CROATIAN  ENGLISH   ESPAÑOL  GREEK  NEDERLANDS  POLSKI  PORTUGUÊS EU   PORTUGUÊS BR  ROMANIAN  РУССКИЙ

What part will your country play in World War III?

By Larry Romanoff

 

The true origins of the two World Wars have been deleted from all our history books and replaced with mythology. Neither War was started (or desired) by Germany, but both at the instigation of a group of European Zionist Jews with the stated intent of the total destruction of Germany. The documentation is overwhelming and the evidence undeniable. (1) (2) (3) (4) (5) (6) (7) (8) (9) (10) (11)

 

That history is being repeated today in a mass grooming of the Western world’s people (especially Americans) in preparation for World War IIIwhich I believe is now imminent. It is evident that War Clouds are gathering. The signs are everywhere, with media coverage and open talk of war in many countries. The RAND Corporation have for years been preparing military scenarios for World War III, and NATO is reported to be currently doing so. Vast movements of NATO troops and equipment are either in preparation or process to surround Russia. The US is surrounding China with military bases including the world's largest in Guam. Both China and Russia are surrounded with nearly 400 US biological weapons labs. Iran is entirely vulnerable from the American military build-up in the Middle East.

READ MORE

   

FREE JULIAN ASSANGE

Wednesday, June 21, 2017

Nederlands -- BENJAMIN FULFORD: 19:06:2017

Petrodollar gedoemd als Katar de gelederen doorbreekt en zijn olie in Yuan verkoopt


19 juni 2017
De crisis in Katar markeert een belangrijk keerpunt in de strijd tegen de Khazariaanse maffia. Ogenschijnlijk hebben Saudi Arabië en andere olie exporterende staten besloten om Katar te proberen te blokkeren “omdat het terrorisme ondersteunde.” In reactie op deze actie, liet VS president Donald Trump de wereld zien dat hij niet de leiding had in de VS door eerst de blokkade te steunen en dan weer gedwongen te worden door het Pentagon om de volgende dag zijn standpunt 180 graden te veranderen. Wat er daar werkelijk aan de gang is, is dat Katar een overeenkomst bereikt heeft met Iran om gas te exporteren vanuit zijn enorme gas velden, niet aan het Westen, in ruil voor waardeloze Euro’s of VS dollars maar eerder aan het Oosten aan plaatsen als India en China in ruil voor hun valuta.
Het Hoerenhuis van de VS, oeps! Ik bedoel Huis van Afgevaardigden, reageerde op deze ontwikkeling door nieuwe sancties uit te vaardigen tegen Rusland wat er in de grond op neer kwam Europa te vertellen duur Amerikaans gas te kopen in plaats van goedkoop Russisch gas. De Duitsers en Oostenrijker reageerden door de Amerikanen te vertellen dat ze op konden hoepelen.
Deze ontwikkelingen laten duidelijk zien dat het oude regiem uit elkaar valt met splitsingen tussen Washington en de EU die elke dag steeds duidelijker worden.

