CROATIAN  ENGLISH   ESPAÑOL  GREEK  NEDERLANDS  POLSKI  PORTUGUÊS EU   PORTUGUÊS BR  ROMANIAN  РУССКИЙ

What part will your country play in World War III?

By Larry Romanoff

 

The true origins of the two World Wars have been deleted from all our history books and replaced with mythology. Neither War was started (or desired) by Germany, but both at the instigation of a group of European Zionist Jews with the stated intent of the total destruction of Germany. The documentation is overwhelming and the evidence undeniable. (1) (2) (3) (4) (5) (6) (7) (8) (9) (10) (11)

 

That history is being repeated today in a mass grooming of the Western world’s people (especially Americans) in preparation for World War IIIwhich I believe is now imminent. It is evident that War Clouds are gathering. The signs are everywhere, with media coverage and open talk of war in many countries. The RAND Corporation have for years been preparing military scenarios for World War III, and NATO is reported to be currently doing so. Vast movements of NATO troops and equipment are either in preparation or process to surround Russia. The US is surrounding China with military bases including the world's largest in Guam. Both China and Russia are surrounded with nearly 400 US biological weapons labs. Iran is entirely vulnerable from the American military build-up in the Middle East.

READ MORE

   

FREE JULIAN ASSANGE

Wednesday, December 13, 2017

NEDERLANDS: BENJAMIN FULFORD: 11:12:2017


11 december 2017


De strijd om de macht en niet verklaarde burgeroorlog aan de top van de Westerse geheime regering intensiveerde radicaal tijdens de afgelopen week, met massa arrestaties van Khazariaanse gangsters overal in de Verenigde Staten en elders, zijn meerdere bronnen het over eens. Er was ook een verklaring van V.S. President Donald Trump waarin hij erkende dat Jeruzalem de hoofdstad van Israël is dit was een actie die niet is wat het lijkt. We zullen dit hieronder verder bespreken.
Hoewel, we moeten eerst eens kijken naar de extreme ongewone gebeurtenissen die plaatsvinden in Californië. De inwoners van deze staat moeten zich momenteel voelen als de eilandbewoners van Solomon tijdens de Tweede Wereldoorlog toen de Japanners en Amerikanen vochten om hun land. Er is nu erg sterk bewijs dat energiewapens als lasers gebruikt worden door tegengestelde facties in Californië, zijn Pentagon en NSA bronnen het over eens.
“Er is veel gaande, terwijl het Bel Air vuur in Los Angeles als doel de ondergrondse basis, het Getty pedo centrum heeft terwijl het vuur in San Diego waarschijnlijk het V.S. Marine basis Kamp Pendleton als doel heeft,” merken Pentagon bronnen op. Er zijn video’s verschenen die laten zien wat laser stralen lijken te zijn die uit de hemel komen en die brand doen ontstaan. Verder, worden gebouwen volledig vernietigd door vuur, terwijl bomen die er naast staan onbeschadigd blijven.

