FREE JULIAN ASSANGE

 

CROATIAN   ENGLISH   GREEK   NEDERLANDS   POLSKI   PORTUGUESE   ROMANIAN  SPANISH  РУССКИЙ

What part will your country play in World War III?

By Larry Romanoff

The true origins of the two World Wars have been deleted from all our history books and replaced with mythology. Neither War was started (or desired) by Germany, but both at the instigation of a group of European Zionist Jews with the stated intent of the total destruction of Germany. The documentation is overwhelming and the evidence undeniable. (1) (2) (3) (4) (5) (6) (7) (8) (9) (10) (11)

That history is being repeated today in a mass grooming of the Western world’s people (especially Americans) in preparation for World War IIIwhich I believe is now imminent

READ MORE

 
 

Tuesday, August 27, 2019

NL -- BENJAMIN FULFORD: 26:08:2019


Het Pentagon is van plan om Zionisten te deporteren terwijl een wereldwijde financiële reset in zicht komt
Benjamin Fulford - 26 augustus 2019
Het Amerikaanse militair-industriële complex onderneemt serieuze stappen tegen zionisten en bereidt zich voor om velen van hen naar een Joodse autonome zone in Siberië te verdrijven, aldus bronnen van het Pentagon.  Terwijl het Pentagon en zijn bondgenoten vrij gretig zijn om de zionistische controle over te nemen, geven zelfs centrale bankiers en G7-leiders die vorige week in Jackson Hole, Wyoming en Biarritz bijeenkwamen, toe dat er een economische paradigma verschuiving nodig is.  Deze stappen zijn gerelateerd aan een wereldwijde financiële reset die een einde zou maken aan de zionistische controle over de particuliere centrale banken, zeggen de bronnen.

Een hele reeks van gevestigde grootheden roepen nu allemaal publiekelijk op tot een financiële reset.  Deze omvatten onder meer IMF-hoofd Christine Lagarde, de Russische president Vladimir Poetin, de Chinese president Xi Jinping, de econoom in Rothschild-bezit, en anderen.  Ze hebben allemaal opgeroepen om de Amerikaanse dollar te vervangen door een nieuwe internationale munt.  Zo'n munt zou bijna per definitie buiten de zionistische controle vallen omdat de belangen van de wereldeconomie en die van de zionistisch gecontroleerde Amerikaanse regering met elkaar in conflict zijn.
"De handelsoorlog is een dekmantel voor de wereldwijde valuta-reset", bevestigen bronnen van het Pentagon.  De Amerikaanse president Donald Trump heeft de CEO's van JPMorgan Chase Bank, Bank of America, Citigroup en anderen gebeld om steun te krijgen voor zijn standpunt over de handelsoorlog, aldus de bronnen.  De kwijtschelding door JPMorgan Chase van alle credit card schulden in Canada, de implosie van de Deutsche Bank, de General Electric fraude blootstelling, de yuan devaluatie en een goudgedekte dollar waren allemaal een deel van de lopende koehandel voor het nieuwe systeem, zeggen ze.
Hoeveel Trump ook bulderd en telefoontjes pleegt, desalniettemin, maken de cijfers duidelijk dat het nieuwe systeem de macht zal wegnemen van de Verenigde Staten.  De Verenigde Staten nemen nu slechts 10% van de wereldhandel voor hun rekening, maar meer dan 70% van het mondiale BBP gebruikt de Amerikaanse dollar als ankervaluta, aldus de Bank of England.  Dit maakt het duidelijk dat elke Global Currency Reset het Amerikaanse bedrijf enorme macht zou ontnemen.

