bf pic
Pigeon's comment: I'm very lucky to have the chance to meet my leader
 ...


índice


MANLIO DINUCCI


“Copyright Zambon Editore”

GUERRA NUCLEAR

O DIA ANTERIOR

De Hiroshima até hoje:

Quem e como nos conduzem à catástrofe

ÍNDICE

https://ssl.gstatic.com/ui/v1/icons/mail/images/cleardot.gif

Manlio Dinucci - NO WAR NO NATO

Tuesday, June 20, 2017

CROATIAN -- BENJAMIN FULFORD: 19:06:2015


Petrodolar je osuđen jer Katar razbija redove i prodaje svoju naftu u juanima

Petrodolar je osuđen jer Katar razbija redove i prodaje svoju naftu u juanima


19. lipnja 2017.Kriza u Kataru označava veliku prekretnicu u borbi protiv kazarske mafije. Očekivano, Saudijska Arabija i druge države izvoznice odlučile su pokušati blokirati Katar jer je podržavao terorizam. U odgovoru na taj potez, američki predsjednik Donald Trump pokazao je svijetu da nije odgovoran za SAD najprije podržavajući blokadu, a onda ga je Pentagon prisilio da promijeni svoj stav za 180 stupnjeva sljedećeg dana. Ono što se tu stvarno događa je da je Katar postigao dogovor s Iranom da izvozi plin iz svojih golemih plinskih polja na Zapadu u zamjenu za bezvrijedne eure ili dolare, nego Istoku i to zemljama poput Indije i Kine u zamjenu za njihove valute.

Američka kuća kurvi, ups! Mislim na Zastupnički dom. Reagirajući na ovaj razvoj stvari usvajanjem novih sankcija protiv Rusije koje bi u osnovi trebale reći Europi da kupuje skupi američki plin umjesto jeftini ruski plin. Nijemci i Austrijanci su reagirali rekavši Amerikancima da otpušu.

Ovi razvoji događaja jasno pokazuju da se stari režim raspada, a podjele između Washingtona i EU postaju sve naglašenije svakim danom.


Saudijci koji su pod kontrolom kazarske mafije i njihovi izraelski partneri u zločinu vidjeli su kako im cijeli njihov plan za arapski NATO eksplodira u lice. Prave muslimanske zemlje kao što su Turska, Irak, Iran, Pakistan i druge, zajedno sa supersilama kao što su Rusija i Kina povezale su se da podrže Katar, ostavljajući saudijsko-izraelski savez izoliranim. Indija i Pakistan pokazali su da su s Rusijom i Kinom pridruživši se Šangajskoj organizaciji za suradnju, a isto se očekuje da će Iran učiniti sljedeće godine.

Američka vojska, sa svoje strane, je pokazala da je bila protiv kazarske mafije imajući zajedničke vojne vježbe s Katarom prošlog tjedna, dok je Kina imala vojne vježbe s Iranom. Pentagonovi izvori objašnjavaju da američka vojska treba Katar zbog zračne baze Al Udied. Pentagonovi izvori ne spominju činjenicu da se Katar također ponudio da kupi 12 milijardi vrijedne američke vojne avione da pomognu financiranje Pentagona. U svakom slučaju, zračna baza također služi kako bi se osiguralo da luđak sotonist, izraelski premijer Benjamin Netanyahu i njegove kolege kazarski mafijaši ne dobiju nikakvu šansu da započnu treći svjetski rat, kažu izvori. Izravnija poruka bila bi PREDAJTE SE ILI UMRITE.

Bitka za uklanjanje Kazara iz svih slojeva kontrole u Washingtonu također se intenzivira. Na kampanju Kazara lažno optužiti za sve Rusiju pušu čak i korporativni mediji u vlasništvu Kazara koji to počinju otkrivati kao posve lažno.

Sljedeća twitter oluja koju je izdao Donald Trump sažeto opisuje prilično dobro kako borba za vlast u Washingtonu ide:

„Svjedoci ste jednog velikog LOVA NA VJEŠTICE u američkoj političkoj povijesti koji provode neki vrlo loši i sukobljeni ljudi!

Oni su napravili lažnu priču o Rusima, našli nula dokaza, pa sada idu na opstrukciju pravde o lažnoj priči. Lijepo.

Ja sam bio pod istragom zbog otpuštanja direktora FBI-a od čovjeka koji mi je rekao da će otpustiti direktora FBI-a! Kakav lov na vještice!

Zašto se poslovi obitelji Clinton i Dems s Rusijom ne gledaju, ali moji ne-poslovi gledaju?

