FREE JULIAN ASSANGE

 

CROATIAN   ENGLISH   GREEK   NEDERLANDS   POLSKI   PORTUGUESE   ROMANIAN  SPANISH  РУССКИЙ

What part will your country play in World War III?

By Larry Romanoff

The true origins of the two World Wars have been deleted from all our history books and replaced with mythology. Neither War was started (or desired) by Germany, but both at the instigation of a group of European Zionist Jews with the stated intent of the total destruction of Germany. The documentation is overwhelming and the evidence undeniable. (1) (2) (3) (4) (5) (6) (7) (8) (9) (10) (11)

That history is being repeated today in a mass grooming of the Western world’s people (especially Americans) in preparation for World War IIIwhich I believe is now imminent

READ MORE

 
 

Thursday, September 26, 2019

NEDERLANDS -- BENJAMIN FULFORD: 23: 09: 2019

Veel Tekenen Wijzen Op Een Op Handen Zijnde, Groter Dan De Lehman, Financiele Tsunami
Benjamin Fulford - 23 september 2019
Veteranen zullen u vertellen dat de abnormaliteiten op de financiële markten vorige week wijzen op een soort zwarte zwaan aan de horizon.  Dit zou weleens - kruis je vingers en klop het af op hout - de tekenen van de langverwachte implosie van de Amerikaanse corporate government kunnen zijn.  Het zou ook het signaal kunnen zijn voor een nieuwe Bretton Woods-stijl herstart van het financiële systeem van de wereld.
Om het te begrijpen, bekijk deze twee grafieken van 19 september.  De eerste is de Repo markt, en de tweede is SOFR (Secured Overnight Financing Rate) - de vervanging van Libor.

