FREE JULIAN ASSANGE

 

CROATIAN   ENGLISH   GREEK   NEDERLANDS   POLSKI   PORTUGUESE   ROMANIAN  SPANISH  РУССКИЙ

What part will your country play in World War III?

By Larry Romanoff

The true origins of the two World Wars have been deleted from all our history books and replaced with mythology. Neither War was started (or desired) by Germany, but both at the instigation of a group of European Zionist Jews with the stated intent of the total destruction of Germany. The documentation is overwhelming and the evidence undeniable. (1) (2) (3) (4) (5) (6) (7) (8) (9) (10) (11)

That history is being repeated today in a mass grooming of the Western world’s people (especially Americans) in preparation for World War IIIwhich I believe is now imminent

READ MORE

 
 

Tuesday, February 23, 2021

NL -- BENJAMIN FULFORD: 22:02:2020

 

Massale maartcampagne gepland tegen wereldwijde idiocracy *

Benjamin Fulford, 22 februari 2021


De Khazariaanse Maffia Cabal die het Westen en Communistisch China controleert, weigert te voldoen aan de eis van de Gnostische Illuminatie om zich over te geven en zal op korte termijn worden geconfronteerd met een massale maartcampagne die is bedoeld om zijn ledental met wortel en tak blijvend uit te roeien, zeggen bronnen van meerdere instanties en geheime genootschappen.

De Cabal is nu in staat van paniek nu hun plannen dreigen mis te lopen om een wereldwijde idiocracy* in te stellen waarbij verminderde mentale capaciteit en bevolkingsreductie via een serie vaccins kenmerkend zijn.

 

Dit komt doordat bewijs is gestuurd naar de strijdkrachten en inlichtingendiensten van de hele wereld dat de hele “Covid-19” plan-demie bedrog is, bedoeld om de wereldwijde bevolking met list zover te krijgen dat ze zich laten injecteren met experimenteel gen-veranderende “vaccins” die hun DNA zullen veranderen om ze zo voor altijd tot slaaf te maken.

Bijvoorbeeld: het collegiaal getoetste wetenschappelijke rapport dat ons werd toegestuurd door Britse en Franse inlichtingendiensten zegt: “Volgens het Amerikaanse Centrum voor Ziekte Controle en Preventie (CDC) was op 23 augustus 2020 ‘bij 6% van de doden COVID-19 de enige oorzaak die werd genoemd. Bij doden met condities of oorzaken naast COVID-19 waren er gemiddeld 2.6 bijkomende condities per dode’”. (Science, Public Health Policy and the Law Volume 2:4 October 12,2020) https://jdfor2020.com/wp-content/uploads/2020/11/adf864_165a103206974fdbb14ada6bf8af1541.pdf

 

Het rapport gaat verder en zegt dat het CDC daarna illegaal zijn eigen bevindingen loochende wat absoluut toegeeft dat Covid-19 in het beste geval een seizoenverkoudheid of -griep is om de samenleving onrechtmatig stil te leggen en een agenda op te leggen om mensen te vaccineren met gen-veranderende CRISPR technologie.

Hier bijvoorbeeld, is een link naar een wetenschappelijk rapport dat erkent dat CRISPR wordt gebruikt in “Covid-19” vaccins.

https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC7469881/

 

De staatsacteurs van de Cabal worden nu in toenemende mate aangevallen vanwege hun criminele activiteiten. De Gouverneur van Florida, Ron DeSantis vertelde marionetten president Biden vorige week woensdag dat hij kon doodvallen nadat China Joe hem opdracht had gegeven om de staat een lockdown op te leggen vanwege de nep-pandemie. En hij voegde eraan toe “En Joe, als je op deze weg doorgaat, zal ik de Nationale Garde van de Staat opdracht geven om de bewegingen/activiteiten van de Floridianen te beschermen.” Toen Biden reageerde met “Spreek me aan met Mr. President of President Biden”, antwoordde DeSantis “Dat zal ik niet en neem jezelf in de maling”, voordat hij ophing.

