FREE JULIAN ASSANGE

 

CROATIAN   ENGLISH   GREEK   NEDERLANDS   POLSKI   PORTUGUESE   ROMANIAN  SPANISH  РУССКИЙ

What part will your country play in World War III?

By Larry Romanoff

The true origins of the two World Wars have been deleted from all our history books and replaced with mythology. Neither War was started (or desired) by Germany, but both at the instigation of a group of European Zionist Jews with the stated intent of the total destruction of Germany. The documentation is overwhelming and the evidence undeniable. (1) (2) (3) (4) (5) (6) (7) (8) (9) (10) (11)

That history is being repeated today in a mass grooming of the Western world’s people (especially Americans) in preparation for World War IIIwhich I believe is now imminent

READ MORE

 
 

Wednesday, June 28, 2017

Nederlands -- BENJAMIN FULFORD: 26:06:2017

Historische veranderingen in centraal Europa, Azië en elders terwijl de oude orde implodeert


26 juni 2017

Soms worden historische veranderingen aangekondigd in duistere koppen net als deze: “Ministers van Defensie van Zes Landen Focussen op Samenwerkingsverband in Praag.”
Een meer accurate titel zou zijn “Oostenrijks-Hongaars Imperium opgeleefd na een leegte van 100 jaar.” Het verhaal vertelt dat Tsjechië, Slowakije, Hongarije, Oostenrijk, Slovenië en Kroatië een gezamenlijke oefening gaan uitvoeren om hun grenzen te beschermen. Hun gezamenlijke grenzen zijn bijna dezelfde grenzen als die van het Oostenrijks-Hongaarse Imperium en binnen deze grenzen gaan burgers, politie en leger autoriteiten samen werken. Gewoonlijk is een gedeelde buitengrens, in dit geval onafhankelijk opererend van de EU, een definitie van een land.
Het is ook niets waard dat de Habsburg dynastie, na de Eerste Wereldoorlog omvergeworpen, een rivaal was van de Saxe-Gotha Rothschild dynastieën die de oorlog wonnen; wat misschien de reden is dat Hongarije al zijn Saxe-Gotha Rothschild bank er uit heeft gegooid.
Het is een goede gok dat Karl Von Habsburg,
Hoofd van de Pan Europese Unie en opvolger van de Habsburgse troon, een kans ziet om het imperium van zijn voorouders te doen herleven nu dat zijn Saxa- Gotha Rothschild rivalen zo veel van hun macht zijn verloren.

