CROATIAN  ENGLISH   ESPAÑOL  GREEK  NEDERLANDS  POLSKI  PORTUGUÊS EU   PORTUGUÊS BR  ROMANIAN  РУССКИЙ

What part will your country play in World War III?

By Larry Romanoff

 

The true origins of the two World Wars have been deleted from all our history books and replaced with mythology. Neither War was started (or desired) by Germany, but both at the instigation of a group of European Zionist Jews with the stated intent of the total destruction of Germany. The documentation is overwhelming and the evidence undeniable. (1) (2) (3) (4) (5) (6) (7) (8) (9) (10) (11)

 

That history is being repeated today in a mass grooming of the Western world’s people (especially Americans) in preparation for World War IIIwhich I believe is now imminent. It is evident that War Clouds are gathering. The signs are everywhere, with media coverage and open talk of war in many countries. The RAND Corporation have for years been preparing military scenarios for World War III, and NATO is reported to be currently doing so. Vast movements of NATO troops and equipment are either in preparation or process to surround Russia. The US is surrounding China with military bases including the world's largest in Guam. Both China and Russia are surrounded with nearly 400 US biological weapons labs. Iran is entirely vulnerable from the American military build-up in the Middle East.

READ MORE

   

FREE JULIAN ASSANGE

Thursday, June 8, 2017

NEDERLANDS -- BENJAMIN FULORD: 5:06:20175 juni 2017
Deze zaterdag zal een delegatie van de White Dragon Society, inclusief deze schrijver, richting Bougainville op de Solomon Eilanden gaan voor een ontmoeting met Koning David Peii om te bespreken hoe de Panguna mijn heropend kan worden. Er zijn zes andere mijnlocaties op het eiland die onder de controle van Koning David en zijn mensen staan wat betekent dat vele honderden triljoenen dollars aan metaal beschikbaar gemaakt kan worden voor het welzijn van de mensheid en levende wezens op de planeet aarde.

Het totale bedrag aan geld dat de OECD uitgaf aan de ontwikkeling in 2016 was $142,6 miljard, dus zelfs wanneer een klein gedeelte van de rijkdom van slechts een van de zes plaatsen werd gebruikt, dan zou er minstens 10 keer meer geld beschikbaar zijn om de armen te helpen en het milieu te beschermen dan dat er nu wordt uitgegeven.


De Panguna mijn werd ontwikkeld door de door de Rothschild geleide firma Rio Tinto. Echter locale bewoners werden kwaad door de vervuiling die door de mijn werd veroorzaakt, net als over de slechte behandeling die ze kregen van de mijneigenaren, en grepen de controle na een lange oorlog en verzet. Vertegenwoordigers van Koning David claimen ook dat de Rothschild eigenaren van de mijn overwogen om het totale eiland te vernietigen met de bedoeling om zijn minerale rijkdom te winnen. Je kunt er zeker van zijn, gebaseerd op hun verleden, dat de Rothschilds niet van plan waren om het geld dat ze hieraan hoopten te verdienen uit te geven aan de hulp voor deze planeet.

Vertegenwoordigers van Rio Tinto reageerden niet op meerdere WDS pogingen om contact met hen op te nemen. Als er geen overeenkomst wordt bereikt met de Rothschilds, zal de WDS, als dit nodig is, net zo veel aan militair gewicht van de wereld inzetten als nodig is om Koning David te helpen om het goud en andere metalen beschikbaar te maken, op een milieuvriendelijke manier, ten behoeve van de planeet. Er bestaat een idee om mijnafval te gebruiken als vulgrond met de bedoeling nieuw land te scheppen voor levende wezens dus dat de gehele impact van de mijnbouw op het eiland zal zijn het scheppen van meer ruimte voor levende wezens dan daarvoor bestond. De WDS zal meer verslag doen over de situatie na een bezoek van 10 – 14 juni aan het eiland.

In ieder geval, heeft de Khazariaanse maffia overweldigende aantallen nederlagen geleden in de afgelopen maanden toen hun planetaire controle netwerk instortte op steeds meer zichtbare manieren.

