FREE JULIAN ASSANGE

 

CROATIAN   ENGLISH   GREEK   NEDERLANDS   POLSKI   PORTUGUESE   ROMANIAN  SPANISH  РУССКИЙ

What part will your country play in World War III?

By Larry Romanoff

The true origins of the two World Wars have been deleted from all our history books and replaced with mythology. Neither War was started (or desired) by Germany, but both at the instigation of a group of European Zionist Jews with the stated intent of the total destruction of Germany. The documentation is overwhelming and the evidence undeniable. (1) (2) (3) (4) (5) (6) (7) (8) (9) (10) (11)

That history is being repeated today in a mass grooming of the Western world’s people (especially Americans) in preparation for World War IIIwhich I believe is now imminent

READ MORE

 
 

Wednesday, June 21, 2017

CROATIAN -- BENJAMIN FULFORD: 19:06:2015


Petrodolar je osuđen jer Katar razbija redove i prodaje svoju naftu u juanima

Petrodolar je osuđen jer Katar razbija redove i prodaje svoju naftu u juanima


19. lipnja 2017.Kriza u Kataru označava veliku prekretnicu u borbi protiv kazarske mafije. Očekivano, Saudijska Arabija i druge države izvoznice odlučile su pokušati blokirati Katar jer je podržavao terorizam. U odgovoru na taj potez, američki predsjednik Donald Trump pokazao je svijetu da nije odgovoran za SAD najprije podržavajući blokadu, a onda ga je Pentagon prisilio da promijeni svoj stav za 180 stupnjeva sljedećeg dana. Ono što se tu stvarno događa je da je Katar postigao dogovor s Iranom da izvozi plin iz svojih golemih plinskih polja na Zapadu u zamjenu za bezvrijedne eure ili dolare, nego Istoku i to zemljama poput Indije i Kine u zamjenu za njihove valute.

Američka kuća kurvi, ups! Mislim na Zastupnički dom. Reagirajući na ovaj razvoj stvari usvajanjem novih sankcija protiv Rusije koje bi u osnovi trebale reći Europi da kupuje skupi američki plin umjesto jeftini ruski plin. Nijemci i Austrijanci su reagirali rekavši Amerikancima da otpušu.

Ovi razvoji događaja jasno pokazuju da se stari režim raspada, a podjele između Washingtona i EU postaju sve naglašenije svakim danom.


Saudijci koji su pod kontrolom kazarske mafije i njihovi izraelski partneri u zločinu vidjeli su kako im cijeli njihov plan za arapski NATO eksplodira u lice. Prave muslimanske zemlje kao što su Turska, Irak, Iran, Pakistan i druge, zajedno sa supersilama kao što su Rusija i Kina povezale su se da podrže Katar, ostavljajući saudijsko-izraelski savez izoliranim. Indija i Pakistan pokazali su da su s Rusijom i Kinom pridruživši se Šangajskoj organizaciji za suradnju, a isto se očekuje da će Iran učiniti sljedeće godine.

Američka vojska, sa svoje strane, je pokazala da je bila protiv kazarske mafije imajući zajedničke vojne vježbe s Katarom prošlog tjedna, dok je Kina imala vojne vježbe s Iranom. Pentagonovi izvori objašnjavaju da američka vojska treba Katar zbog zračne baze Al Udied. Pentagonovi izvori ne spominju činjenicu da se Katar također ponudio da kupi 12 milijardi vrijedne američke vojne avione da pomognu financiranje Pentagona. U svakom slučaju, zračna baza također služi kako bi se osiguralo da luđak sotonist, izraelski premijer Benjamin Netanyahu i njegove kolege kazarski mafijaši ne dobiju nikakvu šansu da započnu treći svjetski rat, kažu izvori. Izravnija poruka bila bi PREDAJTE SE ILI UMRITE.

Bitka za uklanjanje Kazara iz svih slojeva kontrole u Washingtonu također se intenzivira. Na kampanju Kazara lažno optužiti za sve Rusiju pušu čak i korporativni mediji u vlasništvu Kazara koji to počinju otkrivati kao posve lažno.

