FREE JULIAN ASSANGE

 

CROATIAN   ENGLISH   GREEK   NEDERLANDS   POLSKI   PORTUGUESE   ROMANIAN  SPANISH  РУССКИЙ

What part will your country play in World War III?

By Larry Romanoff

The true origins of the two World Wars have been deleted from all our history books and replaced with mythology. Neither War was started (or desired) by Germany, but both at the instigation of a group of European Zionist Jews with the stated intent of the total destruction of Germany. The documentation is overwhelming and the evidence undeniable. (1) (2) (3) (4) (5) (6) (7) (8) (9) (10) (11)

That history is being repeated today in a mass grooming of the Western world’s people (especially Americans) in preparation for World War IIIwhich I believe is now imminent

READ MORE

 
 

Thursday, September 17, 2015

Nederlands -- Benjamin Fulford: 15:09:2015

Daden van God, wederzijdse beschuldigingen, angst en hoop wanneer de Zionistische nachtmerrie instort


September 15, 2015

De 14e verjaardag van 911 is misschien de laatste die voorbij gaat zonder dat de daders van deze misdaad eindelijk voor het gerecht zijn gedaagd. Er waren enkele erg ongewone “hemelse”gebeurtenissen verbonden aan deze herdenking. Een daarvan was een dubbele regenboog die gezien werd in New York

welke verscheen op ongeveer de zelfde tijd als eentje (deze schrijver was hiervan getuige) die verscheen in Tokyo. Nog bovenaardser was het feit dat een lichtflits een kraan omver sloeg in Mekka waarbij 107 mensen werden gedood. De kraan was op 911 eigendom was van de BinLaden  constructie groep.

VS woordvoerder, “uitvoerend” president, Barack Obama werd geïnstrueerd om niet op te komen dagen bij enige 911 ceremonie maar werd in plaats daarvan verteld om met VS soldaten te gaan praten. Ondertussen, sprak VS Secretaris van Defensie, Ash Carter tijdens een ceremonie van het Pentagon waar hij beloofde dat “het maakt niet uit hoe lang het duurt [de daders van deze misdaad] niet zullen ontsnappen aan de lange arm en harde vuist van de wet…..we zullen jullie vinden,” en “we zullen nooit vergeten.”


Als het leger van de VS oprecht is, dan worden George Bush Jr., Donald Rumsfeld en de meesten van de ander nieuwe conservatieven die in 2000 ”het plan voor een Nieuwe Amerikaanse Eeuw” hebben ondertekend, gearresteerd. Dat document vroeg om “een Nieuw Pearl Harbor” om een grote invasie in het Midden Oosten te rechtvaardigen.

In ieder geval, het leek op een eindspel voor het Zionistische Nazi Netanyahu regiem in Israel als Russische en Iranese troepen binnen vallen terwijl het Pentagon helpt of een oogje dicht knijpt. We hebben nu bronnen die ongewoon diametraal tegenover elkaar staan, de aan de Mossad verbonden Debka en de aan het Pentagon verbonden Veteran´s today site, beiden zijn het er over eens dat Russische troepen bij Israel voor de deur staan.


Het Debka artikel is onthullend wanneer het de aantekening maakt over de “militaire sterkte van Israel welke substantieel is maar niemand zit te wachten op een militair conflict met de Russen,” voordat ze tot een conclusie komen zou Israel moeten vragen om Russische bescherming. Russische White Dragon bronnen maken het duidelijk dat enige Russische bescherming van Israel niet zal betekenen dat alles loopt als altijd voor deze schurkenstaat. Ondertussen, hier volgt wat een bron bij het Pentagon te zeggen had over Israel: “Israel heeft cyber aanvallen uitgevoerd vanuit Saudi Arabie, Turkije en Bulgarije om hun sporen te verbergen. De Zandstorm op 8 september

was gericht tegen Israel, hun onderzeeërs zijn nu vogelvrij en worden misschien met kernwapens aangevallen.

Het is ook niets waard dat zowel de Russen als de Amerikanen bescherming hebben aangeboden aan de landen van het Midden Oosten en Noord Afrika tegen Israëlische raketten.