Trump gaf vorige week toe dat hij "een nationale noodtoestand zou kunnen afkondigen" over de kwestie omdat "we al jaren een verlies van bijna een triljoen dollar per jaar hebben".
Dit is de dichtstbijzijnde zittende Amerikaanse president ooit die in het openbaar een faillissement heeft aangekondigd.  Andere Trump-verklaringen en acties wijzen allemaal op een existentiële crisis.  Hij heeft geprobeerd om Groenland en zijn hulpbronnen over te nemen, geallieerden voor de volledige kosten van de militaire basissen van de V.S., plus 50%, te belasten en tarieven op alles te zetten wat Chinees is, dit alles vanwege dit dreigende gebrek, zijn meerderen bronnen het over eens.
De militaire V.S. treffen voorbereidingen voor de aanhoudende grote veranderingen door het leger in het algemeen de leiding te geven over de militairen terwijl de marine de controle over de verschillende inlichtingendiensten overneemt, zeggen de bronnen van het Pentagon.  Dit betekent dat het nieuwe hoofd van alle de intelligentie agentschappen van de V.S. de vroegere Vice-Admiral Joe Maguire van de Verbinding van de Marine Vice-Admiral, de nieuwe Directeur van Nationale Intelligentie is, volgens de bronnen van het Pentagon.  Maguire neemt het over na het ontslag van "niet alleen Deep State shill ex-Senator Dan Coats, maar ook zijn plaatsvervanger en [voormalig CIA-directeur John] Brennan CIA lakei Sue Gordon," zeggen ze.
De defacto Amerikaanse militaire regering "verklaarde de oorlog aan de Joodse maffia op hun droevigste dag, Tisha B'av," zeggen de bronnen.  Documenten met betrekking tot pedofiele chanteur Jeffrey Epstein werden op 9 augustus onthuld en "hij pleegde 'zelfmoord' op 10 augustus om de vervolging van anderen te bespoedigen, omdat al het bewijs nu toelaatbaar is zonder enige rechtszaak," zeggen de bronnen van het Pentagon.
"De eerste tempel werd verwoest in 586 v.Chr., de tweede tempel in 70 v.Chr., de verdrijving uit Engeland in 1290, de verdrijving uit Spanje in 1492 en nu kan de beëindiging van het zionisme van Tisha B'av leiden tot gedwongen repatriëringen naar de Joodse autonome zone in het Verre Oosten, omdat de Joden karmische gerechtigheid krijgen voor de eeuwenlange anti-Goie perfide strijd", aldus de bronnen in het Pentagon.
De bronnen voegen hieraan toe: "Epstein is blijkbaar een militaire agent die misschien geëxfiltreerd is om de chantageoperaties van de Mossad in het Westen uit te roeien, de zionistische parasieten, de megagroep AIPAC, en de hele Israëlische 5e colonne".
"In een overwinningsronde voor satanisten en zionisten 'stierf' Epstein op 66 jaar, 6 maanden, 22 dagen = 66,6 jaar om 6 uur 's ochtends op de Joodse rouwdag", vervolgen de bronnen.
"10 augustus is ook de 70e verjaardag van het Ministerie van Defensie, dat Epstein Island met multispectrale satellieten heeft overspoeld om moordzuchtige pedofilie en andere gruwelijke misdaden te vervolgen," zeggen ze.
De bronnen zeggen ook, "Trump dwong op een slimme manier Bibi (de Israëlische Eerste minister Benjamin Netanyahu) aan Moslim-verboden Congresvrouwen Ilhan Omar en Rashida Tlaib, die Israël aan de kaak stellen als onderdrukkende staat, en die de steun van twee partijen breekt, terwijl zij de BDS [de Boycot, de afstoting, de sanctiesbeweging] een impuls geven. Bibi de 9/11, 3/11 oorlogsmisdadiger ziet er nu uit als een Trump lakei die geen herverkiezing kan winnen".
Trump die zowel Chinese President Xi Jinping als Fed Voorzitter Jerome Powell verklaart als "vijanden" te zijn maakt het vrij duidelijk dat het faillissement van de V.S. tot zowel anti-Zionistische als anti-Chinese reacties leidt.  Het echte probleem is echter niet zo eenvoudig.
