaakt voor 9/11 declassificatie, loyaliteitseed, vermogens grepen, uitzettingen en militaire tribunalen, terwijl Amerika Judenfrei [vrij van Joden] wordt, zoals China en Rusland," beweert een bron van het Pentagon.
De bron waarschuwt dat "de dood van Epstein-gekoppelde David Koch een waarschuwing kan zijn aan de mega-groep van Joodse miljardairs zoals Ron Lauder, Edgar Bronfman, Les Wexner, Steven Spielberg en Maurice Greenberg (AIG)".
Bovendien, "het Joodse gebrek aan loyaliteit aan gastlanden, en misdaden, corruptie en parasitisme is nu een politiek correct nationaal gesprek nadat Trump de Joden ontrouw noemde, en [mensen zoals] Bernie Sanders en Ilhan Omar roepen op tot het stopzetten van de hulp van de V.S. aan Israël", vervolgt de bron.
De bronnen van het Pentagon lijken ook in alle richtingen uit te slaan door op te merken: "Het bevelen van Amerikaanse bedrijven om China te verlaten is een meesterwerk tegen globalisten, zionisten, de diepe staat en Wall Street om Amerika weer groot te maken en tegelijkertijd de druk op China te vergroten om de Zuid-Chinese Zee te verlaten of te demilitariseren".
De bronnen suggereren ook dat het Amerikaanse leger Groenland zou kunnen bezetten, "om een VS/Rusland mede-eigendom van de Noordpool te creëren om China buiten te houden".  Echter, Russische FSB bronnen maken duidelijk dat Rusland niet op het punt staat om zich aan te sluiten bij de VS tegen China.
De Russische FSB, de Japanse militaire politie, de Britse MI6, de Indiase regering en andere bronnen maken duidelijk, zoals hierboven vermeld, dat de wereld noch Chinese noch Amerikaanse overheersing wil.  De wereld beseft ook dat het huidige wereldwijde rentmeesterschap een ramp is die moet worden vervangen.  Waar het door vervangen moet worden was het onderwerp van een informele spoedvergadering van de G20 eind augustus, aldus Britse en Pentagon-bronnen.
De Europeanen, onder leiding van de Fransen en de Britten, waren het erover eens dat de hoogste prioriteit moet worden gegeven om een einde te maken aan wat MI6-bronnen beschrijven als "omnicide" - het doden van alle levende wezens.  De wijdverbreide veroordeling van de Braziliaanse branden, die opzettelijk het Amazonegebied verwoestten, was het meest zichtbare aspect van deze overeenkomst.  MI6-bronnen merken echter op dat dezelfde "omnicidale gekken" achter de Braziliaanse branden nog grotere branden in plaatsen als Siberië en Angola aangestoken werden.
Het goede nieuws is dat er militairen naar al deze plaatsen zijn gestuurd om de branden te blussen.  Dit is een concreet teken dat de militairen van de wereld nu worden ingezet om de planeet te beschermen.
Russische FSB-bronnen zeggen ook dat ze de illegale visserij en de houtkap in het Russische Verre Oosten hebben aangepakt.  Dit zal de fondsen voor de Japanse misdaadbendes die met het regime van de Abe verbonden zijn afsnijden, zeggen ze.
Het andere ding dat op de spoedbijeenkomst van de G20 gebeurde, was dat de Iraanse minister van Buitenlandse Zaken werd uitgenodigd voor de bijeenkomst.  Dit was ,,een andere slag voor de Zionisten," volgens de bronnen van het Pentagoon, die ook zeiden dat er nu een vergadering tussen Tump en de opperste leider Ali Khamenei van Iran werd gepland.
