bf pic

índice


MANLIO DINUCCI


“Copyright Zambon Editore”

GUERRA NUCLEAR

O DIA ANTERIOR

De Hiroshima até hoje:

Quem e como nos conduzem à catástrofe

ÍNDICE

https://ssl.gstatic.com/ui/v1/icons/mail/images/cleardot.gif

Manlio Dinucci - NO WAR NO NATO

Israel F-35

Thursday, June 15, 2017

CROATIAN -- BENJAMIN FULFORD: 12:07:2017

Kazarska mafija će napraviti još nekoliko pokušaja da započne treći svjetski rat prije svog konačnog poraza12. lipnja 2017.
Obavijest čitateljima:

Budući da ću ovog tjedna biti na mreži u Bougainvilleu, ovaj izvještaj je napisan tri dana ranije nego inače pa stoga neće obuhvatiti sve zadnje novosti. Međutim, kao naknada, trebalo bi biti mnoštvo zanimljivih stvari za izvještavanje iz Bougainvillea sljedećeg tjedna.


Kazarska mafija, još uvijek nesposobna da shvati svoj povijesni poraz, koji je u tijeku, još jednom fanatično pokušava započeti treći svjetski rat, slažu se mnogi izvori. Kazarska mafija koja je vladala čovječanstvom, ili barem Zapadom, već tisućama godina, još uvijek drži vlast u Japanu, Izraelu, Saudijskoj Arabiji, dijelovima Europe i u dijelu američke vladajuće elite. Međutim, ravnoteža svjetske moći sada se odlučno okomila protiv njih. Razlog je da, suočeni s konačnim porazom, oni će snažno pokušati započeti treći svjetski rat u Ukrajini, na Bliskom istoku i Sjevernoj Koreji kako bi se pokušali zadržati na vlasti i provesti svoj plan da izbrišu 90% čovječanstva.

Oni se također drže iluzije da će nekako uspjeti ukloniti američkog predsjednika Donalda Trumpa s vlasti i time ponovno uspostaviti kontrolu nad vojno industrijskim kompleksom. Njihov gubitak vlasti u Washingtonu bio je očigledan prošlog tjedna kad je otpušteni direktor FBI-a James Comey ne samo proputio pružili uvjerljive dokaze protiv Trumpa nego je i inkriminirao sebe i establishment Demokratske stranke. Comey je to učinio svjedočenjem da ga je u vrijeme Obame, državni odvjetnik Loretta Linch, zamolila da laže o činjenici da je Hillary Clinton bila podvrgnuta istrazi zbog kriminala.Comey je također davao streljivo ljudima koji kažu da Kazari nisu čak ni ljudi, rekavši da je on „imao puno razgovora s ljudima tijekom godina.“

Dalje, njegovo svjedočenje još jednom je otkrilo javnosti da od kazarske mafije kontrolirana medijska izdanja kao što su New York Times objavljuju izravne laži, u ovom slučaju o takozvanom ruskom miješanju u predsjedničke izbore SAD-a.

Kazarski korporativni mediji također su pokazali koliko je besmisleno postalo pisanje, u svoj prividnoj ozbiljnosti, članci o takozvanom NSA davatelja informacija pod imenom „Reality Leigh Winner“. „Reality Lie Winner“ bez sumnje je osvojio natjecanje unutar NSA da proizvede najnevjerojatniju lažnu vijest.

Nije ni čudo da samo 6% Amerikanaca vjeruje korporativnim medijima.


Mossadov moto „Putem prijevare ti ćeš napraviti rat“, propustio je uzeti u obzir priču o dječaku koji je rasplakao vuka. Oni su lagali i varali toliko da im više nitko ne vjeruje.

Zato njihovi lažni događaji odmah doživljavaju fijasko unatoč sve većih histeričnih priča.

U izborima u Velikoj Britaniji, lažni napadi u Londonu imali su suprotan učinak od željenog okrećući glasače od konzervativnog premijera Teresa-e May. May je sada prisiljena okrenuti se kreacionističkoj fundamenatlističkoj DUP partiji kako bi se zadržala na vlasti. Mediji kazarske mafije pokušavaju prikazati njezin povratak kao pobjedu nad Brexitom. Međutim, protivnik May, vođa laburista Jeremy Corbyn, imao je 75% negativnu pokrivenost od istih kazarskih medija jer on podržava takve stvari kao što je istina o 9/11.Anglo-saksonski narodi pobunili su se protiv kazarske mafije.

