FREE JULIAN ASSANGE

 

CROATIAN   ENGLISH   GREEK   NEDERLANDS   POLSKI   PORTUGUESE   ROMANIAN  SPANISH  РУССКИЙ

What part will your country play in World War III?

By Larry Romanoff

The true origins of the two World Wars have been deleted from all our history books and replaced with mythology. Neither War was started (or desired) by Germany, but both at the instigation of a group of European Zionist Jews with the stated intent of the total destruction of Germany. The documentation is overwhelming and the evidence undeniable. (1) (2) (3) (4) (5) (6) (7) (8) (9) (10) (11)

That history is being repeated today in a mass grooming of the Western world’s people (especially Americans) in preparation for World War IIIwhich I believe is now imminent

READ MORE

 
 

Wednesday, March 1, 2017

Nederlands -- BENJAMIN FULFORD: 27:02:2017


Strijd om de mensheid te bevrijden versnelt zich in VS Japan Israel Korea en elders

27 februari 2017


Volgens meerdere bronnen versnelt de wereldwijde omverwerping van de Khazariaanse maffia zich door arrestaties, moord, informatie oorlog, financiële oorlog en meer esoterische vormen van strijd.
Er is ook een opvlamming van activiteit in Antarctica. Top VS en Russische generaals Joseph Dunford en Valery Gerasimov hadden op 16 februari een ontmoeting en “lanceerden een gecombineerde VS-Russische strijdkracht die opstormt richting Antarctica nadat de cabal een kernkop lanceerde,” volgens bronnen bij het Pentagon. Deze “kernraket” is blijkbaar de bron van straling welke werd waargenomen in verschillende delen van de atmosfeer en er zal dus serieuze vergelding zijn, beweerden andere Pentagon bronnen.

Er zijn verslagen over al het burgerpersoneel dat wordt geëvacueerd uit Antarctica en dat grote groepen speciale strijdkrachten arriveren met het nieuwste van het nieuwste aan scalaire en andere wapentechnologie.

- UFO’s & buitenaardsen – Massale  Evacuatie van Antarctica gebeurt op dit moment. Alle burgers en wetenschappers worden met vliegtuig weg gehaald. Speciale operaties en leger trekken naar binnen. Dit …


Pentagon bronnen zeggen ook dat de “Diepte aardbeving in Bolivia misschien een boodschap is geweest aan de Bushes in Paraguay en hun drugs lords in Peru en Bolivia.”

Er is ook een hoop gaande in Japan en Korea dat gerelateerd is aan de Bush/Clinton Nazi facties bondgenoten de Unification Church (Eenwordingskerk), welke een ranch bezitten naast de Bush ranch in Paraguay.

Het officiële regeringszegel of handelsmerk (het Japanse equivalent van een Presidentiële handtekening) van Japan is overgegaan in de handen van Kroonprins Naruhito en hij is meteen aan een enorme schoonmaakactie begonnen, gericht op het verraderlijke regiem van Shinzo Abe ter voorbereiding op de start van een nieuw tijdperk in dat land. Dat is waarom alle Japanse kranten plotseling een onroerend goed schandaal verslaan waarbij Abe en Minister van Defensie Tomomi Inada zijn betrokken.

Akie Abe’s boodschap verwijderd van nationalistische school websites terwijl  vrouw van Eerste Minister haar eretitel opgeeft | De Japanse Times

Akie Abe geeft haar eretitel van een nationalistische school op waardoor een golf van onroerend goed en haat toespraken woedt in Osaka wat ook in verband staat met defensie chef Tomomi Inada.

Er zijn ook acties die worden ondernomen tegen schurken op hoog niveau als Tenzan Nakai, die ooit probeerde om deze schrijver een glas sinaasappelsap te laten drinken gevuld met amfetamines zodat hij me kon filmen terwijl ik onstabiel zou lijken. De video van mij aan de amfetamines zou gebruikt worden om de drugs hatende Aziatische verenigingen hun bescherming van mij te stoppen zodat ik vermoord kon worden, bronnen dicht bij Nakai hebben me ook bevestigd dat hij mijn webmaster Lisa heeft vergiftigd met een kanker veroorzakend middel. Een foto van hem kan hier worden gezien:

Andere leden van deze aan de Unification Church verbonden groep van onderaannemers voor de Satanisten zijn ook Dr. Yoshiro Nakamatsu, de Dalai Lama, Eerste Minister Abe, Minister van Financiën Taro Aso, de geisha vermoordende voormalig Eerste Minister Junichiro Koizumi en voormalig Eerste Minister Yoshiro Mori, volgens meerdere bronnen inclusief leden van verschillende Koninklijke families.

