CROATIAN  ENGLISH   ESPAÑOL  GREEK  NEDERLANDS  POLSKI  PORTUGUÊS EU   PORTUGUÊS BR  ROMANIAN  РУССКИЙ

What part will your country play in World War III?

By Larry Romanoff

 

The true origins of the two World Wars have been deleted from all our history books and replaced with mythology. Neither War was started (or desired) by Germany, but both at the instigation of a group of European Zionist Jews with the stated intent of the total destruction of Germany. The documentation is overwhelming and the evidence undeniable. (1) (2) (3) (4) (5) (6) (7) (8) (9) (10) (11)

 

That history is being repeated today in a mass grooming of the Western world’s people (especially Americans) in preparation for World War IIIwhich I believe is now imminent. It is evident that War Clouds are gathering. The signs are everywhere, with media coverage and open talk of war in many countries. The RAND Corporation have for years been preparing military scenarios for World War III, and NATO is reported to be currently doing so. Vast movements of NATO troops and equipment are either in preparation or process to surround Russia. The US is surrounding China with military bases including the world's largest in Guam. Both China and Russia are surrounded with nearly 400 US biological weapons labs. Iran is entirely vulnerable from the American military build-up in the Middle East.

READ MORE

   

FREE JULIAN ASSANGE

Wednesday, February 17, 2021

HZ -- BENJAMIN FULFORD: 15:02:2021


Gnostički iluminati zahtijevaju predaju kazarske mafije

15. veljače 2021.

Autor:  Benjamin Fulford 

Grad Jeruzalem bit će "potpuno uništen", ukoliko se kazarska mafija ne preda, prema izvoru gnostičkih iluminata. Uništenje tog grada potrebno je da bi se "okončale mesijanske zablude" koje su držali vjerski fanatici, uključujući zeta američkog predsjednika Donalda Trumpa Jareda Kushnera, kaže izvor.

Svaki potez protiv Jeruzalema bio bi dio masovnog svjetskog kontranapada na Kazare uslijed njihovih nedavnih ofenzivnih akcija protiv Rusije, Velike Britanije, Sjedinjenih Država, Japana i drugih zemalja, slažu se izvori više obavještajnih agencija.

Kao dio ove ofenzive, američka i japanska vojska spremne su odgovoriti jer je nedavni napad na njihove snage u blizini planine Mt. Fuji (vatra u podnožju planine s lijeve strane) širila se prema tom gradu. To je dijelom i zbog toga što je Kiyosu Takayama, samoproglašeni viteški templar, identificiran kao izvor dezinformacija o napadu 3. Veljače. On tvrdi da je u napadu "američka mornarica uništila najveću svjetsku tvornicu adrenokroma." 

https://blog.goo.ne.jp/mokushiroku666/e/d9ea9ad13066e7c7077c58932514feff

U stvari, prema službeniku u svemirskom zapovjedništvu Pentagona:

“Požar na Mt.Fuji izazvalo je usmjereno energetsko oružje vrlo slično onom koje se koristilo prije 2 i više godina u Paradiseu u Kaliforniji. Bilo je to upozorenje mračnih snaga američkim i japanskim vojnim snagama koje provode zajedničke vježbe na tom području. Najviši činovi u obje države znaju što je to bilo. Postoji redoslijed gegova. Kineska komunistička partija bila je u to uključena. Potres magnitude 7,1 uz obalu Fukushime 13. veljače izveden je i s dirigiranim energetskim oružjem. Mračna strana baca sve što ima na Japan kako bi ih spriječila da se oslobode kazarske kabale."

Činjenica da se ova poruka pojavila na Telegram messenger service na mom iPhoneu, ali ne i na istoj aplikaciji na mojem računalu sa sustavom Windows, ukazuje da su Bill Gates i suradnici, uključujući obitelj Rockefeller, bili uključeni u napad i kasniji pokušaj pogrešnog usmjeravanja.

