bf pic

coreia do norte

SUBTITLES -- CHI, EN, FR, IT, PT, RO, SP

Please click upon the dental wheel and choose your language.

Saturday, March 18, 2017

ROMÎNA – URGENT IMPORTANT – Divulgati aceasta informatie: GUVERNUL JAPONEZ ÎNCEARCA SA MA UCIDA.E-mail-ul lui Ben Fulford:
Informatia: From Benjamin Fulford
Dela: "Fulford Benjamin" <benjaminfulford@hotmail.com>
Data: Joi, 16 Martie, 2017  22h05

Divulgati aceasta informatie: GUVERNUL JAPONEZ ÎNCEARCÃ SA  MA UCIDA.
Dela Benjamin Fulford

17 Martie, 2017
Guvernul Japonez a facut repetate tentative pentru a mã lichida. Evenimentul documentat cel mai bine, sa petrecut în Iunie 2009, atunci cînd un agent al carui nume este Mutsuaki Okubo m-a strapuns cu un ac înveninat în fata a diferiti martori. Atunci cînd am prezentat o reclamatie la politia japoneza, ei au refuzat sa ia vreo masura asupra acestei situatii. Alte demersuri mi-au demonstrat ca Okubo, lucreaza pentru politicul japonez Ichiro Ozawa.
În prezent, autoritatile japoneze î-mi uzurpeaza 100% din veniturile mele. Vor ca eu sa platesc mai mult de 10 milioane de yeni (US $ 100.000) referitoare la 7 ani de impozite a foaiei de plata a persoanelor care au fost sub-angajati de catre mine. Cu toate acestea, toate aceste persoane si-au platit impozitele lor, deci, este complect fals. De asemenea, mi-am lichidat toate impozitele mele. Anul trecut, am platit mai mult de 2 milioane de yeni (US $ 20,000) în impozite, si aveam un venit, dupa impozitele deduse de 3,7 milioane de yeni. În acest mod, autoritatile fiscale japoneze spun ca voi avea un venit zero, în viitorii 3 ani, pentru ca sa pot sa lichidez aceasta falsa datorie.
Actuala confiscare de 100% a avut loc dupa ce Secretarul de Stat nord-american, Rex Tillerson, a vizitat Japonia. Tillerson, a fost angajatul lui Exxon Mobil, deci în consecinta, este sclavul lui Rockefeller. Agentul maxim al lui Rockefeller în Japonia este Hiroaki Fushimi, care de asemenea lucreaza pentru Exxon Mobil. Fushimi, i-a cerut Ministrului Finantelor japonez, Taro Aso, sa comande sechestrarea contului meu bancar. Aso, primeste de asemenea comenzi de la ramura franceza a familiei Rothschild. Birocratul idiot de nivel scazut care a realizat comenzile, este Rieko Shinohara. Numarul sau de telefon este 81-3-3542-2111, extensiunea 3447. Totalitatea veniturilor contului meu Paypal, este în curs de a fi confiscat, datorita ordinilor sale. Acest lucru înseamna ca, minim, eu si echipa mea de 3 membrii, vom avea un venit zero, în tot timpul acestui an.
Rockfellerii, încearca acum sa trimita Bancii Japoniei 2 miliarde de yeni japonezi, creati în mod fraudulos de Banca Mondiala, potrivit unor surse a familiei regale japoneze. Sursele, spun ca acesti bani sunt destinati sa-l promoveze pe Ichiro Ozawa, Primul Ministru al Japoniei. Actualul Prim Ministru, Shinzo Abe, a început sa nu se supuna ordinilor lor, si din acet motiv,  ei raspîndesc scandalurile lui, cu scopul de a pregati terenul pentru Ozawa. Sunt aceleasi persoane, ele proprii, care încearca sa-l distruga pe Donald Trump. Este îndeajuns! Este suficient! Aceste persoane trebuie sa fie împiedicate. Seful actual al clanului Rockefeller, este David Rockefeller Jr.

Benjamin Fulford 古歩道ベンジャミン 090-3439-5558
Tradus: The Light Journalist

ANNA

Russian journalist kidnapped in Kiev

ANA KURBATOVA’s life could be in danger


ENGLISH

FRANÇAIS

HRVATSKI

CASTELLANO

POLSKI

PORTUGUÊS

anti

Unless YOU, individually, wake up and raise your voice and strength against the all pervading evil,

no one, LITERALLY, is going to do it for you,

and precisely

because your very consciousness and awareness

remain on the level of some blind believer in the "bright future of mankind"


PUTIN
AVAILABLE IN FRENCH, ROMANIAN, PORTUGUESE
2017 FSB Meeting - EN from Roberto Petitpas on Vimeo.putin

BF“Glory to God in the highest, and on Earth

Peace, Good Will toward men.”

This Christmas, Give Peace.BJ 2 FEV
UPDATES ON THURSDAY MORNINGS

AT 08:00 H GMT