FREE JULIAN ASSANGE

 

CROATIAN   ENGLISH   GREEK   NEDERLANDS   POLSKI   PORTUGUESE   ROMANIAN  SPANISH  РУССКИЙ

What part will your country play in World War III?

By Larry Romanoff

The true origins of the two World Wars have been deleted from all our history books and replaced with mythology. Neither War was started (or desired) by Germany, but both at the instigation of a group of European Zionist Jews with the stated intent of the total destruction of Germany. The documentation is overwhelming and the evidence undeniable. (1) (2) (3) (4) (5) (6) (7) (8) (9) (10) (11)

That history is being repeated today in a mass grooming of the Western world’s people (especially Americans) in preparation for World War IIIwhich I believe is now imminent

READ MORE

 
 

Thursday, March 16, 2017

Nederlands -- BENJAMIN FULFORD: 13:03:2017


De Vrijmetselaars van de wereld verzamelen in Tokyo om een nieuwe leider te kiezen en de gouden eeuw daagt aan de horizon


13 maart 2017


De vrijmetselaars van de wereld verzamelen zich deze week in Tokyo en zullen vervolgens een nieuwe grandmaster voor de wereld kiezen, volgens de Japanse militaire geheime dienst. De ontmoetingen zullen deze week beginnen in het ondergrondse complex van de vrijmetselaars vlakbij Tokyo Tower en zullen worden afgesloten met het kiezen van een definitieve leider in het Sanno Hotel op 25 maart, beweren de bronnen. De ontmoetingen vinden plaats omdat een lange termijn vrijmetselaars doel, de schepping van een goedgezinde wereldregering, bijna bereikt is, gaan de bronnen verder.

Er wordt ook door meerdere bronnen gesproken over een of andere gebeurtenis welke op 15 maart wordt gepland, de Ides van maart dit was de dag dat Julius Caesar werd vermoord. Dit is ook de dag dat de regering van de VS het plafond bereikt van zijn schuldenlast. Aziatische geheime genootschappen hechten op hun beurt groot belang aan 19 maart, de dag dat de laatste Ming Keizer stierf (ook deze schrijver is toevallig op deze dag jarig). Wat er precies zal gebeuren is niet duidelijk maar het is zeker dat de tweede helft van maart vele wereldveranderingen zal zien, zijn meerdere bronnen het over eens.

Er heerst ook een extreem hoge wereldwijde spanning terwijl de verschillende machtcentra afkoersen op een positie in de opkomende wereldfederatie, zijn verschillende bronnen het over eens.De spanningen over wie de troon van de Keizer in een Verenigd Korea zal bezetten lopen vooral hoog op nu in Japan en op het Koreaanse Schiereiland, zeggen bronnen bij de Japanse militaire geheime dienst. De Rothschilds en de Chinezen willen Kim Han Sol installeren, de oudste zoon van Kim Jong Nam, wie op zijn beurt de oudste zoon is van voormalig top leider Kim Jon Il, zeggen bronnen bij de Chinese geheime dienst. Dat is waarom Rothschild marionet politici in Japan hebben geroepen om een  preventieve aanval op Noord Korea.
http://www.reuters.com/article/us-northkorea-missiles-japan-idUSKBN16F0YE

Dat is ook waarom verschillende media verslagen suggereren dat de President van de VS, Donald Trump, B-52 nucleaire bommenwerpers naar Zuid Korea stuurt.
http://www.dailymail.co.uk/news/article-4298020/Donald-Trump-send-B-52-nuclear-bombers-Korea.html

Echter, de Noord Koreanen zeggen dat de Kim Han Sol die gepresenteerd wordt als kandidaat voor Keizer vals is, iemand met een gezicht van de echte Kim Han Sol.  Om hun standpunt kracht bij te zetten lanceerden de Noord Koreanen raketten die in staat waren om VS militaire bases in Japan te raken. Ze zetten ook 100.000 Noord Koreaanse speciale troepen in, bewapend met nucleaire wapens in kofferformaat, tegen de steden Nagoya, Osaka en Tokyo.