U svakom slučaju, Takayamin izvor je pak bio stariji agent Mossada u Tokiju koji je u konačnici podnio izvještaj vojvodi od Sankt Peterburga, navodi NSA. Sada pokušavamo saznati tko trenutno ima tu titulu, ali očito je više nema član britanske kraljevske obitelji, kažu izvori.

Ruski izvori FSB-a sa svoje strane usmjerili su našu pozornost na sljedeći video koji prikazuje tadašnjeg američkog državnog tajnika Mikea Pompea kako stoji ispred makete Trećeg hrama koji će se sagraditi u Jeruzalemu i koji ne sadrži džamiju Al Aqsa. (minuta 1:01): 

https://twitter.com/SecPompeo/status/1109083029430067200?ref_src=twsrc%5Etfw

Izvori također kažu da donja poveznica prikazuje "fotografiju logotipa Super Intellect, u podzemnom hramu Sinagoge 3 u Jeruzalemu. Super Intelekt je zlatna školjka iskopana u Karabahu." 

https://sputniknews.com/world/201903231073479183-mike-pompeo-jerusalem-third-temple-model/ 

Što god bi ovaj predmet mogao ili ne mora biti; ono što ljudi trebaju shvatiti je da ti mesijanski fanatici žele sagraditi hram smrti u kojem će se ubijati živa bića kao prinosi Molechu, Ba'alu, Setu zvanom Sotona.

Društvo Bijelog Zmaja i njegovi saveznici podržat će stvaranje trećeg hrama kad ovaj rat završi, ali to će biti hram života, a ne smrti. Ovdje, ponude će se sastojati od nastojanja za promicanje života, tj. kao što je zaštita ranjivih vrsta okoliša koje će podržati Zemljinu biološku raznolikost, a ne uništiti je.

U svakom slučaju, građanski rat koji bijesni na zapadu koji uključuje te fanatike sada je ponovo suprotstavio MI5, MI6 i CIA-u protiv FBI-a, među ostalim.

U Velikoj Britaniji, nakon što je MI6 pokrenuo članak 5. Univerzalne deklaracije Ujedinjenih naroda o ljudskim pravima u Velikoj Britaniji i Irskoj, šef britanskih oružanih snaga, general Sir Nick Carter, stao je na stranu MI6 kada je 11. veljače snimljen kako govori da se njegova nacija spremala da krene u rat:

„Ono što obično nalazite s krizom poput ove [Covid-19], koja postaje ekonomska kriza, jest da ona podriva i sigurnost i stabilnost situacije. A ono što često slijedi nakon vrlo značajnog gospodarskog događaja je sigurnosni izazov. Ako pogledate tridesete, to je započelo kao vrlo značajan ekonomski krah i to je djelovalo vrlo destabilizirajuće.

https://www.telegraph.co.uk/news/2021/02/12/general-sir-nick-carter-interview-joining-fight-against-covid/

(iza platna).

Ovi javni komentari trenutnog čelnika oružanih snaga Ujedinjenog Kraljevstva ravno su objavi rata.

Velika Britanija nije sama. Ruski ministar vanjskih poslova Sergej Lavrov rekao je 12. ožujka da je Rusija spremna prekinuti veze s EU ako blok uvede nove, ekonomski bolne sankcije. U diplomatskom smislu, prekid odnosa je korak unatrag od formalne objave rata.

https://www.bbc.com/news/world-europe-56039075

Zanimljivo je da su se, baš kao i u Drugom svjetskom ratu, tradicionalni neprijatelji Rusija i Velika Britanija našli u savezništvu protiv zajedničkog neprijatelja. U ovom je slučaju neprijatelj preuzeo EU i vodi ekonomski rat i protiv Rusije i protiv Velike Britanije.

Ako ste to propustili, EU je sada teritorij koji su okupirali kazarski nacisti. Zbog toga je "šupak Goldmana Sachsa" Mario Draghi preuzeo Italiju, kažu izvori P3 masonske lože. Francusku, Njemačku i Holandiju također su preuzeli sotonistički režimi, kažu izvori.