De door de Khazariaanse maffia gecontroleerde Saudis en hun Israëlische partners in crime hebben hun totale plan voor een “Arabische NATO,” in hun gezichten zien uiteenspatten. Ware Moslimlanden als Turkije, Irak, Iran, Pakistan en anderen, samen met supermachten als Rusland en China staan in de rij om Katar te steunen, de Saudi Israëlische alliantie geïsoleerd achterlatend. India en Pakistan hebben laten zien dat ze aan de kant staan van Rusland en China door zich aan te sluiten bij de Sjanghai Cooperation Organization, iets waarvan wordt verwacht dat Iran dit volgend jaar zal doen.
Het leger van de VS, laat op zijn beurt zien dat het tegen de Khazariaanse maffia was door vorige week gezamenlijke militaire oefeningen te laten zien met Katar zelfs terwijl China oefeningen opvoerde met Iran. Pentagon bronnen leggen uit dat “Het leger van de VS Katar nodig heeft vanwege de Al Udeid luchtmachtbasis.” De Pentagon bronnen vermeldden niet het feit dat Katar ook aan heeft geboden om militaire jets te kopen met een waarde van $12 biljoen om de financiering van het Pentagon zo te helpen. In ieder geval, functioneert de luchtmachtbasis ook om er zeker van te zijn dat de idioot, Satanisch, Israëlische, Eerste Minister Benyamin Netanyahu en zijn Khazaraanse bendemaatjes geen enkele kans krijgen om de Derde Wereldoorlog te beginnen, zeggen de bronnen. Een wat meer directe boodschap zou zijn “GEEF JE OVER OF STERF.”
De strijd om de Khazarianen te verwijderen uit alle controle pressiemiddelen van de macht in Washington DC is zich ook aan het intensiveren. Het valse ‘Rusland overal de schuld van geven’ door de Khazarianen valt uit elkaar met zelfs Khazariaanse propaganda media maatjes die beginnen het te ontmaskeren als volledige onzin.
De volgende twitterstorm uitgegeven door Donald Trump vat vrij goed samen hoe het gaat met de machtstrijd in DC:
“Jullie zijn getuige van de enige grootste HEKSENJACHT in de Amerikaanse politieke geschiedenis geleid door enkele erg slechte mensen die het totaal niet met elkaar eens zijn.
Ze zetten een valse collusie in scene met het Russische verhaal, vonden geen enkel bewijs, dus nu gaan ze voor obstructie van het gerecht wegens het valse verhaal. Aardig.
Ik ben onderzocht voor het ontslaan van de FBI directeur door de man die me opdroeg om de FBI directeur te ontslaan! Heksenjacht.
Waarom is het zo dat Hillary Clintons familie en Dems die zaken doen met Rusland niet worden bekeken, maar mijn niet zakendoen wel?
Afkeurenswaardige H vernietigde telefoons w/hammer, ‘gebleekte’ e-mails, & haar echtgenoot had een ontmoeting met w/AG dagen voordat ze werd gevrijwaard & zij praten over obstructie?
A.G. Lynch deed besluiten op het gebied van wetshandhaving om politieke redenen…gaf Hillary Clinton een gratis vrijgeleide brief en bescherming. Totaal illegaal!”
Pentagon bronnen zeggen dat de volgende fase in de strijd tegen de Khazariaanse maffia schuilplaatsen in DC zullen beginnen met de arrestatie van Vice Procureur Generaal, Rod Rosenstein, en ook speciaal raadsman Robert Mueller.
Hillary Clinton (hoewel CIA bronnen zeggen dat ze vorig jaar stierf), Barack Obama, voormalig procureur generaal, Loretta Lynch, voormalig Nationale Veiligheid Adviseur Condoleeza Rice, voormalig hoofd van de CIA John Brennan, voormalig NSA directeur Michael Hayden en anderen “in de tweede fase om de diepe staat te ontmantelen.”
Ontslagen FBI directeur James Comey heeft “gezongen als een kanarie,” over de Khazariaanse bende net als over de P2 Vrijmetselaar lodge, bevestigen CIA bronnen.
“Comey werd gedwongen om seppuku in 2 fasen te plegen tegenover het congres,” zeggen de bronnen. Hij begon zijn collega’s te verraden om te vermijden dat hij werd aangeklaagd wegens “meerdere overtredingen voor lekken, minachting (opzettelijk kennis verbergen) van ernstige misdrijven, helpen bij obstructie van het gerecht enz.” gaan de Pentagon bronnen verder.
De aanval tegen Trump zijn schoonzoon Jared Kushner is ook intenser geworden terwijl Trump de Gouverneur van New Jersey Chris Christie’s advocaat en vriend Chris Wray uitkoos om de FBI te leiden. “Kushner haat Christie omdat hij zijn criminele mosado vader Charles in de gevangenis heeft gezet toen hij openbaar aanklager was in New Jersey enz.” merken de bronnen op.
De Khazarianen vechten natuurlijk letterlijk voor hun leven terwijl hun controle netwerk verder instort. “Huis Republikein meerderheid fractielid (#3)Steve Scalise is misschien neergeschoten vanwege zijn steun voor de anti kinderhandel wet terwijl de strijd tegen pedofilie in een stroomversnelling komt,” merken de Pentagon bronnen op.