Waar we getuige van zijn is de jacht op leden van een Khazariaanse factie in Californië welke systematisch kinderen heeft geofferd en gemarteld en hun vlees hebben gegeten, zeggen White Dragon Society bronnen. We begrijpen dat dit zo afschuwelijk is dat het moeilijk is voor velen van ons om dit te geloven. Sommige lezers beweerden dat een artikel dat we vorige week citeerden waarin Hollywood directeur/acteur Mel Gibson spreekt over leden van de Hollywood elite die het vlees van baby’s eten, vals was. Het is waar dat we niet zelf bevestigden vroegen bij Mel Gibson. Echter zogenaamde belangrijke nieuws organisaties als De New York Times doen nu verslag dat het V.S. Departement van Justitie een onderzoek doet naar de eugenetica organisatie ‘Gepland Ouderschap,’ wegens de verkoop van vlees en organen van geaborteerde baby’s.
De Khazariaanse Satanisten die zulke activiteiten uitvoeren hebben zo lang over ons geheerst dat ze zich veilig voelen om openlijk hun symbolen overal in de wereld te laten zien. Het gebouw van de Bank van Japan (BOJ), gebouwd in 1882, heeft bijvoorbeeld een familiewapen boven zijn hoofdingang en op zijn zijingangen. Zoals je kunt zien op de onderstaande foto’s behoort het wapen toe aan
Khazariaanse Koninklijke families. De twee leeuwen zijn heroïsche tekens bekend als de Leeuw van Judah, wat betekent dat de mensen die dit merkteken tentoonstellen beweren afstammelingen te zijn van Koning David. Het teken in het midden is het Oog van Horus, hetzelfde zien we bovenaan het zogenaamde V.S. een dollarbiljet. Met andere woorden, Japan wordt gerund door het Khazariaanse Satanisten wereld hoofdkwartier in Zug, Zwitserland.
De Japanse Koninklijke Familie gebruikt, tussen twee haakjes, de Chrysant als merkteken, dus zij zijn het niet. Een woordvoerder voor de BOJ zei: “Ons officiële standpunt is dat we niet weten wat de chrysant betekent.”
Ondanks de misleiding door de BOJ, is er genoeg bewijs dat Japan sinds 1863 een Khazariaanse Zionistische kolonie is. Het laatste komt van bronnen bij het Pentagon die zeggen dat: “velen vinden dat rocket man=dikke jongen, de echte rocket man is Elon Musk van Space X, dat werd opgericht door [voormalig president Barack] Obama om Noord Korea van wapens te voorzien.” Het is geen wonder dat de informatie/desinformatie site DEBKA welke Israëlische verbintenissen heeft, opschepte elke keer dat de Khazariaanse Noord Koreaanse proxy een raket of nucleair wapen afschoot
Dit bewijs is nu naar buiten gekomen omdat voormalig V.S. Secretaris van Defensie Donald Rumsfeld “totaal is omgedraaid” nadat hij geconfronteerd werd met bewijs dat een bedrijf waar hij in de raad van bestuur zat Noord Korea technologie verschafte welke nodig is om plutonium te maken, het noodzakelijke ingrediënt voor nucleaire wapens, zeggen Pentagon bronnen.
“Rumsfeld was een marine kapitein en zijn omdraaien, samen met voormalig Marine [Speciaal Aanklager Robert] Mueller zou ontduiker van de militaire dienst [voormalig Vice President] Dick Cheney, de Bushes en Israël voor 9/11 en andere misdaden, omver halen” zeggen de bronnen.
Op de dag voor 9/11 sprak Rumsfeld de bekende woorden dat $2.3 biljoen uit het Pentagon budget was zoek geraakt. Goed, nu ligt het Departement van Defensie onder een “niet eerder vertoond onderzoek om verspilling, fraude, misbruik en het terugvinden van biljoenen van de Diepe Staat te stoppen,”zeggen de bronnen.
Het Congres staat ook onder druk om het wettig te maken dat de Federale Reserve Raad wordt geauditeerd. Om te zorgen dat dit gebeurt, ondergaat het Congres van de V.S. en de Senaat een zuivering dat tot dusver meer dan 30 Congresleden en Senatoren heeft opgeëist. Er is hun verteld om ofwel ontslag te nemen of naar de gevangenis te gaan. De recente ontslagen van Senator Al “de pervert” Franken en van congresman John Convers en Trent Franks “zullen spoedig gevolgd worden door vele anderen,” zeggen de bronnen.
Er is ook een voortgaande zuivering van de Trump administratie. “Het is het einde van de Jared Kushner factie, omdat Goldmanite globalist lekker en Jared verklikker [senior Trump helper] Dina Powell uit het Witte Huis zijn en Goldmanite [economisch adviseur van Trump] Gary Cohn is de volgende,” zeggen de bronnen.
Sinds Trump problemen heeft met het inhuren van zijn eigen schoonzoon, wordt Kushner zelf misschien aangeklaagd voor het optreden als een niet geregistreerde agent van Israël en andere overtredingen,” zeggen Pentagon en andere bronnen.
De inval op 18 november door de Marine in het CIA hoofdkwartier heeft ook duidelijk een einde gemaakt aan operatie Mockingbird (spotvogel), aangezien gezamenlijke media uitlaatkleppen als De Washington Post, De New York Times, Bloomberg, ABC, CNN en anderen gedwongen werden om correcties en excuses uit te vaardigen, meestal voor anti-Trump verhalen. Ze worden nu ook gedwongen de waarheid te vertellen over dingen als de verkoop van baby vlees door ‘Gepland Ouderschap’.
