CROATIAN  ENGLISH   ESPAÑOL  GREEK  NEDERLANDS  POLSKI  PORTUGUÊS EU   PORTUGUÊS BR  ROMANIAN  РУССКИЙ

What part will your country play in World War III?

By Larry Romanoff

 

The true origins of the two World Wars have been deleted from all our history books and replaced with mythology. Neither War was started (or desired) by Germany, but both at the instigation of a group of European Zionist Jews with the stated intent of the total destruction of Germany. The documentation is overwhelming and the evidence undeniable. (1) (2) (3) (4) (5) (6) (7) (8) (9) (10) (11)

 

That history is being repeated today in a mass grooming of the Western world’s people (especially Americans) in preparation for World War IIIwhich I believe is now imminent. It is evident that War Clouds are gathering. The signs are everywhere, with media coverage and open talk of war in many countries. The RAND Corporation have for years been preparing military scenarios for World War III, and NATO is reported to be currently doing so. Vast movements of NATO troops and equipment are either in preparation or process to surround Russia. The US is surrounding China with military bases including the world's largest in Guam. Both China and Russia are surrounded with nearly 400 US biological weapons labs. Iran is entirely vulnerable from the American military build-up in the Middle East.

READ MORE

   

FREE JULIAN ASSANGE

Monday, August 12, 2019

NL -- BENJAMIN FULFORD: 12:08:2019


12 Augustus 2019

Zal Er Een Plotselinge, Wereldschokkende "Gebeurtenis" Plaatsvinden, Zoals Velen Voorspellen?

Special “X” Report

Al duizenden jaren voorspelt het monotheïsme een of andere aard veranderende gebeurtenis.  Sommigen noemen het de eindtijden, anderen een opname, en anderen de terugkeer (of aankomst) van de Messias.  Tegenwoordig zijn er Nieuwe Tijdversies die het hebben over zaken als Moederschepen uit de Galaxie die naar ons komen om ons kennis te laten maken met een heel nieuw universum. Als een op realiteit gebaseerde verslaggever die informatie uit de echte wereld verzamelt, vallen religieuze overtuigingen (of ze nu uit de oudheid zijn of uit de Nieuwe Tijd) buiten mijn gezichtsveld.  Desalniettemin na meer dan drie decennia van verslaggeving van de hoogste niveaus van de wereldmacht heeft genoeg harde bewijzen nagelaten om ervan overtuigd te zijn dat wij, op z'n minst, een nieuw tijdperk ingaan.

Laat ik beginnen met een aantal van de vreemdere dingen die ik ben tegengekomen, alvorens hier-en-nu bevestigd bewijs hiervoor te vinden.  Er is een schap in mijn brein waar ik informatie bewaar die niet in mijn wereldbeeld past en ik weet niet zeker wat ik ermee moet doen.


Zo is er bijvoorbeeld een Japanse heer die soms naar mijn openbare toespraken komt en beweert dat hij op Mars heeft gewerkt, in Aardse vorm.  Afgezien van het doen van deze beweringen lijkt hij een zeer verstandige Japanse regeringsfunctionaris te zijn.  Hij zegt dat onlangs alle toegang tot Mars is afgesloten.

Er zijn ook mensen die beweren dat ze van de Pleiaden komen en gedetailleerde herinneringen hebben aan hun huizen daar.  Ze zeggen dat ze nu gestrand zijn op deze planeet en niet meer naar huis kunnen terugkeren.  Verder zijn het functionele, schijnbaar gezonde mensen.

De beroemde wapenhandelaar Adnan Khashoggi stuurde me ooit een honingval mijn kant op ze stond naakt voor me, probeerde me te verleiden tot seks, en zei toen op het laatste moment nee in de schijnbare hoop dat ik de grens zou overschrijden in verkrachting en zou worden opgesloten.  Nadat ze gefaald had in deze missie, vertelde ze me dat grote mensachtige wezens, vergelijkbaar met de Anunnaki, met haar baarmoeder hadden geëxperimenteerd.

Japanse gangsters en professionele moordenaars hebben me ook verteld dat ze herinneringen hebben dat er met hen geëxperimenteerd werd.  Een professionele Noord-Koreaanse moordenaar vertelde me eens dat hij zijn "Joodse handler" had gedood, alleen maar om dezelfde persoon een paar maanden later weer te laten verschijnen.