De Repomarkt is in principe een markt waar banken en dergelijke gebruik maken van hoogwaardige financiële instrumenten op lange termijn, zoals Amerikaanse staatsobligaties, als onderpand om hier/nu contant geld te lenen.  De tweede is het tarief waartegen banken elkaar leningen verstrekken.  De sprong van 2% naar 10% in de Repo markt in één dag betekent ofwel dat insiders denken dat Amerikaanse obligaties op het punt staan waardeloos te worden, ofwel dat een of andere grote bank op het punt staat failliet te gaan en dus wil niemand hen geld overhandigen.
De tweede, SOFR, bewoog 282 basispunten, in een markt waar mensen typisch in paniek raken over een beweging van zelfs 20 basispunten.  De SOFR zet, op zijn minst, geeft aan dat een megabank of meerdere megabanken geen geld van andere banken kunnen krijgen.  Een dergelijke stap werd voor het laatst gezien ten tijde van de Lehman-schok.
De private Fed heeft geprobeerd om de zaken tot rust te brengen door aan te bieden om tussen nu en 10 oktober 75 miljard dollar per dag uit te delen.  Dat is een interessante timing, want de Amerikaanse Corporate Regering heeft een betalingstermijn op 30 september en zou tot ongeveer 10 oktober (of uiterlijk 17 oktober) de tijd krijgen om met het geld te komen als ze zou falen om op 30 september te betalen.
Een lid van de Britse koninklijke familie legde uit: "De financiële sector is failliet gegaan door een besluit van de Amerikaanse rechterlijke macht om collectieve rechtszaken tegen hen toe te staan.  De volatiliteit is daar slechts een naschok van", legt hij uit.
Uit onderstaande links blijkt dat veel banken, waaronder J.P. Morgan, Deutsche Bank, Barclays, Bank of New York Mellon, Société Générale, Commerzbank, en anderen nu worden behandeld als georganiseerde misdaadbendes en worden getroffen door RICO en andere anti-bendeswetten.
Onnodig te zeggen dat deze strafzaken zullen leiden tot bank- brekende rechtszaken door de slachtoffers van deze financiële misstappen.
Deze juridische stappen zijn niet het enige teken dat het financiële systeem instort.  Een blik op de Amerikaanse kredietmarkten leert dat een complete ramp al is begonnen.  Er is nu 3.128 biljoen dollar aan leningen of obligaties met een hoog risico voor ofwel subprime onroerend goed of iffy corporaties.
Dat is bijna het dubbele van het bedrag dat we net voor de Lehman-schok zagen.  Ook, zijn de V.S. particuliere sector financiële activa nu 5.6 keer het BBP van de V.S., dat betekent dat zij bijna 80% zouden moeten vallen om aan het BBP gelijk te zijn.
Vergeet niet dat dit niet de meer dan 200 biljoen dollar (10 keer het BBP) aan niet-gefinancierde schulden van de Amerikaanse regering omvat.
Nog een schokker: de door de Amerikaanse overheid beheerde woningbouwfinancieringsmaatschappijen Fannie Mae en Freddie Mac hebben in totaal 6 miljard dollar (3 miljard dollar per stuk) als kapitaalbuffer, maar bezitten of garanderen bijna 5 biljoen dollar aan hypothecaire waardepapieren. Dat betekent dat ze meer dan 1.000 op 1 worden geëxploiteerd.  Met andere woorden, als de huizenprijzen zelfs maar met 0,01% dalen, zijn ze failliet.  En raad eens, mensen, er zijn tekenen dat de huizenprijzen in feite begonnen zijn te dalen.
Geen wonder dat financieringsgoeroe Jim Rogers voorspelt dat het hele financiële systeem binnen 2 of 3 jaar zal instorten.  Hij is waarschijnlijk een optimist.
Het kan goed zijn dat het op zijn minst, sterk overgewaardeerde, zo niet ronduit frauduleuze "onroerend goed" bedrijf WeWork de directe aanleiding kan zijn voor de ineenstorting.
Bekijk deze grafiek van hun obligatieprijs:
Dit is zeer interessant, omdat het ons naar Saoedi-Arabië en het "Vision"-fonds van 100 miljard dollar van de Japanse investeerder Masayoshi Son brengt.  De ineenstorting van WeWork kan uiteindelijk leiden tot het faillissement van Son, en dit zou op zijn beurt kunnen leiden tot een echte regimeverandering in Japan  (Son is de eigenaar van Musashi Engineering, het bedrijf dat helpt bij het stelen van de Japanse verkiezingen om het misdadige regime van eerste minister Shinzo Abe aan de macht te houden).
