FREE JULIAN ASSANGE

 

CROATIAN   ENGLISH   GREEK   NEDERLANDS   POLSKI   PORTUGUESE   ROMANIAN  SPANISH  РУССКИЙ

What part will your country play in World War III?

By Larry Romanoff

The true origins of the two World Wars have been deleted from all our history books and replaced with mythology. Neither War was started (or desired) by Germany, but both at the instigation of a group of European Zionist Jews with the stated intent of the total destruction of Germany. The documentation is overwhelming and the evidence undeniable. (1) (2) (3) (4) (5) (6) (7) (8) (9) (10) (11)

That history is being repeated today in a mass grooming of the Western world’s people (especially Americans) in preparation for World War IIIwhich I believe is now imminent

READ MORE

 
 

Thursday, August 29, 2019

HZ -- BENJAMIN FULFORD: 26:08:2019


Pentagon planira deportirati cioniste jer je globalni financijski reset na pomolu

26. kolovoza 2019.

Autor: Benjamin Fulford 


Američki vojno-industrijski kompleks čini ozbiljne korake protiv cionista, pripremajući se da mnoge izbaciti u židovsku autonomnu zonu u Sibiru, kažu izvori iz Pentagona. Dok su Pentagon i njegovi saveznici prilično nestrpljivi da preuzmu cionističku kontrolu, čak i središnji bankari i čelnici G7 koji su se prošlog tjedna sastali u Jackson Holeu, Wyomingu i Biarritzu u Francuskoj priznaju da je potrebna promjena ekonomske paradigme. Ti su potezi povezani s razgovorima o globalnom financijskom resetu kojim bi okončala cionističku kontrolu središnjih banaka u privatnom vlasništvu, kažu izvori.


Mnoštvo važnih osoba establišmenta sada sve javno pozivaju na financiski reset. U njih spadaju šefica MMF-a Christine Lagarde, ruski predsjednik Vladimir Putin, kineski predsjednik Xi Jinping, Ekonomist u vlasništvu Rothschilda i drugi. Svi su pozvali na zamjenu američkog dolara novom međunarodnom valutom. Takva bi valuta, gotovo po definiciji, pala izvan cionističke kontrole jer su interesi svjetske ekonomije i interesi američke korporativne vlade pod kontrolom cionista.

"Trgovinski rat je preduslov za resetiranje globalne valute", potvrđuju izvori iz Pentagona. Američki predsjednik Donald Trump dogovarao je s izvršnim direktorima JPMorgan Chase Bank, Bank of America, Citigroup i drugima kako bi dobio potporu za njegov stav o trgovinskom ratu, kažu izvori. Ukidanje JPMorgan Chase-a svih kreditnih kartica u Kanadi, implozija Deutsche Bank, izlaganje prijevare General Electric-a, devalvacija juana i dolar sa zlatnom podlogom bili su dio tekućeg dogovora o novom sustavu, kažu oni.

Koliko god Trump bljesnuo i telefonirao, brojke jasno govore da će novi sustav oduzeti vlast Sjedinjenim Državama. Sjedinjene Države sada čine samo 10% svjetske trgovine, ali preko 70% globalnog BDP-a koristi američki dolar kao glavnu valutu, navodi Bank of England. Zbog toga je očito da bi bilo kakav reset globalne valute oduzeo ogromnu moć američkoj korporaciji.

Trump je prošli tjedan priznao da bi mogao "proglasiti nacionalnu izvanrednu situaciju" u vezi s tim pitanjem, jer „godinama imamo totalni gubitak od gotovo trilijune dolara godišnje.“


Ovo je najbliže da bilo koji američki predsjednik na dužnosti donese javnu odluku o bankrotu. Ostale Trumpove izjave i postupci ukazuju na neku egzistencijalnu krizu. Pokušao je preuzeti Grenland i njegove resurse, naplatio je saveznicima pune troškove američkih vojnih baza plus 50% i uveo carine na svu Kinesku robu, a sve zbog ovog neizbježnog zadanog roka za isplatu, slažu se brojni izvori.