Kazari se varaju ako misle da bi ubojstvo Donalda Trumpa okončalo ovu pobunu. Obavještajna služba američke mornarice izvještava o ubojici velikog kalibra po imenu
Charles McCarry i njegovoj Pluribus International Corporation koja je preuzela ugovor vrijedan 150 milijuna dolara za ubojstvo Trumpa koristeći ženske ubojice. Ovaj „Sorcha Faal“ izvještaj obavještajne službe mornarice vjerojatno je 80% točan.


Kazari također ciljaju na puno ljudi, osim Trumpa. Starješina gnostičkih iluminata Alexander Romanov se skriva kako bi izbjegao ubojice. Ovom piscu prošlog tjedna je rekao jedan talijanski TV novinar: „Iznenađen sam da si još živ, ja još uvijek tražim u novinama tvoju osmrtnicu.“

Ono što Kazari ne shvaćaju je da u ovom trenutku ubojstvo nekoga poput mene bilo bi kao ubojstvo djeteta nakon što je reklo da je kralj bez odjeće. To bi imalo točno suprotan učinak od onoga što bi se nadali postići u ovom trenutku.

Pokušaji Kazara da započnu treći svjetski rat također postaju sve drskiji i sve više očajni.

Henry Kissinger je prošlog tjedna pokušao unovčiti obveznice u vrijednosti 4,3 kvadrilijuna dolara obećavajući da će novac dati Azijatima u zamjenu za zaštitu Kazara, prema desničarskim izvorima bliskim japanskom kralju. Novac bi išao u AIIB, BRICS banku i Azijsku razvojnu banku, kao i Kazarima, obećao je Kissinger, prema ovom izvoru. Problem je što je Kissinger ratni zločinac - masovni ubojica koji se koristio prevarom još od Nixonovog šoka kako bi održao kazarsku kontrolu nad svjetskim novcem.

Ono po čemu je kazarska kontrola poznata kao „Globalno dužničko sredstvo“, nije ništa drugo nego iluzija babilonskog ropstva koja se koristila za porobljavanje čovječanstva. Iznad „Globalnog dužničkog sredstva“, koje se temelji na ničemu, leži „Globalno kreditno sredstvo“ koje je poduprto stvarnom imovinom, posebno azijskim zlatom. Dakle, iako su AIIB, BRICS banka i ADB institucije za pohvalu, one nemaju potrebe da nastave raditi pod kazarskim dužničkim trgovcima robljem. Oni će biti u potpunosti podržani novim financijskim sustavom.

Ovaj sustav se razvija kroz kriptovalute, zlato i kroz bojkot tekuće svjetske ekonomije prevarantskih kazarskih financijskih instrumenata.

Kad je najnoviji Kissingerov tajni plan da dobije novac propao, on i njegove kolege Kazari pokušali su uvući svoje kolege sotoniste Saudijske Arabije da započnu treći svjetski rat prijeteći da će napasti Katar. Donald Trump je dokazao svijetu da on zapravo nije bio zadužen za SAD prošlog tjedna, prvo pohvalivši saudijske prijetnje Kataru na Tweeteru, da bi samo sljedećeg dana američka vojska ga je prisilila da napraviti zaokret za 180 stupnjeva.

Nadalje, Turci su odmah razmjestili postrojbe za obranu Katara koji pokazuju najveću vojsku na Bliskom istoku koji kontroliraju muslimani, a ne pseudomuslimanski salafisti sotonisti.

Kineska vojna obavještajna služba također je obavijestila SAD o kazarskom scenariju za rat koji uključuje Sjevernu Koreju. Prema ovom scenariju, vladajuća Kimova obitelj bila bi evakuirana u sjevernu Kinu prije rata. Korejci bi tada trebali izazvati da SAD napadne Sjevernu Koreju izvođenjem napada u stilu kamikaza na američke avione koji prolaze regijom. Nakon što bi Amerikanci napali Sjevernu Koreju, počela bi velika kampanja za slabljenje njihovih snaga osipanjem. Naposljetku, Sjevernokorejci bi pokrenuli nuklearno oružje u Sjevernoj Koreji, za što bi Kinezi javno optužili Amerikance.

