FREE JULIAN ASSANGE

 

CROATIAN   ENGLISH   GREEK   NEDERLANDS   POLSKI   PORTUGUESE   ROMANIAN  SPANISH  РУССКИЙ

What part will your country play in World War III?

By Larry Romanoff

The true origins of the two World Wars have been deleted from all our history books and replaced with mythology. Neither War was started (or desired) by Germany, but both at the instigation of a group of European Zionist Jews with the stated intent of the total destruction of Germany. The documentation is overwhelming and the evidence undeniable. (1) (2) (3) (4) (5) (6) (7) (8) (9) (10) (11)

That history is being repeated today in a mass grooming of the Western world’s people (especially Americans) in preparation for World War IIIwhich I believe is now imminent

READ MORE

 
 

Friday, June 2, 2017

Nederlands -- BENJAMIN FULFORD: 30:05:2017


30 mei 2017

De breuk in de Westerse machtsstructuur tussen de meritocratische gnostische illuminatie en de Khazariaanse bloedlijn families werd voor iedereen zichtbaar tentoongesteld tijdens de G7 ontmoeting in het afgelopen weekend. Voor degenen die het normale diplomatieke protocol volgen, de verbale strijd tijdens en na de ontmoeting, tussen de Duitsers en de Fransen aan de ene kant en de Britten en de Amerikanen aan de andere kant, werd nooit eerder vertoond in het naoorlogse tijdperk. VS President Donald Trump, bijvoorbeeld, noemde de Duitsers “erg, erg slecht,” en dreigde de import van Duitse auto’s naar de VS te stoppen


Hij verzuimde ook om Artikel 5, de collectieve defensie clausule, te noemen in zijn toespraak voor de NATO, eigenlijk implicerend dat Rusland gewoon door kon gaan en naar Frankrijk en Duitsland kon marcheren zonder zich zorgen te maken over de VS. Zonder hulp van de VS, is het een kwestie van weken waarna Duitsland en Frankrijk in handen van Rusland zouden vallen.


Duits Kanselier Angela Merkel, zei op haar beurt dat “Europa na de conferentie zijn lot in eigen hand moet nemen,” en ze merkte op dat Groot Brittannië, met Brexit en VS, met Trump, niet langer meer betrouwbare partners waren. De Duitse slaaf, Franse President Emmanuel Macron, volgde de orders van zijn meesters door opzettelijk Trump onheus te bejegenen en door te proberen zijn hand te bezeren tijdens een handdruk.


Dit soort geintjes, net als de burgeroorlog die in Washington DC woedt, brachten de Chinese officiële media er toe te melden dat de Westerse democratie “aan het afbrokkelen is.”


De gehele toon van het artikel verleende ook steun aan de NSA beschuldigen dat Chinees President Xi Jinping voor de Rothschilds werkt omdat het dicht verkleeft is met de leugens in de gezamenlijke media van de VS over Trump en het lijkt te voorspellen dat Trump impeached zal worden vanwege “Rusland.” De Chinezen zijn natuurlijk bitter over Trump omdat ze zwaar geïnvesteerd hebben in Hillary Clinton en hen beloofd werd dat ze Japan kregen als beloning als ze zou winnen.

Wat hier in feite werkelijk aan de gang is, is een splitsing tussen landen die nog onder de Khazariaanse bloedlijn regering zijn en landen die richting meritocratie bewegen. Met andere woorden Merkel, die als de dochter van Hitler een lid is van de Saxe-Gotha-Rothschild familie, zet de wagens in een cirkel voor Khazariaanse bloedlijn regering in Europa zelfs wanneer de VS het van zich af schudt. Het Verenigd Koninkrijk en Canada blijven natuurlijk symbolisch onder bloedlijn regering maar het wordt daar publiekelijk ondersteund plus het is voor iedereen in het openbaar te zichtbaar; niet verborgen achter leugens en moorden als in het geval van Duitsland, Frankrijk, Italië en elders.

Binnen de VS, houdt de strijd tegen de Khazariaanse achterhoede nog stand in Washington DC nadert het zijn laatste stadium, zijn Pentagon en geheime dienst bronnen het over eens. Zbignieuw: “het is makkelijker om een miljoen te vermoorden dan een miljoen te overtuigen” Brzezinski “werd gestuurd om zijn meester Rocky [David Rockefeller] te ontmoeten,” merken de bronnen op.