Elders in Europa, zien we een groeiende breuk tussen Duitsland en de VS waarbij de mensen in Duitsland nu openlijk spreken over de EU die sancties oplegt aan de VS als vergelding voor hun pogingen om de Duitsers te laten stoppen met het kopen van meer Russisch gas.
De Europeanen dringen ook aan om een gezamenlijk leger op te richten met de mogelijkheid om overzee te opereren wat nog een andere breuk met het Amerika van VS President Donald Trump betekent.
Ook, Rothschild slaven President Emmanuel Macron van Frankrijk heeft nu openlijk de kant van Rusland gekozen over Syrië. Dit is een duidelijke aanwijzing dat de opportunistische Rothschilds begrijpen bij wie ze zich nu moeten inlikken als ze hun belangen willen beschermen.
Het stijgen van de Russische invloed, echter, heeft geleid naar een enorme machtsstrijd daar met de Knights van Malta die proberen de controle te pakken, volgens FSB bronnen daar. De volgende Russen zijn beloond met het Maltezer Knight Kruis: Minister van Defensie Sergei Shoigu, B.A.Berezovsky, Pavel Borodin, G.E.Burbulis, Mikhail Gorbachev, Boris Yeltsin, VV . Ilyushin V.V.Kostikov, M.Yu.Lesin, S.F.Lisovsky, Yevgeny Primakov, A.V.Rutskoy, S.A.Filatov, Shaimiev, S.M.Shahry, V.B.Yumashev, and S.V.Yastrzhembsky, volgens FSB bronnen.
“Waarom zijn deze mensen betrokken bij een organisatie die de vernietiging van Rusland promootte (wat er van over is), de instorting van industrie, wetenschap en onderwijs, de vernietiging van het Russische volk en de spirituele verarming van de natie?” vraagt een FSB bron verbonden aan de White Dragon Society. “De Vrijmetselaars Orde, het Ridder Kruis wordt toegekend voor de hulp achter de schermen bij de vernietiging van de Russische onafhankelijkheid, soevereiniteit en macht van de Staat,” gaat deze bron verder.
De bron zegt dat de Knights van Malta proberen om alle Russische privé beveiligingsbedrijven te controleren. Ze doen dit door een vereniging van lijfwachten in Rusland geleid door een Mr. Fonareff die een “kleine marionet is van de Orde van Malta.” De ouder organisatie van de Internationale Lijfwacht en VeiligheidsDiensten Organisatie.
“Wanneer je hun website leest verwijder dan gewoon de “anti…. Omdat ik hoor dat de Hospitaliers en het Rode Kruis betrokken zijn bij mensenhandel en orgaandiefstal,” volgens de bron, die een senior is in de Russische regering.
De gehele organisatie wordt geleid door Professor George Popper, een senior Knight of Malta (Ridder van Malta)
Leo Zagami, een door zichzelf erkende Satanist, beweert dat de zwarte zon aanbiddende P2 Vrijmetselarij lodge bevelen gaf aan de Knights of Malta.
Dit betekent niet dat de meerderheid van leden van de Knights of Malta Satanisten zijn, alleen zekere sleutelpersonen in de top van de hiërarchie zijn dat.
In ieder geval, de poging van de IBSSA om alle privé veiligheidsbedrijven te controleren in Rusland is typisch voor de fascistische P2 Vrijmetselaar lodge die een absoluut, gecentraliseerd wereld dictatorschap wil creëren. De Russische WSD factie is tegen een centrale monolithische controle en wordt verwacht de machtsstrijd daar te winnen.
De machtsstrijd elders is ook gericht tegen de Satanisten. In het Midden Oosten benoemde Koning Salman zijn zoon Mohammed Bin Salman als kroonprins en ontsloeg hij zijn half broer Nayef, die goede connecties heeft met de gevestigde orde in de VS. Sinds Koning Salman die recent in het openbaar verscheen zichtbaar jonger is dan de seniele Salman die de troon over nam is het veilig aan te nemen dat hij alleen een dubbel is en dat de 31 jaar oude Salman Jr. nu Koning van Saudi Arabië is.
Echter, Pentagon bronnen zeggen dat “dit slechts een futiele poging is om de globale valuta reset uit te stellen.” Verder, is “Saudi Arabië geïsoleerd door het Russisch/Iranese/Katar kartel, en wordt het misschien binnenkort gedwongen om het kleine beetje olie wat het nog heeft te verkopen voor yuan en non-dollars,” zeggen de bronnen. Op dit moment steunen alleen UAE, Bahrein, Egypte en Israël het Saudische regiem.
