FREE JULIAN ASSANGE

 

CROATIAN   ENGLISH   GREEK   NEDERLANDS   POLSKI   PORTUGUESE   ROMANIAN  SPANISH  РУССКИЙ

What part will your country play in World War III?

By Larry Romanoff

The true origins of the two World Wars have been deleted from all our history books and replaced with mythology. Neither War was started (or desired) by Germany, but both at the instigation of a group of European Zionist Jews with the stated intent of the total destruction of Germany. The documentation is overwhelming and the evidence undeniable. (1) (2) (3) (4) (5) (6) (7) (8) (9) (10) (11)

That history is being repeated today in a mass grooming of the Western world’s people (especially Americans) in preparation for World War IIIwhich I believe is now imminent

READ MORE

 
 

Thursday, August 22, 2019

NL -- BENJAMIN FULFORD: 19:08:2019


Amerikaanse regering lijdt aan een Epstein-Barr infectie...

Benjamin Fulford -19 augustus 2019

De politieke dialoog van de laatste tijd in de VS werd gedomineerd door de Mossad-pedofiele chanteur Jeffery Epstein en de in het Bush-tijdperk levende Iran Contra-doofpotkunstenaar, procureur-generaal William Barr, en dit is waarschijnlijk geen toeval.  De keuze voor Epstein en Barr zou wel eens een bewuste knipoog kunnen zijn geweest naar het Epstein-Barr virus.  Epstein-Barr (EB), ook bekend als mononucleosis of de "kusziekte", was een van de eerste virussen die door de nazi-factie werden ontwikkeld om kanker te veroorzaken bij gerichte slachtoffers, volgens de Japanse militaire inlichtingendienst.  In dit geval hebben we een geënsceneerde publieke strijd tussen Deep State agent Epstein (Mossad) en Barr (Nazi/Mossad) die opzettelijk een fatale storing lijkt te veroorzaken in de politieke dialoog in de V.S., zoals de propagandamedia van het bedrijfsleven die voor het voetlicht hebben gebracht.

Laten we eens een kijkje nemen achter de " verknalde" Epstein-operatie om te zien of deze daadwerkelijk deel uitmaakt van iets veel verfijnders.


De enscenering van Epsteins "zelfmoord" in een "zelfmoordbestendige" gevangeniscel werd onmiddellijk veroordeeld door Barr, ook al gebeurde het tijdens zijn wacht.  Onmiddellijk na de "zelfmoord" werd er nieuws vrijgegeven waaruit bleek dat Epstein een bot in zijn nek gebroken had dat meestal alleen breekt wanneer een persoon opzettelijk gewurgd wordt.  Hierna volgde een "officiële" autopsie die aantoonde dat het toch een "zelfmoord" was.

Interessant aan deze operatie is dat uit opiniepeilingen blijkt dat een meerderheid van de Amerikanen, 42%, gelooft dat hij vermoord is, terwijl slechts 29% gelooft in het "officiële" verhaal dat hij zelfmoord heeft gepleegd.


Dit betekent dat nu slechts een minderheid van de hardcore Kool-Aid-drinkende Amerikanen hun regering gelooft.

In feite zeggen bronnen van het Pentagon dat Epstein toestemming heeft gekregen om zijn dood te faken in ruil voor zijn volledige medewerking aan de komende verwijdering van de meer dan 300 top VIP's die zijn Pedofieleiland bezochten.  De opzettelijk verknoeide "zelfmoord" van Epstein heeft het mogelijk gemaakt dat het onderzoek van Epstein betreffende seks met minderjarigen door Barr werd omgezet in een moordonderzoek, aldus de bronnen.  Dit geeft de Amerikaanse binnenlandse en militaire politie veel sterkere bevoegdheden, zeggen ze.

De geënsceneerde dood van Epstein werd al snel gevolgd door een inval van de FBI op het eiland Epstein.  FBI-agenten op de plek opende bewust een raam om een drone toe te staan een bloederig bed te fotograferen in de "tempel" op zijn eiland.  Het is te zien op ongeveer 2.22 minuten op de video op de onderstaande link.