Het belangrijkste is, maar op een bepaalde manier nog verborgen voor het grootste deel van de wereld, n.l. dat de Khazarianen zonder goud raken en dat het grootste deel van de wereld niet langer hun papieren accepteert, welke niet ondersteund zijn door iets maar een snel verdampende groep mindcontrole mechanisme

Khazariaanse pogingen om goud in Indonesië, Japan, de Filippijnen en elders in Azië te krijgen worden allemaal tegengewerkt, zijn meerdere bronnen het over eens.


Vorige week beloofden vertegenwoordigers van Citibank en VS Ambassadeur voor Indonesië Joseph Donovan aan de Indonesische President Joko Widodo dat ze alle Indonesische schulden zouden verwijderen in ruil voor 12.500 ton aan goud maar ze gingen met lege handen weg, zeggen WDS bronnen in Indonesië.

De WDS bronnen voegen toe dat “De Sultan van Johor, West Maleisië betrokken is bij de poging om het goud van Jakarta af te persen. Hij beweert dat het goud alleen toebehoort aan zijn Koninklijke familie en dat dit hem het recht geeft om het terug te pakken van Indonesië, waar het opgeslagen is geweest tijdens de laatste 70jaar of zoiets. Deze beschuldiging aan de Sultan van Johor zou betekenen dat dit deel uit zou kunnen maken van de onderpand goudrekeningen, op welke de Koninklijke Families van Azië hun goud stortten in Indonesië voor de veiligheid en waarvoor Soekarno was gevolmachtigd als M1”.

Soekarno, net als VS President John F. Kennedy, werden vermoord door de Khazarianen met de bedoeling een einde te maken aan hun pogingen om dit goud te gebruiken voor de planeet (We nemen aan dat onze lezers de geschiedenis hiervan kennen). Nu, de depositeurs van het goud krijgen hun wraak. De Indonesische WDS bronnen voegen het volgende toe: “Ik heb een sterk gevoel dat [Maleisisch] PM Najib Razak er op de een of andere manier bij betrokken is, want hij is een lid van de Khazariaanse maffia.”

De Khazarianen zetten nog steeds terroristische aanvallen op in London, de Filippijnen, Indonesië en elders in de wereld met de bedoeling om goud af te persen maar, ze worden systematisch geïsoleerd.

De Bilderberg ontmoeting van top Khazariaanse maffia dienaren die juist geëindigd is op 4 juni was een ontmoeting van verliezers in de strijd om de planeet aarde. Tijdens deze eerste bijeenkomst sinds top Khazariaans partijbaas David Rockefeller stierf, zette Rothschild vertegenwoordiger Henry Kissinger zijn poging voort om de nieuwe geheime heerser te worden van de planeet aarde. Echter, zonder goud en zonder Rockefeller die achter hem stond, is Kissinger gewoon een oude luchtballon.

De poging van de Rothschilds om de volledige controle over de planeet te krijgen gevolgd door Rockefeller’s dood was ook een enorme uitgedeelde klap toen VS President Donald afstand deed van hun Parijs akkoord. “Trump stapte uit de Parijs akkoorden met de bedoeling een einde te maken aan de handel van steenkool en om het globale opwarmingsbedrog van de Rothschilds zichtbaar te maken,” legden Pentagon bronnen uit.

Ook, binnen het Trump regiem, werd “de Zionistische, globalistische, Goldman factie geleid door voormalig Goldman koekoek Gary Cohn, en Jared Kushner, aan de kant gezet tijdens de Parijs exit toen Trump schoon schip maakte,” gaan ze verder.

De Bush factie van de Khazariaanse bende is ook in “volledige paniek” terwijl meer en meer van hun misdaden worden onthuld, voegen de bronnen toe. Vorige week, beweren de Pentagon bronnen, vermoordde een huurmoordenaar van Bush voormalig Panamees President Manuel Noriega om te “voorkomen dat hij ging klikken over CIA drugsverkeer en corruptie.”

Er zijn ook bewegingen om top Neo-con Bush werkmannen als David Petraeus, voormalig NSA baas Mike Hayden te arresteren en om VS Nationale Veiligheid Adviseur H.R. McMastert te verwijderen en te arresteren, zeggen de bronnen. De aanklachten zullen zijn voor het lekken van geheime informatie, zeggen ze.

