Thursday, September 24, 2015

Hrvatski -- Benjamin Fulford: 22:09:2015


Hoće li se veliki ljubav-fest UN-a jednostavno pretvoriti u pokušaj kabale da lijepo izgleda i zadrži vlast


22. rujna 2015Slijedeći tjedni trebali bi otkriti da li će biti najavljene radikalne promjene o tome kako se upravlja ovim planetom ili će biti da će isti stari kriminalci pokušati ostati na vlasti pokazujući lijepo lice. 

Zanimljiv događaj za vidjeti u bliskoj budućnosti je pomrčina mjeseca na 28. rujna. To je zato što kabalisti koji su upravljali ovim planetom tvrde da određuju svoje manipulacije geopolitičkih događaja prema kretanju nebesa. 

Ovo zvuči kao ludi razgovor sve dok ne shvatite da predsjednici Xi Jinping iz Kine, Vladimir Putin iz Rusije, Barack Obama iz Sjedinjenih Američkih Država, Francois Hollande iz Francuske, Hassa Rouhani iz Irana itd svi će zbog toga govoriti u UN na taj datum. Pitanje je hoće li oni objaviti rođenje svjetske vlade ili novog doba, ili će jednostavno istresti otrcane fraze prije nego što se vrate uobičajenom poslu?


Ako lideri jednostavno kažu lijepe stvari, ali propuste djelovati, možete biti sigurni da će krvava revolucija postati neizbježna. Činjenica je da su sadašnji svjetski sustav i njegovi lideri predsjedali nad uništenjem 40% sveg života na zemlji i 49% sveg morskog života. Nadalje, tempo uništavanja nastavlja se ubrzavati. Ne samo to, sustav koji uništava život na ovom planetu također isisava bogatstvo od svih ljudi izuzev oko 0,01% vrlo visoke elite. Činjenica je da se suočavamo s planetarnim izvanrednim stanjem takve vrste koje nije viđeno od kada su dinosaurusi bili izbrisani prije 65 milijuna godina. Tvorac (bilo Bog ili priroda) možda se pita je li vrijeme da se napravi ljudima ono što je napravljeno dinosaurusima. Možda će ovaj put žohari dobiti priliku da se vidi mogu li oni napraviti bolje.

Naša najveća nada leži u rastućim znakovima svjetske revolucije koja nastavlja uklanjati začaranu, nesposobnu khazarsku mafiju kabale koja je odgovorna za toliko patnje na ovom planetu.

Najveća i vrlo kaotična događanja i dalje se vide u Europi i na Bliskom istoku. Dotok milijuna izbjeglica u Europu i prijetnja desetka milijuna izbjeglica koje su u dolasku potaknula je ozbiljne sukobe u zapadnim strukturama vlasti.

Njemačka vlada naredila je društvenim centrima, sportskim objektima, parkovima i sl. da smjeste milijune izbjeglica, prema britanskoj MI6 obavještajnoj službi. To je potaknulo Martina Dempseya, predsjednika Združenog stožera i Pentagona da odleti u Njemačku i Tursku da se pozabavi sa situacijom, prema izvorima Pentagona. On je rekao Nijemcima da nametnu granične kontrole i zaustave bujicu izbjeglica. Također je rekao Nijemcima, Turcima i časnicima NATO-a da se svrstaju s Rusijom i Sirijom protiv ISIS-a i njihovih pristaša iz Izraela i zaljevskih Vijeća za suradnju, rekli su izvori.

Kako bi osigurali da je njihova poruka doprla do ušiju, 33 godišnji šeik Rashid iz Dubaija, jedan od glavnih ISIS-ovih pristalica, umro je od srčanog udara, prema američkim obavještajnim izvorima. 

Nadalje, američka vojska rekla je papi Franji, njemačkoj Angeli Merkel i drugim europskim predstavnicima vlasti da zaustave njihov veliki projekt socijalnog inženjeringa koji ima za cilj da preplavi Europu muslimanima kako bi se prisililo na ujedinjenje islama i kršćanstva. 

Specijalne američke snage također su počele zatvarati tursku granicu sa Sirijom kako bi zaustavili ovaj projekt socijalnog inženjeringa, rekli su izvori iz Pentagona. "Ako Izrael i Saudijska Arabija ne žele primiti ove izbjeglice, zašto bi to učinio bilo tko drugi?" retorički je upitao Pentagonov visoki oficir. 

Izraelski ratni zločinac, diktator i visoko rangirani sotonist Benjamin Netanyahu toliko se udaljio od američke vojske da je sada izgubio svu američku zaštitu. Netanyahu je također odbio susret s ruskim Vladimirom Putinom u Ujedinjenim narodima. Iz istog razloga Netanyahu je prisiljen otići u Rusiju i ponuditi joj kontrolu nad izraelskim plinskim poljima kao kompenzaciju za ratne zločine kao i novac za zaštitu, prema izvorima CIA-e.

Nadalje, američki sekretar obrane Ashton Carter bio je prisiljen od strane oficira da pozove ruskog ministra obrane Sergeya Shoigua da potakne zajedničku akciju protiv Izraela, rekli su izvori. Osim toga, Pentagonovi oficiri su natjerali Cartera da zatraži zajednički rusko-američki stav vis a vis Kine pred posjetu kineskog predsjednika Xi Jinpinga SAD-u koja počinje 22. rujna. 