We krijgen ook berichten over de informatie / desinformatie site van de Amerikaanse marine, die verbonden is met de informatie / desinformatie site Sorcha Faalth dat marine duikers de resten van de botten van kinderen hebben gevonden op de zeebodem in de buurt van Epstein's eiland.  Dit betekent dat het schandaal er klaar voor lijkt te zijn om van VIP's die seks hebben met minderjarige maar post-pubesante meisjes naar het rituele offeren van kinderen, waarvan velen pre-pubescent zijn, te gaan.

Britse MI6 inlichtingenbronnen waarschuwen dat het gebruik van Barr als sleutelpersoon in het Epstein-onderzoek het zou kunnen openstellen voor misbruik door "Duitse DVD" agenten om politieke tegenstanders met "verzonnen" pedofilie aanklachten neer te halen.  De bronnen merken op dat "Lord Edwin Brammal, de hoogste levende officier na de koningin in de Britse strijdkrachten" en anderen onlangs hun reputatie hebben zien ruïneren door valse pedofiele beschuldigingen.


Nietemin, zijn dezelfde bronnen het er over eens dat de wereld te maken had met een satanische vijand.  Zij zeiden: "Wij zien het satanisme vooral als een extremistische (fanatieke) religieuze cultus zoals alle anderen, maar meer als een compromis- en controlemechanisme voor de allerhoogste in de sociale wereldorde".

Dezelfde bronnen zeiden ook dat de zaak Epstein "een fiasco op wereldschaal op de hoogste niveaus van de samenleving" was en dat "het allemaal uit zal komen".  Ook "de zoon van de Koningin [Prins Andrew] is er bijvoorbeeld bij betrokken, samen met alle anderen.  Hij had behandeld moeten worden voor zijn seksverslaving en op de juiste manier behandeld moeten worden terwijl hij in hechtenis zat".
Hoewel deze Britse Koninklijke bron duidelijk nerveus is over de op handen zijnde zuivering van pedofielen op hoog niveau, wijst hij er wel op dat Barr voorstander was van geheime militaire tribunalen wanneer de wereld openbare en eerlijke processen eist.

En hoewel het arresteren van spraakmakende pedofielen een goede zaak is, zien we nog steeds geen corporate-propagandamedia discussie over het bestraffen van oorlogsmisdaden zoals 11 september of massamoord in plaatsen als Irak en Japan.

De andere kant van deze dreiging voor de massale arrestatie van pedofielen is natuurlijk van financiële aard.  In essentie kan het argument van de in Washington, D.C. gevestigde orde in één dimensie worden samengevat tot "als jullie ons failliet laten gaan, zullen we jullie arresteren voor pedofilie".

De toegenomen druk op pedofielen en mensen die door Epstein in de val worden gelokt, hangt samen met een door de Britten geleide bloedlijn die een poging onderneemt om juridische (anti-competitieve) aanklachten in te dienen tegen een grote "off-the-ledger liquiditeitspool" die verbonden is met de EU, aldus MI6-bronnen.  Dit is een wettelijk mechanisme om het bankkartel te controleren, legt de bron uit, terwijl het waarschuwt dat "velen zijn gestorven door toedoen van de bankiers" omdat ze dit mechanisme probeerden te gebruiken.

Wat de mensen moeten begrijpen is dat het failliet gaan van de fiat bankiers die eigenaar zijn van Washington, D.C., de EU en Japan geen bedreiging vormt voor het gezonde deel van deze landen, inclusief de niet-corrupte bureaucraten en politici.  In feite zou het failliet gaan van de bankiers deze landen bevrijden van de Babylonische schuldslavernij, iets wat velen in de westerse militaire/intelligentiewereld weten.

Het Amerikaanse leger zal volledig gefinancierd blijven gedurende de komende nieuwe campagne om eindelijk het politieke circus in D.C. en zijn ringmasters in Tel Aviv en Zwitserland failliet te laten gaan.  Dit kan worden gezien door te kijken naar de olie-export van het Amerikaanse militaire protectoraat Saoedi-Arabië, weg van de VS (die betaalt met IOU's) en naar China (dat contant betaalt).

Volgens TankerTrackers.com, dat olietankers en zendingen op basis van satellietbeelden en de automatische identificatiesystemen van de schepen volgt, exporteerde Saoedi-Arabië in juli 2019 maar liefst 1.802.788 vaten per dag (bpd) naar China, een stijging van 96% vergeleken met 921.811 bpd in augustus 2018.  In tegenstelling, was de uitvoer naar de V.S. in Juli 262.053 bpd, onderaan bijna 62% van 687.946 bpd in Augustus vorig jaar.