Crooked H uništio je telefone čekićem, izbijelio e-mailove, a muž je upoznao ž/AG nekoliko dana prije nego što je obrisana i oni govore o opstrukciji?

A.G. Linch donijela je zakonske odluke za političke svrhe dala je Hillary Clinton propusnicu i zaštitu. Potpuno nezakonito!

Pentagonovi izvori kažu kako će sljedeća faza u borbi protiv katarske mafije u Washingtonu početi s uhićenjem zamjenika glavnog državnog odvjetnika Roda Rosensteina, specijalnog zastupnika Roberta Muellera, kao i Hillary Clinton (iako CIA izvori tvrde da je umrla prošle godine), Baracka Obame, bivšeg državnog odvjetnika Lorette Lynch, bivšeg savjetnia za nacionalnu sigurnost Condoleezza Rice, bivšeg čelnika CIA-e John Brennana, bivšeg direktora NSA Michael Haydena i druge na drugom stupnju da se odrubi glava dubokoj državi.

Otpušteni direktor FBI-a James Comey „pjevao je kao kanarinac“ o kazarskoj mafiji, kao i o P2 masonskoj loži, potvrđuju izvori CIA-e.

„Comey je bio prisiljen da izvrši drugi stupanj hara-kirija pred kongresom“, kažu izvori. On je počeo mrmljati na svoje kolege kako bi izbjegao da ne bude optužen za višestruke zločine zbog curenja informacija, krivog prezentiranja (namjernog skrivanja saznanja) krivičnog djela, pomaganja u opstrukciji pravde itd., nastavljaju izvori iz Pentagona.

Napad na Trumpovog zeta Jareda Kushnera također se pojačao kad je Trump odabrao guvernera New Yorka odvjetnika Chrisa Chritiea i prijatelja Chris Wraya da vode FBI. „Kushner mrzi Christiea zbog stavljanja svog kriminalnog tate Charlesa u zatvor kad je bio tužitelj New Jerseya, napominju izvori.

Kazari se, naravno, doslovno bore za svoje živote, budući da se njihova mreža kontrole nastavlja kidati. Sekretar republikanskog doma Steve Scalise možda je bio ustrijeljen zbog podrške zakonu protiv trgovine dječje prostitucije, dok bitka protiv pedofilije eskalira, napominju izvori iz Pentagona.

Frakcija kazarske mafije George Busha starijeg još uvijek marljivo radi na uklanjanju tragova dokaza ubijanja bivših viših suradnika. To je razlog zašto su bivši panamski diktator Manuel Noriega i trgovac oružjem/imovinom CIA-e Adnan Khashoggi nedavno pretučeni, kažu izvori iz Pentagona.

Elita na vlasti u Washingtonu također je u zastoju zbog MAB-a ili uzajamno osiguranog sprječavanja ucjenjivanja dugo očekivanih masovnih uhićenja poznatih kriminalaca poput senatora Johna McCaina. Odgovor će vjerojatno morati biti uklanjanje 70% ili više političara Washingtona, republikanaca i demokrata, koji su bili korumpirani drogom, pedofilijom, podmićivanjem itd.

U Europi, u međuvremenu, od Nijemaca kontrolirani Vichi režim u Francuskoj kojim upravlja Rothschildova marioneta Emmanuel Macron ukrao je nedjeljne parlamentarne izbore kako bi dao svom robovskom režimu izgled javne potpore.

Francuski Rothschildski režim zauzima obrambeni stav jer Wikileaksov e-mail Hillary Clinton otkriva svijetu naširoko ono što je ovaj bilten objavio prije više godina, a to je činjenica da su francuzi svrgnuli libijski režim Muammara Gadaffija jer je bio prijetnja njihovoj kontroli francuske Afrike sa svojim planom da izda dinar sa zlatnom podlogom.

U znak da je borba za Afriku daleko od završetka, Francuzi koji su priredili pljačku rudnika zlata na Maliju obnovili su napad prošlog tjedna jer je odmaralište za bivše tamošnje miljenike napadnuto. 

Pokušaji kazara da produže svoj financijski sustav krađom zlata također se nastavljaju u cijelom svijetu.

Na Filipinima, američka vojska je pomogla predsjedniku Rodrigu Duterteu u borbi protiv Daesh plaćenika koje su angažirali Kazari koji su pokušavali ukrasti zlato u Marowaiu.