Američka vojska priprema se za velike promjene koje su u tijeku stavljanjem vojske u pripravnost, dok mornarica preuzima kontrolu nad raznim obavještajnim agencijama, kažu izvori iz Pentagona. To znači da je novi šef svih američkih obavještajnih agencija bivši vice-admiral mornarice Joe Maguire, novi direktor Nacionalne obavještajne službe, prema izvorima iz Pentagona. Maguire je preuzeo položaj nakon otpuštanja "ne samo bivši senator duboke države Dan Coats, već i njegova zamjenica i Sue Gordon, sluga [bivšeg direktora CIA-e John] Brennana iz CIA-e", kažu oni.

De facto američka vojna vlada "objavila je rat židovskoj mafiji na njihov najtužniji dan, Tisha B'av", kažu izvori. Dokumenti koji se odnose na ucjenjivača pedofila Jeffreyja Epsteina otpečaćeni su 9. kolovoza, a "on je izvršio samoubojstvo 10. kolovoza kako bi ubrzao gonjenje drugih, jer su svi dokazi sada prihvatljivi bez ikakvih sudskih izazova", kažu izvori iz Pentagona.

„Prvi hram koji je uništen 586. godine prije Krista, drugi hram je uništen 70. godine nove ere, 1290. protjerivanje iz Engleske, 1492. protjerivanje iz Španjolske, a sada završetak cionizma na Tisha B'av može dovesti do prisilnih premještanja u židovsku autonomnu zonu na ruskom Dalekom istoku, jer Židovi primaju karmičku pravdu zbog svoje stoljetne anti-goy perfidije, izjavljuju izvori iz Pentagona.

Izvori dodaju: "Epstein je očigledno vojni operativac koji je možda bio izvučen u svrhu iskorjenjivanja Mossadovih ucijenjivačkih operacija na zapadu, cionističkih parazita, mega grupe AIPAC i čitave 5. izraelske kolone."


"U krugu pobjede sotonista i cionista, Epstein je 'umro' u 66. godini, 6 mjeseci, 22 dana = 66.6 godina u 6 sati ujutro na židovski dan žalosti", nastavljaju izvori.

"10. kolovoza je i 70. rođendan Ministarstva obrane, koje je udarilo Epsteinovo ostrvo s multispektralnim satelitima kako bi progonilo ubilačku pedofiliju i druge grozne zločine", kažu oni.

Izvori također kažu, "Trump je pametno prisilio Bibija (izraelski premijer Benjamin Netanyahu) da zabrani pristup muslimanskim ženama u kongresu Ilhan Omar i Rashida Tlaib, izlažući Izrael kao opresivnu državu, slomivši dvostranačku potporu dok jača BDS-a [pokret za bojkot, svlačenje, sankcije]. Ratni zločinac Bibi (9/11, 3/11) sada izgleda kao Trumpov sluga koji možda neće pobijediti na ponovnim izborima."

Trumpovo proglašenje kineskog predsjednika Xi Jinpinga i predsjednika Feda Jeromea Powella "neprijateljima" jasno daje do znanja da bankrot Sjedinjenih Država vodi anticionističkim i anti-kineskim reakcijama. Međutim, pravi problem nije tako jednostavan.

Guverner Banke Engleske Mark Carney jasno je to izrazio u vrlo zanimljivom govoru svojim kolegama iz središnjih banaka prošlog tjedna. Prema Carneyu, postoje "duboki nedostaci u Međunarodnom monetarnom i financijskom sustavu (MMFS uzrokovani uglavnom "destabilizirajućom asimetrijom u srcu MMFS-a" - američkim dolarom. SAD sada čini 10% svjetske trgovine i 15% svjetskog BDP-a, ali "dolar služi kao monetarno sidro u zemljama, čineći dvije trećine globalnog BDP-a i preko 70% svjetskog BDP-a."