Britse MI6 geheime dienst, zegt op zijn beurt dat de zogenaamde Syrische vluchtelingen crisis alleen Shia en niet Sunni Moslims betreft. De Shia worden Turkse paspoorten gegeven om ze zo toestemming te geven te stemmen tijdens de Turkse verkiezingen om president Erdogan te helpen de meerderheid in het Parlement terug te krijgen, zeggen de bronnen.

Ondertussen, zijn er in de financiële wereld meer tekenen van een instorting van het huidige paradigma. Claudio Borio, hoofd van het Monetaire & Economische Departement van de BIS, de centrale bank voor centrale banken, beschrijft de huidige staat van de financiële markten in de wereld als “het ophalen van een herinnering van de oude grap over de gestrande toerist die nadat hij gevraagd heeft naar de juiste weg verteld wordt: ‘Als ik jou was, zou ik niet vanaf hier starten.‘” Hij ging verder met te zeggen: “We zien geen geïsoleerde trillingen maar het loslaten van druk welke zich in de loop der jaren heeft opgebouwd langs belangrijke breuklijnen.”

Borio refereerde naar de enorme opbrengst van liquiditeit van de centrale banken tijdens de afgelopen jaren, als de bron voor de opkomende mega schok waarop hij zinspeelt Ondertussen is het IMF zoals de MI5 geheime dienst het stelt, “een schurk geworden en heeft het zich uit de onderhandelingen met de EU over Griekenland terug getrokken.” De MI5 bron voorspelt ook “60-70% neergang” van de wereld aandelenhandel welke binnenkort zal plaatsvinden.

China en Rusland doen op hun beurt erg hun best om het gebruik van VS dollars bij de oliehandel te stoppen, zo een einde makend aan de oliedollar Bronnen bij VS instanties zeggen dat de recente devaluatie van de Chinese Yuan Goldman Sachs bijzonder hard geraakt heeft. “Goldman Sachs criminelen, gewend om te handelen met voorkennis, leden zwaar verlies op de Yuan,” zegt een bron. “Dit ging anders dan in de VS, waar ze altijd van tevoren gewaarschuwd werden, ze werden overrompeld en hun mythische financiële tovenarij werd onthuld als niets meer dan goede ouderwetse handel met voorkennis; alledaagse criminaliteit vermomd als slimheid.”

Het Pentagon, de CIA en andere VS instanties oefenen nu druk uit op het Departement van Justitie van de VS om hiermee serieuze actie te ondernemen tegen de criminelen in Wall Street, Washington en elders. Het manipuleren van de financiële markten, de omkoping van politici, de moorden en leugens van de Khazariaanse maffia keren zich nu tegen hen.

Het leger van de VS heeft nu ook alle bio-laboratoria welke ziekten als Vogelpest, SARS, Ebola enz. verspreiden en produceren stilgelegd. Je kunt er zeker van zijn dat de massa moordenaars die deze laboratoria hebben opgezet zeer binnenkort de binnenkant van de gevangenis zullen zien of zelfs een executie kamer.

Een in Washington gevestigde bron vertelde deze schrijver ook dat de regering van de VS, minus het Pentagon en agentschappen, afstevent op een totale stillegging aan het einde van september. Zoals velen hebben gemerkt, zijn de officiële schuldencijfers van de regering van de VS niet veranderd sinds 15 maart, wat betekent dat ze hun boeken niet hebben veranderd, een zeker teken dat ze failliet zijn.

Ondertussen, lijkt het of het deze schrijver onlangs enkele gevoelige zenuwen heeft geraakt. Iemand heeft gebeld via een betaaltelefoon, en “me voor van alles en nog wat uitgemaakt,” en daarna opgehangen. Kortgeleden, toen er weer een gesprek vanuit een betaaltelefoon kwam zei ik: “lafaard,” voordat de persoon me uit kon schelden. Hij hing op en belde me onmiddellijk terug om te zeggen dat er een hoop gepraat werd in de Vrijmetselaars lodge van Tokyo over het vermoorden van deze schrijver. Een in New York gevestigd vrijmetselaar stuurde ook een e-mail waarin de dochter van deze schrijver werd bedreigd. Een senior vrijmetselaar in Londen reageerde hierop met “al deze communicatie tussen vrijmetselaars over jouw geval is ontzettend onprofessioneel en zal aandacht krijgen.”

