CROATIAN  ENGLISH   ESPAÑOL  GREEK  NEDERLANDS  POLSKI  PORTUGUÊS EU   PORTUGUÊS BR  ROMANIAN  РУССКИЙ

What part will your country play in World War III?

By Larry Romanoff

 

The true origins of the two World Wars have been deleted from all our history books and replaced with mythology. Neither War was started (or desired) by Germany, but both at the instigation of a group of European Zionist Jews with the stated intent of the total destruction of Germany. The documentation is overwhelming and the evidence undeniable. (1) (2) (3) (4) (5) (6) (7) (8) (9) (10) (11)

 

That history is being repeated today in a mass grooming of the Western world’s people (especially Americans) in preparation for World War IIIwhich I believe is now imminent. It is evident that War Clouds are gathering. The signs are everywhere, with media coverage and open talk of war in many countries. The RAND Corporation have for years been preparing military scenarios for World War III, and NATO is reported to be currently doing so. Vast movements of NATO troops and equipment are either in preparation or process to surround Russia. The US is surrounding China with military bases including the world's largest in Guam. Both China and Russia are surrounded with nearly 400 US biological weapons labs. Iran is entirely vulnerable from the American military build-up in the Middle East.

READ MORE

   

FREE JULIAN ASSANGE

Thursday, September 24, 2015

Hrvatski -- Benjamin Fulford: 22:09:2015


Hoće li se veliki ljubav-fest UN-a jednostavno pretvoriti u pokušaj kabale da lijepo izgleda i zadrži vlast


22. rujna 2015Slijedeći tjedni trebali bi otkriti da li će biti najavljene radikalne promjene o tome kako se upravlja ovim planetom ili će biti da će isti stari kriminalci pokušati ostati na vlasti pokazujući lijepo lice. 

Zanimljiv događaj za vidjeti u bliskoj budućnosti je pomrčina mjeseca na 28. rujna. To je zato što kabalisti koji su upravljali ovim planetom tvrde da određuju svoje manipulacije geopolitičkih događaja prema kretanju nebesa. 

Ovo zvuči kao ludi razgovor sve dok ne shvatite da predsjednici Xi Jinping iz Kine, Vladimir Putin iz Rusije, Barack Obama iz Sjedinjenih Američkih Država, Francois Hollande iz Francuske, Hassa Rouhani iz Irana itd svi će zbog toga govoriti u UN na taj datum. Pitanje je hoće li oni objaviti rođenje svjetske vlade ili novog doba, ili će jednostavno istresti otrcane fraze prije nego što se vrate uobičajenom poslu?


Ako lideri jednostavno kažu lijepe stvari, ali propuste djelovati, možete biti sigurni da će krvava revolucija postati neizbježna. Činjenica je da su sadašnji svjetski sustav i njegovi lideri predsjedali nad uništenjem 40% sveg života na zemlji i 49% sveg morskog života. Nadalje, tempo uništavanja nastavlja se ubrzavati. Ne samo to, sustav koji uništava život na ovom planetu također isisava bogatstvo od svih ljudi izuzev oko 0,01% vrlo visoke elite. Činjenica je da se suočavamo s planetarnim izvanrednim stanjem takve vrste koje nije viđeno od kada su dinosaurusi bili izbrisani prije 65 milijuna godina. Tvorac (bilo Bog ili priroda) možda se pita je li vrijeme da se napravi ljudima ono što je napravljeno dinosaurusima. Možda će ovaj put žohari dobiti priliku da se vidi mogu li oni napraviti bolje.

Naša najveća nada leži u rastućim znakovima svjetske revolucije koja nastavlja uklanjati začaranu, nesposobnu khazarsku mafiju kabale koja je odgovorna za toliko patnje na ovom planetu.

Najveća i vrlo kaotična događanja i dalje se vide u Europi i na Bliskom istoku. Dotok milijuna izbjeglica u Europu i prijetnja desetka milijuna izbjeglica koje su u dolasku potaknula je ozbiljne sukobe u zapadnim strukturama vlasti.

