bf pic

Manlio

Firenze libo aperto


INVITO A
FIRENZE LIBRO APERTOSABATO 29 SETTEMBRE 11:00 ore Presentazione di “Progetto Apocalisse” con Manlio Dinucci e Jean Toschi Marrazzani ViscontiDOMENICA 30 SETTEMBRE 16:00 ore Presentazione di “Guerra nucleare- il giorno prima” e “Diario di guerra” con Giulietto Chiesa e l’autore
Manlio Dinucci


Saturday, March 18, 2017

ROMÎNA – URGENT IMPORTANT – Divulgati aceasta informatie: GUVERNUL JAPONEZ ÎNCEARCA SA MA UCIDA.E-mail-ul lui Ben Fulford:
Informatia: From Benjamin Fulford
Dela: "Fulford Benjamin" <benjaminfulford@hotmail.com>
Data: Joi, 16 Martie, 2017  22h05

Divulgati aceasta informatie: GUVERNUL JAPONEZ ÎNCEARCÃ SA  MA UCIDA.
Dela Benjamin Fulford

17 Martie, 2017
Guvernul Japonez a facut repetate tentative pentru a mã lichida. Evenimentul documentat cel mai bine, sa petrecut în Iunie 2009, atunci cînd un agent al carui nume este Mutsuaki Okubo m-a strapuns cu un ac înveninat în fata a diferiti martori. Atunci cînd am prezentat o reclamatie la politia japoneza, ei au refuzat sa ia vreo masura asupra acestei situatii. Alte demersuri mi-au demonstrat ca Okubo, lucreaza pentru politicul japonez Ichiro Ozawa.
În prezent, autoritatile japoneze î-mi uzurpeaza 100% din veniturile mele. Vor ca eu sa platesc mai mult de 10 milioane de yeni (US $ 100.000) referitoare la 7 ani de impozite a foaiei de plata a persoanelor care au fost sub-angajati de catre mine. Cu toate acestea, toate aceste persoane si-au platit impozitele lor, deci, este complect fals. De asemenea, mi-am lichidat toate impozitele mele. Anul trecut, am platit mai mult de 2 milioane de yeni (US $ 20,000) în impozite, si aveam un venit, dupa impozitele deduse de 3,7 milioane de yeni. În acest mod, autoritatile fiscale japoneze spun ca voi avea un venit zero, în viitorii 3 ani, pentru ca sa pot sa lichidez aceasta falsa datorie.
Actuala confiscare de 100% a avut loc dupa ce Secretarul de Stat nord-american, Rex Tillerson, a vizitat Japonia. Tillerson, a fost angajatul lui Exxon Mobil, deci în consecinta, este sclavul lui Rockefeller. Agentul maxim al lui Rockefeller în Japonia este Hiroaki Fushimi, care de asemenea lucreaza pentru Exxon Mobil. Fushimi, i-a cerut Ministrului Finantelor japonez, Taro Aso, sa comande sechestrarea contului meu bancar. Aso, primeste de asemenea comenzi de la ramura franceza a familiei Rothschild. Birocratul idiot de nivel scazut care a realizat comenzile, este Rieko Shinohara. Numarul sau de telefon este 81-3-3542-2111, extensiunea 3447. Totalitatea veniturilor contului meu Paypal, este în curs de a fi confiscat, datorita ordinilor sale. Acest lucru înseamna ca, minim, eu si echipa mea de 3 membrii, vom avea un venit zero, în tot timpul acestui an.
Rockfellerii, încearca acum sa trimita Bancii Japoniei 2 miliarde de yeni japonezi, creati în mod fraudulos de Banca Mondiala, potrivit unor surse a familiei regale japoneze. Sursele, spun ca acesti bani sunt destinati sa-l promoveze pe Ichiro Ozawa, Primul Ministru al Japoniei. Actualul Prim Ministru, Shinzo Abe, a început sa nu se supuna ordinilor lor, si din acet motiv,  ei raspîndesc scandalurile lui, cu scopul de a pregati terenul pentru Ozawa. Sunt aceleasi persoane, ele proprii, care încearca sa-l distruga pe Donald Trump. Este îndeajuns! Este suficient! Aceste persoane trebuie sa fie împiedicate. Seful actual al clanului Rockefeller, este David Rockefeller Jr.

Benjamin Fulford 古歩道ベンジャミン 090-3439-5558
Tradus: The Light Journalist

TRIBUTE TO A PRESIDENT


NA PRMEIRA PESSOA

Um auto retrato surpreendentemente sincero do Presidente da Rússia, Vladimir Putin

CONTEÚDO

Prefácio

Personagens Principais em 'Na Primeira Pessoa'

Parte Um: O Filho

Parte Dois: O Estudante

Parte Três: O Estudante Universitário

Parte Quatro: O Jovem especialista

Parte Cinco: O Espia

Parte Seis: O Democrata

Parte Sete: O Burocrata

Parte Oito: O Homem de Família

Parte Nove: O Político

Apêndice: A Rússia na Viragem do Milénio


MARIA BUTINA

11796379_858167404273027_556830684833804


I'M MARIA, AND I NEED YOUR HELP.

MY STORY


The Putin interviews


The Putin Interviews
by Oliver Stone (
FULL VIDEOS) EN/RU/SP/FR/IT/CH


http://tributetoapresident.blogspot.com/2018/07/the-putin-interviews-by-oliver-stone.html
Q
Subtitles in CA/CH/CR/DE/EN/FI/FR/HE/IT/JP/NL/PL/PT/SH/SP/SV/TR

To get the subtitles please click upon the small dented wheel at the bottom right side of the video and choose your language.


FOX NEWS

índice


“Copyright Zambon Editore”

PORTUGUÊS

GUERRA NUCLEAR: O DIA ANTERIOR

De Hiroshima até hoje: Quem e como nos conduzem à catástrofe

ÍNDICE

Followers

Google+ Followers