Het voorstel van Saoedi-Arabië om daar een nieuw land ter grootte van $500 miljard Massachusetts te creëren dat bestaande taboes tegen genetisch verbeterende mensen omzeilt en ook allerlei andere onderdrukte technologie zal introduceren, toont aan dat het Centrale Bevel van de V.S. minstens probeert om een afgescheiden beschaving te creëren.


De D.C. vestiging, ondertussen, groeit met de dag.  In eigen land is de toename van het aantal (echte of valse) massaschietincidenten in dalende lijn gegaan omdat het publiek er gevoelloos voor wordt.  Een poging om valse rechtse/links geënsceneerde rellen te beginnen in Portland, Oregon heeft ook gefaald.


Na de mislukte regimeverandering bedoeld om olie van Venezuela, Syrië, Iran, en elders te stelen, hoopt de D.C. neocon menigte nu om faillissement af te wenden door Groenland van Denemarken te kopen.


Ze proberen ook Hong Kong te destabiliseren in een poging om  onderhandelingsmacht met China te krijgen.  De protesten daar begonnen als een legitieme stap van Hongkongse burgers om een wet die hen in staat zou stellen om aan China te worden uitgeleverd, teniet te doen.  Hongkong wordt grotendeels bevolkt door mensen die het communistische China zijn ontvlucht, zodat de wet echt op de proef wordt gesteld.  Nadat China zich echter had teruggetrokken, ontaardden de protesten in gewelddadige acties van professionele provocateurs die door de zionisten werden betaald, volgens Aziatische geheime genootschapsbronnen.  Het doel was om China te dwingen buitensporig geweld te gebruiken en zo zijn internationale imago te ruïneren, geven de CIA-bronnen toe.  De Chinezen hebben echter geleerd van de protesten op het Plein van de Hemelse Vrede in 1989 en maken gebruik van conventionele strategieën tegen oproer, zoals waterkanonnen en de arrestatie van gewelddadige mensen om deze protesten civiel te houden.

De beweging in Hongkong kwam er toen de troef in handen kwam van de binnenlandse oppositie, die de tarieven moest verlagen tegen een extra bedrag van 300 miljard dollar aan Chinese goederen.  Iedereen die de echte wereld kent, begrijpt dat een failliet persoon die onbetaalbare schulden gebruikt om spullen te kopen (zoals het bedrijfsleven in de VS) niet in een sterke onderhandelingspositie verkeert.  De mensen die profiteren van de distributie van goedkope Chinese goederen in de VS begrijpen dit.


De V.S. betalen nu 94% van alle wereldwijde rendementen, omdat ze wanhopig proberen om zichzelf in leven te houden.  Op de financiële markten is het betalen van meer rente dan anderen een duidelijk teken van een verslechterende kredietwaardigheid.


De corporate overheid van de V.S. heeft financiering tot begin september, maar er is een groeiende consensus om aan te dringen op een daadwerkelijk openbaar faillissement van de Amerikaanse corporate government deze herfst.  Onnodig te zeggen, zijn de mensen van D.C. erin geslaagd om dit scenario tot dusver te vermijden en zouden het er deze herfst weer goed vanaf kunnen brengen.

Nochtans, gaat er een reusachtige strijd dit jaar zijn die de plug uit het EB-besmette politieke circus van Washington, D.C. definitief zou kunnen trekken.  Zeker willen het Gemenebest, het Vaticaan, de Russen, en de Chinezen, onder andere, dat de zionistische herrieschoppers permanent uit de handel worden genomen.  De zionisten zullen deze strijd met hand en tand voeren.

Rust alstublieft goed uit voor de rest van jullie zomer, want deze herfst zal het er waarschijnlijk hectischer aan toe gaan dan normaal.


Nederlandse Vertaling: Martien


 

ARRIVING IN CHINA

Ver a imagem de origemKriegsgefangenenlager in Amerika


Von Larry Romanoff, 02. Juni 2020

Übersetzung: K.R.