De George Bush Sr. factie van de Khazariaanse bende werkt ook nog ijverig om het bewijsspoor te elimineren door voormalige senior medewerkers weg te werken. Dat is waarom voormalig Panamees Dictator Manuel Noriega en wapenhandelaar en CIA bezit Adnan Khashoggi recentelijk werd weggewerkt, beweren Pentagon bronnen
De macht elite in Washington DC zit ook in een impasse vanwege MAB of wederzijds verzekerde chantage om hierdoor de lang verwachte massa arrestaties van bekende criminelen als Senator John McCain te voorkomen. Het antwoord zal waarschijnlijk moeten zijn 70% of zo van de politici in Washington DC te verwijderen, zowel Republikein als Democraat, die gecorrumpeerd waren door drugs, pedofilie, omkopingen enz.
In Europa wordt ondertussen het door Duitsland gecontroleerde Vichy regiem in Frankrijk geleid door Rotschild marionet Emmanuel Macron die de Parlementaire verkiezingen van zondag heeft gestolen door net te doen alsof zijn slavenregiem populaire steun heeft.
Het Franse Rothschild regiem zet de wagens in een cirkel terwijl Wikileaks e-mails van Hillary Clinton onthult aan de hele wereld, waarover deze nieuwsbrief jaren geleden verslag deed en dat is het feit de Fransen wierpen het Libische regiem omver van Muammar Gadaffi omdat hij hun controle over Frans Afrika bedreigde met zijn plan om een door goud ondersteunde Dinar uit te geven.
In een teken is de strijd voor Afrika verre van voorbij, de Franse in scene gezette beroving van goudmijnen in Mali kwamen onder nieuwe aanval vorige week terwijl een opvang voor ex huisdieren daar werd aangevallen
Khazariaanse pogingen om hun financiële systeem te verlengen door het inpikken van goud gaat ook in vele delen van de wereld door.
In de Filippijnen, hielp het leger van de VS President Rodrigo Duterte te vechten tegen de gehuurde Daesh huurmoordenaars die probeerden goud in Marawai te pakken te krijgen.
Ook werden vorige week op het eiland van Bougainville tien trucks gevuld met huurmoordenaars weggewerkt doordat ze probeerden White Dragon Society vertegenwoordigers te ontvoeren, inclusief deze schrijver, die een bezoek brachten aan Koning David Peii II. Het rebellenleger van Bougainville stopte hen door bomen om te hakken en een hoofdweg te sluiten nadat de WDS vertegenwoordigers werden geëvacueerd. De Franse tak van de Rothschild familie probeert via hun Rio Tinto Zinc maatschappij, om opnieuw landeigenaren in Bougainville te dwingen om de goudmijn van het eiland aan hen over te dragen. Ook willen de Rothschilds niet dat de hele wereld weet dat ze schuldig zijn aan het afslachten van minstens 10% van de bevolking van het eiland. Het is vanwege deze geschiedenis van afslachten en vernietiging van het milieu dat de plaatselijke bewoners liever nog een andere oorlog uitvechten dan dat ze deze massa moordende criminelen weer binnen laten.
We zullen meer schrijven hierover en over ander verwant nieuws in een speciaal verslag dat wordt uitgegeven later deze week. Het is nu voldoende te zeggen dat de Rothschild, vooral de Franse tak aangevoerd door de gezochte crimineel David de Rotschild, hun handen niet zullen kunnen leggen op iets van de enorme goud voorraden op dat eiland.
In Japan laat het Khazariaanse marionetten regiem van Shinzo Abe zien hoe onzeker het was door het passeren van een “anti samenzwering” wet welke de regering de macht geeft om mensen te arresteren voor misdaden die ze nog niet hebben begaan. Dit soort van versnelling van maatregelen voor onderdrukking werd ook gezien in Oost Europa op plaatsen als Roemenië net voordat de regimes daar instortten.
Bronnen in het Japanse leger en wethandhaving kringen zeggen dat ze niet zullen gehoorzamen aan orders van politici om de bevolking te onderdrukken ondanks het passeren van deze wet.
In ieder geval, zeggen rechter vleugel bronnen dicht bij de Keizer dat Abe erg ziek is en dat hem geadviseerd werd door zijn dokter om af te treden omdat hij anders binnen zes maanden zou sterven. Echter, Abe is van plan te sterven in het harnas, zeggen de bronnen.
Japanse machtshandelaren wachten op het einde van de burgeroorlog binnen de VS regering voordat ze enige grote veranderingen doorvoeren hier, zijn meerdere bronnen het over eens. Tot dusverre blijft het oude door Rockefeller/Rothschild gecontroleerde regiem op zijn plaats hoewel het hier geen steun heeft van het leger of ander gewapende groepen in het land. Echter, achter de schermen hebben de Khazarianen Japan al verloren net als Zuid Korea.
Bron: Antimatrix.org