Njemačka vlada naredila je društvenim centrima, sportskim objektima, parkovima i sl. da smjeste milijune izbjeglica, prema britanskoj MI6 obavještajnoj službi. To je potaknulo Martina Dempseya, predsjednika Združenog stožera i Pentagona da odleti u Njemačku i Tursku da se pozabavi sa situacijom, prema izvorima Pentagona. On je rekao Nijemcima da nametnu granične kontrole i zaustave bujicu izbjeglica. Također je rekao Nijemcima, Turcima i časnicima NATO-a da se svrstaju s Rusijom i Sirijom protiv ISIS-a i njihovih pristaša iz Izraela i zaljevskih Vijeća za suradnju, rekli su izvori.

Kako bi osigurali da je njihova poruka doprla do ušiju, 33 godišnji šeik Rashid iz Dubaija, jedan od glavnih ISIS-ovih pristalica, umro je od srčanog udara, prema američkim obavještajnim izvorima. 

Nadalje, američka vojska rekla je papi Franji, njemačkoj Angeli Merkel i drugim europskim predstavnicima vlasti da zaustave njihov veliki projekt socijalnog inženjeringa koji ima za cilj da preplavi Europu muslimanima kako bi se prisililo na ujedinjenje islama i kršćanstva. 

Specijalne američke snage također su počele zatvarati tursku granicu sa Sirijom kako bi zaustavili ovaj projekt socijalnog inženjeringa, rekli su izvori iz Pentagona. "Ako Izrael i Saudijska Arabija ne žele primiti ove izbjeglice, zašto bi to učinio bilo tko drugi?" retorički je upitao Pentagonov visoki oficir. 

Izraelski ratni zločinac, diktator i visoko rangirani sotonist Benjamin Netanyahu toliko se udaljio od američke vojske da je sada izgubio svu američku zaštitu. Netanyahu je također odbio susret s ruskim Vladimirom Putinom u Ujedinjenim narodima. Iz istog razloga Netanyahu je prisiljen otići u Rusiju i ponuditi joj kontrolu nad izraelskim plinskim poljima kao kompenzaciju za ratne zločine kao i novac za zaštitu, prema izvorima CIA-e.

Nadalje, američki sekretar obrane Ashton Carter bio je prisiljen od strane oficira da pozove ruskog ministra obrane Sergeya Shoigua da potakne zajedničku akciju protiv Izraela, rekli su izvori. Osim toga, Pentagonovi oficiri su natjerali Cartera da zatraži zajednički rusko-američki stav vis a vis Kine pred posjetu kineskog predsjednika Xi Jinpinga SAD-u koja počinje 22. rujna. 

Posjet Xi Jinpinga ima za cilj izgradnju strateških odnosa između Kine i SAD-a, prema kineskim vladinim izvorima. Američka vlada, uključujući i vojsku, uzdaje se u kineski novac kako bi održala solventnost. U onome što je gotovo sigurno potez usmjeren na jačanje njihove pregovaračke moći, kinezi su bacili na tržište 184 bilijuna dolara vrijednosti robe američkom novcu u srpnju i kolovozu i vjerojatno će nastaviti damping u rujnu. Američka vlada objavila je lažne brojeve duga od 15. ožujka te je pribjegla fikciji da neki "hedge fund" kupuje sve obveznice koje plaćaju Kinezi kako bi se pretvarali da nisu u stečaju.

Ključna stvar o kojoj će se pregovarati tijekom Xi-ovog posjeta SAD-u biti će američko-kineski bilateralni investicijski sporazum. Kako su Sjedinjene Američke Države najzaduženija nacija u povijesti svijeta, a Kina je najveći svjetski kreditor, ono o čemu se radi u ovom ugovoru je koji dio američkog stvarnog gospodarstva će biti dopušteno Kinezima da kupe i koja će biti bez ograničenja. Kinezi imaju 21 dolar na štednji koji mogu uliti realno američko gospodarstvo, tako da je u interesu Sjedinjenih Američkih Država da osiguraju da taj novac stigne na način koji je koristan za prosječnog Amerikanca kao i za kineske investitore. Dogovor da će Kinezi graditi super-brzi vlak koji povezuje Los Angeles i San Francisco je jedan primjer ove vrste ulaganja koja bi trebala biti dobrodošla.