De Rockefeller/Bush/Clinton VS Khazariaanse maffia clan top volgelingen worstelen nog steeds om zichzelf buiten de gevangenis te houden maar ze verliezen duidelijk de machtsstrijd in Washington DC.

Er is ook een enorme machtsstrijd gaande in China, volgens Vietnamese bronnen. De strijd betreft Wang Qishan王歧山 wie de facto nummer 2 is in de machtsstructuur van China en nu de top Rothschild agent is in China, zeggen de bronnen.

The raadselachtige man Guo Wengui郭文


die recent gefotografeerd werd met Jacob Rotschild en de Dalai Lama en die blijkbaar nu verblijft in Trump’s Mar A Largo resort in Florida, gaf vorige week een video uit (welke snel verwijderd werd van het internet) waarin beweerd werd dat Wang “enorme connecties heeft met Skull & Bones (Schedel en Botten) en Vrijmetselaars,” zeggen de bronnen.

Wanneer Wang Eerste Minister wordt en de officiële nummer 2 tijdens het 19e Chinese Communistische Partij Congres deze herfst, “dan zal [Chinees President] Xi Jinping dood zijn,” beweren de bronnen.

Wang´s macht stamt af van enorme hoeveelheden geld die hij recent op mysterieuze wijze verkregen heeft en heeft rondgestrooid, zeggen ze.

Deze zelfde bronnen, welke toegang hebben tot top geheime informatie over China, zeggen dat Xi Jinping “in een erg gevaarlijke positie verkeert.” Hij kan ofwel proberen de communistische regering voort te zetten, in welk geval andere belangengroepen zullen proberen hem kwijt te raken voor zijn termijn geëindigd is,”zeggen de bronnen “of hij kan een einde maken aan het communisme net als de Sovjets deden in de 90er jaren.”

Dezelfde bron zegt dat een andere senior Chinees afvallige, Ling Jihua de VS “veel meer informatie heeft gegeven over onderzeeërs, nucleaire codes enz.” vanwege zijn oppositie tegen de door Rothschild gecontroleerde Wang.


Zelfs als deze bronnen geen gelijk hebben, kan er geen twijfel over bestaan dat de Chinese situatie onder de oppervlakte turbulent zal blijven tussen nu en midzomer terwijl het manoeuvreren naar het volgende politbureau, welk formeel wordt aangekondigd in de herfst, verder gaat, Er zijn ook veranderingen die naar Europa komen terwijl top Khazariaanse gangster en Duits Kanselier Angela Merkel net als Rothschild slaaf en Frans President Emmanuel Macron zich de consequenties realiseren van het Trump regiem dat zegt dat ze hen niet langer zal beschermen voor Rusland. Het resultaat, na wat gezucht en gesteun in het begin door de Fransen en Duitsers, is voor beiden landen het begin geweest om in de gunst te komen bij Rusland.

Er vindt ook een soort van afscheiding plaats in het Midden Oosten met Egypte, Saudi Arabië, Koeweit, Bahrein en de UAE die plotseling de relaties met Katar verbreken. Katar is het thuis van Al Jazeera nieuws netwerk en een enorme VS luchtmachtbasis. De sjeik van Katar, Tamin bin Hamad Al-Thani  wijkt duidelijk af van de officiële Khazariaanse lijn in het Midden Oosten door aardige dingen te zeggen over Iran, Hamas en Hezbollah net als over Israël. De Saudi’s geven nu Katar de schuld van Daesh in een schandelijk geval van de pot verwijt de ketel dat hij zwart ziet.In werkelijkheid, houdt het gevecht bijna zeker verband met het feit dat Katar een pijplijn deal heeft bereikt met Rusland en de Syriërs om gas te exporteren terwijl de Saudis dit niet hebben bereikt.

Het resultaat is dat de Saudis nu ook snel hun best doen om in het gevlei van Rusland te komen. Dus nu lijkt het erop dat de Russen hen hebben uitgenodigd om hun geld uit te geven in verre Arctische regio´s.Vertaling: Lia

 

ARRIVING IN CHINA

Ver a imagem de origemKriegsgefangenenlager in Amerika


Von Larry Romanoff, 02. Juni 2020

Übersetzung: K.R.