Tržišne ekonomije u nastajanju (EME) koje su u velikoj mjeri isključene iz upravljanja MMFS-a sada čine 60% globalnog BDP-a i iznosit će 75% do 2030. godine, kaže on. Njihovo isključenje iz kontrole financijskog sustava usporava gospodarski rast za pet šestina svjetske ekonomije.

Carney također cilja na trenutni režim niskih kamatnih stopa, napominjući: "Prošli slučajevi vrlo niskih stopa često se podudaraju s visokorizičnim događajima kao što su ratovi, financijske krize i prekidi monetarnog režima." Carney zaključuje rekavši: "Završimo zlokobno zanemarivanje MMFS-a i izgradimo sustav dostojan raznolike, multipolarne globalne ekonomije koja se pojavljuje."

[Preuzmite govor u PDF formatu ovdje:]

(Rastući izazovi monetarne politike)

Zanimljivo je da je Carneyova analiza došla nakon što je američko Ministarstvo financija izdalo sljedeću izjavu:

"Tajnik riznice ... mora razmotriti manipuliraju li zemlje tečajem između svoje valute i američkog dolara radi sprečavanja efektivnih prilagodbi platne bilance ili postizanja nepravedne konkurentske prednosti u međunarodnoj trgovini. Tajnik Mnuchin, pod pokroviteljstvom predsjednika Trumpa, utvrdio je danas da je Kina valutni manipulator. "


Predsjednik Trump tvitnuo je: „Naša zemlja je izgubila, glupo, trilijune dolara s Kinom tijekom mnogo godina. Mi ne trebamo Kinu i, iskreno, bilo bi daleko bolje bez njih." Također je tvitovao: Postavlja se pitanje zašto plaćamo mnogo više kamate od Njemačke i određenih drugih zemalja?" Odgovor, naravno, je da američki dolar kakav trenutno postoji nije dobar za američku ekonomiju.

Carneyjevo rješenje je zamjena dolara "librom", kripto-valutom koju kontroliraju njegovi bivši kabalini šefovi. Međutim, pravo je rješenje nešto što vaš sugovornik govori godinama: SAD mora izdati novu valutu odvojeno od ne više američkog UN dolara.

Izvor u vladajućem odboru 13 krvnih linija koji kontroliraju stari sustav kaže: "U velikoj shemi stvari krećemo se vrlo brzo; to se naziva ubrzanjem investicijskog bankarstva." Izvor, europski kralj, kaže da se buduća agencija za planiranje aktivno razmatra. Imala bi strukturu glasanja na temelju trenutne svjetske stvarnosti, a ne svijetu koji je postojao nakon Drugog svjetskog rata kada je uspostavljen sustav koji sada koristimo.

Svijet je poput divovskog supertankera s toliko zamaha da mu zaokret traje dugo, čak i ako postoji novi kapetan koji želi promijeniti smjer. To je razlog da, iako se promjene odvijaju vrlo brzo po tradicionalnim mjerama, napredak se čini tako spor. Ipak, bit će zanimljivo vidjeti što će se dogoditi 31. rujna ili oko tog datuma kada američka korporacija mora izvršiti isplate međunarodnim vjerovnicima. Ovaj pisac nije investitor hedge fondova, ali i da jest, kladio bi se na nepostojanost ove jeseni.

Ako Zapad do tada ne učini ništa odlučujuće, dobro se kladiti da će se Azijci pokrenuti nakon kineske nove godine 2020. godine. Ako to učine, sjetite se da su Kinezi vrlo oprezni, ali kad se pokrenu, oni kreću na veliko. 


Preveo: Fredi 

 

ARRIVING IN CHINA

Ver a imagem de origemKriegsgefangenenlager in Amerika


Von Larry Romanoff, 02. Juni 2020

Übersetzung: K.R.

*

Hinweis an die Leser: In Anbetracht der immensen Bedeutung dieses Themas leiten Sie diesen Artikel bitte über Ihren E-Mail-Verteiler weiter und posten Sie ihn in Ihren Blogs, Internetforen usw., mit der Bitte, dass jeder, der irgendwelche Details oder Familiengeschichten kennt, die Licht auf diese Ereignisse werfen könnten, diese bitte direkt an den Autor unter 2186604556@qq.com weiterleitet.


