FREE JULIAN ASSANGE

 

CROATIAN   ENGLISH   GREEK   NEDERLANDS   POLSKI   PORTUGUESE   ROMANIAN  SPANISH  РУССКИЙ

What part will your country play in World War III?

By Larry Romanoff

The true origins of the two World Wars have been deleted from all our history books and replaced with mythology. Neither War was started (or desired) by Germany, but both at the instigation of a group of European Zionist Jews with the stated intent of the total destruction of Germany. The documentation is overwhelming and the evidence undeniable. (1) (2) (3) (4) (5) (6) (7) (8) (9) (10) (11)

That history is being repeated today in a mass grooming of the Western world’s people (especially Americans) in preparation for World War IIIwhich I believe is now imminent

READ MORE

 
 

Thursday, March 23, 2017

Nederlands -- BENJAMIN FULFORD: 20:03:201720 maart 2017

De Satan aanbiddende cabal lijdt deze week onder verpletterende nederlagen aan alle fronten, zijn meerdere bronnen het over eens. Het grootste nieuws is dat VS President Donald Trump deze week aankondigde dat het in 1861 opgerichte bestuur van de republiek van de Verenigde Staten welke in het bezit was van de cabal is vervangen met de Republiek van de Verenigde Staten van Amerika welke in 1776 werd opgericht. Kijk voor details hieronder:
Dat is waarom het gepraat over het stopzetten van de VS regeringsfuncties op 15 maart, faalde werkelijkheid te worden toen de $20 triljoen schulden limiet werd bereikt. De schuld behoorde aan het bestuur, niet aan de Republiek. Het Bestuur is failliet verklaard en de schuld nul en niks, zijn meerdere bronnen het over eens. Dat is omdat de Staatssecretaris van het bestuur van de Verenigde Staten en slaaf van de top aandelenhouder van het Bestuur David Rockefeller, Jr. Rex Tillerson vorige week faalde bij zijn poging om hiervoor in Azië fondsen te krijgen, beweren bronnen uit de Aziatische geheime maatschappij
Japanse keizerlijke familiebronnen zeggen dat Rockefeller vertegenwoordiger Henry Kissinger opdook samen met Rex Tillerson en beiden de Keizerlijke familie bedreigden tijdens een mislukte poging om een vals 4(kei) yen (40 triljoen dollar) Wereld Bank aandeel door hen te laten uitbetalen zodat ze het VS bestuur draaiende konden houden en hun strooplikker Ichiro Ozawa op de plaats van Eerste Minister van Japan konden zetten. Ozawa wordt veracht in Japanse regeringskringen en zal niet worden toegestaan om vlakbij het kantoor van de Eerste Minister te komen dus het verzoek werd afgewezen, zeggen Japanse rechter vleugel bronnen.
Echter, het leger van de VS is vastbesloten om af te komen van de huidige Eerste Minister Shinzo Abe en Minister van Financiën Taro Aso, die de deal blokkeerde, omdat ze wanhopig verlegen zitten om fondsen om hun internationale operaties gaande te houden. Dat is waarom de Japanse media over stromen met verhalen over Abe’s schandaaltjes. Abe vertegenwoordigt een factie van extreem rechtervleugel personen die een oorlog met China willen beginnen en dus wordt hij voorgoed beschouwd als besmette waar en zal hij waarschijnlijk worden verwijderd.

Er zijn discussies gaande over wie precies Abe moet vervangen en de White Dragon Society beveelt de relatief schone en competente Hideo Higashikokubaru aan als een interim Eerste Minister die de eenstemmigheid van de Japanse bureaucratie en andere machtshandelaren zou vertegenwoordigen. Bronnen uit de Aziatische geheime genootschappen zeggen op hun beurt dat er momenteel geen alternatief voor Abe is en dus moet hem een nieuw script worden gegeven wat hij kan lezen. De discussies gaan verder.
De Rothschilds en de Rockefellers probeerden ook om te voorkomen dat ze failliet gingen door Noord Korea over te nemen. Noord Korea is de locatie voor een grote schat aan kostbare mineralen en andere ondergrondse bronnen gelegen rondom de heilige Koreaanse Berg Paektu, zeggen bronnen bij de Aziatische geheime genootschappen.
Het kan nu bevestigd worden dat de Franse tak van de Rothschild familie recentelijk een aanslag in scene zetten op een valse Kim Yong Nam in Maleisië om Kim Jong Un in diskrediet te brengen en hem uit de macht te zetten. Ze hoopten om hem te vervangen met valse oudste zoon Kim Yong Nam (Kim Han Sol) die ze hoopten te presenteren als de legitieme erfgenaam van de Koreaanse troon. De Aziatische geheime genootschappen werden hierdoor zelfs niet een beetje voor de gek gehouden en hen werd verteld dat het de Rotschilds waren, niet de CIA
die achter dit gefaalde complot zaten, beweren bronnen uit de White Dragon Society.