De belangrijkste geldschieter van Son, de acteur Mohammed bin Salman (de echte MBS is dood), probeerde vorige week de bovengenoemde Britse Royal te benaderen om financiële steun te zoeken.  "MBS (of wie het ook is)..... heeft een verzoek om direct contact ingediend, maar aangezien het verzoek afkomstig was van 'een niet afgeschermde bron', werd het afgewezen," zegt hij.
Dus dat is de achtergrond voor de plotselinge olieraffinaderijbranden van vorige week in Saoedi-Arabië, Italië, India, China, Mexico, enz.  Het lijkt erop dat de eigenaars van het imploderende oliedollarsysteem zeggen: "Hou ons op de been, of we snijden uw olie af ".
Ook vertellen verschillende Japanse bronnen ons dat er meerdere bedreigingen (aardbevingen, kernbommen, enz.) tegen Japan worden gebruikt om hen te dwingen meer geld naar de U.S. Corporation over te maken.
Dan hebben we de door Rockefeller gecontroleerde Wereldbank en Wereldgezondheidsorganisatie die indirect 80 miljoen mensen dreigen te doden.
In feite, vertellen de bronnen van het Pentagoon ons, ,,De dood van oude leider Robert Mugabe van Zimbabwe, de sancties op de centrale bank van Iran, de Saoedische olieverstoring, en de handelsoorlog met China kunnen het tijdschema voor [de V.S. President Donald] Trump versnellen om een terugkeer naar de goud standaard aan te kondigen."
Als u geïnteresseerd bent in details over de Trump-plannen voor een goud standaard, kunt u dit essay lezen van Judy Shelton, die onlangs door Trump is genomineerd als Fed-gouverneur.
Het Amerikaanse leger versterkt ondertussen zijn hand in het Midden-Oosten ter voorbereiding op de komende veranderingen in de wereld.  Onze bronrapporten van het Pentagon,  "Toenmalig Israëlische Chef Defensiemacht Benny Gantz kan goed de volgende Eerste Minister van Israël zijn, wiens partij twee andere vroegere IDF leiders" omvat.  Dit betekent: "De invloed van het Pentagon strekt zich nu officieel uit van Saoedi-Arabië en Egypte tot Israël", voegt hij eraan toe.
Dit zal goed zijn voor de vrede in het Midden-Oosten, legt de bron uit, want "Gantz heeft de steun nodig van gezamenlijke lijst van Arabische partijen, en een papieren tijger IDF (Israel Defence Forces) is bang voor slachtoffers tegen de superieure Russische en Iraanse wapens, dus dit zou toekomstige agressie moeten tegengaan".
"Met de afgezette Bibi (Benjamin Netanyahu), anti-Sisi protesten in Egypte, en Amerikaanse troepen naar Saoedi-Arabië om MBS te 'beschermen', houdt Trump zijn drie dictators in bedwang om een nieuw Midden-Oosten onder Rusland, China, Iran en Turkije te accepteren," merkt de bron verder op.
Het andere ding wat de bron van het Pentagon rapporteerde deze week was dat de ,,drie militair-industriële complex corporaties tegen de banden met Lockheed F-35 dysfuncties, Boeing 737, 787, 777 problemen, en Raytheon de raketverdedigings onzin van de Patriottische raketverdediging waren."  Dit is slecht nieuws voor de zionisten en de Deep State, maar goed voor de vrede in een multipolaire wereld," zegt hij.
We hebben ook een zeer interessant, als bizar rapport deze week van een in de V.S. gevestigde CIA-bron dat ik heb besloten om het woordelijk hieronder op te nemen, omdat ik onafhankelijk van elkaar veel gelijkaardige dingen heb gehoord van meerdere insiders van hoog niveau:
"Dit komt van een bron op MJ-niveau en ik beschouw het als volledig juist.  Om Killery te vervolgen, zou de hele CIA onttroond moeten worden en het hele nationale veiligheidssysteem (dat was opgezet om dekking te bieden voor misdaden die gebruikt werden voor het inzamelen van black ops geld, dekking voor veel geheime ops en sancties, en persoonlijke verrijking van de top controleurs) zou strafbaar verklaard moeten worden en dan met ongeveer 95% beperkt moeten worden.
"De Klintons waren CIA, hun case officer, GHWB; Killery verwekt in een 'eyes wide shut' occulte broedceremonie, vermoedelijk door een top Rothschild, en Bill, de buitenechtelijke zoon van Nelson Rockefeller, werd op dezelfde manier verwekt; vandaar hun grote macht.