De Pentagon bronnen zeggen ook dat de schoonzoon van VS President Donald Trump, Jared Kushner, naar Israël werd gestuurd op bevel van het Leger en geheime dienst van de VS om de Israëlische Eerste Minister Benyamin Netanyahu te ontmoeten om een verandering van regiem te eisen. Het is geen toeval dat de Iranese en Hezbollah strijdkrachten, beschermd door een nieuwe Russische luchtmachtbasis, gearriveerd zijn aan de Israëlische grens om het criminele Netanyahu regiem te laten weten dat het militair gezien geïsoleerd is van de rest van de wereld. Het leger van de VS gaat niet vechten om het criminele Netanyahu regiem te beschermen, zeggen de Pentagon bronnen.
Een soortgelijke actie wordt gedaan in de Oekraïne waar President Petro Poroshenko gesommeerd is om naar Washington te komen om “verandering van regiem te bespreken,” zeggen de bronnen. Deze acties maken deel uit van een wereldwijde poging om alle conflicten te beëindigen en de weg te bereiden voor een nieuw financieel systeem, zeggen ze.
Er zal ook waarschijnlijk een verandering van regiem zijn in de VS, gaan de bronnen verder. Hier laten de laatste ontwikkelingen zien dat de totale “Rusland de schuld geven”campagne door de oude gevestigde orde faalt. In plaats daarvan staat de “Cabal op zijn achterste benen als Bernie Sanders en zijn vrouw Jane onder onderzoek zijn van de FBI voor bankfraude en voormalig procureur generaal Loretta Lynch onder de loep ligt bij het Departement van Justitie voor obstructie van het gerecht,” zeggen Pentagon bronnen.
Trump zelf wordt verwacht eventueel verwijderd te worden omdat de VS een werkelijke verandering van regiem nodig heeft terwijl Trump voornamelijk de minder kwaadaardige factie vertegenwoordigd van het oude regiem, gaan de bronnen verder.
Ook in Azië is een hoop aan de hand. Vorige week had de Zuid Koreaanse President Moon Jae In, een gesprek met zijn Noord Koreaanse tegenhanger Kim Jon Un, waarin ze overeen kwamen om het Koreaanse Schiereiland te verenigen in de nabije toekomst, volgens Japanse bronnen uit de rechter vleugel dicht bij de keizer. Deze actie, net als de beginnende opleving van de Habsburgse staat, is nu mogelijk vanwege het feit dat de post 1913 Federale Reserve Raad nu aan het instorten is, beweren WDS bronnen in Azië.
In Japan, vond ondertussen een bizar incident plaats waarin de USS Fitzgerald, een zeer moderne raketvernietiger, werd geramd door een Filippijns geregistreerd vrachtschip. Pentagon bronnen speculeren dat het “misschien een valse vlag gijzeling is geweest door Israël, niet in staat om zijn onderzeeërs te gebruiken, om Noord Korea in de val te laten lopen net een paar dagen na de 50ste verjaardag van de Israëlische aanval van 1967 op de USS Liberty.”
De andere mogelijkheid is, volgens de bronnen, dat de “Fitz misschien gemobiliseerd is door emp (elektromagnetische pulsen) of elektronische oorlogsvoering, het leger van de VS hiermee dwingend om zijn basis op mars te onthullen, achtergehouden technologie, en het geheime ruimtevaartprogramma (ssp)wat goed is voor de mensheid.”
Er is zeer zeker een soort van futuristische geheime technologie ontwikkeld in Japan in de afgelopen jaren. De Japanse ondergrondse leger hardware voorraden en bases in Kyushu werden recentelijk vernietigd door een of ander geheim wapen. Ook de straling rondom Fukushima is helemaal verdwenen nadat een enorme vloot van onbekende vliegtuigen over de regio vloog, volgens de Japanse militaire geheime dienst.
Het fascistische regiem van Eerste Minister Shinzo Abe ligt onder een groeiende blokkade. Kranten hier verslaan een schandaal dat Abe overmatige invloed gebruikte om het op Okayama prefectuur gebaseerde Kake Gakuen onderwijs instituut een nieuwe veeartsen medicijnen school te helpen beginnen.
Wat de kranten niet vermelden is dat Kake Gakuen geleidt wordt door dezelfde mensen die betrokken waren bij het Japanse, beruchte unit 731, biologische en chemische instituut voor oorlogsvoering en dat de ”veeartsen opleiding” alleen een dekmantel was voor de ontwikkeling van bio en chemische wapens, zegt een bron dicht bij de Keizer. Met andere woorden, in plaats van het uitspreken van woorden over “onbeduidende invloed,” zouden de kranten moeten praten over oorlogsmisdaden. In ieder geval is Abe stervende, zeggen de bronnen en de fundamentele verandering van regiem d.w.z. de verwijdering van de fascisten, in Japan is slechts een kwestie van tijd.