*

Hinweis an die Leser: In Anbetracht der immensen Bedeutung dieses Themas leiten Sie diesen Artikel bitte über Ihren E-Mail-Verteiler weiter und posten Sie ihn in Ihren Blogs, Internetforen usw., mit der Bitte, dass jeder, der irgendwelche Details oder Familiengeschichten kennt, die Licht auf diese Ereignisse werfen könnten, diese bitte direkt an den Autor unter 2186604556@qq.com weiterleitet.


DEUTSCH ENGLISH ESPAÑOL ITALIANO NEDERLANDS PORTUGUÊS SVENSKA

Diese Geschichte hat alle Voraussetzungen, um sich für eine Verschwörungstheorie zu qualifizieren und macht vielleicht keinen Sinn für Sie ohne einige Hintergrundinformationen über den Zusammenhang.

Bevor die USA in den Ersten Weltkrieg eintraten, wurde eine enorme, jahrelange antideutsche Propagandakampagne von der Creel-Kommission entfesselt, die von Walter Lippman und Edward Bernays geleitet wurde, letzterer war ein Neffe von Sigmund Freud. (1) (2) Die öffentliche Literatur griff alles Deutsche in Amerika an, auch Schulen und Kirchen. In vielen Schulen wurde den "reinen Amerikanern" verboten, die deutsche Sprache zu unterrichten, und die Verwalter wurden aufgefordert, "alle illoyalen Lehrer", also alle Deutschen, zu entlassen. Die Namen unzähliger Städte wurden geändert, um ihren deutschen Ursprung zu eliminieren: Berlin, Iowa wurde zu Lincoln, Iowa. Deutsche Lebensmittel und Namen von Gerichten wurden aus den Restaurants verbannt; Sauerkraut wurde zu "Freiheitskraut", Dackel wurden zu "Freiheitshunden" und Deutsche Schäferhunde zu "Elsässern".

LESEN MEHR

bf pic

APPEAL


APPEAL TO THE LEADERS OF THE NINE NUCLEAR WEAPON STATES

(China, France, India, Israel, North Korea, Pakistan, Russia, the United Kingdom and the United States)

中文 DEUTSCH ENGLISH FRANÇAIS ITALIAN PORTUGUESE RUSSIAN SPANISH


Larry Romanoff,

contributing author

to Cynthia McKinney's new COVID-19 anthology

'When China Sneezes'

When China Sneezes: From the Coronavirus Lockdown to the Global Politico-Economic Crisis

manlio +maria

上海的月亮

World Intellectual Property Day (or Happy Birthday WIPO) - Spruson ...


LARRY ROMANOFF on CORONAVIRUS

Read more at Moon of Shanghai

V.P. 2007

EN video comitato

20 questions to Putin


President of Russia Vladimir Putin:

Address to the Nation

Address to the Nation.

Erdogan


Imagem

00
PT -- VLADIMIR PUTIN na Sessão plenária do Fórum Económico Oriental

Excertos da transcrição da sessão plenária do Fórum Económico Oriental

Joint news conference following a Normandy format summit

https://tributetoapresident.blogspot.com/2019/12/joint-news-conference-following.html

Joint news conference following the Normandy format summit.

irmãos de armas


Legendado em PT. Clicar em CC, escolher PT.

índice


“Copyright Zambon Editore”

PORTUGUÊS

GUERRA NUCLEAR: O DIA ANTERIOR

De Hiroshima até hoje: Quem e como nos conduzem à catástrofe

ÍNDICE

TRIBUTE TO A PRESIDENT


NA PRMEIRA PESSOA

Um auto retrato surpreendentemente sincero do Presidente da Rússia, Vladimir Putin

CONTEÚDO

Prefácio

Personagens Principais em 'Na Primeira Pessoa'

Parte Um: O Filho

Parte Dois: O Estudante

Parte Três: O Estudante Universitário

Parte Quatro: O Jovem especialista

Parte Cinco: O Espia

Parte Seis: O Democrata

Parte Sete: O Burocrata

Parte Oito: O Homem de Família

Parte Nove: O Político

Apêndice: A Rússia na Viragem do Milénio


The Putin interviews


The Putin Interviews
by Oliver Stone (
FULL VIDEOS) EN/RU/SP/FR/IT/CH


http://tributetoapresident.blogspot.com/2018/07/the-putin-interviews-by-oliver-stone.html
Followers