De mensen achter Kim Han Sol, zeggen op hun beurt dat Kim Jong Un gewoon een front is voor de Cabot familie uit Zwitserland en de Nabeshima clan achter de Mitsubishi groep die de Eerste Minister Abe steunen.

Natuurlijk is de huidige Japanse Koninklijke familie ook nep maar het feit dat ze werkelijk de troon bezetten geeft ze wat wettigheid. Hetzelfde kan gezegd worden over Kim Jong Un.

Nu we het toch hebben over Japan, de machtstrijd hier wordt ook intenser. De Khazariaanse maffia heeft de controle over de Japanse verkiezing stelende machines overgegeven aan de zoon van Softbank, Masayoshi. De zoon heeft nu de controle over de Fortress Investment Groep welke (via wat papieren bedrijven) eigenaar is van Musashi Engineering, de maker van de stemmen stelende stemmen tel machines.
https://www.bloomberg.com/news/articles/2017-02-15/why-is-softbank-buying-fortress-son-gets-brain-trust-for-deals

Dit is dezelfde zoon die recentelijk opdaagde om een bezoek aan Donald Trump te brengen en die hem probeerde om te kopen met Arabisch geld met een waarde van $100 miljard.

 Het lijkt er op dat dit aanbod om Trump en zijn leger/agentschap achterban over te halen om bescherming aan te laten bieden aan de Saudische Koninklijke familie faalde omdat de Saudische Koning, 25 prinsen en entourage van 1500 mensen zijn gevlucht naar Indonesië, volgens bronnen bij de CIA daar. Dit kan deels bevestigd worden gezien in een Indonesische aankondiging dat Koning Salman zijn verblijf in Indonesië heeft verlengd met 3 dagen zogenaamd om “het Midden Oosten toerisme in Indonesië een stimulans te geven”.
http://www.indonesia-investments.com/news/todays-headlines/king-salman-s-visit-to-boost-middle-eastern-tourism-to-indonesia/item7666

Dit betekent dat hij zijn bezoek aan Japan, waar hij van plan was om de Vrijmetselaarsbijeenkomst bij te wonen, heeft uitgesteld, bevestigen bronnen bij de Japanse militaire geheime dienst.

Het Japanse leger heeft ook de recente gefaalde aanval van biowapens in Tokyo herleid naar het Ziekte Controle en Preventie Centrum in de Shinjuku wijk en zijn zuster faciliteit in Saitama Prefecture.

Deze en andere pogingen door de Khazarianen om de wereld te terroriseren met nucleaire en biowapens werden gestopt nadat een kaart met alle Israëlische nucleaire faciliteiten werd gepubliceerd en nadat er bedreigingen werden geuit om ze allemaal te raken met raketten, beweren bronnen bij de Mossad.

Druk op Israël en de Khazariaanse maffia regering die momenteel daar aan de macht is werd vorige week toegepast door het leger van de VS en de Russische regering, zeggen Pentagon bronnen.

De acties om Israël, Saudi Arabië en Turkije te dwingen om hun Daesh (voormalig ISIS) campagne te beëindigen werden gecomplotteerd toen top VS Generaal Joseph Dunford een ontmoeting had met zijn Russische en Turkse tegenhangers in Turkije op 7 maart, beweren Pentagon bronnen. Dit is waarom Benyamin Netanyahu van Israël en Recep Erdogan van Turkije “een uitbrander werd gegeven” toen ze een ontmoeting hadden met de Russische President Vladimir Poetin op 9 en 10 maart, beweren de bronnen.

Tijdens de ontmoeting met Netanyahu zette Poetin hem onder druk om met een twee staten oplossing te komen voor het Palestijnse probleem, zeggen ze. Dit werd de volgende dag opgevolgd door President Trump toen hij de Palestijnse leider Mahmoud Abbes uitnodigde in het Witte Huis om het zelfde ding te bespreken, vervolgen de bronnen.