Bron:Antimatrix.org

Vertaling: Lia 

 

ARRIVING IN CHINA

Ver a imagem de origemKriegsgefangenenlager in Amerika


Von Larry Romanoff, 02. Juni 2020

Übersetzung: K.R.

*

Hinweis an die Leser: In Anbetracht der immensen Bedeutung dieses Themas leiten Sie diesen Artikel bitte über Ihren E-Mail-Verteiler weiter und posten Sie ihn in Ihren Blogs, Internetforen usw., mit der Bitte, dass jeder, der irgendwelche Details oder Familiengeschichten kennt, die Licht auf diese Ereignisse werfen könnten, diese bitte direkt an den Autor unter 2186604556@qq.com weiterleitet.


DEUTSCH ENGLISH ESPAÑOL ITALIANO NEDERLANDS PORTUGUÊS SVENSKA

Diese Geschichte hat alle Voraussetzungen, um sich für eine Verschwörungstheorie zu qualifizieren und macht vielleicht keinen Sinn für Sie ohne einige Hintergrundinformationen über den Zusammenhang.

Bevor die USA in den Ersten Weltkrieg eintraten, wurde eine enorme, jahrelange antideutsche Propagandakampagne von der Creel-Kommission entfesselt, die von Walter Lippman und Edward Bernays geleitet wurde, letzterer war ein Neffe von Sigmund Freud. (1) (2) Die öffentliche Literatur griff alles Deutsche in Amerika an, auch Schulen und Kirchen. In vielen Schulen wurde den "reinen Amerikanern" verboten, die deutsche Sprache zu unterrichten, und die Verwalter wurden aufgefordert, "alle illoyalen Lehrer", also alle Deutschen, zu entlassen. Die Namen unzähliger Städte wurden geändert, um ihren deutschen Ursprung zu eliminieren: Berlin, Iowa wurde zu Lincoln, Iowa. Deutsche Lebensmittel und Namen von Gerichten wurden aus den Restaurants verbannt; Sauerkraut wurde zu "Freiheitskraut", Dackel wurden zu "Freiheitshunden" und Deutsche Schäferhunde zu "Elsässern".

LESEN MEHR

bf pic

APPEAL


APPEAL TO THE LEADERS OF THE NINE NUCLEAR WEAPON STATES

(China, France, India, Israel, North Korea, Pakistan, Russia, the United Kingdom and the United States)

中文 DEUTSCH ENGLISH FRANÇAIS ITALIAN PORTUGUESE RUSSIAN SPANISH


Larry Romanoff,

contributing author

to Cynthia McKinney's new COVID-19 anthology

'When China Sneezes'

When China Sneezes: From the Coronavirus Lockdown to the Global Politico-Economic Crisis

manlio +maria

上海的月亮

World Intellectual Property Day (or Happy Birthday WIPO) - Spruson ...


LARRY ROMANOFF on CORONAVIRUS

Read more at Moon of Shanghai

V.P. 2007

EN video comitato

20 questions to Putin


President of Russia Vladimir Putin:

Address to the Nation

Address to the Nation.

Erdogan


Imagem

00
PT -- VLADIMIR PUTIN na Sessão plenária do Fórum Económico Oriental

Excertos da transcrição da sessão plenária do Fórum Económico Oriental

Joint news conference following a Normandy format summit

https://tributetoapresident.blogspot.com/2019/12/joint-news-conference-following.html

Joint news conference following the Normandy format summit.

irmãos de armas


Legendado em PT. Clicar em CC, escolher PT.

índice


“Copyright Zambon Editore”

PORTUGUÊS

GUERRA NUCLEAR: O DIA ANTERIOR

De Hiroshima até hoje: Quem e como nos conduzem à catástrofe

ÍNDICE

TRIBUTE TO A PRESIDENT


NA PRMEIRA PESSOA

Um auto retrato surpreendentemente sincero do Presidente da Rússia, Vladimir Putin

CONTEÚDO

Prefácio

Personagens Principais em 'Na Primeira Pessoa'

Parte Um: O Filho

Parte Dois: O Estudante

Parte Três: O Estudante Universitário

Parte Quatro: O Jovem especialista

Parte Cinco: O Espia

Parte Seis: O Democrata

Parte Sete: O Burocrata

Parte Oito: O Homem de Família

Parte Nove: O Político

Apêndice: A Rússia na Viragem do Milénio


The Putin interviews


The Putin Interviews
by Oliver Stone (
FULL VIDEOS) EN/RU/SP/FR/IT/CH


http://tributetoapresident.blogspot.com/2018/07/the-putin-interviews-by-oliver-stone.html
Followers