CROATIAN  ENGLISH   ESPAÑOL  GREEK  NEDERLANDS  POLSKI  PORTUGUÊS EU   PORTUGUÊS BR  ROMANIAN  РУССКИЙ

What part will your country play in World War III?

By Larry Romanoff

 

The true origins of the two World Wars have been deleted from all our history books and replaced with mythology. Neither War was started (or desired) by Germany, but both at the instigation of a group of European Zionist Jews with the stated intent of the total destruction of Germany. The documentation is overwhelming and the evidence undeniable. (1) (2) (3) (4) (5) (6) (7) (8) (9) (10) (11)

 

That history is being repeated today in a mass grooming of the Western world’s people (especially Americans) in preparation for World War IIIwhich I believe is now imminent. It is evident that War Clouds are gathering. The signs are everywhere, with media coverage and open talk of war in many countries. The RAND Corporation have for years been preparing military scenarios for World War III, and NATO is reported to be currently doing so. Vast movements of NATO troops and equipment are either in preparation or process to surround Russia. The US is surrounding China with military bases including the world's largest in Guam. Both China and Russia are surrounded with nearly 400 US biological weapons labs. Iran is entirely vulnerable from the American military build-up in the Middle East.

READ MORE

   

FREE JULIAN ASSANGE

Tuesday, September 10, 2019

NL -- BENJAMIN FULFORD: 09:09. 2019


VS Oorlogscollege studie toont 95-100% waarschijnlijkheid van de nederlaag van de Khazariaanse maffia
9 september 2019
De internationale militaire en juridische campagne tegen de Khazariaanse maffia is waarschijnlijk "95-100% geslaagd", volgens kansmodellen die door het Amerikaanse Oorlogscollege zijn getest, zeggen MI6- en Pentagon-bronnen.  De verjaardag van 9/11 wordt deze week gevolgd door een vrijdag de 13e en is een goed moment om hard te pushen voor hun onvermijdelijke definitieve nederlaag, zeggen de bronnen.
De sleutel tot de nederlaag van de Khazaren werd overhandigd aan het leger door een groep Zwitserse wiskundigen die 43.000 transnationale bedrijven analyseerde en hun controle herleidde tot een groep van 700 individuen, voornamelijk bankiers, aldus MI6 bronnen.