En tijdens een gesprek dat DeSantis had met de vaccin-tsaar Dr. Anthony Faustus, vroeg hij hem “Hoeveel verdient u aan deze vaccins Dr. Fauci?”

https://realrawnews.com/2021/02/gov-desantis-tells-biden-go-fuck-yourself/

 

DeSantis zal nu moeten uitkijken voor huurmoordenaars en de Nationale Garde van Florida moeten mobiliseren om op te marcheren naar New York en andere bolwerken van de Khazariaanse Maffia.

Hij zal zeker de steun krijgen van de Nationale Garde van Texas en de meeste andere Staten net zoals van alle manschappen (tot aan kolonel) van het Pentagon als hij dat doet.

 

Tussen haakjes, de link naar het hier bovenstaande stukje werd me toegestuurd op Telegram maar het verscheen alleen op mijn iPhone en niet op mijn PC. Volgens bronnen van de CIA, MI6 en FSB staan Microsoft, Facebook, Twitter en Google nu onder controle van de criminelen die de waarheid censureren.

 

Veel Pentagon-bronnen zeggen dat Trump alleen acteert en lippendienst bewijst aan de Zionisten en zich spoedig tegen hen zal keren. Maar mensen moeten in gedachten houden dat hij altijd Israël voorrang gaf door dingen te doen zoals het erkennen van Israëls illegale annexatie van de Gazastrook en het verplaatsen van de Amerikaanse ambassade naar Jeruzalem. Hij voerde ook overduidelijk nepotisme uit door zijn Chabad (dood 90% van de mensheid en maak de rest tot slaaf) schoonzoon Jared Kushner buitensporig veel macht te geven om Midden-Oosten vredesdeals te onderhandelen voor Israël.

 

Hoe dan ook, de United States Corporation is hopeloos verloren. Zoals deze charts tonen, is het nu net Wiley Coyote die tussen hemel en aarde hangt nadat hij van de klip is afgerend.

 
 

De situatie op de grond is nu zo ontzettend slecht dat, in slechts één voorbeeld, een nieuw onderzoek door de NYC Hospitality Alliance aangeeft dat 92 procent van de New York restaurants geen geld had om de december-huur te betalen.

https://thenycalliance.org/information/december-2020-rent-report

 

Zelfs de corporate propagandamedia beginnen nu in opstand te komen tegen hun nep-commentaren. Bijvoorbeeld: in een optreden op MSNBC, [een commercieel televisiekanaal] zei White House COVID adviseur Andy Slavitt: het feit dat Covid-infectiepatronen identiek waren in geen-lockdown Florida en hyper-lockdown Californië “ging ons verstand een klein beetje te boven”.

https://www.zerohedge.com/covid-19/watch-biden-adviser-struggles-explain-similar-covid-numbers-ca-fl-despite-opposite

 

De Cabal draait de nep-pandemie nu wanhopig omlaag aangezien ze de werkelijkheid onmogelijk langer kunnen ontkennen. Daarom rapporteren ze een enorme daling in “Covid-gevallen” en propaganda nieuwsartikelen zeggen nu dat de hele “pandemie” in april over zou kunnen zijn. http://www.battleforworld.com/2020/08/01/covid-19-where-does-it-end/#CovidCasesDrop

https://www.statista.com/chart/22067/daily-new-cases-by-world-region/

 

Natuurlijk moeten we deze criminelen nooit onderschatten want ze hebben letterlijk duizenden jaren ervaring in het hoeden van mensen alsof ze vee waren. De aanval op Texas, die de opzettelijke stillegging van hun elektriciteitsnetwerk impliceerde midden in een koudegolf, is één voorbeeld. Dit kwam nadat Texas congreslid Ron Wright “stierf aan Covid-19” en aangezien een verkiezing voor zijn vervanging opdoemt, zitten de corporate propagandamedia vol met artikelen die het Texas-bestel kritiseren voor “de slechte aanpak” van hun elektriciteitsnetwerk.