Deze groep, zich nu realiserend dat Abe’s gans gebraden is, proberen nu wanhopig om de politicus Ichiro Ozawa naar voren te schuiven als de volgende minister president. Ozawa is een van de mede samenzweerders van de Fukushima nucleaire en tsunami massa moord aanval op Japan en zal niet worden toegestaan om ook maar ergens in de buurt van het kantoor van de Minister president te komen, zeggen rechter vleugel bronnen dicht bij de Keizer.

Bronnen bij de Japanse militaire geheime dienst zeggen ondertussen dat de loonlijst voor al deze aan de Unification Church verbonden uilskuikens allemaal zijn oorsprong hebben in de Franse tak van de Rothschild familie en de Federale Reserve Raad aandeelhouders Jennie K. Scaife en David N. Scaife. Hun stichting financierde onder andere het aan 911 verbonden Project voor een Nieuwe Amerikaanse Eeuw. Dit zijn mensen die riepen om een “Nieuw Pearl Harbour.”

De Scaif Stichtingen verwijzen collectief naar drie stichtingen in Pittsburgh, Pennsylvania. De drie sub divisies zijn: de Allegheny Stichting, de Sarah Sciafe…..

Japan zal spoedig verlost zijn van al deze verraders en de witte hoeden van de geheime dienst van het leger van de VS gaan achter hun betaalmeesters als de Scaifes en de Rothschilds aan in de VS en Europa. De Japanse geheime dienst bronnen zeggen ook dat het leger van de VS en agentschappen eens goed moeten kijken naar de activiteiten van de Cabot familie uit Boston.

Japanse gangster bronnen (beide Sumiyoshi en Yamaguchi) zeggen ondertussen dat het hoofd van de Satanisten gangsters in Californië en een persoon met wie ze regelmatig zaken hebben gedaan, filmdirecteur Martin Scorsese is. Scorsese was laatst in het nieuws toen hij gemene bedreigingen deed van meerdere moordaanslagen op politici.

Meester filmmaker Scorsese laat zijn laatste filmtrailer zien.

Martin Scorsese zei tijdens een award ceremonie in Dublin‘het is een angstige tijd’ voor de wereld. Hij zei de nasleep van de oorlog tegen Irak ‘heeft duizenden en duizenden ………..geschapen.
De zuivering van cabal knechtjes is verder voortgezet in Zuid Korea waar President Park Geun Hye verwijderd is uit de macht en top Samsung groepstelg Jay Y Lee in de gevangenis is gezet.

Er vindt een hoop intrige plaats in Noord Korea. De media in de wereld richten zich volledig op het verslaan van de moordaanslag op de Noord Koreaanse leider Kim Jong Un’s oudere broer Kim Jong Nam in Maleisië. De moord werd uitgevoerd met VX gas, wat alleen wordt geproduceerd door het militaire industriële complex van het leger van de VS. Echter, het lijkt er op dat ze alleen een dubbelganger hebben vermoord want de echte Kim Jong Nam heeft tatoeages.

Terwijl de in Maleisië vermoorde man die niet heeft. Het officiële Chinese Xinhua Nieuws Agentschap verslaat het incident als de dood van een persoon met het Noord Koreaanse paspoort van Kim Chol.

Bronnen bij de Chinese geheime dienst zeggen dat de echte Kim Jong Nam en zijn familie naar een veilige locatie zijn gebracht.

Dit is misschien waarom een door Noord Koreaanse ambtenaren geplande reis naar de VS is geannuleerd. Aziatische geheime dienst bronnen zeggen dat hun favoriete kandidaat voor het Keizerschap van een Verenigd Korea Kim Jon Nam’s oudste zoon is, de aan de Sorbonne afgestudeerde Kim Han Sol, en niet Kim Jong Un.

Ondertussen is in Indonesië ook een hoop gaande als het gaat over het omverwerpen van de cabal. Hier is wat een CIA bron in Indonesië te zeggen had:

“Het lijkt er op dat de Indonesische regering (Jokowi ondersteund door Xi Jinping) druk uitoefent op PT Freeport en de Grasberg mijn. Wat eigenlijk betekent dat zekere cabal leden bekend als het Nazi Bush/Clinton/Rockefeller misdaad syndicaat, stevig onder druk staan.”