Dit is "een Ponzi-schema genaamd het Global Network of Corporate Control (GNCC), dat zich in een in elkaar grijpende of vlinderdasvormige corporatestructuur bevindt", zeggen de bronnen.  Militaire strijdkrachten doen hun beste werk wanneer ze een duidelijk doelwit hebben, en deze lijst van 700 individuen gaf hen dat doelwit, bevestigen de bronnen van het Pentagon.  Het VS Oorlogscollege heeft een reeks "kansmodellen" opgesteld om met een plan te komen dat ervoor zorgt dat "de Wereldcoalitie voor de Rechtsorde" (d.w.z. Het Volk) uiteindelijk de overhand zal krijgen, zo zeggen de bronnen.
Dit betekent niet dat de oorlog voorbij is, want de Khazariaanse maffia vecht letterlijk om te overleven, omdat het problemen oproept in de VS, Groot-Brittannië, Hong Kong, Iran, enz.  Dit zijn echter slechts nutteloze achterhoedegevechten van een verslagen, zij het extreem rijke misdaadbende.
Een belangrijke datum die in het verschiet ligt is de 17e september verkiezingen in Israël, waar de satanische leider Benjamin Netanyahu en zijn mede-bendes elke vuile truc uit het boek gebruiken om aan de macht te blijven.  De Joden moeten nu of hun satanische heersers confronteren en verslaan of anders een gecombineerde Turks/Iraanse/V.S./Russisch/Arabische coalitie onder ogen zien die hen zal dwingen om hun criminele leiders te verwijderen.
Het zal geen gemakkelijke strijd worden.  Zelfs de Mossad-gekoppelde informatie/desinformatie site Debka zegt dat Netanyahu van plan is een oorlog te beginnen om de verkiezingen uit te stellen en aan de macht te blijven.
Bovendien meldt de Israëlische krant Haaretz dat Netanyahu een pagina uit het boek van de V.S. Democraten "Russische" verkiezingszwendel overneemt om te proberen te claimen dat "de Arabieren" de verkiezingen hebben gestolen.
In ieder geval is een andere belangrijke datum, 31 Oktober, de  Brexit deadline in het Verenigd Koninkrijk.  Te oordelen naar de bizarre capriolen van politici, hebben de Khazaren hier elke omkoping en chantagechip die ze hebben, ingeroepen.  Enkel een voorbeeld: Emily Thornberry, de schaduwminister van de oppositiepartij van de Arbeidspartij, zei op TV dat ze naar de "best mogelijke overeenkomst" met de EU zou zoeken, en er vervolgens campagne tegen zou voeren.
De parlementariërs "leiden het land in een staat van chaos en paniek terwijl het besluit al is genomen.  Het maakt niet uit of de EU uiteindelijk niet meer zal bestaan", beloven MI6-bronnen.  In de EU blijven zou een verlies van soevereiniteit betekenen en "is in feite hoogverraad en niets anders", zeggen ze.  "De Monarchie en de hogere generaals van het Britse leger zijn allemaal op één lijn met de Soevereiniteit" en niet de gecompromitteerde politici, voegen ze eraan toe.  De publieke opinie in het Verenigd Koninkrijk is ook tegen de politici, ondanks de propagandacampagne van de pers, die agenten zijn van het megaconglomeraat dat wordt gecontroleerd door de 700 bankiers, merken ze op.
Het is ook interessant dat, terwijl de westerse corporate propagandapers tekeer gaan over plaatsen als Israël, Hongkong en het Verenigd Koninkrijk, ze volledig voorbijgaan aan een grote en gewelddadige revolutie die zich voltrekt in Papoea, Nieuw-Guinea, waar de Australische en Indonesische autoriteiten nu voor de keuze staan tussen het verlies van de controle of grootschalige moordpartijen, zeggen CIA-bronnen.
"In Sorong werd een gevangenis in brand gestoken en meer dan 250 gevangenen ontsnapten.  Duizenden verzamelden zich in Jayapura in Timika, vlakbij 's werelds grootste goudmijn Grasberg, terwijl een markt in brand werd gestoken in FakFak," zegt het artikel hieronder.
Indonesische politiebronnen zeggen dat ze onder een muilkorf bevel van het hoofdkwartier staan dat zegt: "Niet praten of video's maken van de chaos die nu in Papoea heerst.  Het negeren van dit bevel zal zware straffen tot gevolg hebben, waaronder gevangenisstraf".  Het volk wil onafhankelijkheid van Indonesië, zeggen lokale bronnen.
Als de wereld niet oplet, bestaat er een reëel risico van een herhaling van de situatie in Oost-Timor in de jaren zeventig, waar de Indonesische autoriteiten tussen de 100.000 en 300.000 mensen hebben gedood in een poging om een onafhankelijkheidsbeweging daar te stoppen.  Ook staat de controle over enkele van 's werelds grootste goudmijnen, gasreserves en andere natuurlijke hulpbronnen op het spel.