https://www.washingtonpost.com/opinions/2021/02/17/texas-shows-that-when-you-cannot-govern-you-lie-lot/

 

Nu vertellen NSA-bronnen dat het volgende wat het criminele regime van plan is, voedseltekorten zijn. De NSA maakt melding van:

1)     Kleine boerenbedrijven worden wereldwijd opgeheven

2)     Meer dan 1000 schepen met voedsel liggen voor de kust omdat de Food and Drug Administration (Voedsel en medicijnen administratie) ze buiten de havens houdt; en toestaat dat het voedsel wegrot

3)     China biedt meer dan iedereen wereldwijd voor voedsel omdat hun oogsten mislukken

4)     Deze door NASA gecreëerde vorst staat transport van voedsel niet alleen door de staten maar door de hele wereld niet toe.

 

Verder merkt de NSA op dat spoorwegen niets kunnen doen zodat vrachtwagens de tijdelijke stilstand moeten overnemen, wat betekent dat de vervoerskosten van Seattle naar Chicago van $1000 per container omhooggingen naar $10.000 per container. Ze merken op dat dezelfde problemen in Japan spelen aangezien havens constant moeten worden aangepast als gevolg van aardbevingen. Ter afronding zeggen ze dat “Biden weer Amerikaanse graanreserves verscheept naar China”.

https://news.yahoo.com/world-pay-more-meat-food-050000496.html

https://www.zerohedge.com/commodities/amid-soaring-food-prices-kraft-heinz-conagra-brands-set-raise-prices

 

De Cabal is ook al jarenlang bezig geweest met het afbreken van onderstations voor elektriciteit in de V.S. “zodat een 3 uur durende stroomstoring nu een 3 weken durende stroomstoring wordt” zeggen de bronnen. Ze zeggen dat wat gebeurde in Texas “slechts een voorproefje” was.

https://www.revolver.news/2021/02/texass-power-grid-disaster-is-only-the-beginning/

 

Behalve economische sabotage, propageert de Cabal nu diverse ruimtemissies om geld binnen te halen.

https://www.dailymail.co.uk/sciencetech/article-9273375/Seven-minutes-terror-NASAs-Perseverance-land-Mars-TODAY.html

https://www.thesun.co.uk/news/worldnews/14089099/russia-china-sign-historic-deal-build-first-moon-base/

 

Laten we dan nu eens kijken naar een recente snapshot van een paar imbeciele gedragslijnen die de Cabal aan de wereld probeert te verkopen. In de eerste plaats zeuren ze eindeloos over Iran en zijn zogenaamde “nucleaire bom”. Hier bijvoorbeeld is een aan de Mossad gelinkt Debka commentaar [Debka is een Israëlische website voor de politiek en de militaire inlichtingendienst] dat zegt “de blinde muur die is bereikt door Joe Bidens beleid om Iran weer te betrekken bij nucleaire diplomatie is dat zijn adviseurs het niet eens konden worden over een strategie om Irans vooruitgang met betrekking tot een bom te stoppen.” Dit is hetzelfde geouwehoer dat ze al 30 jaar lang tot in den treure hebben herhaald.

https://www.debka.com/are-bidens-moves-for-nuclear-diplomacy-with-iran-stuck-in-the-sand/

 

Natuurlijk, als je kijkt naar de Iraanse leiders die hun schaapmaskers dragen, kun je weten dat Iran ook een Cabal-kolonie is die zijn rol speelt in de poging Wereldoorlog III te creëren waarin we elkaar allemaal gaan doden.

https://www.zerohedge.com/geopolitical/white-house-signals-iran-its-ready-eu-sponsored-talks-major-nuke-deal-breakthrough

 

Intussen hebben in Israël de schaapmensen nu de vaccinatiecertificaten met het merk van het beest gekregen waardoor ze mogen winkelen, enz.

