FREE JULIAN ASSANGE

 

CROATIAN   ENGLISH   GREEK   NEDERLANDS   POLSKI   PORTUGUESE   ROMANIAN  SPANISH  РУССКИЙ

What part will your country play in World War III?

By Larry Romanoff

The true origins of the two World Wars have been deleted from all our history books and replaced with mythology. Neither War was started (or desired) by Germany, but both at the instigation of a group of European Zionist Jews with the stated intent of the total destruction of Germany. The documentation is overwhelming and the evidence undeniable. (1) (2) (3) (4) (5) (6) (7) (8) (9) (10) (11)

That history is being repeated today in a mass grooming of the Western world’s people (especially Americans) in preparation for World War IIIwhich I believe is now imminent

READ MORE

 
 

Wednesday, June 14, 2017

Nederlands -- BENJAMIN FULFORD: 12:06:2017
12 juni 2017

Opmerking voor lezers
Omdat ik deze week in Bougainville zal zijn en uit beeld, is dit verslag drie dagen eerder geschreven dan gewoonlijk en zal dus niet het laatste nieuws bevatten. Echter als compensatie zou er genoeg interessant spul moeten zijn om volgende week vanuit Bougainville te verslaan.

De Khariaanse maffia, nog steeds niet in staat om hun huidige historische nederlaag te bevatten, probeert fanatiek om opnieuw de Derde Wereldoorlog te beginnen, zijn meerdere bronnen het over eens. De Khazariaanse maffia die de mensheid heeft geregeerd, of op zijn minst het Westen, voor duizenden jaren klampt zich nog vast aan de macht in Japan, Israël, Saudi Arabië, delen van Europa en in een deel van de macht elite in de VS. Echter, de balans van de wereldmacht is nu onbetwistbaar in hun nadeel gekanteld. Dat is waarom ze, nu ze een definitieve nederlaag tegemoet zien, erg hard zullen proberen een Derde Wereldoorlog te beginnen in de Oekraïne, het Midden Oosten of Noord Korea met de bedoeling om aan de macht te blijven en hun plan uit te voeren om 90% van de mensheid uit te roeien.

Ze klampen zich ook vast aan de illusie dat ze op de een of andere manier in staat zullen zijn om de VS President Donald Trump uit de macht te zetten en zodanig hun controle te herstellen over het militaire industriële complex. Hun gebrek aan macht in Washington DC werd vorige week duidelijk gemaakt toen de ontslagen FBI directeur James Comey niet alleen faalde om voldoende bewijs voor impeachment tegen Trump te verschaffen maar ook door dat hij zichzelf en de gevestigde Democratische Partij beschuldigde. Comey deed dit door te getuigen dat Procureur Generaal tijdens het Obama tijdperk, Loretta Lynch, hem vroeg om te liegen over het feit dat Hillary Clinton onderwerp was van een crimineel onderzoek.Comey gaf ook ammunitie aan de mensen die beweren dat de Khazarianen zelfs niet menselijk zijn door te zeggen dat hij “een hoop gesprekken had gehad met mensen in de loop der jaren.” Verder, onthulde zijn getuigenis aan het publiek opnieuw dat door de Khazariaanse maffia gecontroleerde media-uitlaatkleppen als de New York Times, regelrechte leugens hebben gepubliceerd, in dit geval over de zogenaamde Russische inmenging bij de Presidentiële verkiezingen.

De Khazariaanse gezamenlijke media lieten ook zien hoe volkomen dom het is geworden door artikelen te schrijven, in alle schijnbare serieusheid, over de zogenaamde NSA uitlekker met de naam “Reality Leigh Winner.” “Reality Lie (leugen)Winner” won zonder twijfel een wedstrijd in de NSA om het meest buitensporige valse nieuws verhaal te publiceren. Het is geen wonder dat maar 6% van de Amerikanen de gezamenlijke media nog vertrouwd.


Het motto van de Mossad “In het geval van misleiding zult gij oorlog voeren.” Faalde om rekening te houden met het verhaal van de jongen die vals alarm sloeg. Ze hebben gelogen en zo vaak bedrogen dat niemand hen nog geloofd.