Ten noorden van Papoea, Nieuw-Guinea, in Hongkong, wordt de situatie rustiger, ondanks de beste inspanningen van het Amerikaanse ministerie van Buitenlandse Zaken en de CIA.  Dit is wat een CIA-bron moest rapporteren over de situatie in Hongkong:
"Sommige CIA-personeelsleden zijn op heterdaad betrapt, gefotografeerd en opgenomen, en hebben betalingen van HK$3000 per dag gedaan voor degenen die zich voorin de straat bevonden, en HK$300 voor luchthaven sit-ins".  Nu, renden ,,vijf van de hoogste organisatoren naar de V.S. Zij hadden een speciale overeenkomst om vliegtuigen te veranderen via Taiwan".
De bron rapporteert ook.
"De Chinese geheime politie is geïnfiltreerd in de demonstranten en 'pikt' de demonstranten op.  Ze worden naar geheime locaties buiten HK gebracht.  Zullen ze nog een keer gezien worden", vraagt de bron zich af of ze nog wel ooit gezien zullen worden.
De strijd in Hongkong is slechts één front van een de facto hybride oorlog die nu plaatsvindt tussen China en de VS. CIA-bronnen zeggen dat de volgende stap een poging zal zijn om het banksysteem van Hongkong te sluiten.
Bovendien: "In een andere klap voor het zionistische Hollywood en Big Tech kan de 8.000 mijl lange glasvezelkabel van Los Angeles naar Hongkong, gesponsord door Google en Facebook, worden geblokkeerd door de Amerikaanse president Donald Trump in zijn handelsoorlog met China", zo meldt het Pentagon.
Trump zet Frankrijk, het Verenigd Koninkrijk, Duitsland en Japan er bovendien toe aan om Rusland toe te staan zich weer bij de G8 aan te sluiten, als onderdeel van een campagne om Rusland uit China te verdrijven, aldus de bronnen.  Ze denken er ook aan om het aanbod van de Russische president Vladimir Poetin om Russische hypersonische raketten aan de VS te verkopen als onderdeel van deze inspanning te aanvaarden, zeggen ze.  Het kopen van Russische hypersonics zou "het militair-industriële complex dwingen om te innoveren, te concurreren en te stoppen met het verkrachten van de Amerikaanse belastingbetalers," voegen de bronnen van het Pentagon eraan toe.
Ondertussen terug in het Midden-Oosten, treffen de V.S. voorbereidingen voor een top tussen Trump en de Iraanse opperste leider Ali Khamenei door het regelen van een eind aan de oorlog van Saudi-Arabië tegen de bondgenoten van de Iraanse Houthi in Jemen, stellen zij vast.  Hier zeggen ze dat "de oorlog in Jemen voorbij is vanwege de geavanceerde Houthi drones en raketten uit Iran".  Als gevolg hiervan, "wordt Saoedi-Arabië gedwongen om vrede na te streven en moet het misschien een schadevergoeding betalen," zeggen ze.
Het pruttelende conflict in Oekraïne lijkt ook te eindigen.  "Het beleid van president Vladimir Zelensky van Oekraïne heeft een verstandige aanpak en bereidheid tot compromissen aangetoond, in tegenstelling tot zijn voorgangers, volgens het Russische Ministerie van Buitenlandse Zaken, in een verklaring over zaterdag", aldus het officiële Tass Russian News Agency.
Misschien zal een vredesakkoord in Oekraïne het voor veel Ashkenazi-joden mogelijk maken om terug te keren naar hun echte thuisland, namelijk Oekraïne en niet Israël.
Tot slot stellen we deze week vast dat het door de Khazariaanse regering gecontroleerde financiële systeem steeds instabieler wordt en elk moment onverwacht kan instorten.  Onderstaande grafiek laat zien hoe de aandelenmarkt de financiële ernst van de situatie blijft trotseren en blijft stijgen, ook al blijven de fondsen er voor wegvluchten.
De volgende grafiek laat zien hoe dit mogelijk wordt gemaakt door corporaties die gebruik maken van centralebankgeld, waarvan een groot deel tegen negatieve rente is geleend, om hun eigen aandelen terug te kopen.
Met andere woorden, de 700 of zo Khazariaanse gangsters die eigenaar zijn van de Westerse centrale banken drukken geld om het aan zichzelf te lenen, zodat ze meer van de bedrijven die ze al bezitten kunnen kopen.  Ondertussen vertoont de echte economie meerdere tekenen van instorting.  Dat lijkt me een doodsspiraal.
Het lijkt er ook op dat de Khazariaanse maffia probeert de schade veroorzaakt door de orkaan Dorian te bagatelliseren om de verzekeringsmaatschappijen, die hun gemanipuleerde beurs hebben omzeild, op te lichten.
Ze deden dit met 9/11, Fukushima, Haïti en elders.  Hopelijk zullen de verzekeraars deze keer verstandig zijn en alleen de echte orkaanslachtoffers betalen.
Trouwens, Tokyo, waar ik woon, werd gisteravond getroffen door een tyfoon, maar wat mijn buurt betreft was het gewoon een regelmatige storm die geen echte schade aanrichtte.
Source: Antimatrix.org
Nederlandse vertaling: Martien