Er is ook een stroom aan communicatie geweest en contacten gericht tegen deze schrijver betreffende het recente artikel over erfgenamen van het $30 biljoen grote fortuin aan historisch Mantsjoe goud. In de uitgave van 4 mei 2015 van deze nieuwsbrief schreven we “De huidige erfgenamen van het Mantsjoe goud zijn Kim Young Hee (金英姫)en Zhang Seung Shik (張勝植).”

Wel, nu al de mensen betrokken bij deze zaak hebben met de vinger naar elkaar gewezen tijdens een verwarrende cascade van claims en tegenclaims. Zhang Seung Shik beweert dat Kim Young Hee geen Mantsjoe erfgenaam is maar eigenlijk Song Seul Hee is, een agent die verslag uitbrengt aan een Noord Koreaanse generaal. Kim Young Hee of Song Seul Hee (wie ze ook mag zijn) beweert dat Zhang een zielige oplichter is en zegt dat ze hem heeft aangegeven bij de politie.

Ondertussen claimt Mr. K, de senior Chinese agent die de oorspronkelijke aanspraak indiende, dat het beiden oplichters zijn en ik bied mijn excuses aan omdat ik in eerste instantie voor ze heb ingestaan. Mr. K beweert ook dat Kim/Song Young/Seul Hee en Zhang op de vlucht zijn voor de politie nadat hun baas kortgeleden werd gearresteerd in Zuid Korea.

Hoewel, hij zegt dat hun baas die gearresteerd is Pu Chao-chi, voormalig top vertegenwoordiger van Taiwan in Zuid Korea was. Voorts, introduceerde Mr. K ook nog een derde persoon die claimde de echte documenten te hebben, (een stapel van 12 centimeters hoog) hij claimde de rechten op het Mantsjoe goud met een waarde van $30 biljoen. Het lijkt erop dat het opeisen van deze $30 biljoen een hoop intrige en tegen intrige heeft teweeggebracht.

Natuurlijk, om dingen in perspectief te plaatsen, zijn de bank van Japan, de Zuid Koreaanse Centrale Bank, de Federale Reserve Raad en de Europese Centrale Bank zelf allemaal uiteindelijk gebaseerd op fraude en gestolen historische fortuinen. Tot kortgeleden, zijn ze gewoonweg in de positie geweest van genoeg macht om ieder ander te arresteren die hetzelfde probeerde te doen wat zij deden.

In ieder geval, zelfs als een van deze individuen enig wettig recht heeft op een fortuin van $30 biljoen, is het duidelijk dat zo een grote som in werkelijkheid zou moeten toebehoren aan de bevolking van de planeet en niet aan een of ander individu, maakt niet uit hoe indrukwekkend hun voorouderlijke lijn mag zijn. Dus, deze schrijver heeft voorgesteld dat de eisers de $30 biljoen in de White Dragon Foundation storten die hij heeft opgericht.

Wanneer de fondsen daar worden gestort, zal het WDF onmiddellijk een persconferentie houden om te vragen om hulp bij het opzetten van een systeem waarbij de mensen van de planeet kunnen beslissen hoe het geld te besteden op de basis van 1 persoon, 1 stem. Het zou zeker een beter systeem zijn dan de door de gangsters gecontroleerde onderneming.

We willen ook duidelijk maken dat een man contact met ons heeft opgenomen die beweert dat hij vingers van mensen afsnijdt, een gewricht per keer met de bedoeling informatie los te krijgen voordat hij hun lichamen in lood wikkelt en in de oceaan dumpt.

We vroegen de bank op hun hoofdkwartier om te reageren op deze claims maar ze weigerden ook. We hebben zijn telefoonnummer en naamkaartje voor referenties. Het punt dat hier wordt gemaakt is wat vertelt het je over de huidige staat van het banken systeem van de wereld als dat de soort persoon is waar je langs moet met de bedoeling om toegang te krijgen tot een senior bankier?


Bron: Antimatrix.org
Vertaling: Lia

 

ARRIVING IN CHINA

Ver a imagem de origemKriegsgefangenenlager in Amerika


Von Larry Romanoff, 02. Juni 2020

Übersetzung: K.R.

