FREE JULIAN ASSANGE

Thursday, September 24, 2015

Czech -- Benjamin Fulford: 22:09:2015


Promění se velký “festival lásky” v OSN jen v další pokus kabaly vypadat hezky a udržet se u moci?


22-09-15
Benjamina Fullforda 


Příštích několik týdnů by mělo tedy odhalit, jestli budou oznámeny radikální změny v tom, jak bude provozována tato planeta, nebo jestli se jen ti samí staří zločinci udrží u moci tím, že budou ukazovat svou pěknou tvář.

Zajímavá událost ke sledování v nejblížší budoucnosti je zatmění Měsíce 28. září. Je to hlavně proto, že kabalisté, kteří ovládali tuto planetu tvrdí, že přišel čas jejich manipulace geopolitických událostí pomocí nebeskýcvh jevů.

Zní to jako bláznivost takhle mluvit, dokud si neuvědomíte, že prezidenti Xi Jinping v Číně, Vladimir Putin v Rusku, Barack Obama ze Spojených států, Francois Hollande z Francie, Hassan Rouhani z Íránu ..atd., budou mluvit v tomuto čase k OSN. Otázkou je: budou oznamovat narození nové světové vlády, nebo nové éry, nebo to budou prostě jen obrovské proudy prázdných frází před návratem do starých kolejí?

V případě, že tito vůdci jednoduše budou pouze říkat hezké věci, ale nepřijmou žádná rozhodnutí, můžete si být jisti, že krvavá revoluce se stala nevyhnutelnou. Faktem je, ze současný světový systém a jeho představitelé předsedali zničení 40% veškerého života na zemi a 49% veškerého mořského života. Kromě toho tempo ničení se i nadále zrychluje. Nejen, že systém, který ničí život na této planetě je také vysává bohatství všech lidí na planetě, s výjimkou 0,01% top elit. Faktem je, že jsme se s podobnou planetární nouzí ještě nesetkali, protože dinosauři byli vyhlazeni před 65 miliony let. Tvůrce (ať už je to bůh nebo příroda) by se mohl správne zeptat, jestli je čas k tomu, aby se z lidma z této planety stalo to, co se stalo s dinosaury. Možná, že tentokrát by to byli švábi, kdo by měl šanci zjistit, jestli umí zivot udělat lepsím.

Naše nejlepší naděje spočívá v rostoucích znacích světové revoluce, která pokračuje v odstraňování začarované a neschopné kliky Chazarské mafie, která je zodpovědná za tolik utrpení na této planetě.

Největší a nejvíce chaotická aktivita je stále viděna hlavně v Evropě a na Středním východě. Povodeň milionů uprchlíků do Evropy a hrozba desítek milionů více přijíždějí vyvolal závážné vnitřni rozbroje v západních mocenských strukturách.

Podle britské MI6 už Německá vláda zabrala komunitní centra, sportovní zařízení, parky a ráda by ubytovala milióny uprchlíků. Podle zdrojů Pentagonu to byla výzva pro Martina Dempseyho, předsedy sboru náčelníků štábů v Pentagonu, aby se jel podívat na Německo a Turecko, aby nejak vyřešil situaci. Řekl Němcům, aby zavedli kontroly na hranicích a zastavili tak příliv uprchlíků. Jak nam sdelili zdroje, Němcům, Turkům a taky hlavounům z NATO poradil, aby se sladili s Ruskem v Sýrii proti ISIS a jejich izraelským podporovatelům vcetne Rady pro spolupráci v Perském zálivu.

Abyste se ujistili, ze jeho poselství bylo slyšet, tak 33-letý Sheik Rashid Dubaj, jeden z nejlepších ISIS příznivců a podporovatelů, byl - podle amerických zpravodajských zdrojů - zabit infarktem.

Kromě toho, americká armáda řekla Františkovi, německé kancléřce Angele Merkelové a dalším evropským top přeedstavitelům, aby zastavili jejich velký sociálne-inženýrský projekt zaměřený na zaplavení Evropy s muslimy, aby si vynutila sjednocení mezi islámem a křesťanstvím. Zdroje z Pentagonu také řekly, ze speciální americké jednotky začaly akce na utěsnění turecké hranice se Sýrií s cílem skoncovat s tímto sociálne-inženýrským projektem,. "Pokud Izrael a Saúdská Arábie nebude brát tyto uprchlíky, proč by to měl dělat někdo jiný?" Zeptala se hlava Pentagonu řečnickou otázkou.

Válečný zločinec a diktátor Izraele a senior satanististu Benyamin Netanjahu si tak odcizil americkou armádu, že Izrael nyní ztratil veškerou US ochranu. Netanjahu také odmitl schůzku s ruskym prezidentem Vladimirem Putinem v OSN. Z tohoto důvodu byl, podle zdrojů ze CIA, Netanjahu nucen jít do Ruska a nabídnout jim kontrolu plynových polí Izraele jako náhradu za jejich válečné zločiny a také jako výpalné,.