Brzezinski’s dood betekent dat de belangrijkste architect van de hysterische anti-Russische champagne in DC verdwenen is en dat zijn campagne zal beginnen op te drogen. In feite zijn de elite in Washington DC nu in staat van pure paniek terwijl gezegd wordt dat de zogenaamde Rus die Hillary Clinton’s e-mails lekte niemand minder was dan stafmedewerker Seth Rich van de Democratische Partij, die als gevolg hiervan werd vermoord.


De dood van David Rockefeller betekent dat zijn totale controle netwerk, van de moordbrigades tot zijn Raad voor Buitenlandse Relaties, Bilderberg en Trilaterale Commissie achter mind controle uitrustingen, aan het instorten is. Dat is de werkelijke reden voor de paniek.

Verder, de pogingen door de Khazariaanse massa moordende Neo-con factie om opnieuw de controle te krijgen over de FBI en dus interne politie in de VS, werden verijdeld toen “Israëlisch tweevoudig burger, Mossad agent Joe Lieberman” werd tegengehouden om aan de leiding te komen.

Hier bovenop, is Jared Kushner, de top Khazariaanse agent in het Trump regime, in diepe problemen, zijn meerdere bronnen het over eens. “Kushner wordt misschien niet alleen ontslagen maar ook vervolgd,” zeggen de Pentagon bronnen. De Militaire politie en Congres onderzoeken beiden Kusner en Trump, Lockheed Martin, Goldman Sachs en voormalig generaal David Petraeus voor het ontvangen of overhandigen van smeergelden voor de aangekondigde $400 biljoen wapendeal met Saudi Arabië, zeggen ze.

Nu we het toch hebben over Saudi Arabië, misschien is het een goed moment om eens te kijken naar het gehele resultaat van het bezoek van Trump aan de monotheïstische machtcentra van Arabië, Israël en het Vaticaan om te zien wat er gebeurd in het grotere plaatje van dingen.

Het eerste ding om op te merken is dat de roep van Trump om een Arabische NATO bevestigd dat de VS en Rusland een overeenkomst hebben bereikt over het verdelen van de controle over het Midden Oosten en zijn olie bronnen. In deze verdeling krijgt Rusland invloed over Turkije en het opgeleefde Perzische Keizerrijk dat Iran insluit net als delen van Irak, Syrië en Libanon. De VS krijgt Israël, de Arabische Golfstaten, Jordanië en Egypte. Dit betekent voor het Pentagon dat hun private gas bron beschikbaar blijft voor hen om hun oorlogsmachines en hun schatkisten te vullen.

Het feit dat Trump de paus ontmoette en dat het gesprek beter verliep dan werd verwacht onderstreept ook het bestaan van een Vaticaans-Russisch en VS patriottisch Christelijke alliantie tegen de Satan aanbiddende Khazarianen. Het blijkt dat Paus Francis Lucifer God noemt omdat, volgens de katholieke doctrine, Satan de titel van Lucifer heeft verloren na zijn opstandigheid.

Trump liet ook een boodschap achter voor de Khazarianen tijdens zijn bezoek aan Israël door te weigeren om Eerste Minister en leidend Satanist Benyamin Netanyahu een foto te laten maken van hem bij de Klaagmuur, volgens de Pentagon bronnen. De boodschap was dat de oude stad van Jeruzalem bezet gebied is dat moet worden teruggegeven aan de Palestina, legden ze uit.

Trump werd ook de riot act voorgelezen over oorlog toen hij de Paus een bezoek bracht, volgens Jezuïeten bronnen. Hij werd gewaarschuwd om er zelfs niet aan te denken de zogenaamde Arabische NATO als een excuus te gebruiken om een Derde Wereldoorlog te beginnen tussen de Arabieren en de Iraniërs. Trump weet dat hij verwijderd wordt uit zijn ambt als hij dit probeert, zeggen de bronnen.

Melania Trump maakte ook haar loyaliteit duidelijk kenbaar tijdens de reis door te weigeren om een sluier te dragen in Saudi Arabië of tijdens het bezoek aan het Holocaust (verbrandingsoffer) museum maar deed er wel een om voor haar bezoek aan de Paus. Met andere woorden, haar boodschap was dat de heersende macht in het Trump presidentschap, wat haar betrof, het christendom was niet Judaïsme of de Islam.