*

Hinweis an die Leser: In Anbetracht der immensen Bedeutung dieses Themas leiten Sie diesen Artikel bitte über Ihren E-Mail-Verteiler weiter und posten Sie ihn in Ihren Blogs, Internetforen usw., mit der Bitte, dass jeder, der irgendwelche Details oder Familiengeschichten kennt, die Licht auf diese Ereignisse werfen könnten, diese bitte direkt an den Autor unter 2186604556@qq.com weiterleitet.


DEUTSCH ENGLISH ESPAÑOL ITALIANO NEDERLANDS PORTUGUÊS SVENSKA

Diese Geschichte hat alle Voraussetzungen, um sich für eine Verschwörungstheorie zu qualifizieren und macht vielleicht keinen Sinn für Sie ohne einige Hintergrundinformationen über den Zusammenhang.

Bevor die USA in den Ersten Weltkrieg eintraten, wurde eine enorme, jahrelange antideutsche Propagandakampagne von der Creel-Kommission entfesselt, die von Walter Lippman und Edward Bernays geleitet wurde, letzterer war ein Neffe von Sigmund Freud. (1) (2) Die öffentliche Literatur griff alles Deutsche in Amerika an, auch Schulen und Kirchen. In vielen Schulen wurde den "reinen Amerikanern" verboten, die deutsche Sprache zu unterrichten, und die Verwalter wurden aufgefordert, "alle illoyalen Lehrer", also alle Deutschen, zu entlassen. Die Namen unzähliger Städte wurden geändert, um ihren deutschen Ursprung zu eliminieren: Berlin, Iowa wurde zu Lincoln, Iowa. Deutsche Lebensmittel und Namen von Gerichten wurden aus den Restaurants verbannt; Sauerkraut wurde zu "Freiheitskraut", Dackel wurden zu "Freiheitshunden" und Deutsche Schäferhunde zu "Elsässern".

LESEN MEHR

bf pic

APPEAL


APPEAL TO THE LEADERS OF THE NINE NUCLEAR WEAPON STATES

(China, France, India, Israel, North Korea, Pakistan, Russia, the United Kingdom and the United States)

中文 DEUTSCH ENGLISH FRANÇAIS ITALIAN PORTUGUESE RUSSIAN SPANISH


Larry Romanoff,

contributing author

to Cynthia McKinney's new COVID-19 anthology

'When China Sneezes'

When China Sneezes: From the Coronavirus Lockdown to the Global Politico-Economic Crisis

manlio +maria

上海的月亮

World Intellectual Property Day (or Happy Birthday WIPO) - Spruson ...


LARRY ROMANOFF on CORONAVIRUS

Read more at Moon of Shanghai

V.P. 2007

EN video comitato

20 questions to Putin


President of Russia Vladimir Putin:

Address to the Nation

Address to the Nation.

Erdogan


Imagem

00
PT -- VLADIMIR PUTIN na Sessão plenária do Fórum Económico Oriental

Excertos da transcrição da sessão plenária do Fórum Económico Oriental

Joint news conference following a Normandy format summit

https://tributetoapresident.blogspot.com/2019/12/joint-news-conference-following.html

Joint news conference following the Normandy format summit.

irmãos de armas


Legendado em PT. Clicar em CC, escolher PT.

índice


“Copyright Zambon Editore”

PORTUGUÊS

GUERRA NUCLEAR: O DIA ANTERIOR

De Hiroshima até hoje: Quem e como nos conduzem à catástrofe

ÍNDICE

TRIBUTE TO A PRESIDENT


NA PRMEIRA PESSOA

Um auto retrato surpreendentemente sincero do Presidente da Rússia, Vladimir Putin

CONTEÚDO

Prefácio

Personagens Principais em 'Na Primeira Pessoa'

Parte Um: O Filho

Parte Dois: O Estudante

Parte Três: O Estudante Universitário

Parte Quatro: O Jovem especialista

Parte Cinco: O Espia

Parte Seis: O Democrata

Parte Sete: O Burocrata

Parte Oito: O Homem de Família

Parte Nove: O Político

Apêndice: A Rússia na Viragem do Milénio


The Putin interviews


The Putin Interviews
by Oliver Stone (
FULL VIDEOS) EN/RU/SP/FR/IT/CH


http://tributetoapresident.blogspot.com/2018/07/the-putin-interviews-by-oliver-stone.html
Followers