Dit is waarom hun valse vlag gebeurtenissen onmiddellijk beginnen te floppen ondanks toenemende hysterische verhaallijnen.

Tijdens de VK verkiezing, hadden de valse vlag aanvallen in Londen het tegenovergestelde effect van het bedoelde effect doordat het stemmen wegjaagde van de Conservatieve Eerste Minister Theresa May. May wordt nu gedwongen om zich te richten naar de fundamentalistische DUP partij met de bedoeling om aan de macht te blijven. De Khazariaanse maffia media probeert haar terugval te verslaan als een zege tegen Brexit. Echter May’s tegenstander, Labour Leider Jeremy Corbyn, heeft 75% negatieve publiciteit door de zelfde Khazariaanse media omdat hij dingen ondersteunt als de waarheid over 911.De Anglo Saxische bevolking kwam in opstand tegen de Khazariaanse maffia heerschappij. De Khazarianen misleiden zichzelf als ze denken dat het vermoorden van Donald Trump deze opstand zal stoppen. VS Geheime dienst van de Marine brengt verslag dat hoog niveau huurmoordenaar met de naam van Charles McCarry en zijn Pluribus International Corporation  een $150 miljoen dollar contract uitgaven om Trump te vermoorden door vrouwelijke huurmoordenaars te gebruiken. Dit “Sorcha Faal”Marine Geheime Dienst verslag is waarschijnlijk voor 80% juist.


De Khazarianen maken een hoop andere mensen als Trump ook als doelwit. Gnostische Illuminatie Grootmeester Alexander Romanov is ondergedoken om moordaanslagen te vermijden. Deze schrijver werd vorige week ook verteld door een Italiaanse TV journalist dat hij verbaasd was dat ik nog steeds in leven was, “ik blijf in de kranten zoeken naar je overlijdensbericht.” Wat ze zich niet realiseren is dat op dit moment iemand als ik vermoorden zou zijn als het vermoorden van het kind dat tegen de keizer zei dat hij geen kleren aan had nadat hij dit had gezegd. Het zou precies het tegenovergestelde effect hebben als waar ze op zouden hopen.

De Khazariaanse pogingen om de Derde Wereldoorlog te beginnen worden steeds brutaler en wanhopiger

Henry Kissinger probeerde vorige week een aandeel met een waarde van $4,3 quadriljoen in te wisselen door te beloven dat hij het geld aan de Aziaten zou geven in ruil voor bescherming voor de Khazarianen, volgens bronnen uit de rechter vleugel, dicht bij de Keizer van Japan. Het geld zou naar de AIIB, de BRICS bank en de Asian Development Bank gaan net als naar de Khazarianen, beloofde Kissinger, volgens deze bron. Het probleem is dat Kissinger een massa moordende oorlogscrimineel is die gebruik heeft gemaakt van fraude zelfs sinds de Nixon Shock om de Khazariaanse controle over het geld van de wereld te behouden.

Wat de Khazarianen controleren is bekend als de”Global Debt Facility, (de globale schulden voorziening),” welke is gebaseerd op niets, leugens de “Global Credit Facility (de globale krediet voorziening),” welke ondersteund wordt door werkelijke goederen, voornamelijk Aziatisch goud. Dus, terwijl de AIIB, de BRICS bank en de ADB prijzenswaardige instituten zijn, hebben ze geen behoefte om te functioneren onder Khazariaanse schulden slavenhandelaren. Ze zullen volledig worden ondersteund door het nieuwe financiële systeem.

Dit systeem ontwikkelt zich door crypto-valuta, goud en door een voortgaande werkelijke wereldeconomie boycott van frauduleuze Khazariaanse financiële instrumenten. Toen de laatste intrige van Kissinger om aan geld te komen faalde, probeerden hij en zijn Khazariaanse maatjes om hun Saudi Arabische Satanisten maatjes een Derde Wereldoorlog te laten beginnen, door te dreigen om Katar binnen te vallen. Donald Trump bewees vorige week aan de wereld dat hij niet echt aan de macht was in de VS door de Saudische bedreigingen tegen Katar te prijzen in een tweet alleen om door het leger van de VS gedwongen te worden 180 graden om te draaien in de daarop volgende dagen

Verder, de Turken stelden onmiddellijk troepen op om Katar te verdedigen waarbij ze het grootste leger in het Midden Oosten lieten zien wat gecontroleerd wordt door Moslims en niet door pseudomoslim Salafistische Satanisten.