Gouverneur Mark Carney van de Bank of England maakte dit vorige week duidelijk in een zeer interessante toespraak voor zijn collega-centralebankiers.  Volgens Carney, zijn er "diepe gebreken in het Internationale Monetaire en Financiële Systeem (IMFS) die grotendeels door een destabiliserende asymmetrie bij de kern van het IMFS worden veroorzaakt - de dollar van de V.S.".  De V.S. zijn nu goed voor 10% van de wereldhandel en 15% van het mondiale BBP, maar "de dollar dient als monetair anker in landen, goed voor tweederde van het mondiale BBP en meer dan 70% van het mondiale BBP".
Opkomende markteconomieën (EME's) die grotendeels zijn uitgesloten van het beheer van de IMFS maken nu 60% van het mondiale BBP uit en zullen tegen 2030 goed zijn voor 75%, zegt hij.  Hun uitsluiting van de controle over het financiële systeem vertraagt de economische groei voor "vijf zesden van de wereldeconomie".
Carney richt zich ook op het huidige ultralage renteniveau en merkt op: "Eerdere gevallen van zeer lage rentevoeten hebben de neiging om samen te vallen met gebeurtenissen met een hoog risico, zoals oorlogen, financiële crises en onderbrekingen van het monetaire regime".  Carney besluit met te zeggen: "Laten we een einde maken aan de kwaadaardige veronachtzaming van de IMFS en een systeem opbouwen dat de diverse, multipolaire wereldeconomie waardig is, die zich aan het ontwikkelen is".
[Download hieronder de toespraak in PDF-formaat:].
Interessant is dat Carney's analyse kwam toen het Amerikaanse ministerie van Financiën de volgende verklaring uitgaf:
"De minister van Financiën... moet nagaan of landen de wisselkoers tussen hun munt en de Amerikaanse dollar manipuleren om een effectieve aanpassing van de betalingsbalans te voorkomen of om een oneerlijk concurrentievoordeel in de internationale handel te verkrijgen.  Secretaris Mnuchin, onder auspiciën van President Trump, heeft vandaag vastgesteld dat China een Valutamanipulator is.".
President Trump tweette: "Ons land heeft in de loop der jaren, domweg, triljoenen dollars verloren met China.  We hebben China niet nodig en we zouden zonder hen eerlijk gezegd veel beter af zijn".  Hij tweette ook: "De vraag wordt gesteld, waarom betalen we veel meer aan rente dan Duitsland en bepaalde andere landen?" Het antwoord is natuurlijk dat de huidige Amerikaanse dollar niet goed is voor de Amerikaanse economie.
Carney's voorgestelde oplossing is om de dollar te vervangen door de "libra", een cryptocratie die gecontroleerd wordt door zijn vroegere cabal bazen.  Maar de echte oplossing is natuurlijk iets wat jullie correspondent al jaren zegt: de VS moet een nieuwe munteenheid uitgeven los van de niet langer Amerikaanse VN-dollar.
Een bron in de regerende commissie van de 13 bloedlijnen die het oude systeem controleren, zegt: "In het grote geheel van dingen, bewegen wij ons zeer snel; het wordt versnelling in investeringsbankieren genoemd.  De bron, een Europese Royal, zegt dat er actief wordt nagedacht over een toekomstig planningsbureau.  Het zou een stemstructuur hebben die gebaseerd is op de huidige realiteit in de wereld, niet de wereld die bestond na de Tweede Wereldoorlog toen het systeem dat we nu gebruiken werd opgezet, zegt hij.
De wereld is als een reuzensupertanker met zoveel dynamiek dat het omkeren ervan lang duurt, ook al is er een nieuwe kapitein die van richting wil veranderen.  Daarom lijkt de vooruitgang zo langzaam te gaan, ook al vindt er door traditionele maatregelen zeer snel verandering plaats.  Toch zal het interessant zijn om te zien wat er gebeurt op of rond 31 september, de datum waarop de Amerikaanse corporatie betalingen moet doen aan internationale schuldeisers.  Deze schrijver is geen hedgefondsbelegger, maar als hij dat wel was, zou hij dit najaar wedden op volatiliteit.
Als het Westen tegen die tijd niets doorslaggevend doet, is het een goede gok dat de Aziaten na het Chinese Nieuwjaar 2020 zullen bewegen.  Als ze dat doen, vergeet dan niet dat de Chinezen erg voorzichtig zijn, maar als ze bewegen, dan bewegen ze groot.
Source: Antimatrix.org
Nederlandse Vertaling: Martien