Deze manoeuvre is erop gericht de goudbevoorrading van de cabal af te snijden en dus hun mogelijkheid om hun snode activiteiten over de hele wereld te financieren.

In het Midden Oosten is ondertussen de totale valse Zionistische ISIS campagne afgezwakt. “Nieuwe Nationale Veiligheidsadviseur [H.R.] McMaster heeft al zijn stempel gezet om Zionisten met acties gericht op het blokkeren van de Iranese Republikeinse Garde als een terreur groep, te neutraliseren,” beweren bronnen bij het Pentagon. Als een teken dat hij op het spoor is van de totale ISIS zwendel zei McMaster vorige week de zin: “radicaal Islamitische terrorisme” helpt niet echt omdat terreur organisaties als ISIS een perversie van de Islam vertegenwoordigen en dus niet-islamitisch zijn.

Dit betekent natuurlijk dat de omverwerpingen van de werkelijke terreur architecten, mensen als Benyamin Netanyahu en Jacob de Rothschild ophanden zijn. VS verrader John “ISIS”McCain, die recent campagne voerde om de schuld aan Rusland te geven, is ontmaskerd als iemand die illegaal de Russische regering om donaties vroeg.

 “Wanneer pedo-gate en Hillary arrestaties beginnen, zou dit de USA moeten bevrijden uit de doodsgreep van de Joodse maffia,” beweren Pentagon bronnen.

Het feit dat Trump op 21 februari een ontmoeting had met leiders van anti mensenhandel organisaties is een publiek teken dat de pedofielen en de Joodse maffia in de VS en Israël een doelwit vormen, zeggen ze.

De dood van Fox tv presentator J Alan Colmes “na een kortdurende ziekte,” was een teken dat een aanval op de gezamenlijke media hoeren in de VS begonnen is, beweren geheime dienst bronnen in de VS.

CIA bronnen zeggen ondertussen dat het Trump regiem ook achter de farmaceutische bedrijven aan gaat. Ze zeggen dat een geheim belangrijk bevel is gedaan en dat arrestaties en moordaanslagen op top farmaceutische criminelen zijn begonnen. Het is zeer waarschijnlijk dat we binnenkort niet meer van Bill Gates horen, beweren de bronnen.

Geconfronteerd met deze gewone Satanische vijand, zijn de Anglo Saksische mensen opnieuw eensgezind. De Verenigde Staten staat ogenschijnlijk op het punt zich aan te sluiten bij 2 miljard leden van de sterke Engels sprekende Commonwealth Naties. Dat zet ze in een meer dan gelijke globale positie met China.

In Europa gaan acties ook verder. De Nederlandse regering is formeel een onderzoek begonnen naar het vertrekken uit de Euro terwijl opiniepeilingen laten zien dat anti Euro Marine Le Pen aan de leiding staat in Frankrijk. Echter, het grootste nieuws in Europa kwam vorige week uit Spanje waar Spaans top bankier en voormalig IMF baas Rodrigo Rato veroordeeld werd tot een gevangenisstraf, samen met 64 andere bankiers.
Op een meer esoterisch gebied is er enorme strijd geweest in cyberspace tussen wedijverende aliens, zijn meerdere bronnen het over eens. Deze strijd gaat over de controle over financiën en de controle over welke informatie mensen ontvangen en de Satanische factie is aan het verliezen.
Er zijn ook mediaverslagen over heksen die samenkomen om bezweringen te doen tegen Donald Trump.

Lichtwerkers houden tegenacties door middel van massa gebed en meditatie. We hebben ook de volgende boodschap ontvangen van een erg esoterische bron:

“Satan is teruggekeerd naar de originele schepping en heeft absolutie gekregen.” Wat dit betekend is dat wat er nu gaande is aan het oppervlak van de planeet aarde een opdweil operatie is met als doel de mindere demonen, vertelde deze bron.

NASA kondigde recent aan dat er 7 bewoonbare planeten ontdekt zijn op slechts 40 lichtjaren afstand. NASA heeft ook technologie aangekondigd die sneller is dan het licht. Dit zijn tekenen dat de quarantaine van de planeet aarde misschien binnenkort wordt opgeheven en dat de mensheid vrij zal zijn om exponentioneel het universum te gaan onderzoeken. We zullen het spoedig zien.


Vertaling: Lia

 

ARRIVING IN CHINA

Ver a imagem de origemKriegsgefangenenlager in Amerika


Von Larry Romanoff, 02. Juni 2020

Übersetzung: K.R.

