CROATIAN  ENGLISH   ESPAÑOL  GREEK  NEDERLANDS  POLSKI  PORTUGUÊS EU   PORTUGUÊS BR  ROMANIAN  РУССКИЙ

What part will your country play in World War III?

By Larry Romanoff

 

The true origins of the two World Wars have been deleted from all our history books and replaced with mythology. Neither War was started (or desired) by Germany, but both at the instigation of a group of European Zionist Jews with the stated intent of the total destruction of Germany. The documentation is overwhelming and the evidence undeniable. (1) (2) (3) (4) (5) (6) (7) (8) (9) (10) (11)

 

That history is being repeated today in a mass grooming of the Western world’s people (especially Americans) in preparation for World War IIIwhich I believe is now imminent. It is evident that War Clouds are gathering. The signs are everywhere, with media coverage and open talk of war in many countries. The RAND Corporation have for years been preparing military scenarios for World War III, and NATO is reported to be currently doing so. Vast movements of NATO troops and equipment are either in preparation or process to surround Russia. The US is surrounding China with military bases including the world's largest in Guam. Both China and Russia are surrounded with nearly 400 US biological weapons labs. Iran is entirely vulnerable from the American military build-up in the Middle East.

READ MORE

   

FREE JULIAN ASSANGE

Tuesday, September 10, 2019

HZ -- BENJAMIN FULFORD: 09:09:2019



Studija američkog vojnog fakulteta pokazuje 95-100% vjerojatnost poraza kazarske mafije


9. rujna 2019.



Međunarodna vojna i pravna kampanja protiv kazarske mafije "95-100% je vjerovatno da će uspjeti", prema modelima vjerojatnosti koje je testirao američki Vojni fakultet, kažu izvori iz MI6 i Pentagona. Ovotjednoj obljetnici 11.rujna (9/11) slijedi petak, 13. i pravo je vrijeme da se založimo za njihov neizbježni konačni poraz, kažu izvori.

Ključ poraza Kazara predala je vojsci grupa švicarskih matematičara koji su analizirali 43.000 transnacionalnih korporacija i pratili njihovu kontrolu do grupe od 700 osoba, uglavnom bankara, kažu izvori MI6.

Ovo je „Ponzijeva shema nazvana Globalna mreža korporativne kontrole (GNCC) koja je međusobno povezana korporativna struktura, kažu izvori. Vojne snage najbolje rade kad imaju jasan cilj, a ovaj popis od 700 pojedinaca dao im je taj cilj, potvrđuju izvori Pentagona. Američki vojni fakultet pokrenuo je niz modela vjerojatnosti kako bi smislio plan koji će osigurati da globalna koalicija za vladavinu zakona (tj. Narod) konačno prevlada, tvrde izvori.




To ne znači da je rat već završio, jer se kazarska mafija doslovno bori za opstanak stvarajući probleme u SAD-u, Velikoj Britaniji, Hong Kongu, Iranu, itd. Međutim, ovo su samo uzaludni napori pozadinske straže od poražene, ali ekstremno bogate zločinačke bande.

Jedan ključni datum koji dolazi je 17. rujna, dan izbora u Izraelu, gdje glavni sotonistički vođa Benjamin Netanyahu i njegovi kolege gangsteri koriste se svakim prljavim trikom kako bi ostali na vlasti. Židovi se sada moraju ili suočiti i poraziti svoje sotonističke vladare ili se suočiti s kombiniranom tursko-iransko-američko-rusko-arapskom koalicijom koja će ih natjerati da uklone svoje zločinačke vođe.

Neće to biti laka borba. Čak i s Mossadom povezana informativno-dezinformativna stranica kaže da Netanyahu planira započeti rat kako bi odgodio izbore i ostao na vlasti.


Nadalje, izraelski list Haaretz izvještava da Netanyahu uzima stranicu iz knjige američkih demokrata o Ruskoj izbornoj prijevari kako bi pokušao tvrditi da su Arapi namjestili izbore.