Isto tako, prošlog tjedna na otoku Bougainville deset kamiona punih plaćenika bili su otpremljeni da pokušaju uhvatiti predstavnike Društva Bijelog Zmaja, uključujući i ovog pisca, koji su bili u posjetu kralju Davidu Peiiju II. Bougainvillska vojska pobunjenika zaustavila ih je obaranjem stabala i zatvaranjem autoceste nakon što su predstavnici Društva Bijelog Zmaja bili evakuirani. Francuski ogranak obitelji Rothschild, kroz njihovu Rio Tinto Zinc korporaciju, pokušava ponovno prisiliti zemljoposjednike da im potpišu prava na rudnik zlata na otoku. Rothschildi također ne žele da svijet uopće zna da su krivi za pokolj najmanje 10% otočnog stanovništva. Zbog ove povijesti pokolja i uništavanja okoliša lokalno stanovništvo će se radije boriti u još jednom ratu nego dopustiti tim masovnim ubojicama ratnim zločincima da se vrate.

Mi ćemo pisati više o tome i drugim povezanim novostima u posebnom izvještaju koji će biti objavljen krajem ovog tjedna. Dovoljno je za sada reći da su Rothschildi, posebno francuski ogranak pod vodstvom traženog zločinca Davida de Rothschilda, neće staviti svoje ruke na bilo koju od ogromnih zaliha zlata na tom otoku.

U Japanu, u međuvremenu, kazarski marionetski režim Shinzo Abea pokazao je koliko je nesiguran donošenjem zakona protiv urote koji daje vladi moć da uhiti ljude za zločine koje nisu počinili. Ovakvo ubrzanje represivnih mjera viđeno je u istočnoj Europi i u zemljama kao što je Rumunjska neposredno prije propasti režima.

Izvori u Japanskim i policijskim krugovima kažu da oni neće poštivati kriminalna naređenja političara da ugnjetavaju narod unatoč usvajanja ovog zakona.

U svakom slučaju, desničarski izvori bliski kralju kažu da je Abe vrlo bolestan i da mu je liječnik savjetovao da podnese ostavku ili će umrijeti u roku od šest mjeseci. Međutim, Abe namjerava umrijeti u uredu, kažu izvori.

Japanski utjecajni ljudi čekaju da završi civilni rat unutar američke vlade prije nego što provedu velike promjene ovdje, slažu se mnogi izvori. Za sada, stari režim kontroliran od Rockefellera i Rothschilda ostaje ovdje na poziciji, iako nema podršku vojske i drugih oružanih skupina u zemlji. Međutim, iza kulisa Kazari su već izgubili Japan i Južnu Koreju.

Izvor: Antimatrix.org


Preveo: Fredi

PUTIN

Açores

# NO WAR #NO NATO

# NO WAR #NO NATO

Sostieni la campagna per l'uscita dell'Italia dalla NATO - per un’Italia neutrale.
FIRMA QUESTA PETIZIONE SIGN THIS PETITION ПОДПИСАТЬ ЭТУ ПЕТИЦИЮ


NATO MEMBERS:

AL - SIGN THIS PETITION; DE - UNTERZEICHNE DIESE PETITION; BE- SIGNEZ CETTE PÉTITION; BG - ПОКАЗВАЙТЕ ТОВА ПЕТИЦИЯ; CA - SIGN THIS PETITION/SIGNEZ CETTE PÉTITION; HR - ZNAJATI OVAJ PETICIJU; DK - SIGN DENNE PETITION; SK - PODPORUJTE TÚTO PETICIU; SI - PRIJAVITE TO PETICIJO; ES- FIRMA ESTA PETICIÓN; EUA - SIGN THIS PETITION; EE - SIGN THIS PETITION; FR - SIGNEZ CETTE PÉTITION; GR - Υπογράψτε αυτήν την αναφορά; NL - TEKEN DEZE PETITIE; HU - ÍRJA ALÁ EZT A PETÍCIÓT; IT - FIRMA QUESTA PETIZIONE; ISL - SIGNU ÞESSA PETITION; LV - PAZIŅOJIET šo PETITION; LT - PADARYTI ŠĮ PETŽIĄ; LU - REGISTER DIR PETITIOUN; NO - SIGNER DENNE UNDERSKRIFTSKAMPANJEN; PL - PODPISZ TĄ PETYCJE; PT - ASSINE ESTA PETIÇÃO; GB - SIGN THIS PETITION; RO - SEMNEAZĂ ACEASTĂ PETIȚIE; CZ - Podejte tuto petici; TR - BU DİLEKÇEYİ İMZALA