FREE JULIAN ASSANGE

 

CROATIAN   ENGLISH   GREEK   NEDERLANDS   POLSKI   PORTUGUESE   ROMANIAN  SPANISH  РУССКИЙ

What part will your country play in World War III?

By Larry Romanoff

The true origins of the two World Wars have been deleted from all our history books and replaced with mythology. Neither War was started (or desired) by Germany, but both at the instigation of a group of European Zionist Jews with the stated intent of the total destruction of Germany. The documentation is overwhelming and the evidence undeniable. (1) (2) (3) (4) (5) (6) (7) (8) (9) (10) (11)

That history is being repeated today in a mass grooming of the Western world’s people (especially Americans) in preparation for World War IIIwhich I believe is now imminent

READ MORE

 
 

Friday, June 9, 2017

CROATIAN -- BENJAMIN FULFORD: 05:06:2017
5. lipnja 2017.Ove subote delegacija Društva Bijelog Zmaja, uključujući ovog pisca, uputit će se u Bougainville na Solomonskim otocima na sastanak s kraljem Davidom Peii-jem II kako bi razgovarali o tome kako ponovno otvoriti Pangauna rudnik, koji sadrži oko 170 bilijardi dolara vrijedno zlato i bakar. Dalje, postoji još šest drugih rudnika pod kontrolom kralja Davida i njegovog naroda na otoku, što znači da mnogo stotina bilijardi dolara vrijednog metala može biti na raspolaganju za dobrobit ljudi i živih bića planeta Zemlje.


Ukupni iznos novca koji je OECD potrošio na razvoj u 2016. godini iznosio je 142,6 milijardi, pa, ako bi se čak i samo mali dio bogatstva od šest mjesta koristio, bilo bi najmanje 10 puta više novca dostupno za pomoć siromašnima i zaštitu okoliša nego što je sada potrošeno.

 Panguna rudnik razvila je tvrtka Rio Tinto koja je pod kontrolom Rothschilda. Međutim, mještani su se ljutili zbog zagađenja koje je prouzročio rudnik, kao i zbog lošeg postupanja kojem su bili podvrgnuti od strane vlasnika rudnika, te su im oduzeli kontrolu nakon dugog rata otpora. Predstavnici kralja Davida također tvrde da su Rothschildi kao vlasnici rudnika razmišljali o kompletnom uništenju cijelog otoka kako bi izvukli njegovo mineralno blago. Možete biti sigurni da Rothschildi nisu planirali trošiti novac koji su se nadali zaraditi iz toga da pomognu planetu.


Predstavnici Rio Tinta nisu reagirali na višestruke pokušaje Društva Bijelog Zmaja da ih kontaktiraju. Ako nije postignut sporazum s Rothschildima, Društvo Bijelog Zmaja će, ako je potrebno, upotrijebiti onoliko svjetske vojske koliko bude potrebno kako bi pomogli kralju Davidu da omogući da zlato i drugi metali budu dostupni, na ekološki i prihvatljiv način, za dobrobit planeta. Jedna ideja je da se koristi pljeva rudnika kao odlagalište kako bi se stvorila nova zemlja za životinje, tako da bi se sveukupni utjecaj rudarstva na otoku stvorio više prostora za životinje nego što je bilo prije. Društvo Bijelog Zmaja će izvijestiti više o situaciji nakon posjeta otoku od 10 do 14 lipnja.

U svakom slučaju, kazarska mafija posljednjih mjeseci trpi zapanjujući niz poraza budući da se njihova planetarna kontrolna mreža vidno urušava.

Još važnije, ali na način još uvijek skriven od većeg dijela svijeta, Kazari ostaju bez zlata i većina svijeta više ne prihvaća njihov papir, koji je poduprt ničim drugim nego brzo hlapljivim mehanizmom kontrole uma.

Pokušaji Kazara da dođu do zlata u Indoneziji, Japanu, Filipinima i drugdje u Aziji ne uspijevaju, slažu se izvori.