De geheime dienst van het Chinese leger informeerde de VS over het Khazariaanse scenario voor oorlog waarbij Noord Korea is betrokken. Volgens dit scenario zou de regerende Kim familie voor het begin van de oorlog worden geëvacueerd naar Noord China. De Koreanen werden dan verondersteld de VS te provoceren om Noord Korea binnen te vallen door het opvoeren van een aanval volgens kamikaze stijl tegen VS vliegdekschepen in de regio. Wanneer Amerika eenmaal Noord Korea binnen was gevallen, zou er een enorme campagne om hun strijdkrachten te verzwakken door uitputting beginnen. Tegen het einde zouden de Noord Koreanen nucleaire wapens gebruiken binnen Noord Korea waarvan de Chinezen in het openbaar de Amerikanen de schuld zouden geven.

De Chinezen zouden dan proberen om steun te krijgen van Aziatische en Europese landen door zich voor te doen als vredeshandelaren en proberen te onderhandelen om een einde te maken aan de oorlog. Het Chinese Noordelijk District Leger is een van de sterkste in het land en is gevuld met Mongoolse krijgers, Mantsjoes en Koreanen, beweren de Chinese bronnen.

Nodeloos te zeggen dat de onzin in dit scenario is gezet dankzij hoog niveau besprekingen tussen de VS en het Chinese leger en geheime dienst agentschappen.

De Situatie in Japan wordt ook slecht voor de Khazarianen. Hoewel het slaven parlement er in slaagde om een wet er door te krijgen waarin stond dat de keizer zou aftreden binnen 3 jaar, het zal game over voor ze betekenen voor ze ooit de kans krijgen om een proxy keizer te installeren. De overgrote meerderheid van de Japanse ondergrondse facties zijn nu allemaal klaar om de Khazariaanse proxies te verwijderen. Vertegenwoordigers van de White Dragon Society hebben recentelijk ontmoetingen gehad met de hoofden van verschillende van deze facties en zijn overeen gekomen om met hen een alliantie te vormen met het doel om Japan weer opnieuw een onafhankelijk land te maken voor het eerst sinds 1863.

Wanneer Japan eenmaal is bevrijd dan blijven alleen nog Duitsland, Frankrijk, Italië en Saudi Arabië onder Khazariaanse controle.

Dit is misschien een goed moment om het Joodse volk er aan te herinneren dat ze nooit werkelijk ontsnapt zijn van Babylon en dat de val van de Khazariaanse bende zal betekenen dat ze werkelijk vrij zullen zijn voor het eerst sinds duizenden jaren. De Israëliërs zullen vrij zijn om vrede te sluiten met hun buren en om hun tempel weer op te bouwen, net zo lang als ze de Koepel van de Rots intact houden. Ze moeten het ook duidelijk maken aan de wereld dat de Tempel wordt opgedragen aan Jahweh en niet aan Satan. Er zullen geen mensen of dierenoffers worden toegestaan in de tempel.

Ondanks al het goede nieuws, is de uiteindelijke overwinning er nog niet we kunnen nog wat vervelende laatste minuten acties verwachten van de Khazarianen. De zomer Zonnewende op 21 juni is hun traditionele tijd voor holocausts of het verbranden van offers dus we moeten extra toegewijd zijn.

Hoewel twijfel er niet aan dat mensheid zal winnen.


Bron: Antimatrix.org


Vertaling: Lia

 

ARRIVING IN CHINA

Ver a imagem de origemKriegsgefangenenlager in Amerika


Von Larry Romanoff, 02. Juni 2020

Übersetzung: K.R.

*

Hinweis an die Leser: In Anbetracht der immensen Bedeutung dieses Themas leiten Sie diesen Artikel bitte über Ihren E-Mail-Verteiler weiter und posten Sie ihn in Ihren Blogs, Internetforen usw., mit der Bitte, dass jeder, der irgendwelche Details oder Familiengeschichten kennt, die Licht auf diese Ereignisse werfen könnten, diese bitte direkt an den Autor unter 2186604556@qq.com weiterleitet.