 

ARRIVING IN CHINA

Ver a imagem de origemKriegsgefangenenlager in Amerika


Von Larry Romanoff, 02. Juni 2020

Übersetzung: K.R.

*

Hinweis an die Leser: In Anbetracht der immensen Bedeutung dieses Themas leiten Sie diesen Artikel bitte über Ihren E-Mail-Verteiler weiter und posten Sie ihn in Ihren Blogs, Internetforen usw., mit der Bitte, dass jeder, der irgendwelche Details oder Familiengeschichten kennt, die Licht auf diese Ereignisse werfen könnten, diese bitte direkt an den Autor unter 2186604556@qq.com weiterleitet.


DEUTSCH ENGLISH ESPAÑOL ITALIANO NEDERLANDS PORTUGUÊS SVENSKA

Diese Geschichte hat alle Voraussetzungen, um sich für eine Verschwörungstheorie zu qualifizieren und macht vielleicht keinen Sinn für Sie ohne einige Hintergrundinformationen über den Zusammenhang.

Bevor die USA in den Ersten Weltkrieg eintraten, wurde eine enorme, jahrelange antideutsche Propagandakampagne von der Creel-Kommission entfesselt, die von Walter Lippman und Edward Bernays geleitet wurde, letzterer war ein Neffe von Sigmund Freud. (1) (2) Die öffentliche Literatur griff alles Deutsche in Amerika an, auch Schulen und Kirchen. In vielen Schulen wurde den "reinen Amerikanern" verboten, die deutsche Sprache zu unterrichten, und die Verwalter wurden aufgefordert, "alle illoyalen Lehrer", also alle Deutschen, zu entlassen. Die Namen unzähliger Städte wurden geändert, um ihren deutschen Ursprung zu eliminieren: Berlin, Iowa wurde zu Lincoln, Iowa. Deutsche Lebensmittel und Namen von Gerichten wurden aus den Restaurants verbannt; Sauerkraut wurde zu "Freiheitskraut", Dackel wurden zu "Freiheitshunden" und Deutsche Schäferhunde zu "Elsässern".

LESEN MEHR

bf pic

APPEAL


APPEAL TO THE LEADERS OF THE NINE NUCLEAR WEAPON STATES

(China, France, India, Israel, North Korea, Pakistan, Russia, the United Kingdom and the United States)

中文 DEUTSCH ENGLISH FRANÇAIS ITALIAN PORTUGUESE RUSSIAN SPANISH


Larry Romanoff,

contributing author

to Cynthia McKinney's new COVID-19 anthology

'When China Sneezes'

When China Sneezes: From the Coronavirus Lockdown to the Global Politico-Economic Crisis

manlio +maria

上海的月亮

World Intellectual Property Day (or Happy Birthday WIPO) - Spruson ...


LARRY ROMANOFF on CORONAVIRUS

Read more at Moon of Shanghai

V.P. 2007

EN video comitato

20 questions to Putin


President of Russia Vladimir Putin:

Address to the Nation

Address to the Nation.

Erdogan


Imagem

00
PT -- VLADIMIR PUTIN na Sessão plenária do Fórum Económico Oriental

Excertos da transcrição da sessão plenária do Fórum Económico Oriental

Joint news conference following a Normandy format summit

https://tributetoapresident.blogspot.com/2019/12/joint-news-conference-following.html

Joint news conference following the Normandy format summit.

irmãos de armas


Legendado em PT. Clicar em CC, escolher PT.

índice


“Copyright Zambon Editore”

PORTUGUÊS

GUERRA NUCLEAR: O DIA ANTERIOR

De Hiroshima até hoje: Quem e como nos conduzem à catástrofe

ÍNDICE

TRIBUTE TO A PRESIDENT


NA PRMEIRA PESSOA

Um auto retrato surpreendentemente sincero do Presidente da Rússia, Vladimir Putin

CONTEÚDO

Prefácio

Personagens Principais em 'Na Primeira Pessoa'

Parte Um: O Filho

Parte Dois: O Estudante

Parte Três: O Estudante Universitário

Parte Quatro: O Jovem especialista

Parte Cinco: O Espia

Parte Seis: O Democrata

Parte Sete: O Burocrata

Parte Oito: O Homem de Família

Parte Nove: O Político

Apêndice: A Rússia na Viragem do Milénio


The Putin interviews


The Putin Interviews
by Oliver Stone (
FULL VIDEOS) EN/RU/SP/FR/IT/CH


http://tributetoapresident.blogspot.com/2018/07/the-putin-interviews-by-oliver-stone.html
Followers