Kinezi bi tada pokušali dobiti potporu od azijskih i europskih zemalja kao mirovni posrednici i pokušavajući pregovarati o okončanju rata. Kineska vojska sjevernog okruga jedna je od najjačih u zemlji i popunjena je mongolskim ratnicima, Manchurcima i Korejcima, kažu kineski izvori.

Nepotrebno je reći da je besmislica stavljena u ovaj scenarij zahvaljujući komunikacijama na visokoj razini između američkih i kineskih vojnih i obavještajnih agencija.

Situacija u Japanu također se pogoršava za Kazare. Iako je robovski parlament uspio donijeti zakon koji kaže da će japanski kralj dati ostavku u roku od 3 godine, biti će to gotova igra za njih prije nego što dobiju šansu da postave zamjenskog kralja. Velika većina frakcija japanskog podzemlja sada su sve spremne da uklone kazarske zamjenike. Predstavnici Društva Bijelog Zmaja imali su sastanke s voditeljima nekoliko ovih frakcija i dogovorili su formiranje saveza s ciljem ponovnog stvaranja Japana i neovisne zemlje po prvi put od 1863. godine.

Nakon što se Japan oslobodi, samo Njemačka, Francuska, Italija, Izrael i Saudijska Arabija će ostati pod kontrolom kazarske mafije.

Ovo bi moglo biti dobro vrijeme da se podsjeti Židovski narod da uistinu nikad nisu pobjegli iz Babilona i da će pad kazarske mafije značiti da će zaista biti slobodni po prvi put u tisućama godina. Izraelci će biti slobodni da uspostave mir sa svojim susjedima i obnove svoj hram, samo toliko dugo dok oni ostave Dome of ther Rock netaknut. Također, oni trebaju razjasniti svijetu da će hram biti posvećen Jahvi a ne Sotoni. I da neće biti žrtvovanja ljudi ili životinja u hramu.

Unatoč svih dobrih vijesti, međutim, konačna pobjeda nije tu i možemo očekivati od Kazara neke gadne poteze u posljednjem trenutku. Ljetni solsticij 21. lipnja je njihovo vrijeme za holokauste ili paljenice, pa moramo biti posebno vrijedni.

Bez sumnje, čovječanstvo će pobijediti.Preveo: Fredi

PUTIN

Açores

# NO WAR #NO NATO

# NO WAR #NO NATO

Sostieni la campagna per l'uscita dell'Italia dalla NATO - per un’Italia neutrale.
FIRMA QUESTA PETIZIONE SIGN THIS PETITION ПОДПИСАТЬ ЭТУ ПЕТИЦИЮ


NATO MEMBERS:

AL - SIGN THIS PETITION; DE - UNTERZEICHNE DIESE PETITION; BE- SIGNEZ CETTE PÉTITION; BG - ПОКАЗВАЙТЕ ТОВА ПЕТИЦИЯ; CA - SIGN THIS PETITION/SIGNEZ CETTE PÉTITION; HR - ZNAJATI OVAJ PETICIJU; DK - SIGN DENNE PETITION; SK - PODPORUJTE TÚTO PETICIU; SI - PRIJAVITE TO PETICIJO; ES- FIRMA ESTA PETICIÓN; EUA - SIGN THIS PETITION; EE - SIGN THIS PETITION; FR - SIGNEZ CETTE PÉTITION; GR - Υπογράψτε αυτήν την αναφορά; NL - TEKEN DEZE PETITIE; HU - ÍRJA ALÁ EZT A PETÍCIÓT; IT - FIRMA QUESTA PETIZIONE; ISL - SIGNU ÞESSA PETITION; LV - PAZIŅOJIET šo PETITION; LT - PADARYTI ŠĮ PETŽIĄ; LU - REGISTER DIR PETITIOUN; NO - SIGNER DENNE UNDERSKRIFTSKAMPANJEN; PL - PODPISZ TĄ PETYCJE; PT - ASSINE ESTA PETIÇÃO; GB - SIGN THIS PETITION; RO - SEMNEAZĂ ACEASTĂ PETIȚIE; CZ - Podejte tuto petici; TR - BU DİLEKÇEYİ İMZALA