DEUTSCH ENGLISH ESPAÑOL ITALIANO NEDERLANDS PORTUGUÊS SVENSKA

Diese Geschichte hat alle Voraussetzungen, um sich für eine Verschwörungstheorie zu qualifizieren und macht vielleicht keinen Sinn für Sie ohne einige Hintergrundinformationen über den Zusammenhang.

Bevor die USA in den Ersten Weltkrieg eintraten, wurde eine enorme, jahrelange antideutsche Propagandakampagne von der Creel-Kommission entfesselt, die von Walter Lippman und Edward Bernays geleitet wurde, letzterer war ein Neffe von Sigmund Freud. (1) (2) Die öffentliche Literatur griff alles Deutsche in Amerika an, auch Schulen und Kirchen. In vielen Schulen wurde den "reinen Amerikanern" verboten, die deutsche Sprache zu unterrichten, und die Verwalter wurden aufgefordert, "alle illoyalen Lehrer", also alle Deutschen, zu entlassen. Die Namen unzähliger Städte wurden geändert, um ihren deutschen Ursprung zu eliminieren: Berlin, Iowa wurde zu Lincoln, Iowa. Deutsche Lebensmittel und Namen von Gerichten wurden aus den Restaurants verbannt; Sauerkraut wurde zu "Freiheitskraut", Dackel wurden zu "Freiheitshunden" und Deutsche Schäferhunde zu "Elsässern".

LESEN MEHR

bf pic

APPEAL


APPEAL TO THE LEADERS OF THE NINE NUCLEAR WEAPON STATES

(China, France, India, Israel, North Korea, Pakistan, Russia, the United Kingdom and the United States)

中文 DEUTSCH ENGLISH FRANÇAIS ITALIAN PORTUGUESE RUSSIAN SPANISH


Larry Romanoff,

contributing author

to Cynthia McKinney's new COVID-19 anthology

'When China Sneezes'

When China Sneezes: From the Coronavirus Lockdown to the Global Politico-Economic Crisis

manlio +maria

上海的月亮

World Intellectual Property Day (or Happy Birthday WIPO) - Spruson ...


LARRY ROMANOFF on CORONAVIRUS

Read more at Moon of Shanghai

V.P. 2007

EN video comitato

20 questions to Putin


President of Russia Vladimir Putin:

Address to the Nation

Address to the Nation.

Erdogan


Imagem

00
PT -- VLADIMIR PUTIN na Sessão plenária do Fórum Económico Oriental

Excertos da transcrição da sessão plenária do Fórum Económico Oriental

Joint news conference following a Normandy format summit

https://tributetoapresident.blogspot.com/2019/12/joint-news-conference-following.html

Joint news conference following the Normandy format summit.

irmãos de armas


Legendado em PT. Clicar em CC, escolher PT.

índice


“Copyright Zambon Editore”

PORTUGUÊS

GUERRA NUCLEAR: O DIA ANTERIOR

De Hiroshima até hoje: Quem e como nos conduzem à catástrofe

ÍNDICE

TRIBUTE TO A PRESIDENT


NA PRMEIRA PESSOA

Um auto retrato surpreendentemente sincero do Presidente da Rússia, Vladimir Putin

CONTEÚDO

Prefácio

Personagens Principais em 'Na Primeira Pessoa'

Parte Um: O Filho

Parte Dois: O Estudante

Parte Três: O Estudante Universitário

Parte Quatro: O Jovem especialista

Parte Cinco: O Espia

Parte Seis: O Democrata

Parte Sete: O Burocrata

Parte Oito: O Homem de Família

Parte Nove: O Político

Apêndice: A Rússia na Viragem do Milénio


The Putin interviews


The Putin Interviews
by Oliver Stone (
FULL VIDEOS) EN/RU/SP/FR/IT/CH


http://tributetoapresident.blogspot.com/2018/07/the-putin-interviews-by-oliver-stone.html
Followers