Het Amerikaanse leger probeert een overeenkomst te bereiken met Iran, Rusland en Turkije om de radicale zionistische factie die de wereld wil regeren vanuit een land met grenzen dat reikt van de Eufraat tot aan de Nijl, permanent te verwijderen.  Een Trump/Khamenei-top zou een teken zijn dat zo'n overeenkomst is bereikt.
De kwestie die nog niet is opgelost, is waar de zionistische heerschappij van het Westen door moet worden vervangen.  Het Chinese totalitaire model, met universele gezichtsherkenning en Orwelliaanse sociale kredietwaardigheids scores, is een niet-starter.  In die zin maken de demonstranten in Hongkong een goed punt.  Maar ze zijn ofwel naïef, ofwel gewoon amorele huurlingen als ze denken dat de VS een beter alternatief biedt.
Ze realiseren zich niet dat de VS erger is dan het communistische China.  Sinds de verkiezingen van 2000 werden gestolen en 9/11 werd geënsceneerd, is de VS een fascistische neo-nazi (=neocon =Zionisten) nachtmerrie.  De verkiezingen worden nu niet meer bepaald door het volk, maar door speciale krachten die strijden voor de concurrerende corporate maffia facties.  Deze corporate facties hebben de levensstandaard in de V.S. verlaagd door 90% van de bevolking te stelen sinds het begin van de jaren zeventig, toen de V.S. van de goud standaard afstapten.
De White Dragon Society (WDS) gelooft dat een beter model een nieuw systeem zou zijn dat gebaseerd is op de beste praktijken in landen als Singapore en de Scandinavische landen.  Deze landen hebben de facto een combinatie van meritocratie en democratie in combinatie met een (relatief) vrije pers.  Hierdoor hebben ze ook de hoogste levensstandaard op Aarde en een gezonde natuurlijke omgevingen.
Het Amerikaanse leger zet zich in voor een wereldwijde monetaire reset en het verplaatsen van landen naar een "goud standaard".  Omdat ze, net als het Vaticaan, een meritocratie zijn, steunen ze ook de meritocratie.
De WDS gelooft dat een nieuw tijdperk kan worden gestart met een eenmalige kwijtschelding van alle schulden, zowel privé als publiekelijk, en een herverdeling van slecht verworven activa.  De WDS gelooft ook dat er een waarheids- en verzoeningsproces nodig is, zodat de wereld de lei schoon kan vegen en een nieuwe start kan maken.
Als de huidige machthebbers niet aan de kant gaan en een vreedzame overgang mogelijk maken, zal er echter, zoals het Pentagon dreigt, sprake zijn van massale arrestaties, deportaties, chaos en militair bewind als het oude regime failliet gaat zonder dat er een levensvatbare vervanging is.
Britse koninklijke bronnen die op de hoogte werden gebracht van de spoedbijeenkomst van de G20 zeiden dat het voorstel van de WDS om de wereld te laten besturen door een comité dat een zevental regio's vertegenwoordigt, wordt besproken.  De voorgestelde regio's zijn Amerika, Europa (inclusief Rusland), China, India, Afrika, Oost-Azië (minus China) en de moslimwereld.  In dit voorstel worden besluiten bij meerderheid van stemmen genomen.  Elke regio zou een veto hebben dat alleen op hen van toepassing is.  Als de meerderheid bijvoorbeeld zou besluiten om varkensvlees te verbieden, zouden de Chinezen een veto kunnen uitspreken en in China varkensvlees kunnen blijven eten.
Nederlandse Vertaling: Martien