Naravno da američki vojno industrijski kompleks nije bez igračih karata u njihovim pregovorima s Kinom. Oni su upravo prisilili marionetsku vladu Shinzo Abea u Japanu da se usvoje zakoni koji će omogućiti da japanska vojska bude dio Pentagona. Oni su također pregovarali o strateškim vojnim odnosima s Vijetnamom i, kako je gore spomenuto, čvrsto rade da uključe i Ruse u to. 

Druge karte američkog vojno industrijskog kompleksa koje su u igri je sporazum da se prekine izvoz nafte u Kinu s Bliskog istoka i sporazum da se koristi njihovo oružje za utjecaj na vremenske prilike i izazivanje zemljotresa protiv Kine. 

Ono što Kinezi, američki vojno industrijski kompleks, Rusi i drugi trebaju shvatiti je da, kako je gore spomenuto, mi se suočavamo s planetarnom krizom koja zahtijeva planetarna rješenja. 

Dio rješenja, naravno, uključuje uklanjanje khazarskih gangstera koji urušavaju ne samo američko gospodarstvo nego veći dio planeta. Ostvaren je veći napredak na tom planu. Richard Grasso, bivši šef burze u New Yorku javno je priznao prošlog tjedna da je tržište bilo namješteno. 


Dalje, pravosuđe SAD-a ispituje velike banke pod optužbom da su namiještale američko tržište dragocjenosti.


Ono što američka vojska i pravosudni organi moraju osigurati je da se te institucije kazne pod RICO zakonima usmjerenih protiv organiziranog kriminala. Odlučivši da ove institucije plate kaznu je besmisleno, jer sve što sada trebaju napraviti kako bi platili kaznu je da je proknjiže u svojim knjigama. Te ljude treba odvesti s lisicama na rukama i oduzeti im svu imovinu ako postoji ikakva nada za vraćanje u funkciju financijskih tržišta. 

Prava stvar koju američki vojno industrijski kompleks treba učiniti je, ako SAD želi ostati u rangu s Kinom na duži rok,  da napravi ono što su Kinezi napravili i nacionalizira središnju banku. Ovlast stvaranja novca pripada narodu a ne nekom khazarskom mafiozu.

I na kraju, dogodio se neuobičajen događaj u životu ovog pisca prošlog tjedna. Na dan 15. rujna u oko 10 sati napustio sam svoju kuću da odem u mini market. Pred mojim vratima stajali su novinari i kamermani iz svih većih japanskih TV mreža i novina. Ispalo je da je moj susjed uhićen zbog serije sofisticiranih podmetanja požara protiv japanskih željezničkih postaja i objekata željeznice. Završio sam na svim TV emisijama i u novinama izražavajući čuđenje da imam takvog susjeda (dobro se prikrivao). Ime osumnjičenog je Isaia Noda i on tvrdi da je anti-nuklearni aktivist od 3/11 nuklearnog i tsunami napada na Japan. Vrlo je neobično da Japanac koristi ime iz Starog zavjeta, a osim toga, taj Isaia lik ne izgleda kao tipični Japanac.


Poznato je da se Isiah odnosi na "Gnjev Gospodnji" kao u Isaiji 9:19 koji kaže: "Od gnjeva Gospoda nad vojskama bila je zemlja spaljena, i narod je bio plijen plamenu." Nazovite me paranoičnim, ali, mislim da je teško vjerovati da je ovaj lik koji živi samo nekoliko metara od mene jednostavno slučajnost.
Preveo: Fredi

 

ARRIVING IN CHINA

Ver a imagem de origemKriegsgefangenenlager in Amerika


Von Larry Romanoff, 02. Juni 2020

Übersetzung: K.R.

*

Hinweis an die Leser: In Anbetracht der immensen Bedeutung dieses Themas leiten Sie diesen Artikel bitte über Ihren E-Mail-Verteiler weiter und posten Sie ihn in Ihren Blogs, Internetforen usw., mit der Bitte, dass jeder, der irgendwelche Details oder Familiengeschichten kennt, die Licht auf diese Ereignisse werfen könnten, diese bitte direkt an den Autor unter 2186604556@qq.com weiterleitet.