Ono čega kriminalci koji su preuzeli EU nisu svjesni jest da kada Rusija i Velika Britanija napadnu EU a napasti će, Sjedinjene Države neće braniti EU ili NATO-ove pedofilske ubojice skrivene u Belgiji. To znači da bi EU za nekoliko tjedana bila poražena od strane  saveza Rusije i Velike Britanije.

Također, u Aziji, Japanci, američka vojska i domoljubni Kinezi objavili su rat protiv kazarske mafije i njihovih opunomoćenika unutar Kineske komunističke partije.

Kao znak ovog rata, bivši premijer Yoshihiro Mori, najviši zastupnik kazarske mafije u Japanu, smijenjen je s vlasti 11. veljače, na Nacionalni dan utemeljenja. To znači da su japanska carska obitelj i šintoističko svećenstvo poduzeli krajnje neobičan potez interveniranja u svakodnevnoj politici, prema japanskim desničarskim izvorima bliskim caru.

Službeno je Mori smijenjen s čela olimpijskog odbora u Tokiju, ali neslužbeno to znači da je Japan proglasio neovisnost od kazarske mafije. To je razlog zašto je Fukušima pogođena oružjem za izazivanje zemljotresa ubrzo nakon ove deklaracije.

Napad na Japan povezan je i s činjenicom da se japanska vlada odbila prodati neimenovanim "privatnim interesima", kao što se može vidjeti na stranici 30 japanskog godišnjeg izvješća dostavljenog američkoj Komisiji za vrijednosne papire 6. srpnja 2020.

https://sec.report/Document/0001193125-20-211213/

Izvještaj napominje da je japanski parlament 2015. godine usvojio zakon kojim se japanskoj vladi omogućava zadržavanje prava veta koji ima udio "veći od jedne trećine" u Japanskoj razvojnoj banci (DBJ). Nadalje, navodi da će kontrolirati "polovicu ili više za posebne investicijske operacije DBJ-a."

https://sec.report/Document/0001193125-20-211213/

Budući da je ova banka u osnovi financijski vlasnik Japana, to znači da je bivši premijer Shinzo Abe, zbog svih svojih grešaka, odbio predati kontrolu kazarskoj mafiji i njihovim opunomoćenicima poput KKR Japan.

Usput, primijetili smo da je korporacija Sjedinjene Države nestala s popisa SEC-a i zamijenjena je “United States Corp Co” sa SEC CIK # 000101575. SEC je napomenuo da "United States Corp Co nije podnio nikakve obrasce SEC-u osim početne registracije tvrtke."

https://sec.report/CIK/0000101575

Nismo imali vremena da dublje ronimo, ali primijetili smo da su entiteti poput Narodne Republike Kine i vlade Meksika također registrirani pri SEC-u.

PRC:

https://sec.report/CIK/0000909321

Meksička korporacija:

https://sec.report/CIK/0000101368

Također je dovoljno zanimljivo da smo pronašli registraciju za planet Zemlju pod Earth Co. i da „Podaci o registraciji Komisije za sigurnost i razmjenu za Earth Co. Dokumenti uključuju izjave o vlasništvu i dokumentaciju o trgovini insajderima“, kao i da „Earth Co. nije podnio nijedan obrazac sa SEC-om, osim početne registracije tvrtke. " Naši vlastiti izvori kažu nam da je obitelj Rothschild ta koja polaže pravo vlasništva nad Planetom Zemljom.

https://sec.report/CIK/0000030977

Sada ćemo malo zaroniti u vrste stvari koje rade samozvani "vlasnici" Planeta Zemlje. Čini se da je najveći posao masovna kontrola uma. Pogledajte ovu sliku:

https://img.ifunny.co/images/2951e201badcc0f814d23517f80556aef77790c1c1ea3ae2cdeebac4fa5594ea_1.jpgimage.png

Ako vam je to previše ezoterično, pogledajte što su učinili s takozvanim vijestima u korporacijskoj propagandi. Prošli su tjedan organizirali lažno "suđenje za impičment" protiv "bivšeg predsjednika Trumpa" (nije važno kako opozivate bivšeg predsjednika).