https://www.msn.com/en-us/news/world/israel-re-opens-further-with-green-pass-for-vaccinated/ar-BB1dSlf1

 

En dan hebben we Duitslands Bondskanselier Angela Hitler die zegt: “De pandemie is pas over wanneer alle mensen in de wereld gevaccineerd zijn.”

https://www.reuters.com/article/us-germany-politics-g7-merkel-idUSKBN2AJ1WG

 

Natuurlijk is elke natie die zich hiertegen verzet een “schurkennatie” die zich verzet tegen een “liberale internationale wereldorde”, reden waarom NAVO Secretaris-generaal Jens Stoltenberg zei: “China en Rusland proberen de standaard procedures/reglementen te herschrijven ter bevordering van hun eigen belangen.”

https://www.reuters.com/article/us-germany-security-nato-idUSKBN2AJ24G

 

Dit zijn slechts kleine voorbeelden van de vele redenen waarom een massaal offensief om deze criminelen te verwijderen in een hogere versnelling doorgaat. Volgens MI6: “Zullen dingen pas dan gaan veranderen wanneer er openlijk over de Khazariaanse Maffia wordt gesproken – ze verlaten zich nu op geheimzinnigheid en represailles naar maffia-tactieken inclusief nucleair terrorisme en chantage zoals bij het recente Amerikaanse presidentsdebacle. Ik geloof dat pogingen worden ondernomen om de planeet te zuiveren van hun [nucleaire chantage] devices maar regimeverandering is meer een militaire zaak en invasie en bezetting zou de enige oplossing zijn. Israël zal beslist in de internationale administratie gebracht moeten worden net als het Berlijn van deze tijd.”

 

Met andere woorden, MI6 bevestigt dat de nep Biden administratie in positie werd gebracht als reactie op Israëls nucleaire chantage.

 

Het Pentagon doet mee met het plan om Israël te bezetten en dat doen de Russen ook. “Rusland is het laatste eiland van vrijheid”, zei de spreker van de Staatsdoema, Vyacheslav Volodin recentelijk en voegde eraan toe: “Zie je wat er gebeurt in de Verenigde Staten van Amerika?  Het land is op sterven na dood, alles is teniet gedaan.” https://www.themoscowtimes.com/2021/02/17/russia-is-the-worlds-last-island-of-freedom-parliament-speaker-says-a72995

 

Verschillende doelen zijn uitgezet voor het lente-offensief tegen de Cabal. Naast Israël moet elke wereldleider die vaccinatie tegen Covid-19 pusht, zo snel mogelijk worden verwijderd. Daar horen bij Boris Johnson van de UK, Justin Castro van Canada, Angela Hitler van Duitsland, Joe CG Biden van de V.S., enz. Het verwijderen van Justin Castro in Canada is een hoge prioriteit aangezien het de Canadese troepen mogelijk maakt om samen te gaan met hun vakgenoten in staten als Texas en Florida om te vechten tegen de bolwerken van de Khazariaanse Maffia zoals Californië en New York.

https://www.ctvnews.ca/health/coronavirus/14-5m-canadians-to-be-immunized-by-june-updated-vaccination-timeline-shows-1.5314048

 

En verder: Google en Facebook werden opgezet met belastinggeld en daarna overgegeven aan privépersonen. Nu nemen ze de macht over van gekozen overheden en moeten daarom genationaliseerd worden. “Vrijheid van meningsuiting is niet iets dat anonieme bemiddelaars die werken voor private bedrijven moeten beslissen”, zei de Poolse Locominister van Justitie Sebastian Kaleta recentelijk. “Dat is voor het nationale bestuur; de fatsoenlijk gekozen staatsfunctionarissen”, voegde hij eraan toe.

https://www.foxnews.com/world/poland-fights-big-tech-push-block-social-media-censorship?utm_campaign=later-linkinbio-foxnews&utm_content=later-14580965&utm_medium=social&utm_source=instagram

https://www.zerohedge.com/political/biden-admin-working-directly-big-tech-crush-vaccine-dissent