Rex Tillerson dreigde op zijn beurt vorige week, publiekelijk om Noord Korea in te nemen door middel van militair ingrijpen ten voordele van zijn Rockefeller meesters. “Rex kan blaffen wat hij wil voor Rocky maar er zal geen oorlog worden toegestaan op het Koreaanse Schiereiland,” is wat Pentagon bronnen hierover te zeggen hadden.
Er zal misschien oorlog komen in het Midden Oosten echter, met de bedoeling om de Satan aanbidders die de regering van Israël bezetten omver te werpen, zeggen bronnen bij het Pentagon.
Om Israël te dwingen om vrede te sluiten had VS top generaal Joseph Dunford vorige week een ontmoeting met Koning Abdull II van Jordanië om een alliantie te smeden tegen Israël, zeggen Pentagon bronnen. Als gevolg hiervan is “Israël nu omringd door een militaire coalitie van Syrië, Libanon, Hezbollah, Egypte, Jordanië, Irak, Iran en Turkije terwijl de Grote 3 [China, VS en Rusland] het dwingt om vrede te sluiten,” zeiden de bronnen.
Geconfronteerd met deze situatie, vloog Israëlisch Eerste Minister en Satan aanbidder Benyamin Netanyahu op 19 maart naar China om bescherming te krijgen van opperste leider Xi Jinping. Pentagon bronnen voorspellen dat Bibi ook geen liefde zal krijgen van Xi wie misschien een stoppen van de Israëlische aanvallen op Syrië eist, een teruggave van de Golan Hoogte, een twee staten oplossing voor Palestina en een verslagen ISIS zodat China het Midden Oosten weer op kan bouwen en Euraziatische integratie kan promoten.”
De Saudische Koninklijke familie is ook in China om bescherming te zoeken nadat ze er niet in slaagden asiel te krijgen in ofwel Japan of Indonesië, beweren WDS bronnen. Terwijl in Japan een overduidelijk valse “Koning Salman,” wie veel jonger leek dan de echte Koning en wie niet seniel was net als de echte koning, paradeerde voor de tv camera’s. Wat dit betekent is dat de echte Koning dood is en dat geamerikaniseerde Prins Muhammad Bin Nayef nu Koning is van Saudi Arabië.
Dat verklaart waarom de Saudische Prins Bin Salman vorige week naar Washington vloog om bescherming te zoeken bij Donald Trump. Bescherming werd onthouden, zeggen Pentagon bronnen. Trump weigerde ook een omkoopsom van Salman met het doel hem zo ver te krijgen om de “911 anti Saudi terreur wet niet door te voeren,” gaan de bronnen verder. Trump is nu ook op het spoor van het feit dat Bill Gates en Son Masayoshi acteerden als surrogaten voor Salman met hun aanbod van een $100 miljard investeringsfonds, zeggen ze.
Trump weigerde ook om een omkoopsom aan te nemen welke hem vorige week werd aangeboden door de Duitse Kanselier Angela Merkel om niet achter Rothschild strooplikkers als John McCain en Hillary Clinton aan te gaan, vervolgen de bronnen. Dat was wat achter Trump’s publieke weigering zat om Merkels hand te schudden.
De Pentagon bronnen zeggen ook dat “er misschien druk wordt uitgeoefend op Frankrijk of op speciale strijdkrachten en dat CIA agenten worden ingezet om Obama uit te leveren [een andere Rothschild dienaar] aan Tahiti om drugs, afluister, insubordinatie en andere aanklachten tegemoet te zien.”
CIA bronnen zeggen op hun beurt dat Anthony Weiner en andere pedofiele criminelen “zingen als kanaries” en de FBI genoeg bewijs verschaffen over opvallende pedofiele en er aan gerelateerde afpersingsgroepen aan de top van de Westerse machtsstructuur.