Er is ook een voortgaande felle strijd gaande om de zuivering van Satan aanbiddende Khazarianen binnen de VS regering af te ronden, zijn meerdere bronnen het over eens. Dit is zichtbaar in het nieuws door de zuivering van het Departement van Staten van de VS door Rex Tillerson en het ontslag van 46 openbare aanklagers door Jeff Sessions, merken de bronnen op.

Echter, de strijd door CIA directeur Mike Pompeo om de CIA van Wall Street, Bush, Saudische en Israëlische facties te zuiveren, loopt tegen een starre weerstand aan, beweren Pentagon bronnen.


Dat is waarom het leger van de VS de vault 7 informatie over het illegaal bespioneren van het Amerikaanse volk door de CIA vrij gaf, zeggen ze. “De CIA wordt misschien vervolgd als een vijand van het volk met zijn illegale hacking (kraak) gereedschap omdat het geen legaal mandaat heeft en het gedraagt zich als een grensoverschrijdende criminele schurken organisatie,” voegen de Pentagon bronnen toe.

Het vrijgeven van de vault 7 was ook een aanval op de Mossad en wordt misschien gevolgd door meer lekken met de bedoeling Trump te dwingen om “de parasiet Israël te dumpen en de infiltratie door ‘geallieerde’ ‘buitenlandse’ agenten te stoppen,” gaan de bronnen verder.

Het is een teken dat het Witte Huis patriottistische hulp nodig heeft bij zijn oorlog tegen de diepte staat. Pers secretaris Sean Spicer van het Witte Huis had een VS revers speld op zijn kop geplaatst op zijn jasje tijdens de persconferentie van 10 maart, merken de bronnen op. “Het is een militair teken voor gevaar en een gecodeerde boodschap aan de goede jongens,” zeggen de Pentagon bronnen.

De Russen gaan ook achter de Khazariaanse maffia in Oost Europa aan met acties die gedaan worden om een einde te maken aan de invloed van de Khazarianen in de Baltische staten, zeggen de voormalige Joegoslavië en Oekraïne, Russische FSB bronnen. De Russische nieuwsuitzending beweert dat de Nazi Oekraïense regering welke op illegale wijze aan de macht werd geholpen door de Khazarianen niet langer dan 60 dagen zal stand houden.

De situatie in West Europa gaat ook door met het mathematische onvermijdelijke traject van instorting van de Euro en een einde aan de non-democratische EU regeringsstructuur.

Hetzelfde is waar over de fascisten in Zuid Amerika waar hulpbronnen plunderende Braziliaans President Michel Temer aankondigde dat hij uit het Presidentiële paleis van “geesten” ( gestuurde energie wapens?) verhuisde.
https://au.news.yahoo.com/world/a/34621845/ghosts-drive-brazils-president-from-residency-report/#page1

Er is ook iets vreemd gaande verder Zuidelijk van Brazilië. Een nogal cryptische boodschap van het Pentagon over Antarctica luidt als volgt: “Na het vrede sluiten door Russische/VS strijdkrachten, neemt top defensie aannemer Lockheed er 1000 in dienst om in Antarctica te werken.”


Al deze wereldveranderingen die plaatsvinden als beschreven hierboven hebben hun oorsprong in een machtverschuiving op een erg esoterisch niveau van de werkelijkheid. We zullen proberen om dit forensische spoor gevolgd door deze schrijver dat leidde naar de “zwarte zon” entiteit wiens nederlaag al deze verandering heeft mogelijk gemaakt, hieronder opnieuw kort samen te vatten

Jaren geleden werd me verteld door agenten die gestuurd warden door de toenmalige Japanse minister van financiën, Heizo Takenaka dat er een complot was om 90% van de mensheid te vermoorden met de bedoeling om “het milieu te redden.” Aziatische geheime genootschappen hadden hetzelfde gehoord toen ze een bijeenkomst afluisterden in het Molech (Baal, Set, Satan) aanbiddende Zigeuner bos. Toen ze aanboden om tegen deze Satan aanbidders te vechten suggereerde ik de Aziaten dat het probleem in het Westen zich grotendeels had geconcentreerd aan de hoogste top van de wereld machtsstructuur en dat de gemiddelde Westerling volledig ontsteld zou zijn bij het idee om 90% van de mensheid te vermoorden. We kwamen tot de conclusie dat de oplossing voor het probleem lag in de top van de Westerse macht als doelwit te maken.