A jestě navíc, US ministr obrany, Ashton Carter, byl přinucen vysokými šaržemi vyzvat ruského ministra obrany Sergeje Šojgu, a naléhat na společnou akci proti Izraeli, řekli nám zdroje. Kromě toho taky vysoké šarže z Pentagonu mají na svědomi to, že Carter požádal o společný rusko / americký postoje k Číně dopředu, před plánovanou návštěvou čínského prezidenta Xi-Jinpinga v USA, která začíná 22. září.

Podle čínských vládních zdrojů se návštěva Xi Jinpinga zaměřuje na budování strategického partnerství mezi Čínou a Spojenými státy. Vláda USA, včetně jejich armády, je závislá na čínských penězích, které je udržují v platební schopnosti. To co byl téměř jistě krok zaměřený na posílení jejich vyjednávací síly, byly Číňské dumpingové výprodeje 184 miliard dolarů amerických dluhopisu v červenci a srpnu a pravděpodobné udržení dumpingovývh cen celé září. Americká vláda vydává falešná čísla o svých dluzích od 15. března a uchýlila se k fikci, že některé "hedgeové fond" nakoupily všechny dluhopisy prodávané Číňany, aby předesli vlastnimu bankrotu.

Klíčovou věcí, která se ale bude vyjednána během návštěvy Xiho ve Státech bude bilaterální investiční dohoda USA a Číny. Vzhledem k tomu, že Spojené státy jsou nejvíce zadluženou zemí v historii světa, a Čína je největším národem-věřitelem na světě, tato smlouva je ve skutečnosti jen o tom, jakou část reálné ekonomiky Spojených států budou moci Číňané koupit, a co už bude mimo limity. Číňané mají $ 21 miliard úspor, které by mohly nalít do reálné ekonomiky USA takže je v zájmu Spojených států, aby se ujistili, že tyto peníze dorazí způsobem, který je pro průměrného Američana stejne výhodným, jako pro čínské investory. Číňská dohoda na stavbu super rychlo-vlaku spojujícího Los Angeles a San Francisco je příkladem druhu investic, které by měly být vítány.

Samozřejmě, že vojensko-průmyslový komplex USA není bez karet, kterými se chystá hrát ve svých jednáních s Čínou. Pouze donutily Šinzó Abeho loutkovou vládu schválit v Japonsku zákon, který ma takový efekt, ze činí japonskou armádu součástí Pentagonu. Mají rovněž projednány vojensko - strategicke vztahy s Vietnamem a, jak bylo uvedeno výše, tvrdě pracují na tom, aby na tuto palubu získali Rusy také.

Dalsimi kartami vojensko-průmyslového komplexu, které vytáhnou, jsou jednak hrozba odříznutí exportu ropy z Blízkého východu do Číny, a ohrožení použítí geotektonickách skalárních zbrani (klima a zemětřesení - HAARP) proti Číně.

To, co si Číňané, US vojensko-průmyslový komplex, Rusové a jiní musí uvědomit, je, že, jak bylo zmíněno výše, čelíme planetární krizi, která vyžaduje planetární řešení.

Součástí řešení, samozřejmě, zahrnuje odstranění Chazarských gangsterů, kteří zničili nejen americkou ekonomiku, ale velkou část planety. Na tomto poli také došlo k většímu pokroku. Richard Grasso, bývalý šéf newyorské burzy veřejně připustil minulý týden, ze trh byl zmanipulovaný.

Kromě toho ministerstvo spravedlnosti USA je sondování velkých bank na základě obvinění z manipulace s trhy amerických státních dluhopisů.

To v čem se vojenské a justiční orgány Spojených států musi ujistit je, že tyto instituce jsou trestány podle právních předpisů RICO (http://www.hg.org/rico-law.html), které se specializují na boj proti organizovanému zločinu. Nemá vůbec žádný smysl, aby tyto instituce platily pokuty, protože vše, co musíte udělat, abyste zaplatili pokutu, je provést účetní zápis ve svých účetních knihách. Pokud má existovat nějaká naděje na obnovení funkcí finančních trhu musí být tito lidé odtaženi v poutech, a musí jim všem být zkonfiskován jejich osobní majetek .

Skutečná věc, kterou musi vojensko-průmyslový komplex US udělat, v případě, že se chtěji vyrovnat a být na stejné úrovni s Čínou v dlouhodobějsim horizontu, je dělat to, co udělali Číňané, a to - znárodnit centrální banky. Pravomoc vytvářet peníze patří k lidem, nikoli na nějakým chazarským mafiánům.

A poslední poznámka; minulý týden došlo k neobvyklé události v života tohoto pisatele. 15. září, kolem 10 pm jsem opustil svůj dům, abych sel do samoobsluhy. Před mými dveřmi stáli reportéři a kamery - lidé ze všech hlavních japonských televizních sítí a novin. Ukázalo se, že můj soused byl zatčený za sérii sofistikovaných žhářství na japonským nádražích a na železničních zařízeních. Skončil jsem na všech televizních pořadech a v novinách vyjadřujíce překvapení nad tím, že mám takového (pořád velmi dobře ukrytého) souseda. Jméno podezřelého je Isaia Noda a tvrdí, že byl anti-nukleární aktivista od 3/11 - jaderného útoku s tsunami na Japonsko. Pro Japonce je velmi neobvyklé používat jmena ze Starého zákona a navíc Isaia nevypadá ani nahodou jako typický Japonec.