Russisch President Vladimir Poetin maakte het vorige week ook erg duidelijk dat de drijvende kracht van zijn regime het Christendom was. Tijdens de ceremonievoor het inwijden van een kerk die werd gebouwd om de 100ste verjaardag te markeren van de Bolsjewiek revolutie van 1917, zei Poetin “deze kerk is gewijd aan de Opstanding van Christus, en ook de nieuwe martelaren, met andere woorden, aan de herinnering van degenen die leden tijdens de jaren van anti religieuze achtervolging en die stierven tijdens dit regiem van onderdrukking.”


Nodeloos te zeggen dat de mensen achter het Russische lijden tijdens de 20ste eeuw dezelfde Satanisten zijn die achter de oorlog verspreidende Neo/Cons zitten die zo veel gedaan hebben om de Verenigde Staten te veranderen in de belangrijkste bron van het kwaad in de wereld tijdens de 21ste eeuw.

Over het geheel genomen zien de Satanisten een laatste nederlaag in het Westen tegemoet dus nu beweegt het voornaamste strijdperk tegen hen zich naar Azië

Hier vielen de Satanisten de Filippijnen aan met hun ISIS huurleger omdat Filippijns president Rodrigo Duterte de Khazarianen niet alleen eruit heeft geschopt met Chinese en Russische hulp maar hij heeft daar ook hun drugshandel en pedofiele operaties stil gelegd, beweren de Pentagon bronnen. Duterte “arresteerde 3000 online kinderhandelaren na de ontmoeting met Trump,” zeggen ze. Misschien is dat waarom de door de Khazariaanse Satanisten gecontroleerde media het geheime afschrift vrijgaven van een telefoongesprek tussen Trump en Détente.


Het andere ding dat in Azië natuurlijk verder pruttelt, is de Noord Koreaanse situatie. Japanse rechter vleugel bronnen dicht bij de Keizer zeggen nu dat Noord Korea lang heeft samengewerkt met Israël om “Babylon 2.0 te stichten” d.w.z. de wereld slaaf maken van de Khazarianen.

Er is ook een erg intense machtsstrijd aan de gang onder de oppervlakte in zowel China als Japan, beweren meerder politieke en onderwereld bronnen. De media en een deel van de gevestigde orde in Japan is duidelijk op een campagne om Eerste Minister Shinzo Abe te verwijderen door het openbaren van niet minder dan zes schandalen, meest schimmige onroerend goed deals, die naar hem leiden. Een bron dicht bij Abe zegt dat hij erg ziek is maar vastbesloten is, om als het nodig is, te sterven in het harnas. Rothschild slaaf en Minister van Financiën Taro Aso wilde Abe vervangen maar zijn voornaamste helper hierbij, LDP zwaargewicht Kaory Yosano, werd vorige week vermoord, merken bronnen in de Japanse rechter vleugel op.


Ook, een rechter vleugel bron zegt dat de persoon die recent een ontmoeting met de Keizer had om te vragen naar het vrijgeven van fondsen, geen dienaar was van Rotschild bediende Michael Greenberg, zoals gemeld werd in deze nieuwsbrief, maar in feite voormalig directeur van de geheime dienst van Defensie was, Michael Flynn, waarvan de bronnen beweren dat hij zei dat hij werd gestuurd door Henry Kissinger. Hij vertrok met lege handen, zegt hij. In ieder geval, zal Kissinger zelf een persoonlijke ontmoeting hebben met een lid van de White Dragon Society om te bewijzen dat hij nog steeds leeft en niet gewoon een computer is die grafisch bestuurd wordt door een kunstmatige intelligentie.

In China zeggen de bronnen in de Sjanghai, Guandong en Taiwan facties van de Chinese onderwereld, ondertussen dat een campagne om President Xi Jinping te verwijderen in volledige actie is. Ze zeggen dat zijn impopulaire anti corruptie campagne alleen maar een excuus was om rivalen te verwijderen.

De Chinezen hebben ook hun plannen om uit het Khazariaanse gecontroleerde Westerse financiële systeem te ontsnappen versneld dit werd gevolgd door het recente degraderen van China’s  kredietnotering door Moody’s. De Chinezen zitten achter bitcoin, volgens Aziatische geheime dienstbronnen, dat is waarom bitcoin stijgt in waarde nadat de verlaging werd aangekondigd. Het was zoals de Chinezen zeggen het gammele door Khazarianen bezeten, op Windows Vista gebaseerde SWIFT internationaal betalingssysteem, was verouderd. De Aziaten steunen nu de door goud ondersteunde crypto-valuta.


Vertaling: Lia
 

ARRIVING IN CHINA

Ver a imagem de origemKriegsgefangenenlager in Amerika


Von Larry Romanoff, 02. Juni 2020

Übersetzung: K.R.

