FREE JULIAN ASSANGE

Friday, March 10, 2017

Croatian -- BENJAMIN FULFORD: 06:03:2017Očajnički protunapad sotonističke mafije je bezuspješan na svim frontovima kako se oslobađanje čovječanstva bliži6. ožujka 2017.Svjedoci smo očajničkih pokušaja diljem svijeta od strane kazarske mafije štovatelja Sotone da preokrenu nedavne poraze i ostanu na vlasti.

Najžešće bitke bijesne u Washingtonu gdje sotonisti proturaju priču Rusi su to učinili kako bi uklonili državnog tužitelja, generala Jeffa Sessionsa i spriječili uhićenja političara ubojica djece. Pentagonovi izvori potvrđuju da je više od 1500 pedofila uhvaćeno otkad je Donald Trump stupio na dužnost kao predsjednik Sjedinjenih Američkih Država i da porota priprema optužnice protiv svih mustri-figura establišmenta u Washingtonu i New Yorku.

Još jedan znak da su se stvari počele mijenjati je da je sada počela prava akcija protiv zatvorskih kampova robova koji egzistiraju u SAD-u.


Kontra-napad od strane sotonista u SAD-u režiran je od strane Rothschild i Bush/Clinton mafije koja je razularila svoje vrhunske sluge kao što su bivši predsjednik Barack Obama i Amazonov Jeff Bezos protiv Trumpovog režima.  Prošlog tjedna, Obama je najavio uspostavljanje anti-Trump stožera sa savjetnikom Valerie Jarret, sa sjedištem dvije milje od Bijele kuće. Ovom potezu uslijedili su Trumpovi tweeteri koji optužuju „lošeg ili bolesnog tipa“.Obama ga je ilegalno prisluškivao. Naš savjet tom robu Obami je da ne riskira svoj život i slobodu u ime njegovih robovlasnika Rothschilda.


Još jedan Rothschildov kućni rob, Loretta Linch, Obamin državni odvjetnik, pozvala je na marširanje, krv i smrt na ulicama.


Naš savjet Afro-Amerikancima je: ne dopustite tim domaćim robovima da vas naprave budalom da prosvjedujete u ime upravljača robova štovatelja Sotone.

Znak intenziteta bitke koja sada bijesni vidio se kada je Bezos ponudio mučiteljima djece i bivšem menadžeru kampanje Clinton, Johnu Podesta posao sa svojim Washington Post propagandnim strojem. Podesta je također dobio 600 milijuna dolara kao rezervu za Washington Post od bitangi (Bush) CIA-e za propagandne svrhe.Pa ipak, odmah nakon što je Bezos ovo najavio, došlo je do teškog, kontinuiranog napada na amazon.com servere.


Malo je vjerojatno da će sam Bezos duže poživjeti, kažu izvori CIA-e i Pentagona.

Jasan znak da su sotonisti izgubili kontrolu nad američkim narodom može se vidjeti u nemoći njihovog nekad dominirajućeg aparata korporativne propagande. Unatoč pregleda koji pokazuju da je 88% teške korporativne medijske pokrivenosti o Trumpu bilo negativno otkad je preuzeo dužnost, ankete su pokazale da je 79% Amerikanaca gledalo pozitivno na njegov govor prošlog tjedna pred oba doma Kongresa.


Pogledajte na izraz lica Doma demokratske stranke Nancy Pelosi tijekom Trumpova govora. Po meni kao da je netko (ili neki entitet) u smrtnom strahu.
Možda glavna nacistička frakcija sotonista ASAP koja treba biti skinuta je Microsoftov Bill Gates. Bill Gates gradi divovski podzemni bunkerski kompleks u Karuizawi, u Japanu, prema japanskoj vojnoj obavještajnoj službi. Gates radi s njegovim glavnim japanskim slugom Masayoshi Sonom iz Softbank i Yasuyuki Nambu iz Pasona Group. Sonova Softbank preuzela je Fortress Investment Group.


To znači da on sada kontrolira kompaniju Musashi Engineering koja isporučuje opremu za  japanske izbore. Son, naravno, samo je viši Rothschildov sluga u Japanu.

Agenti koji rade za francuski ogranak Rothschild obitelji, David (kojeg traži policija zbog prijevare) i Benjamin (optuživan za ubijanje pigmeja) de Rothschild nedavno je pokušao namamiti ovog pisca u zamku u Nambuovoj Akasaki, sa sjedištem u Tokiju. Nambu i Son sada su na meti pripadnika desnice bliske caru, kažu japanski izvori desnice.
Obitelj Rothschild je u konačnici odgovorna za tsunami i nuklearni teroristički napad 11. ožujka 2011 (ovdje poznat kao 3/11) protiv Japana i očajnički pokušava zadržati svoje sluge na vlasti ovdje, da bi spriječili osvetu za taj incident masovnog ubojstva. Međutim, Rothschildi su već izgubili bitku i njihova japanska mreža se raspada.