Prošlog tjedna, predstavnici Citibank i američki veleposlanik u Indoneziji Joseph Donovan obećali su indonezijskom predsjedniku Joko Widodou da će izbrisati sav vanjski dug Indonezije u zamjenu za 12.500 tona zlata, ali su ostali kratkih rukava, izjavili su izvori Društva Bijelog Zmaja u Indoneziji.

Izvori Društva Bijelog zmaja dodaju: „Sultan od Johora, Zapadna Malezija, uključen je u pokušaj iznuđivanja zlata iz Jakarte. On tvrdi da zlato pripada isključivo njegovoj kraljevskoj obitelji i da mu to daje pravo da ga vrati iz Indonezije, gdje je bilo pohranjeno prije 70 godina. Ova tvrdnja Sultana od Johora mogla bi značiti da bi to mogao biti dio kolateraliziranih zlatnih računa u kojima se kraljevske obitelji Azije pohranile svoje zlato u Indoneziju na čuvanje i Sukarno je bio ovlašten kao M1.

Sukarna, kao i američkog predsjednika John F. Kennedyja ubili su Kazari kako bi završili njihove napore da koriste ovo zlato za planet (pretpostavljam da naši čitatelji znaju povijest ovoga). Sada deponenti zlata dobivaju svoju osvetu.

Indonezijski izvori Društva Bijelog Zmaja dodaju da „imam snažan osjećaj da je (malezijski) premijer Najib Razak na neki način uključen u ovo, jer on je član kazarske mafije.

Kazari još uvijek kreću u terorističke napade u Londonu, Filipinima, Indoneziji i drugdje u svijetu kako bi izvukli zlato, ali se sustavno izoliraju.

Sastanak Bilderberg grupe vrhovnih sluga kazarske mafije koji je upravo završio 4. lipnja bio je susret gubitnika u borbi za planet Zemlju. Na ovom prvom sastanku otkako je glavni kazarski honcho David Rockefeller umro, Rockefellerov pristaša Henry Kissinger nastavio je svoje napore da postane novi tajni vladar planeta Zemlje. Međutim, bez zlata i bez Rockefellera za sobom, Kissinger je samo jedan stari airbag.

Pokušaji Rothschilda da preuzmu potpunu kontrolu nad planetom nakon Rockefellerove smrti također je bio ogroman udarac, jer je američki predsjednik Donald Trump odbacio njihove pariške sporazume. Trump je izašao iz pariškog sporazuma kako bi zaustavio mešetarenje s ugljikom i izložio prevaru globalnog zatopljenja“, objašnjavaju izvori iz Pentagona.

Također, unutar Trumpovog režima, cionistička-globalistička-Goldman frakcija vođena bivšim Goldmanovim gugutalom Garyjem Cohnom, i Jaredom Kushnerom bili su marginalizirani pariškim izlazom jer Trump čicti kuću, nastavljaju izvori.

Bushova frakcija kazarske mafije također je u punom modusu panike jer se sve više i više njihovih zločina otkriva, dodaju izvori. Prošlog tjedna, kažu izvori iz Pentagona, Bushov ubojica je ubio bivšeg panamskog predsjednika Manuela Noriega kako bi ga spriječio da ne progovori o CIA-inoj trgovini drogom i korupciji.

Tu su i potezi da se uhapsi visoki Bushov neo-con operativac poput Davida Petreusa, bivši šef NSA Mike Hayden i ukloni i uhapsi sasvjetnik američke nacionalne sigurnosti H.R. McMaster, kažu izvori. Optužbe će biti za nezakonito primanje i curenje povjerljivih informacija, kažu izvori.

Klanovi glavnih pristaša američke kazarske mafije Rockefeller/Bush/Clinton još uvijek se bore kako bi se izvukli od zatvora ali oni očito gube bitku za vlast u Washingtonu DC.

Postoji također i velika bitka sada u Kini, prema vijetnamskim izvorima. Borba se odnosi na Wang Quishana  王歧山, koji je de facto broj 2 u kineskoj strukturi vlasti i sada je glavni Rothschildov agent u Kini, kažu izvori.