"De CIA diende ontheffing van nationale veiligheid in bij het Amerikaanse Ministerie van Justitie, zodat al het bewijsmateriaal tegen Killery and Bill en de Klinton Foundation onder de nationale veiligheid werd beschermd en niet kon worden gebruikt om iemand te vervolgen.  De e-mails van Killery waren een heimelijke operatie tegen de Chinezen, die e-mails en de namen van agenten (die bereid waren om deze te verwijderen) opgaven om vertrouwen te winnen en om verkeerde informatie te zaaien om de Chinezen te misleiden.  Killery speelde een dubbelrol om de Chinezen te misleiden terwijl ze hielp om ze op te bouwen, om later geparasiteerd te worden door de City of London private banksters.
"Op dit moment is er een internecine oorlog tussen verschillende groepen aan de top.
" Trump werd voorgesteld door de USN admiraals (?).
"Killery vertegenwoordigt het satanische / pedofiele netwerk, en is een satanische Moloch heks van een kring in Californië, waar ze meestal maandelijks een occulte ceremonie bijwoont.  De Pizzagate verhalen zijn allemaal waar, en zijn verbonden met Epstein, NXIVM, en nog veel meer door mensen veroorzaakte kindersekstoerisme, en het wereldwijd occulte systeem van kinderoffers.
"De Bush/Scherf cabal maakt deel uit van het Nazi Vierde Rijk (aanbidders van de Zwarte Zon en geleid door de COL Zios, gerelateerd aan de verschillende occulte kringen uit de tijd van John Dee en Aleister Crowley, die Britse Intel met entiteiten van de duistere kant samenbrachten).
"De reden waarom kindersekstoerisme en opoffering zo belangrijk is, is dat deze criminelen geloven dat ze dit moeten gebruiken om alle belangrijke ambtenaren en hoofden van bedrijven te compromitteren en te controleren terwijl ze de negatieve energiebehoeften van Baäl/Moloch voeden, om op de juiste manier in staat te zijn om de wereld te besturen en zeer rijk te blijven.  Sommigen zijn verslaafd aan het bloed en de hormonen van de slachtoffers.
"Ik geloof dat deze hele ZCabal-bende binnenkort door de Chabad zal worden weggedrukt met behulp van de Sanhedrin-rabbi's, en zij zullen de Noahidewetten instellen (ze zijn al zogenaamd "wetten" in de Verenigde Staten; Ronald Reagan heeft er het voortouw in genomen, misschien wel een PDD [Presidentiële Beslissings Richtlijn].  Alle zichtbare bestaande economische en machtsstructuren, in het bijzonder "Mystery Babylon" - de Baby - wat het Vaticaan/COL/DC systeem is gebaseerd op de Amerikaanse petrodollar - zullen uit de macht worden gedrukt.
"Hier is wat de hoogste Cirkel van Negen heersers, (sommigen zeggen dat ze niet menselijk zijn, of dat het "hybriden" zijn) op dit moment als hun agenda hebben.  Manipuleer Rusland en Amerika om elkaar te vernietigen terwijl de Zios/Israël en de Islamieten in het Midden-Oosten elkaar vernietigen, en dan zal China 's werelds grootste macht worden en zal het Midden-Oosten overnemen nadat ze het Belt and Road systeem hebben voltooid, wat de grootste economische ontwikkeling sinds de Tweede Wereldoorlog in Amerika zal zijn.
Ondertussen heeft een CIA-bron in Oost-Azië het volgende gestuurd:
"Ik kreeg gisteravond te horen van een van mijn zeer goede contacten dat er al enige tijd een belangrijk Valse Vlag Gebeurtenis is gepland.  En ja, Australië is erbij betrokken, want het evenement staat gepland in de buurt van Australië.  Premier Scott Morrison ging naar Trump voor veel meer dan een leuk Staatsdiner.  Hij is er tot 27 september.  Kan dit zijn wanneer de gebeurtenis plaatsvindt, terwijl de premier uit Australië is?  Australië was als het ware het eerste 'testbed' voor de NWO-wetgeving en diverse social engineering projecten."
Dit is ruwe informatie, mensen, dus neem het met een korreltje zout, maar de bronnen zijn echt en er kan ongetwijfeld iets groots op komst zijn.
Het Amerikaanse leger moet de 120.000 mensen die in gesloten aanklachten zo snel mogelijk arresteren en naar de FEMA-kampen brengen die ze voor ons hebben gebouwd.
Nederlandse vertaling: Martien