U svakom slučaju, drugi ključni datum je 31. listopada, rok za Brexit u Velikoj Britaniji. Ovdje, sudeći po bizarnim vragolijama političara, Kazari se koriste svim mogućim mitom i ucjenjivanjem. Samo jedan primjer: opozicija Laburističke stranke u sjeni Emily Thornberry rekla je na TV-u da će tražiti najbolji mogući dogovor s EU-om, i onda kampanja protiv nje.


Parlamentarci „dovode zemlju u stanje kaosa i panike kada je odluka već donesena. U ili van nebitno je - na kraju EU više neće postojati, obećavaju izvori MI6. Boravak u EU značio bi gubitak suvereniteta i "posljedica je izdaja i ništa drugo", kažu. "Monarhija i visoki generali britanske vojske svi su za suverenitet", a ne kompromitirani političari, dodaju. Javno mišljenje u Velikoj Britaniji također je protiv političara, usprkos propagandnoj kampanji tiska, koji je agent mega-konglomerata pod kontrolom 700 bankara, napominju.

Zanimljivo je i da zapadnjački korporativni propagandni tisak raspravlja o mjestima poput Izraela, Hong Konga i Velike Britanije, a potpuno ignorira veliku i nasilnu revoluciju koja se odvija u
Papui, Nova Gvineja, gdje su australske i indonezijske vlasti sada suočene s izborom između gubitka kontrole ili provođenja masakra velikih razmjera, kažu izvori CIA-e.

"U Sorongu je zatvor zapaljen i više od 250 zatvorenika je pobjeglo. Tisuće ljudi okupilo se u Jayapuri u Timiki, u blizini najvećeg svjetskog rudnika zlata Grasberg, dok je market FakFak zapaljen," kaže se u članku ispod.





Indonezijski izvori iz policije kažu da su pod naređenjem da začepe usta od strane stožera koje glasi: Nema razgovora niti snimanja videa o kaosu koji se sada događa u Papui. Nepoštivanje ove naredbe imat će stroge kazne, uključujući i zatvorsku kaznu." Narod želi neovisnost od Indonezije, kažu lokalni izvori.

Ako svijet ne obrati pažnju, postoji stvarni rizik od ponavljanja situacije u Istočnom Timoru iz 1970-ih, gdje su indonezijske vlasti ubile između 100 000 i 300 000 u nastojanju da zaustave pokret za neovisnost. Također je u pitanju kontrola nekih od najvećih svjetskih rudnika zlata, rezervi plina i drugih prirodnih resursa.

Zbog sjeverne Papue, Nove Gvineje u Hong Kongu, situacija se smiruje unatoč najboljih napora američkog State Departmenta i CIA-e. Evo što je CIA-in izvor izvijestio o situaciji u Hong Kongu:

"Neki djelatnici CIA-e uhvaćeni su s crvenim rukama, fotografirali su ih i snimali kako plaćaju 3000 USD po danu za one koji su u prvim redovima na ulici i 300 USD onima koji sjede na aerodromu." Sada je „petorica glavnih organizatora otrčala u SAD. Oni su postigli poseban dogovor da preusmjere avione preko Tajvana, također izvješćuje izvor.

"Kineska tajna policija upala je među prosvjednike i "pokupila" demonstrante. Prevezli su ih na tajna mjesta izvan Hong Konga. Hoće li ih se više vidjeti?", pita se izvor.

Bitka u Hong Kongu samo je jedan od de facto hibridnog rata koji se sada odvija između Kine i američkih izvora CIA-e, a kaže da će sljedeći potez uključivati pokušaj gašenja Hong Kongovog bankarskog sustava.

Također, U još jednom udaru na cionistički Hollywood i Big Tech, optički kabel dug 8.000 milja od Los Angelesa do Hong Konga koji su sponzorirali Google i Facebook mogao bi blokirati američki predsjednik Donald Trump u svom trgovinskom ratu s Kinom, izvješćuju izvori Pentagona.