*

Hinweis an die Leser: In Anbetracht der immensen Bedeutung dieses Themas leiten Sie diesen Artikel bitte über Ihren E-Mail-Verteiler weiter und posten Sie ihn in Ihren Blogs, Internetforen usw., mit der Bitte, dass jeder, der irgendwelche Details oder Familiengeschichten kennt, die Licht auf diese Ereignisse werfen könnten, diese bitte direkt an den Autor unter 2186604556@qq.com weiterleitet.


DEUTSCH ENGLISH ESPAÑOL ITALIANO NEDERLANDS PORTUGUÊS SVENSKA

Diese Geschichte hat alle Voraussetzungen, um sich für eine Verschwörungstheorie zu qualifizieren und macht vielleicht keinen Sinn für Sie ohne einige Hintergrundinformationen über den Zusammenhang.

Bevor die USA in den Ersten Weltkrieg eintraten, wurde eine enorme, jahrelange antideutsche Propagandakampagne von der Creel-Kommission entfesselt, die von Walter Lippman und Edward Bernays geleitet wurde, letzterer war ein Neffe von Sigmund Freud. (1) (2) Die öffentliche Literatur griff alles Deutsche in Amerika an, auch Schulen und Kirchen. In vielen Schulen wurde den "reinen Amerikanern" verboten, die deutsche Sprache zu unterrichten, und die Verwalter wurden aufgefordert, "alle illoyalen Lehrer", also alle Deutschen, zu entlassen. Die Namen unzähliger Städte wurden geändert, um ihren deutschen Ursprung zu eliminieren: Berlin, Iowa wurde zu Lincoln, Iowa. Deutsche Lebensmittel und Namen von Gerichten wurden aus den Restaurants verbannt; Sauerkraut wurde zu "Freiheitskraut", Dackel wurden zu "Freiheitshunden" und Deutsche Schäferhunde zu "Elsässern".

LESEN MEHR

bf pic

APPEAL


APPEAL TO THE LEADERS OF THE NINE NUCLEAR WEAPON STATES

(China, France, India, Israel, North Korea, Pakistan, Russia, the United Kingdom and the United States)

中文 DEUTSCH ENGLISH FRANÇAIS ITALIAN PORTUGUESE RUSSIAN SPANISH


Larry Romanoff,

contributing author

to Cynthia McKinney's new COVID-19 anthology

'When China Sneezes'

When China Sneezes: From the Coronavirus Lockdown to the Global Politico-Economic Crisis

manlio +maria

上海的月亮

World Intellectual Property Day (or Happy Birthday WIPO) - Spruson ...


LARRY ROMANOFF on CORONAVIRUS

Read more at Moon of Shanghai

V.P. 2007

EN video comitato

20 questions to Putin


President of Russia Vladimir Putin:

Address to the Nation

Address to the Nation.

Erdogan


Imagem

00
PT -- VLADIMIR PUTIN na Sessão plenária do Fórum Económico Oriental

Excertos da transcrição da sessão plenária do Fórum Económico Oriental

Joint news conference following a Normandy format summit

https://tributetoapresident.blogspot.com/2019/12/joint-news-conference-following.html

Joint news conference following the Normandy format summit.

irmãos de armas


Legendado em PT. Clicar em CC, escolher PT.

índice


“Copyright Zambon Editore”

PORTUGUÊS

GUERRA NUCLEAR: O DIA ANTERIOR

De Hiroshima até hoje: Quem e como nos conduzem à catástrofe

ÍNDICE

TRIBUTE TO A PRESIDENT


NA PRMEIRA PESSOA

Um auto retrato surpreendentemente sincero do Presidente da Rússia, Vladimir Putin

CONTEÚDO

Prefácio

Personagens Principais em 'Na Primeira Pessoa'

Parte Um: O Filho

Parte Dois: O Estudante

Parte Três: O Estudante Universitário

Parte Quatro: O Jovem especialista

Parte Cinco: O Espia

Parte Seis: O Democrata

Parte Sete: O Burocrata

Parte Oito: O Homem de Família

Parte Nove: O Político

Apêndice: A Rússia na Viragem do Milénio


The Putin interviews


The Putin Interviews
by Oliver Stone (
FULL VIDEOS) EN/RU/SP/FR/IT/CH


http://tributetoapresident.blogspot.com/2018/07/the-putin-interviews-by-oliver-stone.html
Followers