Čini se da otkako je prethodna postava lakrdijaša koji su se nekada pojavljivali u "vladinom" reality showu, show je bio insceniran uglavnom s potpuno novom postavom glumaca. Međutim, dvoje ljudi koji nisu bili tamo i sami su bili optuženi i vrhovni sudac John Roberts, čije odbijanje da predsjeda značilo je da čitav čin nije imao niti trunke legitimiteta.

Također su bili prisiljeni prekinuti farsu nakon što su uhvaćeni da koriste lažne dokaze.

https://theweek.com/articles/966168/most-important-person-impeachment-trial-missing-isnt-trump

https://www.zerohedge.com/political/democrats-caught-using-fake-evidence-impeachment-trial

Izvori MI6 zabilježili su:

“Incident u Domu 6. siječnja iznjedrio je saslušanja o opozivu na koja se ubacila ANTIFA (Soros za Rothschilda i suradnike). Drugi opoziv isključio bi svaki budući drugi mandat za gospodina Trumpa.

U govoru Iluminata ovo je 'ostani mrtva karta;' nikad dovoljno da se jednom završi s tim; oni su ispalili nekoliko dodatnih hitaca u lijes, da tako kažem."

"Mislim da Amerikanci, kao što sam rekao, mislim da su jednostavno apsolutno umorni od svega što su vidjeli u našem političkom establišmentu", rekao je general Mike Flynn u intervjuu za Western Journal.

https://www.westernjournal.com/bombshell-twj-exclusive-hour-long-feature-interview-gen-flynn/

Flynn je također napomenuo:

"Ako postoji jedna stvar kojoj sam osobno svjedočio i kojoj je svjedočila američka javnost tijekom posljednje četiri godine, bila je nevjerojatna razina korupcije u našem Ministarstvu pravosuđa i FBI-u i ostalim elementima unutar američke vlade ...

Ali kao što svi znamo i vidjeli smo u posljednja gotovo tri mjeseca, vidjeli smo nevjerojatne razine izborne prijevare, kako stranog miješanja, tako i domaćih [Posao vojske je obrana američke slobode i] ... jedna od tih sloboda je sloboda glasati za onoga za koga se odlučimo glasati u slobodnom, poštenom i transparentnom sustavu. A to očito nemamo. Dakle, nastavit ćemo ovu borbu ... Odnos između Big Tech-a i velike vlade koji je sada u svakom aspektu našeg života."

Primjećujemo da je Flynnov brat, general-potpukovnik Charles Flynn, krajem prošlog mjeseca postavljen za zapovjednika pacifičkih snaga američke vojske. Nadam se da će surađivati s Rusima, Britancima, Japancima, Tajvancima itd. koji žele jednom zauvijek završiti vladavinu kazarske mafije.

https://www.westernjournal.com/general-michael-flynns-brother-command-us-army-pacific-forces/

U svakom slučaju, kazarska mafija počinje potpuno gubiti kontrolu nad svojim "Covid-19" opravdanjem da cijepi sve i trajno porobi tehnologijom CRISPR koja mijenja gene.