 

Ook als onderdeel van dit offensief, bereiden bedrijven als Pornhub zich voor om merk-van-het-beest-rechtszaken tegen Visa & Mastercard te registreren. De miljoenen Pornhub abonnees in de hele wereld konden hun abonnementsgeld niet meer betalen met credit cards vanwege enkele illegaal op Internet geplaatste video’s van een 15-jarige. Dit is een misdaad die behandeld moet worden door de politie, niet door credit card bedrijven. Pornhub heeft al herstellende maatregelen genomen maar zonder resultaat. Pornografie is nu een nieuwe stimulans geworden voor mensen om naar niet door de Cabal gecontroleerde crypto-valuta te gaan.

 

De credit card bedrijven kozen voor kinderporno – een onderwerp dat bij velen afkeer opwekt – om het principe te vestigen waarbij zij de rechter en de jury worden die beslissen waar we ons geld aan kunnen besteden. De volgende keer zullen het aankopen van drugs zijn en daarna van vuurwapens. En al snel daarna zullen het geschiedenisboeken zijn die de echte, maar verboden geschiedenis vertellen. Dit is een hellend vlak. Dit maakt deel uit van een coup tegen de democratie door de uit inteelt voortgekomen families die het Westerse financiële systeem controleren. Vergis je niet, dit is het merk van het beest.

 

Mensen moeten begrijpen hoe groot de belangen zijn in deze strijd. Deze criminelen houden de menselijke vooruitgang tegen en belemmeren onze evolutie. Mijn grootmoeder werd geboren in een eeuw van paard en wagen en gedurende haar leven zag ze straalvliegtuigen, computers en ruimtemissies komen. Mensen geboren in de zeventiger jaren kregen dingen te zien als Twitter en Netflix, maar niet veel meer. Het bemand reizen in de ruimte is bijvoorbeeld tot stilstand gekomen.

 

De heersende idiocracy* heeft, in een poging om de macht te behouden, uitvindingen van anti-zwaartekracht tot praktisch vrije energie, tot zelfs onsterfelijkheid onderdrukt. Ze blokkeren een toekomst met onbeperkte mogelijkheden die goed zijn voor de mensheid.

 

De poging van de Cabal om CRISPR technologie te gebruiken om de vermogens van mensen te verlagen en ze te veranderen in blijvende slaven, is daar een goed voorbeeld van. In tegenstelling daarmee stelt Rusland een nieuwe internationale afspraak voor om de CRISP technologie te bespreken. Zij stellen voor dat CRISPR alleen gebruikt zou moeten worden om te vermeerderen, niet te verminderen. In theorie zou CRISPR gebruikt kunnen worden om ons allemaal bovenmenselijk en onsterfelijk te maken als we daarvoor zouden kiezen. Maar als we nalaten om handelend op te treden, zal CRISPR in plaats daarvan worden gebruikt om ons minder dan menselijk te maken.

 

Het is een strijd om de toekomst van de mensheid en WIJ ZULLEN WINNEN.

 

*⁾ Idiocracy komt van een science fiction filmkomedie uit 2006 met als pay-off: In de toekomst bestaat intelligentie niet meer. Volgens Wiktionary: (humoristisch) een regering geleid door idioten, gebaseerd op abstracte theorieën.

 

ARRIVING IN CHINA

Ver a imagem de origemKriegsgefangenenlager in Amerika


Von Larry Romanoff, 02. Juni 2020

Übersetzung: K.R.

*

Hinweis an die Leser: In Anbetracht der immensen Bedeutung dieses Themas leiten Sie diesen Artikel bitte über Ihren E-Mail-Verteiler weiter und posten Sie ihn in Ihren Blogs, Internetforen usw., mit der Bitte, dass jeder, der irgendwelche Details oder Familiengeschichten kennt, die Licht auf diese Ereignisse werfen könnten, diese bitte direkt an den Autor unter 2186604556@qq.com weiterleitet.