Sljedeća twitter oluja koju je izdao Donald Trump sažeto opisuje prilično dobro kako borba za vlast u Washingtonu ide:

„Svjedoci ste jednog velikog LOVA NA VJEŠTICE u američkoj političkoj povijesti koji provode neki vrlo loši i sukobljeni ljudi!

Oni su napravili lažnu priču o Rusima, našli nula dokaza, pa sada idu na opstrukciju pravde o lažnoj priči. Lijepo.

Ja sam bio pod istragom zbog otpuštanja direktora FBI-a od čovjeka koji mi je rekao da će otpustiti direktora FBI-a! Kakav lov na vještice!

Zašto se poslovi obitelji Clinton i Dems s Rusijom ne gledaju, ali moji ne-poslovi gledaju?

Crooked H uništio je telefone čekićem, izbijelio e-mailove, a muž je upoznao ž/AG nekoliko dana prije nego što je obrisana i oni govore o opstrukciji?

A.G. Linch donijela je zakonske odluke za političke svrhe dala je Hillary Clinton propusnicu i zaštitu. Potpuno nezakonito!

Pentagonovi izvori kažu kako će sljedeća faza u borbi protiv katarske mafije u Washingtonu početi s uhićenjem zamjenika glavnog državnog odvjetnika Roda Rosensteina, specijalnog zastupnika Roberta Muellera, kao i Hillary Clinton (iako CIA izvori tvrde da je umrla prošle godine), Baracka Obame, bivšeg državnog odvjetnika Lorette Lynch, bivšeg savjetnia za nacionalnu sigurnost Condoleezza Rice, bivšeg čelnika CIA-e John Brennana, bivšeg direktora NSA Michael Haydena i druge na drugom stupnju da se odrubi glava dubokoj državi.

Otpušteni direktor FBI-a James Comey „pjevao je kao kanarinac“ o kazarskoj mafiji, kao i o P2 masonskoj loži, potvrđuju izvori CIA-e.

„Comey je bio prisiljen da izvrši drugi stupanj hara-kirija pred kongresom“, kažu izvori. On je počeo mrmljati na svoje kolege kako bi izbjegao da ne bude optužen za višestruke zločine zbog curenja informacija, krivog prezentiranja (namjernog skrivanja saznanja) krivičnog djela, pomaganja u opstrukciji pravde itd., nastavljaju izvori iz Pentagona.

Napad na Trumpovog zeta Jareda Kushnera također se pojačao kad je Trump odabrao guvernera New Yorka odvjetnika Chrisa Chritiea i prijatelja Chris Wraya da vode FBI. „Kushner mrzi Christiea zbog stavljanja svog kriminalnog tate Charlesa u zatvor kad je bio tužitelj New Jerseya, napominju izvori.

Kazari se, naravno, doslovno bore za svoje živote, budući da se njihova mreža kontrole nastavlja kidati. Sekretar republikanskog doma Steve Scalise možda je bio ustrijeljen zbog podrške zakonu protiv trgovine dječje prostitucije, dok bitka protiv pedofilije eskalira, napominju izvori iz Pentagona.

Frakcija kazarske mafije George Busha starijeg još uvijek marljivo radi na uklanjanju tragova dokaza ubijanja bivših viših suradnika. To je razlog zašto su bivši panamski diktator Manuel Noriega i trgovac oružjem/imovinom CIA-e Adnan Khashoggi nedavno pretučeni, kažu izvori iz Pentagona.

Elita na vlasti u Washingtonu također je u zastoju zbog MAB-a ili uzajamno osiguranog sprječavanja ucjenjivanja dugo očekivanih masovnih uhićenja poznatih kriminalaca poput senatora Johna McCaina. Odgovor će vjerojatno morati biti uklanjanje 70% ili više političara Washingtona, republikanaca i demokrata, koji su bili korumpirani drogom, pedofilijom, podmićivanjem itd.

U Europi, u međuvremenu, od Nijemaca kontrolirani Vichi režim u Francuskoj kojim upravlja Rothschildova marioneta Emmanuel Macron ukrao je nedjeljne parlamentarne izbore kako bi dao svom robovskom režimu izgled javne potpore.