 

ARRIVING IN CHINA

Ver a imagem de origem



Kriegsgefangenenlager in Amerika


Von Larry Romanoff, 02. Juni 2020

Übersetzung: K.R.

*

Hinweis an die Leser: In Anbetracht der immensen Bedeutung dieses Themas leiten Sie diesen Artikel bitte über Ihren E-Mail-Verteiler weiter und posten Sie ihn in Ihren Blogs, Internetforen usw., mit der Bitte, dass jeder, der irgendwelche Details oder Familiengeschichten kennt, die Licht auf diese Ereignisse werfen könnten, diese bitte direkt an den Autor unter 2186604556@qq.com weiterleitet.


DEUTSCH ENGLISH ESPAÑOL ITALIANO NEDERLANDS PORTUGUÊS SVENSKA

Diese Geschichte hat alle Voraussetzungen, um sich für eine Verschwörungstheorie zu qualifizieren und macht vielleicht keinen Sinn für Sie ohne einige Hintergrundinformationen über den Zusammenhang.

Bevor die USA in den Ersten Weltkrieg eintraten, wurde eine enorme, jahrelange antideutsche Propagandakampagne von der Creel-Kommission entfesselt, die von Walter Lippman und Edward Bernays geleitet wurde, letzterer war ein Neffe von Sigmund Freud. (1) (2) Die öffentliche Literatur griff alles Deutsche in Amerika an, auch Schulen und Kirchen. In vielen Schulen wurde den "reinen Amerikanern" verboten, die deutsche Sprache zu unterrichten, und die Verwalter wurden aufgefordert, "alle illoyalen Lehrer", also alle Deutschen, zu entlassen. Die Namen unzähliger Städte wurden geändert, um ihren deutschen Ursprung zu eliminieren: Berlin, Iowa wurde zu Lincoln, Iowa. Deutsche Lebensmittel und Namen von Gerichten wurden aus den Restaurants verbannt; Sauerkraut wurde zu "Freiheitskraut", Dackel wurden zu "Freiheitshunden" und Deutsche Schäferhunde zu "Elsässern".

LESEN MEHR

bf pic

APPEAL


APPEAL TO THE LEADERS OF THE NINE NUCLEAR WEAPON STATES

(China, France, India, Israel, North Korea, Pakistan, Russia, the United Kingdom and the United States)

中文 DEUTSCH ENGLISH FRANÇAIS ITALIAN PORTUGUESE RUSSIAN SPANISH


Larry Romanoff,

contributing author

to Cynthia McKinney's new COVID-19 anthology

'When China Sneezes'

When China Sneezes: From the Coronavirus Lockdown to the Global Politico-Economic Crisis

manlio +maria

上海的月亮

World Intellectual Property Day (or Happy Birthday WIPO) - Spruson ...


LARRY ROMANOFF on CORONAVIRUS

Read more at Moon of Shanghai

V.P. 2007

EN video comitato

20 questions to Putin


President of Russia Vladimir Putin:

Address to the Nation

Address to the Nation.

Erdogan


Imagem

00
PT -- VLADIMIR PUTIN na Sessão plenária do Fórum Económico Oriental

Excertos da transcrição da sessão plenária do Fórum Económico Oriental

Joint news conference following a Normandy format summit

https://tributetoapresident.blogspot.com/2019/12/joint-news-conference-following.html

Joint news conference following the Normandy format summit.

irmãos de armas


Legendado em PT. Clicar em CC, escolher PT.

índice


“Copyright Zambon Editore”

PORTUGUÊS

GUERRA NUCLEAR: O DIA ANTERIOR

De Hiroshima até hoje: Quem e como nos conduzem à catástrofe

ÍNDICE

TRIBUTE TO A PRESIDENT


NA PRMEIRA PESSOA

Um auto retrato surpreendentemente sincero do Presidente da Rússia, Vladimir Putin

CONTEÚDO

Prefácio

Personagens Principais em 'Na Primeira Pessoa'

Parte Um: O Filho

Parte Dois: O Estudante

Parte Três: O Estudante Universitário

Parte Quatro: O Jovem especialista

Parte Cinco: O Espia

Parte Seis: O Democrata

Parte Sete: O Burocrata

Parte Oito: O Homem de Família

Parte Nove: O Político

Apêndice: A Rússia na Viragem do Milénio


The Putin interviews


The Putin Interviews
by Oliver Stone (
FULL VIDEOS) EN/RU/SP/FR/IT/CH


http://tributetoapresident.blogspot.com/2018/07/the-putin-interviews-by-oliver-stone.html




Followers