 

ARRIVING IN CHINA

Ver a imagem de origemKriegsgefangenenlager in Amerika


Von Larry Romanoff, 02. Juni 2020

Übersetzung: K.R.

*

Hinweis an die Leser: In Anbetracht der immensen Bedeutung dieses Themas leiten Sie diesen Artikel bitte über Ihren E-Mail-Verteiler weiter und posten Sie ihn in Ihren Blogs, Internetforen usw., mit der Bitte, dass jeder, der irgendwelche Details oder Familiengeschichten kennt, die Licht auf diese Ereignisse werfen könnten, diese bitte direkt an den Autor unter 2186604556@qq.com weiterleitet.


DEUTSCH ENGLISH ESPAÑOL ITALIANO NEDERLANDS PORTUGUÊS SVENSKA

Diese Geschichte hat alle Voraussetzungen, um sich für eine Verschwörungstheorie zu qualifizieren und macht vielleicht keinen Sinn für Sie ohne einige Hintergrundinformationen über den Zusammenhang.

Bevor die USA in den Ersten Weltkrieg eintraten, wurde eine enorme, jahrelange antideutsche Propagandakampagne von der Creel-Kommission entfesselt, die von Walter Lippman und Edward Bernays geleitet wurde, letzterer war ein Neffe von Sigmund Freud. (1) (2) Die öffentliche Literatur griff alles Deutsche in Amerika an, auch Schulen und Kirchen. In vielen Schulen wurde den "reinen Amerikanern" verboten, die deutsche Sprache zu unterrichten, und die Verwalter wurden aufgefordert, "alle illoyalen Lehrer", also alle Deutschen, zu entlassen. Die Namen unzähliger Städte wurden geändert, um ihren deutschen Ursprung zu eliminieren: Berlin, Iowa wurde zu Lincoln, Iowa. Deutsche Lebensmittel und Namen von Gerichten wurden aus den Restaurants verbannt; Sauerkraut wurde zu "Freiheitskraut", Dackel wurden zu "Freiheitshunden" und Deutsche Schäferhunde zu "Elsässern".

LESEN MEHR

bf pic

APPEAL


APPEAL TO THE LEADERS OF THE NINE NUCLEAR WEAPON STATES

(China, France, India, Israel, North Korea, Pakistan, Russia, the United Kingdom and the United States)

中文 DEUTSCH ENGLISH FRANÇAIS ITALIAN PORTUGUESE RUSSIAN SPANISH


Larry Romanoff,

contributing author

to Cynthia McKinney's new COVID-19 anthology

'When China Sneezes'

When China Sneezes: From the Coronavirus Lockdown to the Global Politico-Economic Crisis

manlio +maria

上海的月亮

World Intellectual Property Day (or Happy Birthday WIPO) - Spruson ...


LARRY ROMANOFF on CORONAVIRUS

Read more at Moon of Shanghai

V.P. 2007

EN video comitato

20 questions to Putin


President of Russia Vladimir Putin:

Address to the Nation

Address to the Nation.

Erdogan


Imagem

00
PT -- VLADIMIR PUTIN na Sessão plenária do Fórum Económico Oriental

Excertos da transcrição da sessão plenária do Fórum Económico Oriental

Joint news conference following a Normandy format summit

https://tributetoapresident.blogspot.com/2019/12/joint-news-conference-following.html

Joint news conference following the Normandy format summit.

irmãos de armas


Legendado em PT. Clicar em CC, escolher PT.

índice


“Copyright Zambon Editore”

PORTUGUÊS

GUERRA NUCLEAR: O DIA ANTERIOR

De Hiroshima até hoje: Quem e como nos conduzem à catástrofe

ÍNDICE

TRIBUTE TO A PRESIDENT


NA PRMEIRA PESSOA

Um auto retrato surpreendentemente sincero do Presidente da Rússia, Vladimir Putin

CONTEÚDO

Prefácio

Personagens Principais em 'Na Primeira Pessoa'

Parte Um: O Filho

Parte Dois: O Estudante

Parte Três: O Estudante Universitário

Parte Quatro: O Jovem especialista

Parte Cinco: O Espia

Parte Seis: O Democrata

Parte Sete: O Burocrata

Parte Oito: O Homem de Família

Parte Nove: O Político

Apêndice: A Rússia na Viragem do Milénio


The Putin interviews


The Putin Interviews
by Oliver Stone (
FULL VIDEOS) EN/RU/SP/FR/IT/CH


http://tributetoapresident.blogspot.com/2018/07/the-putin-interviews-by-oliver-stone.html
Followers