Trump dodatno tjera Francusku, Veliku Britaniju, Njemačku i Japan da dozvole Rusiji da se pridruži G8 u sklopu kampanje da udalje Rusiju od Kine, kažu izvori. Oni također razmišljaju o prihvaćanju ponude ruskog predsjednika Vladimira Putina o prodaji ruskih hiperzvučnih raketa SAD-u kao dio tog napora, kažu oni. Kupnja ruske hipersonike "prisilila bi vojno-industrijski kompleks na inovacije, nadmetanje i prestanak nameta na američke porezne obveznike", dodaju izvori iz Pentagona.

U međuvremenu, na Bliskom istoku, SAD se priprema za samit između Trumpa i iranskog vrhovnog čelnika Alije Khameneija pripremajući kraj rata Saudijske Arabije protiv iranskih saveznika Houthi u Jemenu, napominju. Ovdje kažu da je "rat u Jemenu završen zbog naprednih bespilotnih letjelica i raketa iz Irana." Kao rezultat toga, "Saudijska Arabija je prisiljena tražiti mir, a možda će morati platiti i odštetu", kažu.
 j
Čini se da i simulirani sukob u Ukrajini također završava. "Administracija ukrainskog predsjednika Vladimira Zelenskog pokazala je razuman pristup i spremnost za kompromise, za razliku od svojih prethodnika, priopćilo je rusko ministarstvo vanjskih poslova u izjavi u subotu", prenosi službena ruska novinska agencija Tass.

Možda će mirovni sporazum u Ukrajini omogućiti da se mnogi aškenazijski Židovi vrate u svoju stvarnu domovinu, a to je Ukrajina, a ne Izrael.

Napokon ovog tjedna primjećujemo da financijski sustav pod nadzorom Kazara postaje sve nestabilniji i mogao bi se neočekivano srušiti svakog trenutka. Grafikon u nastavku pokazuje kako tržište dionica nastavlja prkositi financijskoj gravitaciji i raste, čak i kada sredstva i dalje bježe od njih.


Sljedeći grafikon pokazuje kako to omogućuju korporacije koje koriste novac središnje banke, veći dio posuđen po negativnim kamatama za otkup vlastitih dionica.


Drugim riječima, 700 ili više kazarskih mafijaša koji posjeduju zapadne središnje banke tiskaju novac kako bi ga posudili sebi tako da mogu kupiti još više korporacija nego što već posjeduju. U međuvremenu, realna ekonomija pokazuje višestruke znakove propadanja. To mi izgleda kao spirala smrti.



Također se čini kako kazarska mafija pokušava pretjerati sa štetom koju je nanio uragan Dorian kako bi prevarila osiguravajuća društva koja su izbjegavala njihove lažirane burze.


To su učinili 11. rujna, u Fukušimi, Haitiju i drugdje. Nadamo se da će ovaj put osiguravatelji biti mudri i platiti samo pravim žrtvama uragana.

Usput, Tokio, gdje i ja živim, sinoć je pogodio tajfun, ali barem što se mog susjedstva tiče, bila je to samo obična oluja koja nije napravila pravu štetu.

Preveo: Fredi 

 

ARRIVING IN CHINA

Ver a imagem de origem



Kriegsgefangenenlager in Amerika


Von Larry Romanoff, 02. Juni 2020

Übersetzung: K.R.

*

Hinweis an die Leser: In Anbetracht der immensen Bedeutung dieses Themas leiten Sie diesen Artikel bitte über Ihren E-Mail-Verteiler weiter und posten Sie ihn in Ihren Blogs, Internetforen usw., mit der Bitte, dass jeder, der irgendwelche Details oder Familiengeschichten kennt, die Licht auf diese Ereignisse werfen könnten, diese bitte direkt an den Autor unter 2186604556@qq.com weiterleitet.