*

Hinweis an die Leser: In Anbetracht der immensen Bedeutung dieses Themas leiten Sie diesen Artikel bitte über Ihren E-Mail-Verteiler weiter und posten Sie ihn in Ihren Blogs, Internetforen usw., mit der Bitte, dass jeder, der irgendwelche Details oder Familiengeschichten kennt, die Licht auf diese Ereignisse werfen könnten, diese bitte direkt an den Autor unter 2186604556@qq.com weiterleitet.


DEUTSCH ENGLISH ESPAÑOL ITALIANO NEDERLANDS PORTUGUÊS SVENSKA

Diese Geschichte hat alle Voraussetzungen, um sich für eine Verschwörungstheorie zu qualifizieren und macht vielleicht keinen Sinn für Sie ohne einige Hintergrundinformationen über den Zusammenhang.

Bevor die USA in den Ersten Weltkrieg eintraten, wurde eine enorme, jahrelange antideutsche Propagandakampagne von der Creel-Kommission entfesselt, die von Walter Lippman und Edward Bernays geleitet wurde, letzterer war ein Neffe von Sigmund Freud. (1) (2) Die öffentliche Literatur griff alles Deutsche in Amerika an, auch Schulen und Kirchen. In vielen Schulen wurde den "reinen Amerikanern" verboten, die deutsche Sprache zu unterrichten, und die Verwalter wurden aufgefordert, "alle illoyalen Lehrer", also alle Deutschen, zu entlassen. Die Namen unzähliger Städte wurden geändert, um ihren deutschen Ursprung zu eliminieren: Berlin, Iowa wurde zu Lincoln, Iowa. Deutsche Lebensmittel und Namen von Gerichten wurden aus den Restaurants verbannt; Sauerkraut wurde zu "Freiheitskraut", Dackel wurden zu "Freiheitshunden" und Deutsche Schäferhunde zu "Elsässern".

LESEN MEHR

bf pic

APPEAL


APPEAL TO THE LEADERS OF THE NINE NUCLEAR WEAPON STATES

(China, France, India, Israel, North Korea, Pakistan, Russia, the United Kingdom and the United States)

中文 DEUTSCH ENGLISH FRANÇAIS ITALIAN PORTUGUESE RUSSIAN SPANISH


Larry Romanoff,

contributing author

to Cynthia McKinney's new COVID-19 anthology

'When China Sneezes'

When China Sneezes: From the Coronavirus Lockdown to the Global Politico-Economic Crisis

manlio +maria

上海的月亮

World Intellectual Property Day (or Happy Birthday WIPO) - Spruson ...


LARRY ROMANOFF on CORONAVIRUS

Read more at Moon of Shanghai

V.P. 2007

EN video comitato

20 questions to Putin


President of Russia Vladimir Putin:

Address to the Nation

Address to the Nation.

Erdogan


Imagem

00
PT -- VLADIMIR PUTIN na Sessão plenária do Fórum Económico Oriental

Excertos da transcrição da sessão plenária do Fórum Económico Oriental

Joint news conference following a Normandy format summit

https://tributetoapresident.blogspot.com/2019/12/joint-news-conference-following.html

Joint news conference following the Normandy format summit.

irmãos de armas


Legendado em PT. Clicar em CC, escolher PT.

índice


“Copyright Zambon Editore”

PORTUGUÊS

GUERRA NUCLEAR: O DIA ANTERIOR

De Hiroshima até hoje: Quem e como nos conduzem à catástrofe

ÍNDICE

TRIBUTE TO A PRESIDENT


NA PRMEIRA PESSOA

Um auto retrato surpreendentemente sincero do Presidente da Rússia, Vladimir Putin

CONTEÚDO

Prefácio

Personagens Principais em 'Na Primeira Pessoa'

Parte Um: O Filho

Parte Dois: O Estudante

Parte Três: O Estudante Universitário

Parte Quatro: O Jovem especialista

Parte Cinco: O Espia

Parte Seis: O Democrata

Parte Sete: O Burocrata

Parte Oito: O Homem de Família

Parte Nove: O Político

Apêndice: A Rússia na Viragem do Milénio


The Putin interviews


The Putin Interviews
by Oliver Stone (
FULL VIDEOS) EN/RU/SP/FR/IT/CH


http://tributetoapresident.blogspot.com/2018/07/the-putin-interviews-by-oliver-stone.html
Followers