Francuski Rothschildski režim zauzima obrambeni stav jer Wikileaksov e-mail Hillary Clinton otkriva svijetu naširoko ono što je ovaj bilten objavio prije više godina, a to je činjenica da su francuzi svrgnuli libijski režim Muammara Gadaffija jer je bio prijetnja njihovoj kontroli francuske Afrike sa svojim planom da izda dinar sa zlatnom podlogom.

U znak da je borba za Afriku daleko od završetka, Francuzi koji su priredili pljačku rudnika zlata na Maliju obnovili su napad prošlog tjedna jer je odmaralište za bivše tamošnje miljenike napadnuto. 

Pokušaji kazara da produže svoj financijski sustav krađom zlata također se nastavljaju u cijelom svijetu.

Na Filipinima, američka vojska je pomogla predsjedniku Rodrigu Duterteu u borbi protiv Daesh plaćenika koje su angažirali Kazari koji su pokušavali ukrasti zlato u Marowaiu.

Isto tako, prošlog tjedna na otoku Bougainville deset kamiona punih plaćenika bili su otpremljeni da pokušaju uhvatiti predstavnike Društva Bijelog Zmaja, uključujući i ovog pisca, koji su bili u posjetu kralju Davidu Peiiju II. Bougainvillska vojska pobunjenika zaustavila ih je obaranjem stabala i zatvaranjem autoceste nakon što su predstavnici Društva Bijelog Zmaja bili evakuirani. Francuski ogranak obitelji Rothschild, kroz njihovu Rio Tinto Zinc korporaciju, pokušava ponovno prisiliti zemljoposjednike da im potpišu prava na rudnik zlata na otoku. Rothschildi također ne žele da svijet uopće zna da su krivi za pokolj najmanje 10% otočnog stanovništva. Zbog ove povijesti pokolja i uništavanja okoliša lokalno stanovništvo će se radije boriti u još jednom ratu nego dopustiti tim masovnim ubojicama ratnim zločincima da se vrate.

Mi ćemo pisati više o tome i drugim povezanim novostima u posebnom izvještaju koji će biti objavljen krajem ovog tjedna. Dovoljno je za sada reći da su Rothschildi, posebno francuski ogranak pod vodstvom traženog zločinca Davida de Rothschilda, neće staviti svoje ruke na bilo koju od ogromnih zaliha zlata na tom otoku.

U Japanu, u međuvremenu, kazarski marionetski režim Shinzo Abea pokazao je koliko je nesiguran donošenjem zakona protiv urote koji daje vladi moć da uhiti ljude za zločine koje nisu počinili. Ovakvo ubrzanje represivnih mjera viđeno je u istočnoj Europi i u zemljama kao što je Rumunjska neposredno prije propasti režima.

Izvori u Japanskim i policijskim krugovima kažu da oni neće poštivati kriminalna naređenja političara da ugnjetavaju narod unatoč usvajanja ovog zakona.

U svakom slučaju, desničarski izvori bliski kralju kažu da je Abe vrlo bolestan i da mu je liječnik savjetovao da podnese ostavku ili će umrijeti u roku od šest mjeseci. Međutim, Abe namjerava umrijeti u uredu, kažu izvori.

Japanski utjecajni ljudi čekaju da završi civilni rat unutar američke vlade prije nego što provedu velike promjene ovdje, slažu se mnogi izvori. Za sada, stari režim kontroliran od Rockefellera i Rothschilda ostaje ovdje na poziciji, iako nema podršku vojske i drugih oružanih skupina u zemlji. Međutim, iza kulisa Kazari su već izgubili Japan i Južnu Koreju.

Izvor: Antimatrix.org


Preveo: Fredi

 

ARRIVING IN CHINA

Ver a imagem de origemKriegsgefangenenlager in Amerika


Von Larry Romanoff, 02. Juni 2020

Übersetzung: K.R.

*

Hinweis an die Leser: In Anbetracht der immensen Bedeutung dieses Themas leiten Sie diesen Artikel bitte über Ihren E-Mail-Verteiler weiter und posten Sie ihn in Ihren Blogs, Internetforen usw., mit der Bitte, dass jeder, der irgendwelche Details oder Familiengeschichten kennt, die Licht auf diese Ereignisse werfen könnten, diese bitte direkt an den Autor unter 2186604556@qq.com weiterleitet.