*

Hinweis an die Leser: In Anbetracht der immensen Bedeutung dieses Themas leiten Sie diesen Artikel bitte über Ihren E-Mail-Verteiler weiter und posten Sie ihn in Ihren Blogs, Internetforen usw., mit der Bitte, dass jeder, der irgendwelche Details oder Familiengeschichten kennt, die Licht auf diese Ereignisse werfen könnten, diese bitte direkt an den Autor unter 2186604556@qq.com weiterleitet.


DEUTSCH ENGLISH ESPAÑOL ITALIANO NEDERLANDS PORTUGUÊS SVENSKA

Diese Geschichte hat alle Voraussetzungen, um sich für eine Verschwörungstheorie zu qualifizieren und macht vielleicht keinen Sinn für Sie ohne einige Hintergrundinformationen über den Zusammenhang.

Bevor die USA in den Ersten Weltkrieg eintraten, wurde eine enorme, jahrelange antideutsche Propagandakampagne von der Creel-Kommission entfesselt, die von Walter Lippman und Edward Bernays geleitet wurde, letzterer war ein Neffe von Sigmund Freud. (1) (2) Die öffentliche Literatur griff alles Deutsche in Amerika an, auch Schulen und Kirchen. In vielen Schulen wurde den "reinen Amerikanern" verboten, die deutsche Sprache zu unterrichten, und die Verwalter wurden aufgefordert, "alle illoyalen Lehrer", also alle Deutschen, zu entlassen. Die Namen unzähliger Städte wurden geändert, um ihren deutschen Ursprung zu eliminieren: Berlin, Iowa wurde zu Lincoln, Iowa. Deutsche Lebensmittel und Namen von Gerichten wurden aus den Restaurants verbannt; Sauerkraut wurde zu "Freiheitskraut", Dackel wurden zu "Freiheitshunden" und Deutsche Schäferhunde zu "Elsässern".

LESEN MEHR

bf pic

APPEAL


APPEAL TO THE LEADERS OF THE NINE NUCLEAR WEAPON STATES

(China, France, India, Israel, North Korea, Pakistan, Russia, the United Kingdom and the United States)

中文 DEUTSCH ENGLISH FRANÇAIS ITALIAN PORTUGUESE RUSSIAN SPANISH


Larry Romanoff,

contributing author

to Cynthia McKinney's new COVID-19 anthology

'When China Sneezes'

When China Sneezes: From the Coronavirus Lockdown to the Global Politico-Economic Crisis

manlio +maria

上海的月亮

World Intellectual Property Day (or Happy Birthday WIPO) - Spruson ...


LARRY ROMANOFF on CORONAVIRUS

Read more at Moon of Shanghai

V.P. 2007

EN video comitato

20 questions to Putin


President of Russia Vladimir Putin:

Address to the Nation

Address to the Nation.

Erdogan


Imagem

00
PT -- VLADIMIR PUTIN na Sessão plenária do Fórum Económico Oriental

Excertos da transcrição da sessão plenária do Fórum Económico Oriental

Joint news conference following a Normandy format summit

https://tributetoapresident.blogspot.com/2019/12/joint-news-conference-following.html

Joint news conference following the Normandy format summit.

irmãos de armas


Legendado em PT. Clicar em CC, escolher PT.

índice


“Copyright Zambon Editore”

PORTUGUÊS

GUERRA NUCLEAR: O DIA ANTERIOR

De Hiroshima até hoje: Quem e como nos conduzem à catástrofe

ÍNDICE

TRIBUTE TO A PRESIDENT


NA PRMEIRA PESSOA

Um auto retrato surpreendentemente sincero do Presidente da Rússia, Vladimir Putin

CONTEÚDO

Prefácio

Personagens Principais em 'Na Primeira Pessoa'

Parte Um: O Filho

Parte Dois: O Estudante

Parte Três: O Estudante Universitário

Parte Quatro: O Jovem especialista

Parte Cinco: O Espia

Parte Seis: O Democrata

Parte Sete: O Burocrata

Parte Oito: O Homem de Família

Parte Nove: O Político

Apêndice: A Rússia na Viragem do Milénio


The Putin interviews


The Putin Interviews
by Oliver Stone (
FULL VIDEOS) EN/RU/SP/FR/IT/CH


http://tributetoapresident.blogspot.com/2018/07/the-putin-interviews-by-oliver-stone.html
Followers