DEUTSCH ENGLISH ESPAÑOL ITALIANO NEDERLANDS PORTUGUÊS SVENSKA

Diese Geschichte hat alle Voraussetzungen, um sich für eine Verschwörungstheorie zu qualifizieren und macht vielleicht keinen Sinn für Sie ohne einige Hintergrundinformationen über den Zusammenhang.

Bevor die USA in den Ersten Weltkrieg eintraten, wurde eine enorme, jahrelange antideutsche Propagandakampagne von der Creel-Kommission entfesselt, die von Walter Lippman und Edward Bernays geleitet wurde, letzterer war ein Neffe von Sigmund Freud. (1) (2) Die öffentliche Literatur griff alles Deutsche in Amerika an, auch Schulen und Kirchen. In vielen Schulen wurde den "reinen Amerikanern" verboten, die deutsche Sprache zu unterrichten, und die Verwalter wurden aufgefordert, "alle illoyalen Lehrer", also alle Deutschen, zu entlassen. Die Namen unzähliger Städte wurden geändert, um ihren deutschen Ursprung zu eliminieren: Berlin, Iowa wurde zu Lincoln, Iowa. Deutsche Lebensmittel und Namen von Gerichten wurden aus den Restaurants verbannt; Sauerkraut wurde zu "Freiheitskraut", Dackel wurden zu "Freiheitshunden" und Deutsche Schäferhunde zu "Elsässern".

LESEN MEHR

bf pic

APPEAL


APPEAL TO THE LEADERS OF THE NINE NUCLEAR WEAPON STATES

(China, France, India, Israel, North Korea, Pakistan, Russia, the United Kingdom and the United States)

中文 DEUTSCH ENGLISH FRANÇAIS ITALIAN PORTUGUESE RUSSIAN SPANISH


Larry Romanoff,

contributing author

to Cynthia McKinney's new COVID-19 anthology

'When China Sneezes'

When China Sneezes: From the Coronavirus Lockdown to the Global Politico-Economic Crisis

manlio +maria

上海的月亮

World Intellectual Property Day (or Happy Birthday WIPO) - Spruson ...


LARRY ROMANOFF on CORONAVIRUS

Read more at Moon of Shanghai

V.P. 2007

EN video comitato

20 questions to Putin


President of Russia Vladimir Putin:

Address to the Nation

Address to the Nation.

Erdogan


Imagem

00
PT -- VLADIMIR PUTIN na Sessão plenária do Fórum Económico Oriental

Excertos da transcrição da sessão plenária do Fórum Económico Oriental

Joint news conference following a Normandy format summit

https://tributetoapresident.blogspot.com/2019/12/joint-news-conference-following.html

Joint news conference following the Normandy format summit.

irmãos de armas


Legendado em PT. Clicar em CC, escolher PT.

índice


“Copyright Zambon Editore”

PORTUGUÊS

GUERRA NUCLEAR: O DIA ANTERIOR

De Hiroshima até hoje: Quem e como nos conduzem à catástrofe

ÍNDICE

TRIBUTE TO A PRESIDENT


NA PRMEIRA PESSOA

Um auto retrato surpreendentemente sincero do Presidente da Rússia, Vladimir Putin

CONTEÚDO

Prefácio

Personagens Principais em 'Na Primeira Pessoa'

Parte Um: O Filho

Parte Dois: O Estudante

Parte Três: O Estudante Universitário

Parte Quatro: O Jovem especialista

Parte Cinco: O Espia

Parte Seis: O Democrata

Parte Sete: O Burocrata

Parte Oito: O Homem de Família

Parte Nove: O Político

Apêndice: A Rússia na Viragem do Milénio


The Putin interviews


The Putin Interviews
by Oliver Stone (
FULL VIDEOS) EN/RU/SP/FR/IT/CH


http://tributetoapresident.blogspot.com/2018/07/the-putin-interviews-by-oliver-stone.html
Followers