Dit leidde naar een bezoek aan mij van Leo Zagami van de P2 Vrijmetselarij lodge in Tokyo en een uitnodiging aan mij om een bezoek te brengen aan de P2 in Italië. Ik werd door Vincenzo Mazzara, een Cavalier van de Teutonic Knights meegenomen naar een kathedraal in Milaan waar een zwart gevlekt glazen afbeelding was van hun god, de zwarte zon. Mazzara vertelde me dat het een zwart gat (black hole) was in het centrum van de Melkweg dat met hen communiceerde via het gammastralen spectrum.

Wat ik tegenkwam in de kathedraal was een zwarte leegte wat alleen beschreven kan worden als een antileven, een entiteit dat zich voedt aan de levenskracht.

Blijkbaar heeft deze entiteit duizenden jaren enorme macht en welstand gegeven aan een selecte groep. In ruil hiervoor werd het gevoed met mensen en dieren offers. Dit is wat ik de Satan aanbiddende Khazariaanse maffia noem.

De visie op de toekomst van de leden van P2 als Mazzara was er een van totale oorlog en vernietiging op deze planeet, iets waarvan ze dachten dat het onvermijdelijk was.

Echter, een ongelooflijk machtige lichtkracht entiteit confronteerde deze zwarte zon en dreigde om het totale universum uit te wissen naar nul en een of zwart en wit tenzij het zich terug trok. Dat is waarom de krachten van duisternis zo sterk werden ze bedreigden de totale structuur van het universum. De entiteit trok zich terug en vluchtte uit dit universum. Dit is wat gezien werd als de Noorse spiraal gebeurtenis.
https://www.youtube.com/watch?v=80__LLZK4zg

Het resultaat is dat terwijl het universum voor deze gebeurtenis als een top die de controle kwijt raakte was, het nu terug in harmonische balans is, een balans tussen tegengestelde maar gelijkwaardige heilzame krachten bekend als yin en yang of mannelijk en vrouwelijk. Om deze reden is het wezen dat Satan wordt genoemd gestopt met het vernietigen van leven als een absoluut kwaad maar heeft het zich in plaats daarvan getransformeerd in een welwillende godin die in harmonie werkt met het mannelijke aspect van het universum.

Omdat deze entiteit het universum ontvluchtte, waren de mindere kwade entiteiten die onder hem werkten niet langer meer in staat om de lichtkrachten te weerstaan. Ze zijn systematisch weggezuiverd en spoedig zullen de laatsten vernietigd zijn.

Op dat moment zal de quarantaine waar deze planeet onder stond worden opgeheven en het aardse leven zal vrij zijn om zich uit te breiden in het universum, volgens deze esoterische bronnen.

Sinds we op het punt staan om exponentionele expansie te ervaren, is het erg belangrijk dat we de oorspronkelijke parameter starten op het meest optimaal mogelijke niveau. Dat is waarom we nu een transparante, democratische, meritocratische wereldfederatie moeten oprichten welke de beste gewoonten van alle culturen combineert en welke de leiding neemt over de expansie van de mensheid in het universum.

Natuurlijk is zien geloven en totdat we werkelijk deze veranderingen zien en ervaren moeten individuele mensen focussen op het verbeteren van het hier en nu van hun werkelijke levens. Hopelijk, de rest zullen we wel zien.


Vertaling: Lia

 

ARRIVING IN CHINA

Ver a imagem de origemKriegsgefangenenlager in Amerika


Von Larry Romanoff, 02. Juni 2020

Übersetzung: K.R.

*

Hinweis an die Leser: In Anbetracht der immensen Bedeutung dieses Themas leiten Sie diesen Artikel bitte über Ihren E-Mail-Verteiler weiter und posten Sie ihn in Ihren Blogs, Internetforen usw., mit der Bitte, dass jeder, der irgendwelche Details oder Familiengeschichten kennt, die Licht auf diese Ereignisse werfen könnten, diese bitte direkt an den Autor unter 2186604556@qq.com weiterleitet.