Kao dokaz tome, Pfizer je napustio Indiju, umjesto da se podvrgne sigurnosnim testovima za svoja cjepiva. Rukovoditelji Pfizera aktivno se love i ubijaju i uskoro će biti izumrla vrsta, obećavaju izvori WDS-a.

https://www.rumormillnews.com/cgi-bin/forum.cgi?read=165947

Nadalje, neredi i demonstracije protiv Covid-19 fašizma izbijaju po cijelom svijetu. Na primjer, pogledajte ovu demaskiranu gomilu koja policiji govori da odabere stranu.

https://www.youtube.com/watch?v=h8FBZU4Cjjs&feature=youtu.be

Čak i glavni kineski epidemiolog, dr. Wu Zunyou, kaže: "Wuhan virus nikada nije izoliran i u tome je problem." To je tako blizu da se može reći da je Covid-19 lažan.

https://www.debka.com/half-measures-in-israels-coronavirus-battle-cause-confusion-defiance/

WHO pokušava zadržati pojavljivanje provodeći beskorisnu istragu o podrijetlu "Covid-19" u Wuhanu. Kineska komunistička partija ne želi priznati da su pogrešnim lansiranjem 5G ubili milijune vlastitih građana, unatoč upozorenju zapadnih obavještajnih službi da je 5G oružje za neutralizaciju područja.


U svakom slučaju, kampanja Covid-19 sada se odmotava i bit će gotova do svibnja, inzistira ruski FSB.

https://www.veteranstoday.com/2021/02/10/sars-2-lies-ties-among-us-china-scientists-in-gates-shade-disclosed-by-daily-mail-and-die-welt/

Kazarska mafija ići će zubima i noktima i čini se da provodi višestruke sabotaže poput uništavanja njemačke elektrane i pokušaja trovanja vodoopskrbe Floride.

https://www.euroweeklynews.com/2021/02/09/germany-state-of-emergency-declared-in-nuremberg-after-major-power-plant-fire/amp/

T


akođer su očito koristili svemirsko oružje za uništavanje 500 tankera za transport plina na iransko-afganistanskoj granici.

https://www.theguardian.com/world/2021/feb/13/huge-blaze-on-afghanistan-iran-border-spotted-from-space

Iznenadni polarni vrtlog koji je pogodio Teksas također je svemirski napad, kažu izvori američkih svemirskih snaga. Zato je, kako je jedan trgovac Zero Hedgeu nezaboravno rekao o tržištu plina: "Ovdje smo službeno pogodili ‘svete jeb*ne usr*ne nivoe’.“


https://www.zerohedge.com/energy/energy-emergency-texas-power-provider-warns–rotating-outages-cold-weather-tests-limits-grid
image.png

Nije ni čudo što sve veći broj promatrača primjećuje da je američki establišment "poludio".

https://www.rt.com/op-ed/515385-american-establishment-trump-insane

Za kraj, želimo ukazati na nekoliko rastućih nagovještaja o nekakvom neposrednom događaju razotkrivanja. Jedan su masivni potresi koji su potaknuli evakuaciju baze na Antarktiku

https://sputniknews.com/latam/202101241081861137-chile-issues-tsunami-warning-orders-evacuation-of-antarctic-base-after-7-magnitude-quake

https://www.news18.com/news/world/tsunami-warning-for-new-zealand-other-nations-after-7-7-magnitude-earthquake-rocks-south-pacific-3416810.htm

Druga je objava Pentagona da ispituju materijale preuzete sa srušenih NLO-a

https://www.the-sun.com/news/2321251/pentagon-admits-testing-wreckage-ufo-crashes

Sad smo definitivno u neistraženim vodama, zato držite noge u čamcu

Preveo : Fredi

!


 

ARRIVING IN CHINA

Ver a imagem de origemKriegsgefangenenlager in Amerika


Von Larry Romanoff, 02. Juni 2020

Übersetzung: K.R.

*

Hinweis an die Leser: In Anbetracht der immensen Bedeutung dieses Themas leiten Sie diesen Artikel bitte über Ihren E-Mail-Verteiler weiter und posten Sie ihn in Ihren Blogs, Internetforen usw., mit der Bitte, dass jeder, der irgendwelche Details oder Familiengeschichten kennt, die Licht auf diese Ereignisse werfen könnten, diese bitte direkt an den Autor unter 2186604556@qq.com weiterleitet.


