Saturday, March 18, 2017

Nederlands -- E-mail van Ben Fulford: De Japanse regering probeert me te vermoorden

E-mail van Ben Fulford:
=====
Onderwerp: Van Benjamin Fulford
Van: "Fulford Benjamin" <
benjaminfulford@hotmail.com>
Datum: donderdag,16 maart 2017 10:05 pm
Hobie, kun de dit a.u.b. posten:
=====
De Japanse regering probeert me te vermoorden
Door Benjamin Fulford

17 maart 2017

De Japanse regering heeft herhaaldelijke pogingen gedaan om me te vermoorden. De best gedocumenteerde gebeurtenis vond plaats in juni van 2009 toen een agent met de naam Mutsuaki Okubo me tegenover meerdere getuigen stak met een vergiftigde naald. Toen ik naar de Japanse politie ging weigerden ze enige actie te ondernemen ten behoeve van de zaak. Verder onderzoek liet me zien dat Okubo voor de Japanse politicus Ichiro Ozawa werkt.

Nu nemen de Japanse autoriteiten 100% van mijn inkomen in beslag. Ze willen dat ik meer dan 10 miljoen yen ($100.000) betaal voor 7 jaar inkomstenbelasting voor mensen die werk voor me deden. Echter, al deze mensen betaalden hun belasting dus dit is volledige onzin. Ik heb ook mij belasting betaald. Vorig jaar betaalde ik meer dan 2 miljoen yen ($20.000) aan belasting en had ik een overig inkomen van 3.7 miljoen yen. Dus, de Japanse belasting autoriteiten zeggen dat ik nul inkomen heb voor de volgende 3 jaren zodat ik deze onzin rekening kan afbetalen.

De huidige 100% in beslag name kwam nadat VS Staatssecretaris Rex Tillerson een bezoek bracht aan Japan. Tillerson werkte voor Exxon Mobil dus hij is een Rockefeller slaaf. De top Rockefeller agent in Japan is een man Hiroaki Fushimi genaamd, wie ook voor Exxon Mobil werkt. Fushimi gebood de Japanse Minister van Financiën Taro Aso om mijn rekening in beslag te laten nemen. Aso neemt ook orders aan van de Franse tak van de Rothschild familie. De bureaucratische onnozele hals met een lage rang die de orders uitvoerde is Rieko Shinohara. Haar telefoonnummer is 81-3-3542-2111 toestel 3447. Mijn totale paypal inkomen wordt in beslag genomen door haar orders. Dit betekent dat ik en mijn staf van 3 geen inkomen zullen hebben op zijn minst voor de rest van dit jaar.

De Rockefellers proberen nu ook om 2 triljoen frauduleus geschapen Japanse yen van de Wereld Bank naar de Bank van Japan te sturen. Dit geld zal gebruikt worden om Ichiro Ozawa Eerste Minister van Japan te maken, zeggen de bronnen. De huidige Eerste Minister, Shinzo Abe, is begonnen om ongehoorzaam te zijn wat betreft bevelen dat is waarom ze zijn schandaaltjes bekend maken dit is om de weg voor Ozawa vrij te maken. Dit zijn dezelfde mensen die proberen Donald Trump te vernietigen. Genoeg is genoeg, deze mensen moeten gestopt worden. Het huidige hoofd van de Rockefeller clan is David Rockefeller Jr.

Benjamin Fulford 古歩道ベンジャミン 090-3439-5558

Vertaling: LiaNo comments:

Post a Comment

índice


“Copyright Zambon Editore”

PORTUGUÊS

GUERRA NUCLEAR: O DIA ANTERIOR

De Hiroshima até hoje: Quem e como nos conduzem à catástrofe

ÍNDICE

TRIBUTE TO A PRESIDENT


NA PRMEIRA PESSOA

Um auto retrato surpreendentemente sincero do Presidente da Rússia, Vladimir Putin

CONTEÚDO

Prefácio

Personagens Principais em 'Na Primeira Pessoa'

Parte Um: O Filho

Parte Dois: O Estudante

Parte Três: O Estudante Universitário

Parte Quatro: O Jovem especialista

Parte Cinco: O Espia

Parte Seis: O Democrata

Parte Sete: O Burocrata

Parte Oito: O Homem de Família

Parte Nove: O Político

Apêndice: A Rússia na Viragem do Milénio


The Putin interviews


The Putin Interviews
by Oliver Stone (
FULL VIDEOS) EN/RU/SP/FR/IT/CH


http://tributetoapresident.blogspot.com/2018/07/the-putin-interviews-by-oliver-stone.html
Q
Subtitles in CA/CH/CR/DE/EN/FI/FR/HE/IT/JP/NL/PL/PT/SH/SP/SV/TR

To get the subtitles please click upon the small dented wheel at the bottom right side of the video and choose your language.


FOX NEWS

Followers