CROATIAN  ENGLISH   ESPAÑOL  GREEK  NEDERLANDS  POLSKI  PORTUGUÊS EU   PORTUGUÊS BR  ROMANIAN  РУССКИЙ

What part will your country play in World War III?

By Larry Romanoff

 

The true origins of the two World Wars have been deleted from all our history books and replaced with mythology. Neither War was started (or desired) by Germany, but both at the instigation of a group of European Zionist Jews with the stated intent of the total destruction of Germany. The documentation is overwhelming and the evidence undeniable. (1) (2) (3) (4) (5) (6) (7) (8) (9) (10) (11)

 

That history is being repeated today in a mass grooming of the Western world’s people (especially Americans) in preparation for World War IIIwhich I believe is now imminent. It is evident that War Clouds are gathering. The signs are everywhere, with media coverage and open talk of war in many countries. The RAND Corporation have for years been preparing military scenarios for World War III, and NATO is reported to be currently doing so. Vast movements of NATO troops and equipment are either in preparation or process to surround Russia. The US is surrounding China with military bases including the world's largest in Guam. Both China and Russia are surrounded with nearly 400 US biological weapons labs. Iran is entirely vulnerable from the American military build-up in the Middle East.

READ MORE

   

FREE JULIAN ASSANGE

Wednesday, March 8, 2017

Nederlands -- BENJAMIN FULFORD: 06:03:2017


Wanhopige tegenaanval door Satanische maffia faalt aan alle fronten terwijl de bevrijding van de mensheid nadert

6 maart 2017
We zijn getuigen van wanhopige pogingen in de hele wereld van de Satan aanbiddende Khazariaanse maffia met als doel recente nederlagen om te keren en aan de macht te blijven. Echter, deze pogingen falen aan alle fronten en meer prominente Satanisten verdwijnen.
De hevigste strijd raast in Washington DC waar de Satanisten er op aandringen dat “de Russen het deden!” met als doel Procureur-Generaal Jeff Sessions te verwijderen en arrestaties van kinderen vermoordende politici te voorkomen. Pentagon bronnen bevestigen dat meer dan 1500 pedofielen werden gearresteerd sinds Donald Trump aan trad als President van de Verenigde Staten en sinds een hoge jury aanklachten voorbereidt tegen een hele bundel figuren uit de gevestigde orde van DC en New York.
Een ander teken dat dingen werkelijk beginnen te veranderen is dat wettige actie nu is begonnen tegen de private sector gevangenis slavenkampen die in de VS worden gerund.