Dit zijn mensen die ik persoonlijk ontmoet heb.  Ik weet niet wat ik van hun getuigenis moet denken, behalve door te zeggen dat ze geen andere, laten we zeggen, mentale gezondheid problemen hadden, en geloof me, ik ben benaderd door een heleboel mensen met zulke problemen.

Dat is een aantal van de getuigenissen die ik uit de eerste hand heb ontvangen.  Er is ook veel getuigenis van meerdere publieke figuren die over buitenaardse wezens praten en een "geheim ruimteprogramma".  Er zijn meer dan een dozijn voormalige Amerikaanse astronauten, bijvoorbeeld, die hebben gezegd dat ze buitenaardse wezens hebben gezien en dat onze planeet onder hun observatie staat.

De meest opvallende buitenaardse openbare figuur is waarschijnlijk Paul Hellyer, de voormalige Canadese minister van Defensie, die zegt dat vreemdelingen onze planeet al duizenden jaren bezoeken.

Dit is precies wat mij verteld werd toen ik de P2 Vrijmetselaars in het Vaticaan bezocht.  Ze vertelden me dat ze al duizenden jaren in contact stonden met deze buitenaardse wezens en hen kenden als "engelen, duivels, djin, sprites, etc.".  De P2 vertelde me dat de buitenaardse wezens paus Benedictus (Maledict) XVI  zouden ontslaan en ze hebben dit aangetoond door hem te dwingen ontslag te nemen en zo te bewijzen dat ze echt machtig zijn.

Vincenzo Mazzara, een Cavalier van de Teutoonse Ridders en top P2-agent, liet me foto's zien van de entiteiten die volgens hen op de muren van de kathedraal van Milaan waren afgebeeld.  Hier is een (wazig) beeld van enkele van de afbeeldingen:


Het meest interessante vanuit mijn oogpunt is dat ik deze entiteiten vervolgens persoonlijk heb ontmoet.  Ik zou dit niet vermelden als ik er geen foto's van had genomen.  De foto's zijn hieronder te zien.

        0

Deze zijn genomen in de buurt van Shibuya, Tokyo.  Deze entiteiten bewogen zich langzaam op en neer en leken telepathisch met mij te communiceren.  "Alexander Romanov' van de Gnostische Illuminati beweert deze wezens ook te hebben ontmoet.
Hier, voor wat het waard is, is wat ik geleerd heb van deze plasma-entiteiten.

Ik kreeg te horen dat onze werkelijkheid het resultaat is van uiterst complexe wiskundige vergelijkingen.  Deze vergelijkingen zijn talloze malen met kleine variaties opnieuw gemaakt.  Daarom hebben velen van ons, waaronder deze schrijver, herinneringen aan iets andere versies van de huidige realiteit.  In sommige gevallen mochten mensen andere sterren onderzoeken en koloniseren.  In andere werden ze meestal weggevaagd door een nucleaire oorlog.

Wat er nu gebeurt, wat ik van deze en andere bronnen heb gehoord, is dat verschillende scenario's tot één scenario worden samengevoegd.  Daarom stranden mensen met herinneringen aan verschillende geschiedenissen plotseling op deze planeet en in deze specifieke realiteit.

Oké, laten we teruggaan naar wat we kunnen bevestigen vanuit onze eigen huidige "officiële" realiteit.  Eén ding weten we allemaal, bijvoorbeeld, dat we in de jaren zestig en zeventig astronauten naar de maan hebben gestuurd.  We werden verondersteld mensen naar Mars te sturen in de jaren tachtig, maar plotseling kwam het allemaal tot stilstand.  Maar NASA heeft ook meerdere malen toegegeven dat de mens niet voorbij de elektrische barrière of ionosfeer rond onze planeet kan komen.

Paul Laine van de afdeling psychische oorlogvoering van het Pentagon vertelde me zelfs ooit dat NASA staat voor "Not A Space Agency".  Er zijn talloze afbeeldingen (konijnen, hagedissen, grafzerken, etc.) die laten zien dat de zogenaamde Marsrovers waarschijnlijk rond Groenland of een of andere Amerikaanse woestijn aan het rondzwerven zijn, en niet Mars.  Foto's van de recente Chinese reis naar de andere kant van de maan toonden ook duidelijk aan dat de hele zaak in een studio werd gedaan.