Mnogi čitatelji me pitaju zašto sam uključio ime Dalai Lame na popis sotonističkih kooperanata. Ovdje, u interesu razotkrivanja, moram priznati da osobno imam nešto protiv Dalai Lame. Sjevernokorejskog agenta-ženu je poslao on i štovatelji Sotone da mi uništi život. Umjesto toga, ona se zaljubila u mene i zatrudnila s našim djetetom. Kad je bila u petom mjesecu trudnoće, nepalska trgovina za uvoz, gdje je ona radila, poslala ju je u Nepal sa zadatkom da kupi robu za trgovinu. Kad je tamo stigla bila je drogirana i probudila se u bolnici i više nije bila trudna. Vlasnik trgovine je rekao da je to učinio njegov otac koji radi za Dalai Lamu po nalogu Dalai Lame. Drugim riječima, ovaj takozvani sveti čovjek je ubojica djece. Nakon ovoga, djevojka je otišla u japansku policiju s lažnim izvještajima da sam uzimao drogu i da sam bio nasilan. Kad sam se suočio s njom u vezi ovoga, ona mi je rekla da se njenoj obitelji prijetilo ubojstvom ako to ne učini. Dakle, to je razlog zašto imam osobni inat protiv Dalai Lame. Također sam pogledao u njegove oči i mogu vam reći da je jako zao. On će uskoro umrijeti, a tako će i njegova duša. On se neće nikad ponovno reinkarnirati za svu vječnost.

U svakom slučaju, slijedeći Bill Gatesove nedavne prikrivene prijetnje da će ubiti više od 30 milijuna ljudi,


…bilo je više izvještaja o agentima biološkog ratovanja koji se šire po cijelom svijetu, kaže japanska vojna obavještajna služba. Sam Tokio je bio pod teškim chemtrails i radioaktivnim otrovnim napadom nakon Gatesove izjave. Sigurno svi koliko ja znam, uključujući mene, jako su kašljali zadnje vrijeme. Međutim, napadi proti Tokija sada su se raspršili i nije bilo smrtnih slučajeva. Kineska i indijska vlada također govore da se biološka sredstva ratovanja koriste protiv njih (kineski članak je iz 2013 godine).
Dok je Sorcha Faal, američki mornarički obavještajac, a njegovi izvještaji su često i do 90% dezinformacije, slijedeći izvještaj tvrdi da su biološki ratni napadi u cijelom svijetu nevjerojatnije istina. Ono što nije istina je priča o masovnom umiranju jer agenti bio-ratovanja su onesposobljeni.


Sada se pokrenula hajka na Bill Gatesa i Društvo Bijelog Zmaja je savjetovalo američku vojsku da ASAP zaplijeni njegov Karuizawa bunker. Gatesove nekretnine u SAD-u također treba oduzeti ASAP. Vila Bill Gatesa blizu Seattlea, Washington, ima sobu ispunjenu kosturima i posvećena je obožavanju smrti, prema high-tech oligarhu koji je tamo boravio.

Drugi visoki sotonisti, prepoznavši da im je ugled gotov, pokušavaju pobjeći. Kralj Saudijske Arabije, Selman, rezervirao je pet hotela s pet zvjezdica na Baliju, u Indoneziji, za svoju pratnju, uključujući 25 prinčeva. Salman će tražiti zaštitu od Indonezije, Malezije i Kine, ali je neće dobiti, kažu izvori CIA-e.

Razlog zašto je Salman pobjegao, kažu Pentagonovi izvori, je da je kampanja protiv Daesha (napomena čitateljima: odlučili smo da dalje nećemo vrijeđati božicu ISIS /Izidu/ povezujući njeno ime s ovom bandom sotonističkih terorista) proširila se do Jemena. Saudijci, u suradnji s francuskim naftnim divom Totalom, krše međunarodno pravo krađom od 65% jemenske nafte.


Još jedan sotonist koji traži sklonište je izraelski premijer Benjamin Netanyahu. Netanyahu je molio ruskog predsjednika Vladimira Putina za zaštitu nakon što je Izrael dobio prijetnje uništenja svih nuklearnih postrojenja, ako ne bude djelovao protiv sotonista, ruski FSB i drugi izvori kažu. Ova zaštita neće biti odobrena, kažu ruski izvori.