Tussen twee haakjes, om de Marine inval op de CIA te verhelderen, is wat we nu horen dat de Mariniers werden opgesteld op twee luchtmachtbases als een tentoonstelling van macht “ongeveer 180 mijlen af” van het CIA hoofdkwartier in Langley. Dit was genoeg om de CIA te overtuigen om de Geheime Dienst van de Marine de gebouwen binnen te laten en de computers in beslag te nemen, zeggen de bronnen. Als gevolg hiervan is een zuivering van het Departement van Justitie, de gerechtshoven en de FBI begonnen, zeggen Pentagon bronnen.
In ieder geval, zeggen Pentagon strategen dat hun totale benadering om de cabal omver te werpen een militaire is. Dat betekent dat ze zijn begonnen met het afsnijden van hun afluisterposten (als de CIA) en het uitschakelen van laag niveau troepen. In het geval van de Khazarianen betekent dit het neerhalen van MS-13 gangsters, laag niveau procureurs en pooiers voor de pedofielen en soortgelijke criminelen. Deze mensen werden toen gedwongen om hun bazen aan te wijzen.
Al deze acties lijken in, de afgelopen week van de erkenning van Jeruzalem als de hoofdstad van Israël, in het volle zicht van Trump te gebeuren. Dit heeft ertoe geleid dat vele mensen in de wereld gingen denken dat Trump uiteindelijk toch een Zionistisch agent was. Pentagon bronnen zeggen echter dat het “een weloverwogen actie was om haat voor Israël te veroorzaken met de bedoeling om de Khazariaanse Cabal omver te werpen.” De bronnen wijzen er op dat de V.S. nog steeds weigeren om de stad Jeruzalem te erkennen in paspoorten, kaarten en officiële documenten.
“De verplaatsing van de V.S. ambassade naar Jeruzalem gaat NIET gebeuren. De werkelijke uitvoering van de orders van Trump hebben de komende zes maanden geen gevolgen. Een hoop zal er gebeuren tussen nu en mei 2018,” volgens een CIA bron. Deze CIA bron, die Joods is, merkt op dat “Het Vaticaan tot op vandaag de dag Jeruzalem bezit.”
De P2 Vrijmetselaars Lodge, welke de controle heeft over het Vaticaan, staat duidelijk iets groots te wachten. Toen ik een bezoek bracht aan hun hoofdkwartier, vertelden ze me dat ze hun grote sociale constructie gebeurtenissen planden rondom de bewegingen van hemellichamen. Aan dat front zitten we midden in een cyclus van drie supermanen. De eerste was 3 december. De volgende twee zijn 2 januari en 31 januari. Degene op 31 januari zal een supermaan zijn, een blauwe maan en zal ook het hoogtepunt zijn van een maansverduistering. Dit is ook de deadline datum voor de V.S. belastingbetalingen
Het zou misschien kunnen dat de Khazarianen die nog steeds de controle hebben over een groot deel van het financiële systeem, de betalingen van salarissen voor V.S. militairen en ander regeringspersoneel zullen stoppen op die datum. De witte hoeden van het V.S. agentschap willen misschien een calamiteitenplan maken.
Het andere ding om op te merken is dat terwijl de meeste chaotische activiteit wereldwijd nu in de V.S. plaatsvindt, de EU misschien op het punt staat om een nieuw pad van turbulentie op te gaan Het Chinese en Russische leger zijn klaar om Libische olievelden opnieuw over te nemen van de huurlingen ingehuurd door de Franse, Britse en Italiaanse facties van de Khazariaanse bende. De rest van Afrika volgt misschien. Het leger van de V.S. staat hierbij stand by, dus zonder Libische olie en Afrikaanse hulpbronnen voor een prikkie, kunnen de EU en de Euro serieuze turbulentie tegemoet zien.
Wanneer we spreken over het financiële system, zien de Khazarianen die de centrale banken bezitten, dat het printen van hun geld uiteindelijk noodlottige luchtbellen veroorzaakt in de effecten en aandelen markten. Dat is waarom veel van dit gestolen geld nu vloeit naar crypto-valuta als Bitcoin, wat is waarom zijn waarde explosief stijgt. Dit is misschien een luchtbel maar luchtbellen kunnen vele keren omhoog gaan voordat ze uit elkaar spatten. Zelfs wanneer de luchtbellen knappen, vertegenwoordigen blockchains uiteindelijk een technische verbetering het zal waarschijnlijk veel van de huidige financiële architectuur vervangen. Het is ook interessant te zien dat landen als Rusland, China en Indonesië die fysiek goud bezitten, tegen de Bitcoin zijn. De landen die er niet tegen zijn, zoals Japan en de V.S., storten zich er in. Ondertussen kun je Bitcoin niet eten, maar goud ook niet.
Aan het einde van de dag verwacht de White Dragon Society dat deze twee facties gedwongen zullen worden te erkennen dat de uiteindelijke valuta het leven zelf is. Op dit moment staat het leven op aarde onder de aanval en de mensheid moet zich verenigen om de planeet te redden.