DEUTSCH ENGLISH ESPAÑOL ITALIANO NEDERLANDS PORTUGUÊS SVENSKA

Diese Geschichte hat alle Voraussetzungen, um sich für eine Verschwörungstheorie zu qualifizieren und macht vielleicht keinen Sinn für Sie ohne einige Hintergrundinformationen über den Zusammenhang.

Bevor die USA in den Ersten Weltkrieg eintraten, wurde eine enorme, jahrelange antideutsche Propagandakampagne von der Creel-Kommission entfesselt, die von Walter Lippman und Edward Bernays geleitet wurde, letzterer war ein Neffe von Sigmund Freud. (1) (2) Die öffentliche Literatur griff alles Deutsche in Amerika an, auch Schulen und Kirchen. In vielen Schulen wurde den "reinen Amerikanern" verboten, die deutsche Sprache zu unterrichten, und die Verwalter wurden aufgefordert, "alle illoyalen Lehrer", also alle Deutschen, zu entlassen. Die Namen unzähliger Städte wurden geändert, um ihren deutschen Ursprung zu eliminieren: Berlin, Iowa wurde zu Lincoln, Iowa. Deutsche Lebensmittel und Namen von Gerichten wurden aus den Restaurants verbannt; Sauerkraut wurde zu "Freiheitskraut", Dackel wurden zu "Freiheitshunden" und Deutsche Schäferhunde zu "Elsässern".

LESEN MEHR

bf pic

APPEAL


APPEAL TO THE LEADERS OF THE NINE NUCLEAR WEAPON STATES

(China, France, India, Israel, North Korea, Pakistan, Russia, the United Kingdom and the United States)

中文 DEUTSCH ENGLISH FRANÇAIS ITALIAN PORTUGUESE RUSSIAN SPANISH


Larry Romanoff,

contributing author

to Cynthia McKinney's new COVID-19 anthology

'When China Sneezes'

When China Sneezes: From the Coronavirus Lockdown to the Global Politico-Economic Crisis

manlio +maria

上海的月亮

World Intellectual Property Day (or Happy Birthday WIPO) - Spruson ...


LARRY ROMANOFF on CORONAVIRUS

Read more at Moon of Shanghai

V.P. 2007

EN video comitato

20 questions to Putin


President of Russia Vladimir Putin:

Address to the Nation

Address to the Nation.

Erdogan


Imagem

00
PT -- VLADIMIR PUTIN na Sessão plenária do Fórum Económico Oriental

Excertos da transcrição da sessão plenária do Fórum Económico Oriental

Joint news conference following a Normandy format summit

https://tributetoapresident.blogspot.com/2019/12/joint-news-conference-following.html

Joint news conference following the Normandy format summit.

irmãos de armas


Legendado em PT. Clicar em CC, escolher PT.

índice


“Copyright Zambon Editore”

PORTUGUÊS

GUERRA NUCLEAR: O DIA ANTERIOR

De Hiroshima até hoje: Quem e como nos conduzem à catástrofe

ÍNDICE

TRIBUTE TO A PRESIDENT


NA PRMEIRA PESSOA

Um auto retrato surpreendentemente sincero do Presidente da Rússia, Vladimir Putin

CONTEÚDO

Prefácio

Personagens Principais em 'Na Primeira Pessoa'

Parte Um: O Filho

Parte Dois: O Estudante

Parte Três: O Estudante Universitário

Parte Quatro: O Jovem especialista

Parte Cinco: O Espia

Parte Seis: O Democrata

Parte Sete: O Burocrata

Parte Oito: O Homem de Família

Parte Nove: O Político

Apêndice: A Rússia na Viragem do Milénio


The Putin interviews


The Putin Interviews
by Oliver Stone (
FULL VIDEOS) EN/RU/SP/FR/IT/CH


http://tributetoapresident.blogspot.com/2018/07/the-putin-interviews-by-oliver-stone.html




Followers