Vertaler: Lia

 

ARRIVING IN CHINA

Ver a imagem de origemKriegsgefangenenlager in Amerika


Von Larry Romanoff, 02. Juni 2020

Übersetzung: K.R.

*

Hinweis an die Leser: In Anbetracht der immensen Bedeutung dieses Themas leiten Sie diesen Artikel bitte über Ihren E-Mail-Verteiler weiter und posten Sie ihn in Ihren Blogs, Internetforen usw., mit der Bitte, dass jeder, der irgendwelche Details oder Familiengeschichten kennt, die Licht auf diese Ereignisse werfen könnten, diese bitte direkt an den Autor unter 2186604556@qq.com weiterleitet.


DEUTSCH ENGLISH ESPAÑOL ITALIANO NEDERLANDS PORTUGUÊS SVENSKA

Diese Geschichte hat alle Voraussetzungen, um sich für eine Verschwörungstheorie zu qualifizieren und macht vielleicht keinen Sinn für Sie ohne einige Hintergrundinformationen über den Zusammenhang.

Bevor die USA in den Ersten Weltkrieg eintraten, wurde eine enorme, jahrelange antideutsche Propagandakampagne von der Creel-Kommission entfesselt, die von Walter Lippman und Edward Bernays geleitet wurde, letzterer war ein Neffe von Sigmund Freud. (1) (2) Die öffentliche Literatur griff alles Deutsche in Amerika an, auch Schulen und Kirchen. In vielen Schulen wurde den "reinen Amerikanern" verboten, die deutsche Sprache zu unterrichten, und die Verwalter wurden aufgefordert, "alle illoyalen Lehrer", also alle Deutschen, zu entlassen. Die Namen unzähliger Städte wurden geändert, um ihren deutschen Ursprung zu eliminieren: Berlin, Iowa wurde zu Lincoln, Iowa. Deutsche Lebensmittel und Namen von Gerichten wurden aus den Restaurants verbannt; Sauerkraut wurde zu "Freiheitskraut", Dackel wurden zu "Freiheitshunden" und Deutsche Schäferhunde zu "Elsässern".

LESEN MEHR

bf pic

APPEAL


APPEAL TO THE LEADERS OF THE NINE NUCLEAR WEAPON STATES

(China, France, India, Israel, North Korea, Pakistan, Russia, the United Kingdom and the United States)

中文 DEUTSCH ENGLISH FRANÇAIS ITALIAN PORTUGUESE RUSSIAN SPANISH


Larry Romanoff,

contributing author

to Cynthia McKinney's new COVID-19 anthology

'When China Sneezes'

When China Sneezes: From the Coronavirus Lockdown to the Global Politico-Economic Crisis

manlio +maria

上海的月亮

World Intellectual Property Day (or Happy Birthday WIPO) - Spruson ...


LARRY ROMANOFF on CORONAVIRUS

Read more at Moon of Shanghai

V.P. 2007

EN video comitato

20 questions to Putin


President of Russia Vladimir Putin:

Address to the Nation

Address to the Nation.

Erdogan


Imagem

00
PT -- VLADIMIR PUTIN na Sessão plenária do Fórum Económico Oriental

Excertos da transcrição da sessão plenária do Fórum Económico Oriental

Joint news conference following a Normandy format summit

https://tributetoapresident.blogspot.com/2019/12/joint-news-conference-following.html

Joint news conference following the Normandy format summit.

irmãos de armas


Legendado em PT. Clicar em CC, escolher PT.

índice


“Copyright Zambon Editore”

PORTUGUÊS

GUERRA NUCLEAR: O DIA ANTERIOR

De Hiroshima até hoje: Quem e como nos conduzem à catástrofe

ÍNDICE

TRIBUTE TO A PRESIDENT


NA PRMEIRA PESSOA

Um auto retrato surpreendentemente sincero do Presidente da Rússia, Vladimir Putin

CONTEÚDO

Prefácio

Personagens Principais em 'Na Primeira Pessoa'

Parte Um: O Filho

Parte Dois: O Estudante

Parte Três: O Estudante Universitário

Parte Quatro: O Jovem especialista

Parte Cinco: O Espia

Parte Seis: O Democrata

Parte Sete: O Burocrata

Parte Oito: O Homem de Família

Parte Nove: O Político

Apêndice: A Rússia na Viragem do Milénio


The Putin interviews


The Putin Interviews
by Oliver Stone (
FULL VIDEOS) EN/RU/SP/FR/IT/CH


http://tributetoapresident.blogspot.com/2018/07/the-putin-interviews-by-oliver-stone.html
Followers