De tegenaanval van de Satanisten in de VS wordt georkestreerd door de Rotschilds en de Bush/Clinton maffia die hun top dienaren als voormalig President Barack Obama en Amazon’s Jeff Bezos  hebben losgelaten op het Trump regiem.
Vorige week kondigde Obama aan dat hij een anti Trump hoofdkwartier ging oprichten samen met adviseur Valerie Jarret op twee mijl van het Witte Huis. Deze actie werd gevolgd door Trump tweets waarin “slechte of zieke jongen” Obama werd beschuldigd van het illegaal afluisteren van Trump. Ons advies aan huisslaaf Obama is om zijn leven en vrijheid niet te riskeren ten behoeve van zijn Rothschild slavenmeesters.
Een andere Rothschild huisslaaf, Loretta Lynch, Obama’s Procureur-Generaal, riep om bloed en dood in de straten.
Ons advies aan Afrikaanse Amerikanen is om deze huisslaven je niet voor de gek te laten houden en je niet mee te laten lokken in protesten ten voordele van Satan aanbiddende slavendrijvers.
Een teken van de intensiteit van de strijd die nu raast werd gezien toen Bezos, voormalig folteraar en voormalig Clinton campagnemanager, John Podesta een baan aanbood bij zijn Washington Post propagandamachine. Pedesta werd ook een $600miljoen oorlogspot geboden voor de Washington Post door de schurken (Bush) CIA voor propagandadoeleinden.
En toch, onmiddellijk nadat Bezos dit aankondigde kwamen Amazon.com servers onder zware voortdurende aanval.
Het is onwaarschijnlijk dat Bezos zelf lang zal overleven, beweren CIA en Pentagon bronnen.
Een duidelijk teken dat de Satanisten de controle over het Amerikaanse volk hebben verloren kan gezien worden in het onvermogen van hun eens dominante gezamenlijke propaganda-apparaat. Ondanks dat verslagen laten zien dat 88% van de zware gezamenlijke media verslaglegging over Trump negatief was sinds hij aantrad, laten peilingen nu zien dat 79% van de Amerikanen zijn speech voor de gezamenlijke huizen van het Congres vorige week gunstig beoordeelden.
Kijk eens naar de gezichtsuitdrukking van Huisleider van de Democratische Partij Nancy Pelosi’s tijdens Trump’s speech. Mij lijkt het iemand (of een of andere entiteit) in doodsangst.
Misschien is de meest senior Nazi factie Satanist die zo snel mogelijk neergehaald moet worden Bill Gates van Microsoft. Bill Gates bouwt een enorm ondergronds bunkercomplex in Karuizawa, Japan, volgens de Japanse geheime dienst. Gates werkt samen met zijn top Japanse dienaar Masayoshi Son van Softbank en Yasuyuki Nambu van de Pasona groep. Son’s Softbank heeft de Fortress Investment Group overgenomen.
Dat betekent dat hij nu de controle heeft over de Musashi Engineering onderneming dat de Japanse verkiezingen in elkaar zet. Son is natuurlijk alleen maar een senior Rothschild dienaar in Japan.
Agenten die werken voor de Franse tak van de Rothschild Familie, David (gezocht door de politie voor fraude) en Banjamin (beschuldigd van het doden van pygmeeën) probeerden recentelijk om deze schrijver in een val te lokken In het Nambu’s Akasaka Tokyo Hoofdkwartier. Nambu en Son zijn nu het doelwit van leden van de rechtervleugel dicht bij de Keizer, beweren Japanse rechtervleugel bronnen.
De Rothschild familie was uiteindelijk verantwoordelijk voor de tsunami van 11 maart 2011 en de nucleaire terreuraanval (hier bekend als 311) tegen Japan en ze proberen wanhopig om hun dienaren hier aan de macht te houden om op deze manier vergelding voor dat massa moord incident te voorkomen. Echter, de Rothschilds hebben de strijd al verloren en hun Japanse netwerk wordt ontmanteld.