DEUTSCH ENGLISH ESPAÑOL ITALIANO NEDERLANDS PORTUGUÊS SVENSKA

Diese Geschichte hat alle Voraussetzungen, um sich für eine Verschwörungstheorie zu qualifizieren und macht vielleicht keinen Sinn für Sie ohne einige Hintergrundinformationen über den Zusammenhang.

Bevor die USA in den Ersten Weltkrieg eintraten, wurde eine enorme, jahrelange antideutsche Propagandakampagne von der Creel-Kommission entfesselt, die von Walter Lippman und Edward Bernays geleitet wurde, letzterer war ein Neffe von Sigmund Freud. (1) (2) Die öffentliche Literatur griff alles Deutsche in Amerika an, auch Schulen und Kirchen. In vielen Schulen wurde den "reinen Amerikanern" verboten, die deutsche Sprache zu unterrichten, und die Verwalter wurden aufgefordert, "alle illoyalen Lehrer", also alle Deutschen, zu entlassen. Die Namen unzähliger Städte wurden geändert, um ihren deutschen Ursprung zu eliminieren: Berlin, Iowa wurde zu Lincoln, Iowa. Deutsche Lebensmittel und Namen von Gerichten wurden aus den Restaurants verbannt; Sauerkraut wurde zu "Freiheitskraut", Dackel wurden zu "Freiheitshunden" und Deutsche Schäferhunde zu "Elsässern".

LESEN MEHR

bf pic

APPEAL


APPEAL TO THE LEADERS OF THE NINE NUCLEAR WEAPON STATES

(China, France, India, Israel, North Korea, Pakistan, Russia, the United Kingdom and the United States)

中文 DEUTSCH ENGLISH FRANÇAIS ITALIAN PORTUGUESE RUSSIAN SPANISH


Larry Romanoff,

contributing author

to Cynthia McKinney's new COVID-19 anthology

'When China Sneezes'

When China Sneezes: From the Coronavirus Lockdown to the Global Politico-Economic Crisis

manlio +maria

上海的月亮

World Intellectual Property Day (or Happy Birthday WIPO) - Spruson ...


LARRY ROMANOFF on CORONAVIRUS

Read more at Moon of Shanghai

V.P. 2007

EN video comitato

20 questions to Putin


President of Russia Vladimir Putin:

Address to the Nation

Address to the Nation.

Erdogan


Imagem

00
PT -- VLADIMIR PUTIN na Sessão plenária do Fórum Económico Oriental

Excertos da transcrição da sessão plenária do Fórum Económico Oriental

Joint news conference following a Normandy format summit

https://tributetoapresident.blogspot.com/2019/12/joint-news-conference-following.html

Joint news conference following the Normandy format summit.

irmãos de armas


Legendado em PT. Clicar em CC, escolher PT.

índice


“Copyright Zambon Editore”

PORTUGUÊS

GUERRA NUCLEAR: O DIA ANTERIOR

De Hiroshima até hoje: Quem e como nos conduzem à catástrofe

ÍNDICE

TRIBUTE TO A PRESIDENT


NA PRMEIRA PESSOA

Um auto retrato surpreendentemente sincero do Presidente da Rússia, Vladimir Putin

CONTEÚDO

Prefácio

Personagens Principais em 'Na Primeira Pessoa'

Parte Um: O Filho

Parte Dois: O Estudante

Parte Três: O Estudante Universitário

Parte Quatro: O Jovem especialista

Parte Cinco: O Espia

Parte Seis: O Democrata

Parte Sete: O Burocrata

Parte Oito: O Homem de Família

Parte Nove: O Político

Apêndice: A Rússia na Viragem do Milénio


The Putin interviews


The Putin Interviews
by Oliver Stone (
FULL VIDEOS) EN/RU/SP/FR/IT/CH


http://tributetoapresident.blogspot.com/2018/07/the-putin-interviews-by-oliver-stone.html
Followers