Misteriozni čovjek Guo Wengui 郭文


koji je bio snimljen s Jackobom Rothschildom i s Dalai Lamom, i koji očito sada boravi u Trumpovom odmaralištu Mar A Largo na Floridi, pustio je video (koji je brzo uklonjen s interneta) prošlog tjedna tvrdeći da Wang ima ogromne veze sa Skull&Bones (lubanja&kosti) i masonima, kažu izvori.

Ako Wang postane premijer i službeni broj 2 na 19. kineskom kongresu komunističke partije ove jeseni, onda će (kineski predsjednik) Xi Jinping biti mrtav“, kažu izvori.

Wangova snaga proizlazi iz ogromne količine novca kojeg je nedavno zagonetno dobio i širi se na sve strane, kažu izvori.

Ti isti izvori, koji imaju pristup najvišoj razini obavještajne službe o Kini, kažu da Xi Jinping je u vrlo opasnoj poziciji. On može ili pokušati nastaviti komunističku vlast, u kojem će slučaju druge interesne grupe pokušati riješiti se njega prije nego što njegov mandat završi“, kažu izvori, ili ako ne, on može okončati komunizam kao što su Sovjeti učinili u 90-tim godinama.

Isti izvori kažu da je još jedan visoki kineski dezerter, Ling Jihua, dao SAD-u put do više informacija o podmornicama, nuklearnim kodovima itd.“, zbog svog protivljenja Wangu kontroliranog od Rothschilda.


Čak i ako ovi izvori nisu u pravu, nema sumnje da će situacija u Kini ostati burna ispod površine sada i sredinom ljeta dok se nastavlja kockanje za slijedeći politbiro, koji će službeno biti objavljen u jesen, se nastavlja.

Tu su i promjene koje dolaze u Europu, jer glavni kazarski mafijaš i njemačka kancelarka Angela Merkel, kao i Rothschildov rob i francuski predsjednik Emmanuel Macron shvaćaju posljedice tvrdnji Trumpovog režima da ih više neće štititi od Rusije. Rezultat nakon nekih početnih podbadanja i puhanja od strane Francuza i Nijemaca, bio je za obje zemlje da se iznenada počinju truditi da skrenu pozornost Rusije.

A na Bilskom istoku se dogodila neka vrsta raskola s Egiptom, Saudijskom Arabijom, Kuvajtom, Bahreinom i Ujedinjenim Arapskim Emiratima iznenadnim prekidom odnosa s Katarom. Katar je sjedište mreže vijesti Al Jazeera i velike baze SAD-a. Katarski šeik Tamin bin Hamad Al-Thani očito je odstupio od službene kazarske linije na Bliskom istoku govoreći lijepe stvari o Iranu, Hamasu i Hezbollahu kao i o Izraelu. Saudijci sada optužuju Katar za Daesh u nevjerojatnom slučaju lonca zvanog crni čajnik.


U stvarnosti, borba je gotovo sigurno povezana s činjenicom da je Katar postigao sporazum o plinovodu s Rusijom i Sirijcima za izvoz svoga plina, dok Saudijci to nisu.

Rezultat toga je da i Saudijci sada žure da skrenu pozornost Rusije. Do sada, čini se, Rusi su ih pozvali da troše novac u udaljenim arktičkim regijama.


Preveo: Fredi

 

ARRIVING IN CHINA

Ver a imagem de origemKriegsgefangenenlager in Amerika


Von Larry Romanoff, 02. Juni 2020

Übersetzung: K.R.

*

Hinweis an die Leser: In Anbetracht der immensen Bedeutung dieses Themas leiten Sie diesen Artikel bitte über Ihren E-Mail-Verteiler weiter und posten Sie ihn in Ihren Blogs, Internetforen usw., mit der Bitte, dass jeder, der irgendwelche Details oder Familiengeschichten kennt, die Licht auf diese Ereignisse werfen könnten, diese bitte direkt an den Autor unter 2186604556@qq.com weiterleitet.