DEUTSCH ENGLISH ESPAÑOL ITALIANO NEDERLANDS PORTUGUÊS SVENSKA

Diese Geschichte hat alle Voraussetzungen, um sich für eine Verschwörungstheorie zu qualifizieren und macht vielleicht keinen Sinn für Sie ohne einige Hintergrundinformationen über den Zusammenhang.

Bevor die USA in den Ersten Weltkrieg eintraten, wurde eine enorme, jahrelange antideutsche Propagandakampagne von der Creel-Kommission entfesselt, die von Walter Lippman und Edward Bernays geleitet wurde, letzterer war ein Neffe von Sigmund Freud. (1) (2) Die öffentliche Literatur griff alles Deutsche in Amerika an, auch Schulen und Kirchen. In vielen Schulen wurde den "reinen Amerikanern" verboten, die deutsche Sprache zu unterrichten, und die Verwalter wurden aufgefordert, "alle illoyalen Lehrer", also alle Deutschen, zu entlassen. Die Namen unzähliger Städte wurden geändert, um ihren deutschen Ursprung zu eliminieren: Berlin, Iowa wurde zu Lincoln, Iowa. Deutsche Lebensmittel und Namen von Gerichten wurden aus den Restaurants verbannt; Sauerkraut wurde zu "Freiheitskraut", Dackel wurden zu "Freiheitshunden" und Deutsche Schäferhunde zu "Elsässern".

LESEN MEHR

bf pic

APPEAL


APPEAL TO THE LEADERS OF THE NINE NUCLEAR WEAPON STATES

(China, France, India, Israel, North Korea, Pakistan, Russia, the United Kingdom and the United States)

中文 DEUTSCH ENGLISH FRANÇAIS ITALIAN PORTUGUESE RUSSIAN SPANISH


Larry Romanoff,

contributing author

to Cynthia McKinney's new COVID-19 anthology

'When China Sneezes'

When China Sneezes: From the Coronavirus Lockdown to the Global Politico-Economic Crisis

manlio +maria

上海的月亮

World Intellectual Property Day (or Happy Birthday WIPO) - Spruson ...


LARRY ROMANOFF on CORONAVIRUS

Read more at Moon of Shanghai

V.P. 2007

EN video comitato

20 questions to Putin


President of Russia Vladimir Putin:

Address to the Nation

Address to the Nation.

Erdogan


Imagem

00
PT -- VLADIMIR PUTIN na Sessão plenária do Fórum Económico Oriental

Excertos da transcrição da sessão plenária do Fórum Económico Oriental

Joint news conference following a Normandy format summit

https://tributetoapresident.blogspot.com/2019/12/joint-news-conference-following.html

Joint news conference following the Normandy format summit.

irmãos de armas


Legendado em PT. Clicar em CC, escolher PT.

índice


“Copyright Zambon Editore”

PORTUGUÊS

GUERRA NUCLEAR: O DIA ANTERIOR

De Hiroshima até hoje: Quem e como nos conduzem à catástrofe

ÍNDICE

TRIBUTE TO A PRESIDENT


NA PRMEIRA PESSOA

Um auto retrato surpreendentemente sincero do Presidente da Rússia, Vladimir Putin

CONTEÚDO

Prefácio

Personagens Principais em 'Na Primeira Pessoa'

Parte Um: O Filho

Parte Dois: O Estudante

Parte Três: O Estudante Universitário

Parte Quatro: O Jovem especialista

Parte Cinco: O Espia

Parte Seis: O Democrata

Parte Sete: O Burocrata

Parte Oito: O Homem de Família

Parte Nove: O Político

Apêndice: A Rússia na Viragem do Milénio


The Putin interviews


The Putin Interviews
by Oliver Stone (
FULL VIDEOS) EN/RU/SP/FR/IT/CH


http://tributetoapresident.blogspot.com/2018/07/the-putin-interviews-by-oliver-stone.html
Followers