DEUTSCH ENGLISH ESPAÑOL ITALIANO NEDERLANDS PORTUGUÊS SVENSKA

Diese Geschichte hat alle Voraussetzungen, um sich für eine Verschwörungstheorie zu qualifizieren und macht vielleicht keinen Sinn für Sie ohne einige Hintergrundinformationen über den Zusammenhang.

Bevor die USA in den Ersten Weltkrieg eintraten, wurde eine enorme, jahrelange antideutsche Propagandakampagne von der Creel-Kommission entfesselt, die von Walter Lippman und Edward Bernays geleitet wurde, letzterer war ein Neffe von Sigmund Freud. (1) (2) Die öffentliche Literatur griff alles Deutsche in Amerika an, auch Schulen und Kirchen. In vielen Schulen wurde den "reinen Amerikanern" verboten, die deutsche Sprache zu unterrichten, und die Verwalter wurden aufgefordert, "alle illoyalen Lehrer", also alle Deutschen, zu entlassen. Die Namen unzähliger Städte wurden geändert, um ihren deutschen Ursprung zu eliminieren: Berlin, Iowa wurde zu Lincoln, Iowa. Deutsche Lebensmittel und Namen von Gerichten wurden aus den Restaurants verbannt; Sauerkraut wurde zu "Freiheitskraut", Dackel wurden zu "Freiheitshunden" und Deutsche Schäferhunde zu "Elsässern".

LESEN MEHR

bf pic

APPEAL


APPEAL TO THE LEADERS OF THE NINE NUCLEAR WEAPON STATES

(China, France, India, Israel, North Korea, Pakistan, Russia, the United Kingdom and the United States)

中文 DEUTSCH ENGLISH FRANÇAIS ITALIAN PORTUGUESE RUSSIAN SPANISH


Larry Romanoff,

contributing author

to Cynthia McKinney's new COVID-19 anthology

'When China Sneezes'

When China Sneezes: From the Coronavirus Lockdown to the Global Politico-Economic Crisis

manlio +maria

上海的月亮

World Intellectual Property Day (or Happy Birthday WIPO) - Spruson ...


LARRY ROMANOFF on CORONAVIRUS

Read more at Moon of Shanghai

V.P. 2007

EN video comitato

20 questions to Putin


President of Russia Vladimir Putin:

Address to the Nation

Address to the Nation.

Erdogan


Imagem

00
PT -- VLADIMIR PUTIN na Sessão plenária do Fórum Económico Oriental

Excertos da transcrição da sessão plenária do Fórum Económico Oriental

Joint news conference following a Normandy format summit

https://tributetoapresident.blogspot.com/2019/12/joint-news-conference-following.html

Joint news conference following the Normandy format summit.

irmãos de armas


Legendado em PT. Clicar em CC, escolher PT.

índice


“Copyright Zambon Editore”

PORTUGUÊS

GUERRA NUCLEAR: O DIA ANTERIOR

De Hiroshima até hoje: Quem e como nos conduzem à catástrofe

ÍNDICE

TRIBUTE TO A PRESIDENT


NA PRMEIRA PESSOA

Um auto retrato surpreendentemente sincero do Presidente da Rússia, Vladimir Putin

CONTEÚDO

Prefácio

Personagens Principais em 'Na Primeira Pessoa'

Parte Um: O Filho

Parte Dois: O Estudante

Parte Três: O Estudante Universitário

Parte Quatro: O Jovem especialista

Parte Cinco: O Espia

Parte Seis: O Democrata

Parte Sete: O Burocrata

Parte Oito: O Homem de Família

Parte Nove: O Político

Apêndice: A Rússia na Viragem do Milénio


The Putin interviews


The Putin Interviews
by Oliver Stone (
FULL VIDEOS) EN/RU/SP/FR/IT/CH


http://tributetoapresident.blogspot.com/2018/07/the-putin-interviews-by-oliver-stone.html
Followers