Vele lezers vroegen me waarom ik ook de naam van de Dalai Lama vermelde in de lijst van Satanische onderaannemers. Hier, in het belang van disclosure (openbaarmaking), moet ik toegeven dat ik een persoonlijke wrok tegen de Dalai Lama heb. Een Noord Koreaanse vrouwelijke agente werd door hem en de Satan aanbidders gestuurd om mijn leven te ruineren. In plaats daarvan werd ze verliefd op me en werd ze zwanger van ons kind. Toen ze vijf maanden zwanger was, stuurde de Nepalese import winkel waar ze werkte haar naar Nepal op een missie om goederen voor de winkel te kopen. Toen ze daar aan kwam werd ze gedrogeerd en werd ze wakker in het ziekenhuis, niet langer zwanger. De eigenaar van de winkel zei dat zijn vader, die werkt voor de Dalai Lama, dit deed op bevel van de Dalai Lama. Met andere woorden deze zogenaamde heilige man is een kindermoordenaar. Hierna, ging mijn vriendin naar de Japanse politie met valse verslagen over mij dat ik drugs zou gebruiken en dat ik haar zou mishandelen. Toen ik haar hiermee confronteerde vertelde ze me dat haar familie bedreigd werd met de dood als ze dit niet zou doen. Dus, dat is waarom ik een persoonlijke wrok heb tegen de Dalai Lama. Ik heb hem ook in de ogen gekeken en kan je zeggen dat hij door en door kwaadaardig is. Hij zal spoedig sterven en zo zal zijn ziel. Hij zal tot in de eeuwigheid niet meer reïncarneren.
In ieder geval, gevolgd op de recente bedekte bedreigingen van Bill Gates om “meer dan 30 miljoen mensen te doden,”
zijn er meerdere verslagen gemaakt over middelen voor biologische oorlogsvoering die werden verspreid over de hele wereld, beweren bronnen bij de Japanse geheime dienst. Tokyo zelf heeft onder zware chemtrail en radioactieve vergiftigingsaanvallen gelegen gevolgd op de verklaring van Gates. Het is zeker dat iedereen die ik ken recent zwaar heeft gehoest, inclusief mijzelf. Echter, de aanvallen tegen Tokyo hebben zich nu verspreid en geen doden tot gevolg gehad. De Chinezen en Indiase regeringen zeggen ook dat middelen voor biologische oorlogsvoering gebruikt worden tegen hen (Het Chinese artikel is van 2013)
Terwijl Sorcha Faal hoort bij de geheime dienst van de marine van de VS en zijn verslagen vaak uit meer dan 90/% desinformatie bestaan, is het volgende verslag dat beweert dat er bio oorlog aanvallen plaatsvinden over de hele wereld waarschijnlijk waar. Wat niet waar is is het verhaal over massa doden omdat de bio middelen voor oorlogsvoering onschadelijk gemaakt zijn.
Bill Gates wordt nu actief opgejaagd en het leger van de VS is geadviseerd door de White Dragon Society om zijn Karuizawa bunker zo spoedig mogelijk in beslag te nemen. De eigendommen van Gates in de VS moeten ook zo spoedig mogelijk in beslag worden genomen. Het herenhuis van Bill Gates bij Seatle, Washington, heeft kamers gevuld met onplezierige geheimen en gewijd aan de aanbidding van dood, volgens een high tech Oligarch die daaraan een bezoek bracht.
Andere senior Satanisten, hiermee erkennend dat het karwei voorbij is, proberen te vluchten. Koning Salman van Saudi-Arabië heeft vijf, luxe vijf sterren hotels geboekt op Bali, Indonesië voor zijn gevolg inclusief 25 prinsen. Salman zal om bescherming vragen van Indonesië, Maleisië en China maar zal dit niet krijgen, beweren CIA bronnen.
De reden dat Salman gevlucht is, zeggen Pentagon bronnen, is dat de campagne tegen Daesh ( opmerking voor lezers: we hebben besloten om de Godin ISIS niet verder te beledigen door de associatie van haar naam met deze club van Satanische terroristen) is uitgebreid naar Jemen. De Saudis hebben in samenwerking met de Franse oliegigant Total, de internationale wet overtreden door 65% van de olie van Jemen te stelen.
Een andere Satanist op zoek naar een schuilplaats is de Israëlische Eerste Minister Benyamin Netanyahu. Netanyahu heeft de Russische President Vladimir Poetin gevraagd om bescherming nadat Israël werd bedreigd met vernietiging van al zijn nucleaire faciliteiten als het niet optrad tegen de Satanisten, zeggen Russische FSB en andere bronnen. Deze bescherming zal niet worden toegekend, beweren de Russische bronnen.
VS aardsverrader John “Daesh” McCain zocht bescherming voor Turks President Erdogan en zal deze ook niet krijgen, zeggen Pentagon bronnen.
De mensheid zal spoedig vrij zijn.
Source: Antimatrix.org