Posjet Xi Jinpinga ima za cilj izgradnju strateških odnosa između Kine i SAD-a, prema kineskim vladinim izvorima. Američka vlada, uključujući i vojsku, uzdaje se u kineski novac kako bi održala solventnost. U onome što je gotovo sigurno potez usmjeren na jačanje njihove pregovaračke moći, kinezi su bacili na tržište 184 bilijuna dolara vrijednosti robe američkom novcu u srpnju i kolovozu i vjerojatno će nastaviti damping u rujnu. Američka vlada objavila je lažne brojeve duga od 15. ožujka te je pribjegla fikciji da neki "hedge fund" kupuje sve obveznice koje plaćaju Kinezi kako bi se pretvarali da nisu u stečaju.

Ključna stvar o kojoj će se pregovarati tijekom Xi-ovog posjeta SAD-u biti će američko-kineski bilateralni investicijski sporazum. Kako su Sjedinjene Američke Države najzaduženija nacija u povijesti svijeta, a Kina je najveći svjetski kreditor, ono o čemu se radi u ovom ugovoru je koji dio američkog stvarnog gospodarstva će biti dopušteno Kinezima da kupe i koja će biti bez ograničenja. Kinezi imaju 21 dolar na štednji koji mogu uliti realno američko gospodarstvo, tako da je u interesu Sjedinjenih Američkih Država da osiguraju da taj novac stigne na način koji je koristan za prosječnog Amerikanca kao i za kineske investitore. Dogovor da će Kinezi graditi super-brzi vlak koji povezuje Los Angeles i San Francisco je jedan primjer ove vrste ulaganja koja bi trebala biti dobrodošla.

Naravno da američki vojno industrijski kompleks nije bez igračih karata u njihovim pregovorima s Kinom. Oni su upravo prisilili marionetsku vladu Shinzo Abea u Japanu da se usvoje zakoni koji će omogućiti da japanska vojska bude dio Pentagona. Oni su također pregovarali o strateškim vojnim odnosima s Vijetnamom i, kako je gore spomenuto, čvrsto rade da uključe i Ruse u to. 

Druge karte američkog vojno industrijskog kompleksa koje su u igri je sporazum da se prekine izvoz nafte u Kinu s Bliskog istoka i sporazum da se koristi njihovo oružje za utjecaj na vremenske prilike i izazivanje zemljotresa protiv Kine. 

Ono što Kinezi, američki vojno industrijski kompleks, Rusi i drugi trebaju shvatiti je da, kako je gore spomenuto, mi se suočavamo s planetarnom krizom koja zahtijeva planetarna rješenja. 

Dio rješenja, naravno, uključuje uklanjanje khazarskih gangstera koji urušavaju ne samo američko gospodarstvo nego veći dio planeta. Ostvaren je veći napredak na tom planu. Richard Grasso, bivši šef burze u New Yorku javno je priznao prošlog tjedna da je tržište bilo namješteno. 


Dalje, pravosuđe SAD-a ispituje velike banke pod optužbom da su namiještale američko tržište dragocjenosti.


Ono što američka vojska i pravosudni organi moraju osigurati je da se te institucije kazne pod RICO zakonima usmjerenih protiv organiziranog kriminala. Odlučivši da ove institucije plate kaznu je besmisleno, jer sve što sada trebaju napraviti kako bi platili kaznu je da je proknjiže u svojim knjigama. Te ljude treba odvesti s lisicama na rukama i oduzeti im svu imovinu ako postoji ikakva nada za vraćanje u funkciju financijskih tržišta. 

Prava stvar koju američki vojno industrijski kompleks treba učiniti je, ako SAD želi ostati u rangu s Kinom na duži rok,  da napravi ono što su Kinezi napravili i nacionalizira središnju banku. Ovlast stvaranja novca pripada narodu a ne nekom khazarskom mafiozu.

I na kraju, dogodio se neuobičajen događaj u životu ovog pisca prošlog tjedna. Na dan 15. rujna u oko 10 sati napustio sam svoju kuću da odem u mini market. Pred mojim vratima stajali su novinari i kamermani iz svih većih japanskih TV mreža i novina. Ispalo je da je moj susjed uhićen zbog serije sofisticiranih podmetanja požara protiv japanskih željezničkih postaja i objekata željeznice. Završio sam na svim TV emisijama i u novinama izražavajući čuđenje da imam takvog susjeda (dobro se prikrivao). Ime osumnjičenog je Isaia Noda i on tvrdi da je anti-nuklearni aktivist od 3/11 nuklearnog i tsunami napada na Japan. Vrlo je neobično da Japanac koristi ime iz Starog zavjeta, a osim toga, taj Isaia lik ne izgleda kao tipični Japanac.


Poznato je da se Isiah odnosi na "Gnjev Gospodnji" kao u Isaiji 9:19 koji kaže: "Od gnjeva Gospoda nad vojskama bila je zemlja spaljena, i narod je bio plijen plamenu." Nazovite me paranoičnim, ali, mislim da je teško vjerovati da je ovaj lik koji živi samo nekoliko metara od mene jednostavno slučajnost.
Preveo: Fredi

TRIBUTE TO A PRESIDENT


NA PRMEIRA PESSOA

Um auto retrato surpreendentemente sincero do Presidente da Rússia, Vladimir Putin

CONTEÚDO

Prefácio

Personagens Principais em 'Na Primeira Pessoa'

Parte Um: O Filho

Parte Dois: O Estudante

Parte Três: O Estudante Universitário

Parte Quatro: O Jovem especialista

Parte Cinco: O Espia

Parte Seis: O Democrata

Parte Sete: O Burocrata

Parte Oito: O Homem de Família

Parte Nove: O Político

Apêndice: A Rússia na Viragem do Milénio


índice


“Copyright Zambon Editore”

PORTUGUÊS

GUERRA NUCLEAR: O DIA ANTERIOR

De Hiroshima até hoje: Quem e como nos conduzem à catástrofe

ÍNDICE

Followers

Google+ Followers