Het Trump regiem is ook vastbesloten de illegale drugsindustrie te beëindigen in Zuid Amerika. Dat is waarom de Kustwacht van de VS “niet alleen budget verminderingen overleefde maar misschien zelfs meer geld krijgt, marine, geheime dienst en leger assistentie om de Colombiaanse en Mexicaanse kartels van de Bushes op te rollen.
Er is ook bewijs dat pogingen om het witwassen van drugsgelden te stoppen hun vruchten gaan afwerpen. Financiële industriële bronnen in de VS zeggen dat Zuid Amerikaanse drugbarons hun drug dollars hebben gebruikt om Irakese Dinar te kopen als een manier om hun geld wit te wassen. Echter, sinds de Clinton/Bush factie de VS verkiezing heeft verloren, is het niet erg waarschijnlijk dat deze Dinars ooit een bruikbare valuta worden, beweren de bronnen.
Aziatische Geheime Genootschap en WDS bronnen zijn het erover eens dat jaren van “drugs oorlog” faalden iets te doen aan het uitroeien van de jaarlijkse 2-3 triljoen dollar aan illegale drugshandel, de lange termijn oplossing is nog steeds het legaliseren en reguleren van narcotica substanties om zo de schade te minimaliseren die ze veroorzaken en het geld uit de handen van de misdaad bendes te houden. Er zijn voortgaande topgeheime onderhandelingen richting het beëindigen hiervan, beweren de bronnen.
Bronnen uit het Aziatische geheime genootschap zeggen ook dat omdat de Westerse machten weigeren om de controle over het VS dollar systeem te overhandigen, ze nu verwachten dat het geleidelijk wordt vervangen door een systeem waarbij “vier of vijf” belangrijke valuta zijn betrokken.
Ondertussen, is de Republiek van de Verenigde Staten van Amerika overeengekomen om een concept te ondersteunen van een “menselijke gemeenschap met een gedeelde eindbestemming.” Dit Chinees idee werd unaniem geaccepteerd door een stemming bij de Verenigde Naties VeiligheidsRaad.
De Chinezen werd ook groen licht gegeven om verder te gaan met enorme infrastructurele plannen gericht op het meer onderling verbonden maken van de wereld. Als onderdeel hiervan, beëindigt de Republiek van de VS van Amerika alle steun voor militaire activiteiten in plaatsen als Afrika en het Midden Oosten gericht op het ontwrichten van het Chinese infrastructurele netwerk, beweren Pentagon bronnen.
Westerse machtcentra zijn ook begonnen om het WDS voorstel om een bureau voor Westerse toekomst planning op te richten, te ondersteunen en zo ook meerjarige projecten om de levensstandaard in de wereld en de natuurlijke ecosystemen te verbeteren. Dit zal het weer vullen van de oceanen met vis betekenen, het herstellen van de regenwouden, het veranderen van woestijnen en poolgebieden in groene gebieden en het expanderen in het universum. Hopelijk zullen er spoedig aankondigingen zijn voor dit resultaat vergezeld door het vrijgeven van enorme fondsen om het mogelijk te maken.
Er zijn ook voorbereidende onderhandelingen onderweg om de nieuwe gouden eeuw te kenmerken met een nieuw kalender systeem en de Westerse Gregoriaans gebaseerde kalender te vervangen. Dit zou een reset betekenen naar het jaar nul onder een nieuwe wereldkalender. Het systeem zou gebaseerd zijn op de bewegingen van de Zon en die van de maan. Een commissie van experts zal de details uitwerken.
Vertaling: Lia 