Isiah jak známo, odkazuje na "Hněv Páně", jak je u Izajáše 9:19 v němž se uvádí, "Pro hněv Hospodina zástupů zatmí se země, a lid bude jako palivo ohně." Můžete si myslet, že jsem paranoidní, ale je pro mě těžké uvěřit, že tato postava žila pár yardů od mě jen tak, náhodou.

Zdroj a komentáře angličtině:

Zdroj a komentáře ve španělštině:



 

ARRIVING IN CHINA

Ver a imagem de origem



Kriegsgefangenenlager in Amerika


Von Larry Romanoff, 02. Juni 2020

Übersetzung: K.R.

*

Hinweis an die Leser: In Anbetracht der immensen Bedeutung dieses Themas leiten Sie diesen Artikel bitte über Ihren E-Mail-Verteiler weiter und posten Sie ihn in Ihren Blogs, Internetforen usw., mit der Bitte, dass jeder, der irgendwelche Details oder Familiengeschichten kennt, die Licht auf diese Ereignisse werfen könnten, diese bitte direkt an den Autor unter 2186604556@qq.com weiterleitet.


DEUTSCH ENGLISH ESPAÑOL ITALIANO NEDERLANDS PORTUGUÊS SVENSKA

Diese Geschichte hat alle Voraussetzungen, um sich für eine Verschwörungstheorie zu qualifizieren und macht vielleicht keinen Sinn für Sie ohne einige Hintergrundinformationen über den Zusammenhang.

Bevor die USA in den Ersten Weltkrieg eintraten, wurde eine enorme, jahrelange antideutsche Propagandakampagne von der Creel-Kommission entfesselt, die von Walter Lippman und Edward Bernays geleitet wurde, letzterer war ein Neffe von Sigmund Freud. (1) (2) Die öffentliche Literatur griff alles Deutsche in Amerika an, auch Schulen und Kirchen. In vielen Schulen wurde den "reinen Amerikanern" verboten, die deutsche Sprache zu unterrichten, und die Verwalter wurden aufgefordert, "alle illoyalen Lehrer", also alle Deutschen, zu entlassen. Die Namen unzähliger Städte wurden geändert, um ihren deutschen Ursprung zu eliminieren: Berlin, Iowa wurde zu Lincoln, Iowa. Deutsche Lebensmittel und Namen von Gerichten wurden aus den Restaurants verbannt; Sauerkraut wurde zu "Freiheitskraut", Dackel wurden zu "Freiheitshunden" und Deutsche Schäferhunde zu "Elsässern".

LESEN MEHR

bf pic

APPEAL


APPEAL TO THE LEADERS OF THE NINE NUCLEAR WEAPON STATES

(China, France, India, Israel, North Korea, Pakistan, Russia, the United Kingdom and the United States)

中文 DEUTSCH ENGLISH FRANÇAIS ITALIAN PORTUGUESE RUSSIAN SPANISH


Larry Romanoff,

contributing author

to Cynthia McKinney's new COVID-19 anthology

'When China Sneezes'

When China Sneezes: From the Coronavirus Lockdown to the Global Politico-Economic Crisis

manlio +maria

上海的月亮

World Intellectual Property Day (or Happy Birthday WIPO) - Spruson ...


LARRY ROMANOFF on CORONAVIRUS

Read more at Moon of Shanghai

V.P. 2007

EN video comitato

20 questions to Putin


President of Russia Vladimir Putin:

Address to the Nation

Address to the Nation.

Erdogan


Imagem

00
PT -- VLADIMIR PUTIN na Sessão plenária do Fórum Económico Oriental

Excertos da transcrição da sessão plenária do Fórum Económico Oriental

Joint news conference following a Normandy format summit

https://tributetoapresident.blogspot.com/2019/12/joint-news-conference-following.html

Joint news conference following the Normandy format summit.

irmãos de armas


Legendado em PT. Clicar em CC, escolher PT.

índice


“Copyright Zambon Editore”

PORTUGUÊS

GUERRA NUCLEAR: O DIA ANTERIOR

De Hiroshima até hoje: Quem e como nos conduzem à catástrofe

ÍNDICE

TRIBUTE TO A PRESIDENT


NA PRMEIRA PESSOA

Um auto retrato surpreendentemente sincero do Presidente da Rússia, Vladimir Putin

CONTEÚDO

Prefácio

Personagens Principais em 'Na Primeira Pessoa'

Parte Um: O Filho

Parte Dois: O Estudante

Parte Três: O Estudante Universitário

Parte Quatro: O Jovem especialista

Parte Cinco: O Espia

Parte Seis: O Democrata

Parte Sete: O Burocrata

Parte Oito: O Homem de Família

Parte Nove: O Político

Apêndice: A Rússia na Viragem do Milénio


The Putin interviews


The Putin Interviews
by Oliver Stone (
FULL VIDEOS) EN/RU/SP/FR/IT/CH


http://tributetoapresident.blogspot.com/2018/07/the-putin-interviews-by-oliver-stone.html




Followers