DEUTSCH ENGLISH ESPAÑOL ITALIANO NEDERLANDS PORTUGUÊS SVENSKA

Diese Geschichte hat alle Voraussetzungen, um sich für eine Verschwörungstheorie zu qualifizieren und macht vielleicht keinen Sinn für Sie ohne einige Hintergrundinformationen über den Zusammenhang.

Bevor die USA in den Ersten Weltkrieg eintraten, wurde eine enorme, jahrelange antideutsche Propagandakampagne von der Creel-Kommission entfesselt, die von Walter Lippman und Edward Bernays geleitet wurde, letzterer war ein Neffe von Sigmund Freud. (1) (2) Die öffentliche Literatur griff alles Deutsche in Amerika an, auch Schulen und Kirchen. In vielen Schulen wurde den "reinen Amerikanern" verboten, die deutsche Sprache zu unterrichten, und die Verwalter wurden aufgefordert, "alle illoyalen Lehrer", also alle Deutschen, zu entlassen. Die Namen unzähliger Städte wurden geändert, um ihren deutschen Ursprung zu eliminieren: Berlin, Iowa wurde zu Lincoln, Iowa. Deutsche Lebensmittel und Namen von Gerichten wurden aus den Restaurants verbannt; Sauerkraut wurde zu "Freiheitskraut", Dackel wurden zu "Freiheitshunden" und Deutsche Schäferhunde zu "Elsässern".

LESEN MEHR

bf pic

APPEAL


APPEAL TO THE LEADERS OF THE NINE NUCLEAR WEAPON STATES

(China, France, India, Israel, North Korea, Pakistan, Russia, the United Kingdom and the United States)

中文 DEUTSCH ENGLISH FRANÇAIS ITALIAN PORTUGUESE RUSSIAN SPANISH


Larry Romanoff,

contributing author

to Cynthia McKinney's new COVID-19 anthology

'When China Sneezes'

When China Sneezes: From the Coronavirus Lockdown to the Global Politico-Economic Crisis

manlio +maria

上海的月亮

World Intellectual Property Day (or Happy Birthday WIPO) - Spruson ...


LARRY ROMANOFF on CORONAVIRUS

Read more at Moon of Shanghai

V.P. 2007

EN video comitato

20 questions to Putin


President of Russia Vladimir Putin:

Address to the Nation

Address to the Nation.

Erdogan


Imagem

00
PT -- VLADIMIR PUTIN na Sessão plenária do Fórum Económico Oriental

Excertos da transcrição da sessão plenária do Fórum Económico Oriental

Joint news conference following a Normandy format summit

https://tributetoapresident.blogspot.com/2019/12/joint-news-conference-following.html

Joint news conference following the Normandy format summit.

irmãos de armas


Legendado em PT. Clicar em CC, escolher PT.

índice


“Copyright Zambon Editore”

PORTUGUÊS

GUERRA NUCLEAR: O DIA ANTERIOR

De Hiroshima até hoje: Quem e como nos conduzem à catástrofe

ÍNDICE

TRIBUTE TO A PRESIDENT


NA PRMEIRA PESSOA

Um auto retrato surpreendentemente sincero do Presidente da Rússia, Vladimir Putin

CONTEÚDO

Prefácio

Personagens Principais em 'Na Primeira Pessoa'

Parte Um: O Filho

Parte Dois: O Estudante

Parte Três: O Estudante Universitário

Parte Quatro: O Jovem especialista

Parte Cinco: O Espia

Parte Seis: O Democrata

Parte Sete: O Burocrata

Parte Oito: O Homem de Família

Parte Nove: O Político

Apêndice: A Rússia na Viragem do Milénio


The Putin interviews


The Putin Interviews
by Oliver Stone (
FULL VIDEOS) EN/RU/SP/FR/IT/CH


http://tributetoapresident.blogspot.com/2018/07/the-putin-interviews-by-oliver-stone.html
Followers