Het is duidelijk dat geen van de lezers van dit verslag in staat is om naar een nabijgelegen ruimtevaartstation te gaan en een kaartje te halen op een raketschip om een andere planeet te bezoeken.  Ze kunnen ook niet naar de lokale sterrenpoort gaan en naar een andere dimensie reizen (en als een lezer beweert dat ze dat kunnen, wil ik graag meegenomen worden om het op te nemen).

Het maakt niet uit hoe je het ook bekijkt, we lijken in quarantaine te zitten op het oppervlak van deze planeet.  Er zijn verscheidene mogelijke verklaringen voor dit.  Een daarvan is dat deze hele realiteit een digitale simulatie is en dat wij, net als de personages in een videospel, niet buiten het spel kunnen komen.

Een andere is, zoals Paul Hellyer beweert, dat we oorlogszuchtig en destructief zijn, en dat is de reden waarom we niet van de planeet af mogen.  Net zoals we geen leeuwen en tijgers laten rondzwerven in het centrum van New York, laten buitenaardsen geen militair-industriële oorlogvoerende mensen van de planeet vertrekken.

De buitenaardsen die ik tegenkwam, vertelden me echter een heel ander verhaal.  Ze zeiden dat er al duizenden jaren een intergalactische oorlog aan de gang was en dat de leiders van een groep die wij kennen als Satan en zijn gevallen engelen naar deze planeet waren gejaagd.  De planeet Aarde staat onder quarantaine zodat ze eindelijk gevangen genomen kunnen worden en de oude oorlog zal eindigen.  Als dit gebeurd, zal de quarantaine worden opgeheven en zal de mensheid worden toegelaten tot het universum.

Welke van deze alternatieven je ook kiest, of zelfs als je denkt dat niets van het bovenstaande waar is, is er een praktische, hier-en-nu manier om een Nieuwe Tijd- of eindtijd Event te beginnen door middel van onze eigen acties in de hier-en-nu realiteit die we allemaal delen.

Het eerste wat we moeten doen is het bereiken van wereldvrede.  Dit is iets wat wij mensen moeten kunnen doen zonder enige "goddelijke" interventie.  Er zou geen rechtvaardiging moeten zijn voor een militair-industriële massamoord op deze planeet.  De machtigste strijdkrachten op deze planeet - de Verenigde Staten, Rusland en China - hebben hier al mee ingestemd en er wordt eindelijk onderhandeld over wereldvrede in het Midden-Oosten, Oekraïne, delen van Afrika en andere hotspots.

Het tweede wat we moeten doen is de vernietiging van het milieu een halt toeroepen.  Nogmaals, dit is heel gemakkelijk te bereiken als we een collectief besluit nemen om dit te doen.  Het betekent dat we speciale troepen naar plaatsen als Brazilië en Indonesië moeten sturen om een einde te maken aan de verdere verbranding van de regenwouden.  Het betekent ook het inzetten van deze troepen om bedreigde soorten in beschermde gebieden te beschermen.  Dit gebeurt nu al voor een groot deel.

Het andere wat we moeten doen is een einde maken aan de armoede in de wereld.  Armoede is een rem op het menselijk potentieel.  Ook de hongerende boeren die bossen in brand steken om hun gezinnen te voeden, is een van de belangrijkste oorzaken van de vernietiging van het milieu.  India heeft de afgelopen tien jaar 271 miljoen mensen uit de armoede gehaald.  De wereld moet zich nu concentreren op Afrika en een paar andere plaatsen om eindelijk een einde te maken aan de armoede.

Zodra de noodhulp aan de planetaire huishouding klaar is, kunnen we beginnen met het creëren van een paradijs hier op Aarde.  Er is geen enkele reden waarom we niet onsterfelijkheid en superkrachten kunnen bereiken met onze nieuw gevonden controle over het menselijk genoom, bijvoorbeeld.
________________________________________
Bericht aan de lezers:  Dit verslag is vooraf geschreven, want ik neem mijn jaarlijkse sabbatical.  We zullen alleen nieuw breakend nieuws melden als er een of andere gebeurtenis plaatsvindt die het spel verandert.  Het volgende verslag met het laatste nieuws zal op 19 augustus verschijnen.  Uw begrip wordt gewaardeerd.

Source: Antimatrix.org

Nederlandse vertaling: Martien

 

ARRIVING IN CHINA

Ver a imagem de origemKriegsgefangenenlager in Amerika


Von Larry Romanoff, 02. Juni 2020

Übersetzung: K.R.