Vertaling: Lia

 

ARRIVING IN CHINA

Ver a imagem de origemKriegsgefangenenlager in Amerika


Von Larry Romanoff, 02. Juni 2020

Übersetzung: K.R.

*

Hinweis an die Leser: In Anbetracht der immensen Bedeutung dieses Themas leiten Sie diesen Artikel bitte über Ihren E-Mail-Verteiler weiter und posten Sie ihn in Ihren Blogs, Internetforen usw., mit der Bitte, dass jeder, der irgendwelche Details oder Familiengeschichten kennt, die Licht auf diese Ereignisse werfen könnten, diese bitte direkt an den Autor unter 2186604556@qq.com weiterleitet.


DEUTSCH ENGLISH ESPAÑOL ITALIANO NEDERLANDS PORTUGUÊS SVENSKA

Diese Geschichte hat alle Voraussetzungen, um sich für eine Verschwörungstheorie zu qualifizieren und macht vielleicht keinen Sinn für Sie ohne einige Hintergrundinformationen über den Zusammenhang.

Bevor die USA in den Ersten Weltkrieg eintraten, wurde eine enorme, jahrelange antideutsche Propagandakampagne von der Creel-Kommission entfesselt, die von Walter Lippman und Edward Bernays geleitet wurde, letzterer war ein Neffe von Sigmund Freud. (1) (2) Die öffentliche Literatur griff alles Deutsche in Amerika an, auch Schulen und Kirchen. In vielen Schulen wurde den "reinen Amerikanern" verboten, die deutsche Sprache zu unterrichten, und die Verwalter wurden aufgefordert, "alle illoyalen Lehrer", also alle Deutschen, zu entlassen. Die Namen unzähliger Städte wurden geändert, um ihren deutschen Ursprung zu eliminieren: Berlin, Iowa wurde zu Lincoln, Iowa. Deutsche Lebensmittel und Namen von Gerichten wurden aus den Restaurants verbannt; Sauerkraut wurde zu "Freiheitskraut", Dackel wurden zu "Freiheitshunden" und Deutsche Schäferhunde zu "Elsässern".

LESEN MEHR

bf pic

APPEAL


APPEAL TO THE LEADERS OF THE NINE NUCLEAR WEAPON STATES

(China, France, India, Israel, North Korea, Pakistan, Russia, the United Kingdom and the United States)

中文 DEUTSCH ENGLISH FRANÇAIS ITALIAN PORTUGUESE RUSSIAN SPANISH


Larry Romanoff,

contributing author

to Cynthia McKinney's new COVID-19 anthology

'When China Sneezes'

When China Sneezes: From the Coronavirus Lockdown to the Global Politico-Economic Crisis

manlio +maria

上海的月亮

World Intellectual Property Day (or Happy Birthday WIPO) - Spruson ...


LARRY ROMANOFF on CORONAVIRUS

Read more at Moon of Shanghai

V.P. 2007

EN video comitato

20 questions to Putin


President of Russia Vladimir Putin:

Address to the Nation

Address to the Nation.

Erdogan


Imagem

00
PT -- VLADIMIR PUTIN na Sessão plenária do Fórum Económico Oriental

Excertos da transcrição da sessão plenária do Fórum Económico Oriental

Joint news conference following a Normandy format summit

https://tributetoapresident.blogspot.com/2019/12/joint-news-conference-following.html

Joint news conference following the Normandy format summit.

irmãos de armas


Legendado em PT. Clicar em CC, escolher PT.

índice


“Copyright Zambon Editore”

PORTUGUÊS

GUERRA NUCLEAR: O DIA ANTERIOR

De Hiroshima até hoje: Quem e como nos conduzem à catástrofe

ÍNDICE

TRIBUTE TO A PRESIDENT


NA PRMEIRA PESSOA

Um auto retrato surpreendentemente sincero do Presidente da Rússia, Vladimir Putin

CONTEÚDO

Prefácio

Personagens Principais em 'Na Primeira Pessoa'

Parte Um: O Filho

Parte Dois: O Estudante

Parte Três: O Estudante Universitário

Parte Quatro: O Jovem especialista

Parte Cinco: O Espia

Parte Seis: O Democrata

Parte Sete: O Burocrata

Parte Oito: O Homem de Família

Parte Nove: O Político

Apêndice: A Rússia na Viragem do Milénio


The Putin interviews


The Putin Interviews
by Oliver Stone (
FULL VIDEOS) EN/RU/SP/FR/IT/CH


http://tributetoapresident.blogspot.com/2018/07/the-putin-interviews-by-oliver-stone.html
Followers