Izvor: Antimatrix.org


Preveo: Fredi

 

ARRIVING IN CHINA

Ver a imagem de origemKriegsgefangenenlager in Amerika


Von Larry Romanoff, 02. Juni 2020

Übersetzung: K.R.

*

Hinweis an die Leser: In Anbetracht der immensen Bedeutung dieses Themas leiten Sie diesen Artikel bitte über Ihren E-Mail-Verteiler weiter und posten Sie ihn in Ihren Blogs, Internetforen usw., mit der Bitte, dass jeder, der irgendwelche Details oder Familiengeschichten kennt, die Licht auf diese Ereignisse werfen könnten, diese bitte direkt an den Autor unter 2186604556@qq.com weiterleitet.


DEUTSCH ENGLISH ESPAÑOL ITALIANO NEDERLANDS PORTUGUÊS SVENSKA

Diese Geschichte hat alle Voraussetzungen, um sich für eine Verschwörungstheorie zu qualifizieren und macht vielleicht keinen Sinn für Sie ohne einige Hintergrundinformationen über den Zusammenhang.

Bevor die USA in den Ersten Weltkrieg eintraten, wurde eine enorme, jahrelange antideutsche Propagandakampagne von der Creel-Kommission entfesselt, die von Walter Lippman und Edward Bernays geleitet wurde, letzterer war ein Neffe von Sigmund Freud. (1) (2) Die öffentliche Literatur griff alles Deutsche in Amerika an, auch Schulen und Kirchen. In vielen Schulen wurde den "reinen Amerikanern" verboten, die deutsche Sprache zu unterrichten, und die Verwalter wurden aufgefordert, "alle illoyalen Lehrer", also alle Deutschen, zu entlassen. Die Namen unzähliger Städte wurden geändert, um ihren deutschen Ursprung zu eliminieren: Berlin, Iowa wurde zu Lincoln, Iowa. Deutsche Lebensmittel und Namen von Gerichten wurden aus den Restaurants verbannt; Sauerkraut wurde zu "Freiheitskraut", Dackel wurden zu "Freiheitshunden" und Deutsche Schäferhunde zu "Elsässern".

LESEN MEHR

bf pic

APPEAL


APPEAL TO THE LEADERS OF THE NINE NUCLEAR WEAPON STATES

(China, France, India, Israel, North Korea, Pakistan, Russia, the United Kingdom and the United States)

中文 DEUTSCH ENGLISH FRANÇAIS ITALIAN PORTUGUESE RUSSIAN SPANISH


Larry Romanoff,

contributing author

to Cynthia McKinney's new COVID-19 anthology

'When China Sneezes'

When China Sneezes: From the Coronavirus Lockdown to the Global Politico-Economic Crisis

manlio +maria

上海的月亮

World Intellectual Property Day (or Happy Birthday WIPO) - Spruson ...


LARRY ROMANOFF on CORONAVIRUS

Read more at Moon of Shanghai

V.P. 2007

EN video comitato

20 questions to Putin


President of Russia Vladimir Putin:

Address to the Nation

Address to the Nation.

Erdogan


Imagem

00
PT -- VLADIMIR PUTIN na Sessão plenária do Fórum Económico Oriental

Excertos da transcrição da sessão plenária do Fórum Económico Oriental

Joint news conference following a Normandy format summit

https://tributetoapresident.blogspot.com/2019/12/joint-news-conference-following.html

Joint news conference following the Normandy format summit.

irmãos de armas


Legendado em PT. Clicar em CC, escolher PT.

índice


“Copyright Zambon Editore”

PORTUGUÊS

GUERRA NUCLEAR: O DIA ANTERIOR

De Hiroshima até hoje: Quem e como nos conduzem à catástrofe

ÍNDICE

TRIBUTE TO A PRESIDENT


NA PRMEIRA PESSOA

Um auto retrato surpreendentemente sincero do Presidente da Rússia, Vladimir Putin

CONTEÚDO

Prefácio

Personagens Principais em 'Na Primeira Pessoa'

Parte Um: O Filho

Parte Dois: O Estudante

Parte Três: O Estudante Universitário

Parte Quatro: O Jovem especialista

Parte Cinco: O Espia

Parte Seis: O Democrata

Parte Sete: O Burocrata

Parte Oito: O Homem de Família

Parte Nove: O Político

Apêndice: A Rússia na Viragem do Milénio


The Putin interviews


The Putin Interviews
by Oliver Stone (
FULL VIDEOS) EN/RU/SP/FR/IT/CH


http://tributetoapresident.blogspot.com/2018/07/the-putin-interviews-by-oliver-stone.html
Followers