*

Hinweis an die Leser: In Anbetracht der immensen Bedeutung dieses Themas leiten Sie diesen Artikel bitte über Ihren E-Mail-Verteiler weiter und posten Sie ihn in Ihren Blogs, Internetforen usw., mit der Bitte, dass jeder, der irgendwelche Details oder Familiengeschichten kennt, die Licht auf diese Ereignisse werfen könnten, diese bitte direkt an den Autor unter 2186604556@qq.com weiterleitet.


DEUTSCH ENGLISH ESPAÑOL ITALIANO NEDERLANDS PORTUGUÊS SVENSKA

Diese Geschichte hat alle Voraussetzungen, um sich für eine Verschwörungstheorie zu qualifizieren und macht vielleicht keinen Sinn für Sie ohne einige Hintergrundinformationen über den Zusammenhang.

Bevor die USA in den Ersten Weltkrieg eintraten, wurde eine enorme, jahrelange antideutsche Propagandakampagne von der Creel-Kommission entfesselt, die von Walter Lippman und Edward Bernays geleitet wurde, letzterer war ein Neffe von Sigmund Freud. (1) (2) Die öffentliche Literatur griff alles Deutsche in Amerika an, auch Schulen und Kirchen. In vielen Schulen wurde den "reinen Amerikanern" verboten, die deutsche Sprache zu unterrichten, und die Verwalter wurden aufgefordert, "alle illoyalen Lehrer", also alle Deutschen, zu entlassen. Die Namen unzähliger Städte wurden geändert, um ihren deutschen Ursprung zu eliminieren: Berlin, Iowa wurde zu Lincoln, Iowa. Deutsche Lebensmittel und Namen von Gerichten wurden aus den Restaurants verbannt; Sauerkraut wurde zu "Freiheitskraut", Dackel wurden zu "Freiheitshunden" und Deutsche Schäferhunde zu "Elsässern".

LESEN MEHR

bf pic

APPEAL


APPEAL TO THE LEADERS OF THE NINE NUCLEAR WEAPON STATES

(China, France, India, Israel, North Korea, Pakistan, Russia, the United Kingdom and the United States)

中文 DEUTSCH ENGLISH FRANÇAIS ITALIAN PORTUGUESE RUSSIAN SPANISH


Larry Romanoff,

contributing author

to Cynthia McKinney's new COVID-19 anthology

'When China Sneezes'

When China Sneezes: From the Coronavirus Lockdown to the Global Politico-Economic Crisis

manlio +maria

上海的月亮

World Intellectual Property Day (or Happy Birthday WIPO) - Spruson ...


LARRY ROMANOFF on CORONAVIRUS

Read more at Moon of Shanghai

V.P. 2007

EN video comitato

20 questions to Putin


President of Russia Vladimir Putin:

Address to the Nation

Address to the Nation.

Erdogan


Imagem

00
PT -- VLADIMIR PUTIN na Sessão plenária do Fórum Económico Oriental

Excertos da transcrição da sessão plenária do Fórum Económico Oriental

Joint news conference following a Normandy format summit

https://tributetoapresident.blogspot.com/2019/12/joint-news-conference-following.html

Joint news conference following the Normandy format summit.

irmãos de armas


Legendado em PT. Clicar em CC, escolher PT.

índice


“Copyright Zambon Editore”

PORTUGUÊS

GUERRA NUCLEAR: O DIA ANTERIOR

De Hiroshima até hoje: Quem e como nos conduzem à catástrofe

ÍNDICE

TRIBUTE TO A PRESIDENT


NA PRMEIRA PESSOA

Um auto retrato surpreendentemente sincero do Presidente da Rússia, Vladimir Putin

CONTEÚDO

Prefácio

Personagens Principais em 'Na Primeira Pessoa'

Parte Um: O Filho

Parte Dois: O Estudante

Parte Três: O Estudante Universitário

Parte Quatro: O Jovem especialista

Parte Cinco: O Espia

Parte Seis: O Democrata

Parte Sete: O Burocrata

Parte Oito: O Homem de Família

Parte Nove: O Político

Apêndice: A Rússia na Viragem do Milénio


The Putin interviews


The Putin Interviews
by Oliver Stone (
FULL VIDEOS) EN/RU/SP/FR/IT/CH


http://tributetoapresident.blogspot.com/2018/07/the-putin-interviews-by-oliver-stone.html
Followers