Vertaling: Lia

 

ARRIVING IN CHINA

Ver a imagem de origemKriegsgefangenenlager in Amerika


Von Larry Romanoff, 02. Juni 2020

Übersetzung: K.R.

*

Hinweis an die Leser: In Anbetracht der immensen Bedeutung dieses Themas leiten Sie diesen Artikel bitte über Ihren E-Mail-Verteiler weiter und posten Sie ihn in Ihren Blogs, Internetforen usw., mit der Bitte, dass jeder, der irgendwelche Details oder Familiengeschichten kennt, die Licht auf diese Ereignisse werfen könnten, diese bitte direkt an den Autor unter 2186604556@qq.com weiterleitet.


DEUTSCH ENGLISH ESPAÑOL ITALIANO NEDERLANDS PORTUGUÊS SVENSKA

Diese Geschichte hat alle Voraussetzungen, um sich für eine Verschwörungstheorie zu qualifizieren und macht vielleicht keinen Sinn für Sie ohne einige Hintergrundinformationen über den Zusammenhang.

Bevor die USA in den Ersten Weltkrieg eintraten, wurde eine enorme, jahrelange antideutsche Propagandakampagne von der Creel-Kommission entfesselt, die von Walter Lippman und Edward Bernays geleitet wurde, letzterer war ein Neffe von Sigmund Freud. (1) (2) Die öffentliche Literatur griff alles Deutsche in Amerika an, auch Schulen und Kirchen. In vielen Schulen wurde den "reinen Amerikanern" verboten, die deutsche Sprache zu unterrichten, und die Verwalter wurden aufgefordert, "alle illoyalen Lehrer", also alle Deutschen, zu entlassen. Die Namen unzähliger Städte wurden geändert, um ihren deutschen Ursprung zu eliminieren: Berlin, Iowa wurde zu Lincoln, Iowa. Deutsche Lebensmittel und Namen von Gerichten wurden aus den Restaurants verbannt; Sauerkraut wurde zu "Freiheitskraut", Dackel wurden zu "Freiheitshunden" und Deutsche Schäferhunde zu "Elsässern".

LESEN MEHR

bf pic

APPEAL


APPEAL TO THE LEADERS OF THE NINE NUCLEAR WEAPON STATES

(China, France, India, Israel, North Korea, Pakistan, Russia, the United Kingdom and the United States)

中文 DEUTSCH ENGLISH FRANÇAIS ITALIAN PORTUGUESE RUSSIAN SPANISH


Larry Romanoff,

contributing author

to Cynthia McKinney's new COVID-19 anthology

'When China Sneezes'

When China Sneezes: From the Coronavirus Lockdown to the Global Politico-Economic Crisis

manlio +maria

上海的月亮

World Intellectual Property Day (or Happy Birthday WIPO) - Spruson ...


LARRY ROMANOFF on CORONAVIRUS

Read more at Moon of Shanghai

V.P. 2007

EN video comitato

20 questions to Putin


President of Russia Vladimir Putin:

Address to the Nation

Address to the Nation.

Erdogan


Imagem

00
PT -- VLADIMIR PUTIN na Sessão plenária do Fórum Económico Oriental

Excertos da transcrição da sessão plenária do Fórum Económico Oriental

Joint news conference following a Normandy format summit

https://tributetoapresident.blogspot.com/2019/12/joint-news-conference-following.html

Joint news conference following the Normandy format summit.

irmãos de armas


Legendado em PT. Clicar em CC, escolher PT.

índice


“Copyright Zambon Editore”

PORTUGUÊS

GUERRA NUCLEAR: O DIA ANTERIOR

De Hiroshima até hoje: Quem e como nos conduzem à catástrofe

ÍNDICE

TRIBUTE TO A PRESIDENT


NA PRMEIRA PESSOA

Um auto retrato surpreendentemente sincero do Presidente da Rússia, Vladimir Putin

CONTEÚDO

Prefácio

Personagens Principais em 'Na Primeira Pessoa'

Parte Um: O Filho

Parte Dois: O Estudante

Parte Três: O Estudante Universitário

Parte Quatro: O Jovem especialista

Parte Cinco: O Espia

Parte Seis: O Democrata

Parte Sete: O Burocrata

Parte Oito: O Homem de Família

Parte Nove: O Político

Apêndice: A Rússia na Viragem do Milénio


The Putin interviews


The Putin Interviews
by Oliver Stone (
FULL VIDEOS) EN/RU/SP/FR/IT/CH


http://tributetoapresident.blogspot.com/2018/07/the-putin-interviews-by-oliver-stone.html
Followers