DEUTSCH ENGLISH ESPAÑOL ITALIANO NEDERLANDS PORTUGUÊS SVENSKA

Diese Geschichte hat alle Voraussetzungen, um sich für eine Verschwörungstheorie zu qualifizieren und macht vielleicht keinen Sinn für Sie ohne einige Hintergrundinformationen über den Zusammenhang.

Bevor die USA in den Ersten Weltkrieg eintraten, wurde eine enorme, jahrelange antideutsche Propagandakampagne von der Creel-Kommission entfesselt, die von Walter Lippman und Edward Bernays geleitet wurde, letzterer war ein Neffe von Sigmund Freud. (1) (2) Die öffentliche Literatur griff alles Deutsche in Amerika an, auch Schulen und Kirchen. In vielen Schulen wurde den "reinen Amerikanern" verboten, die deutsche Sprache zu unterrichten, und die Verwalter wurden aufgefordert, "alle illoyalen Lehrer", also alle Deutschen, zu entlassen. Die Namen unzähliger Städte wurden geändert, um ihren deutschen Ursprung zu eliminieren: Berlin, Iowa wurde zu Lincoln, Iowa. Deutsche Lebensmittel und Namen von Gerichten wurden aus den Restaurants verbannt; Sauerkraut wurde zu "Freiheitskraut", Dackel wurden zu "Freiheitshunden" und Deutsche Schäferhunde zu "Elsässern".

LESEN MEHR

bf pic

APPEAL


APPEAL TO THE LEADERS OF THE NINE NUCLEAR WEAPON STATES

(China, France, India, Israel, North Korea, Pakistan, Russia, the United Kingdom and the United States)

中文 DEUTSCH ENGLISH FRANÇAIS ITALIAN PORTUGUESE RUSSIAN SPANISH


Larry Romanoff,

contributing author

to Cynthia McKinney's new COVID-19 anthology

'When China Sneezes'

When China Sneezes: From the Coronavirus Lockdown to the Global Politico-Economic Crisis

manlio +maria

上海的月亮

World Intellectual Property Day (or Happy Birthday WIPO) - Spruson ...


LARRY ROMANOFF on CORONAVIRUS

Read more at Moon of Shanghai

V.P. 2007

EN video comitato

20 questions to Putin


President of Russia Vladimir Putin:

Address to the Nation

Address to the Nation.

Erdogan


Imagem

00
PT -- VLADIMIR PUTIN na Sessão plenária do Fórum Económico Oriental

Excertos da transcrição da sessão plenária do Fórum Económico Oriental

Joint news conference following a Normandy format summit

https://tributetoapresident.blogspot.com/2019/12/joint-news-conference-following.html

Joint news conference following the Normandy format summit.

irmãos de armas


Legendado em PT. Clicar em CC, escolher PT.

índice


“Copyright Zambon Editore”

PORTUGUÊS

GUERRA NUCLEAR: O DIA ANTERIOR

De Hiroshima até hoje: Quem e como nos conduzem à catástrofe

ÍNDICE

TRIBUTE TO A PRESIDENT


NA PRMEIRA PESSOA

Um auto retrato surpreendentemente sincero do Presidente da Rússia, Vladimir Putin

CONTEÚDO

Prefácio

Personagens Principais em 'Na Primeira Pessoa'

Parte Um: O Filho

Parte Dois: O Estudante

Parte Três: O Estudante Universitário

Parte Quatro: O Jovem especialista

Parte Cinco: O Espia

Parte Seis: O Democrata

Parte Sete: O Burocrata

Parte Oito: O Homem de Família

Parte Nove: O Político

Apêndice: A Rússia na Viragem do Milénio


The Putin interviews


The Putin Interviews
by Oliver Stone (
FULL VIDEOS) EN/RU/SP/FR/IT/CH


http://tributetoapresident.blogspot.com/2018/07/the-putin-interviews-by-oliver-stone.html
Followers