ARRIVING IN CHINA

Ver a imagem de origemKriegsgefangenenlager in Amerika


Von Larry Romanoff, 02. Juni 2020

Übersetzung: K.R.

*

Hinweis an die Leser: In Anbetracht der immensen Bedeutung dieses Themas leiten Sie diesen Artikel bitte über Ihren E-Mail-Verteiler weiter und posten Sie ihn in Ihren Blogs, Internetforen usw., mit der Bitte, dass jeder, der irgendwelche Details oder Familiengeschichten kennt, die Licht auf diese Ereignisse werfen könnten, diese bitte direkt an den Autor unter 2186604556@qq.com weiterleitet.


DEUTSCH ENGLISH ESPAÑOL ITALIANO NEDERLANDS PORTUGUÊS SVENSKA

Diese Geschichte hat alle Voraussetzungen, um sich für eine Verschwörungstheorie zu qualifizieren und macht vielleicht keinen Sinn für Sie ohne einige Hintergrundinformationen über den Zusammenhang.

Bevor die USA in den Ersten Weltkrieg eintraten, wurde eine enorme, jahrelange antideutsche Propagandakampagne von der Creel-Kommission entfesselt, die von Walter Lippman und Edward Bernays geleitet wurde, letzterer war ein Neffe von Sigmund Freud. (1) (2) Die öffentliche Literatur griff alles Deutsche in Amerika an, auch Schulen und Kirchen. In vielen Schulen wurde den "reinen Amerikanern" verboten, die deutsche Sprache zu unterrichten, und die Verwalter wurden aufgefordert, "alle illoyalen Lehrer", also alle Deutschen, zu entlassen. Die Namen unzähliger Städte wurden geändert, um ihren deutschen Ursprung zu eliminieren: Berlin, Iowa wurde zu Lincoln, Iowa. Deutsche Lebensmittel und Namen von Gerichten wurden aus den Restaurants verbannt; Sauerkraut wurde zu "Freiheitskraut", Dackel wurden zu "Freiheitshunden" und Deutsche Schäferhunde zu "Elsässern".

LESEN MEHR

bf pic

APPEAL


APPEAL TO THE LEADERS OF THE NINE NUCLEAR WEAPON STATES

(China, France, India, Israel, North Korea, Pakistan, Russia, the United Kingdom and the United States)

中文 DEUTSCH ENGLISH FRANÇAIS ITALIAN PORTUGUESE RUSSIAN SPANISH


Larry Romanoff,

contributing author

to Cynthia McKinney's new COVID-19 anthology

'When China Sneezes'

When China Sneezes: From the Coronavirus Lockdown to the Global Politico-Economic Crisis

manlio +maria

上海的月亮

World Intellectual Property Day (or Happy Birthday WIPO) - Spruson ...


LARRY ROMANOFF on CORONAVIRUS

Read more at Moon of Shanghai

V.P. 2007

EN video comitato

20 questions to Putin


President of Russia Vladimir Putin:

Address to the Nation

Address to the Nation.

Erdogan


Imagem

00
PT -- VLADIMIR PUTIN na Sessão plenária do Fórum Económico Oriental

Excertos da transcrição da sessão plenária do Fórum Económico Oriental

Joint news conference following a Normandy format summit

https://tributetoapresident.blogspot.com/2019/12/joint-news-conference-following.html

Joint news conference following the Normandy format summit.

irmãos de armas


Legendado em PT. Clicar em CC, escolher PT.

índice


“Copyright Zambon Editore”

PORTUGUÊS

GUERRA NUCLEAR: O DIA ANTERIOR

De Hiroshima até hoje: Quem e como nos conduzem à catástrofe

ÍNDICE

TRIBUTE TO A PRESIDENT


NA PRMEIRA PESSOA

Um auto retrato surpreendentemente sincero do Presidente da Rússia, Vladimir Putin

CONTEÚDO

Prefácio

Personagens Principais em 'Na Primeira Pessoa'

Parte Um: O Filho

Parte Dois: O Estudante

Parte Três: O Estudante Universitário

Parte Quatro: O Jovem especialista

Parte Cinco: O Espia

Parte Seis: O Democrata

Parte Sete: O Burocrata

Parte Oito: O Homem de Família

Parte Nove: O Político

Apêndice: A Rússia na Viragem do Milénio


The Putin interviews


The Putin Interviews
by Oliver Stone (
FULL VIDEOS) EN/RU/SP/FR/IT/CH


http://tributetoapresident.blogspot.com/2018/07/the-putin-interviews-by-oliver-stone.html
Followers