DEUTSCH ENGLISH ESPAÑOL ITALIANO NEDERLANDS PORTUGUÊS SVENSKA

Diese Geschichte hat alle Voraussetzungen, um sich für eine Verschwörungstheorie zu qualifizieren und macht vielleicht keinen Sinn für Sie ohne einige Hintergrundinformationen über den Zusammenhang.

Bevor die USA in den Ersten Weltkrieg eintraten, wurde eine enorme, jahrelange antideutsche Propagandakampagne von der Creel-Kommission entfesselt, die von Walter Lippman und Edward Bernays geleitet wurde, letzterer war ein Neffe von Sigmund Freud. (1) (2) Die öffentliche Literatur griff alles Deutsche in Amerika an, auch Schulen und Kirchen. In vielen Schulen wurde den "reinen Amerikanern" verboten, die deutsche Sprache zu unterrichten, und die Verwalter wurden aufgefordert, "alle illoyalen Lehrer", also alle Deutschen, zu entlassen. Die Namen unzähliger Städte wurden geändert, um ihren deutschen Ursprung zu eliminieren: Berlin, Iowa wurde zu Lincoln, Iowa. Deutsche Lebensmittel und Namen von Gerichten wurden aus den Restaurants verbannt; Sauerkraut wurde zu "Freiheitskraut", Dackel wurden zu "Freiheitshunden" und Deutsche Schäferhunde zu "Elsässern".

LESEN MEHR

bf pic

APPEAL


APPEAL TO THE LEADERS OF THE NINE NUCLEAR WEAPON STATES

(China, France, India, Israel, North Korea, Pakistan, Russia, the United Kingdom and the United States)

中文 DEUTSCH ENGLISH FRANÇAIS ITALIAN PORTUGUESE RUSSIAN SPANISH


Larry Romanoff,

contributing author

to Cynthia McKinney's new COVID-19 anthology

'When China Sneezes'

When China Sneezes: From the Coronavirus Lockdown to the Global Politico-Economic Crisis

manlio +maria

上海的月亮

World Intellectual Property Day (or Happy Birthday WIPO) - Spruson ...


LARRY ROMANOFF on CORONAVIRUS

Read more at Moon of Shanghai

V.P. 2007

EN video comitato

20 questions to Putin


President of Russia Vladimir Putin:

Address to the Nation

Address to the Nation.

Erdogan


Imagem

00
PT -- VLADIMIR PUTIN na Sessão plenária do Fórum Económico Oriental

Excertos da transcrição da sessão plenária do Fórum Económico Oriental

Joint news conference following a Normandy format summit

https://tributetoapresident.blogspot.com/2019/12/joint-news-conference-following.html

Joint news conference following the Normandy format summit.

irmãos de armas


Legendado em PT. Clicar em CC, escolher PT.

índice


“Copyright Zambon Editore”

PORTUGUÊS

GUERRA NUCLEAR: O DIA ANTERIOR

De Hiroshima até hoje: Quem e como nos conduzem à catástrofe

ÍNDICE

TRIBUTE TO A PRESIDENT


NA PRMEIRA PESSOA

Um auto retrato surpreendentemente sincero do Presidente da Rússia, Vladimir Putin

CONTEÚDO

Prefácio

Personagens Principais em 'Na Primeira Pessoa'

Parte Um: O Filho

Parte Dois: O Estudante

Parte Três: O Estudante Universitário

Parte Quatro: O Jovem especialista

Parte Cinco: O Espia

Parte Seis: O Democrata

Parte Sete: O Burocrata

Parte Oito: O Homem de Família

Parte Nove: O Político

Apêndice: A Rússia na Viragem do Milénio


The Putin interviews


The Putin Interviews
by Oliver Stone (
FULL VIDEOS) EN/RU/SP/FR/IT/CH


http://tributetoapresident.blogspot.com/2018/07/the-putin-interviews-by-oliver-stone.html
Followers