 

ARRIVING IN CHINA

Ver a imagem de origem



Kriegsgefangenenlager in Amerika


Von Larry Romanoff, 02. Juni 2020

Übersetzung: K.R.

*

Hinweis an die Leser: In Anbetracht der immensen Bedeutung dieses Themas leiten Sie diesen Artikel bitte über Ihren E-Mail-Verteiler weiter und posten Sie ihn in Ihren Blogs, Internetforen usw., mit der Bitte, dass jeder, der irgendwelche Details oder Familiengeschichten kennt, die Licht auf diese Ereignisse werfen könnten, diese bitte direkt an den Autor unter 2186604556@qq.com weiterleitet.


DEUTSCH ENGLISH ESPAÑOL ITALIANO NEDERLANDS PORTUGUÊS SVENSKA

Diese Geschichte hat alle Voraussetzungen, um sich für eine Verschwörungstheorie zu qualifizieren und macht vielleicht keinen Sinn für Sie ohne einige Hintergrundinformationen über den Zusammenhang.

Bevor die USA in den Ersten Weltkrieg eintraten, wurde eine enorme, jahrelange antideutsche Propagandakampagne von der Creel-Kommission entfesselt, die von Walter Lippman und Edward Bernays geleitet wurde, letzterer war ein Neffe von Sigmund Freud. (1) (2) Die öffentliche Literatur griff alles Deutsche in Amerika an, auch Schulen und Kirchen. In vielen Schulen wurde den "reinen Amerikanern" verboten, die deutsche Sprache zu unterrichten, und die Verwalter wurden aufgefordert, "alle illoyalen Lehrer", also alle Deutschen, zu entlassen. Die Namen unzähliger Städte wurden geändert, um ihren deutschen Ursprung zu eliminieren: Berlin, Iowa wurde zu Lincoln, Iowa. Deutsche Lebensmittel und Namen von Gerichten wurden aus den Restaurants verbannt; Sauerkraut wurde zu "Freiheitskraut", Dackel wurden zu "Freiheitshunden" und Deutsche Schäferhunde zu "Elsässern".

LESEN MEHR

bf pic

APPEAL


APPEAL TO THE LEADERS OF THE NINE NUCLEAR WEAPON STATES

(China, France, India, Israel, North Korea, Pakistan, Russia, the United Kingdom and the United States)

中文 DEUTSCH ENGLISH FRANÇAIS ITALIAN PORTUGUESE RUSSIAN SPANISH


Larry Romanoff,

contributing author

to Cynthia McKinney's new COVID-19 anthology

'When China Sneezes'

When China Sneezes: From the Coronavirus Lockdown to the Global Politico-Economic Crisis

manlio +maria

上海的月亮

World Intellectual Property Day (or Happy Birthday WIPO) - Spruson ...


LARRY ROMANOFF on CORONAVIRUS

Read more at Moon of Shanghai

V.P. 2007

EN video comitato

20 questions to Putin


President of Russia Vladimir Putin:

Address to the Nation

Address to the Nation.

Erdogan


Imagem

00
PT -- VLADIMIR PUTIN na Sessão plenária do Fórum Económico Oriental

Excertos da transcrição da sessão plenária do Fórum Económico Oriental

Joint news conference following a Normandy format summit

https://tributetoapresident.blogspot.com/2019/12/joint-news-conference-following.html

Joint news conference following the Normandy format summit.

irmãos de armas


Legendado em PT. Clicar em CC, escolher PT.

índice


“Copyright Zambon Editore”

PORTUGUÊS

GUERRA NUCLEAR: O DIA ANTERIOR

De Hiroshima até hoje: Quem e como nos conduzem à catástrofe

ÍNDICE

TRIBUTE TO A PRESIDENT


NA PRMEIRA PESSOA

Um auto retrato surpreendentemente sincero do Presidente da Rússia, Vladimir Putin

CONTEÚDO

Prefácio

Personagens Principais em 'Na Primeira Pessoa'

Parte Um: O Filho

Parte Dois: O Estudante

Parte Três: O Estudante Universitário

Parte Quatro: O Jovem especialista

Parte Cinco: O Espia

Parte Seis: O Democrata

Parte Sete: O Burocrata

Parte Oito: O Homem de Família

Parte Nove: O Político

Apêndice: A Rússia na Viragem do Milénio


The Putin interviews


The Putin Interviews
by Oliver Stone (
FULL VIDEOS) EN/RU/SP/FR/IT/CH


http://tributetoapresident.blogspot.com/2018/07/the-putin-interviews-by-oliver-stone.html




Followers