FREE JULIAN ASSANGE

 

CROATIAN   ENGLISH   GREEK   NEDERLANDS   POLSKI   PORTUGUESE   ROMANIAN  SPANISH  РУССКИЙ

What part will your country play in World War III?

By Larry Romanoff

The true origins of the two World Wars have been deleted from all our history books and replaced with mythology. Neither War was started (or desired) by Germany, but both at the instigation of a group of European Zionist Jews with the stated intent of the total destruction of Germany. The documentation is overwhelming and the evidence undeniable. (1) (2) (3) (4) (5) (6) (7) (8) (9) (10) (11)

That history is being repeated today in a mass grooming of the Western world’s people (especially Americans) in preparation for World War IIIwhich I believe is now imminent

READ MORE

 
 

Wednesday, July 26, 2017

NEDERLANDS -- BENJAMIN FULFORD: 24:07:2017De weg naar Rome leidt door Mekka en Jeruzalem24 juli 2017De schurkenstaten Saudi Arabië en Israel verkeren onder enorme aanval van een Russisch, Chinees, Pentagon en Iranese alliantie en zullen geen keus hebben dan zich over te geven. Hun leiding zal worden gedwongen om prijs te geven wie hen hun orders geeft en ze zullen naar Rome wijzen en de zwarte zon aanbidders bij de P2 Vrijmetselaars lodge. Deze zijn de door zichzelf aangewezen sociale ingenieurs die achter het meeste van de problemen in de wereld zitten. Wanneer ze eenmaal ontmaskerd zijn, zal het game over zijn en een wereldrevolutie welke leidt naar wereldvrede zal plaatsvinden.

De P2 vrijmetselaar leiders die achter terreur acties zitten als 911 en Fukushima zijn deze dagen ziek van ongerustheid omdat ze kunnen zien dat ze aan alle kanten worden ingesloten in een vangnet. Deze schrijver onderzocht bijvoorbeeld claims over hun betrokkenheid bij deze verschrikkingen, deze informatie verspreid zich razendsnel.

De rechtszaken tegen Saudi Arabië door de families van de slachtoffers van 911 zijn een sleutelbron voor ongerustheid. Dat is omdat de rechtszaken onvermijdelijk zullen leiden naar de geheime Westerse controleurs van Saudi Arabië. In het VK, bijvoorbeeld, heeft de Labour Partij, welke klaar staat om de macht te grijpen, zich geschaard aan de kant van de families van slachtoffers van de 911 ramp in de eis dat de regering van het VK zijn geheime rapporten vrijgeeft over hoe Saudi Arabië de terreurgroepen financiert. De Regering van Eerste Minister Theresa May zegt dat ze deze informatie niet openbaar kunnen maken “om redenen van nationale veiligheid.”


Wat ze werkelijk bedoelen is dat de betrokkenheid van Saudi Arabië openbaar maken betekent de betrokkenheid van mensen als voormalig Eerste Minister Tony Blair bij 911 openbaar maken. Sinds Blair naar de voormalige paus Maledict ging (Paus Benedict XVI) voor bescherming na het verlies van macht, kun je er zeker van zijn dat het spoor van Blair naar Rome leidt.

Dan hebben we de Iranese Minister van Buitenlandse zaken, Mohammad Zarif die wordt geciteerd in Engelstalige media als dat hij zegt dat 94% van het terrorisme in de wereld naar Saudi Arabië teruggevoerd kan worden.

Weer opnieuw zul je de P2 lodge en hun zwarte zon vinden wanneer je achter Saudi Arabië kijkt en zijn pseudo Moslim, Satan aanbiddende regerende familie. Nu, het leger van de VS heeft de Iraniërs en Russen toegestaan zich op te stellen langs de grens tussen Syrië en Israël en langs de grens van Saudi Arabië, wat er voor zorgt dat de Israëliërs op tilt slaan.


Het leger van de VS concentreert zijn gewapende strijdkrachten nu in het Midden Oosten om Daesh te vernietigen, wat een Israëlisch en Saudi Arabisch front is. Dus het leger van de VS is de facto in een alliantie met Iran en Rusland tegen Israël en Saudi Arabië.

Nu heeft Turkije de locaties van VS bases in Syrië openbaar gemaakt zelfs terwijl het Russische s-400 defensie raketten koopt. Pentagon bronnen zeggen dat dit lek opzettelijk werd gedaan om een VS, Russisch militaire alliantie te laten zien in het Midden Oosten. Dit gebeurt terwijl Duitsland zijn troepen terugtrekt uit Turkse luchtmachtbases en stopt met de verkoop van wapens aan Turkije. Herinner je dat Turkije, na de VS het grootste leger heeft binnen de NATO alliantie. De sterke man van Turkije Recep Erdogan is heen en weer aan het flippen en flappen geweest tussen Rusland en de NATO afhankelijk van wie sterker leek. Herinner je dat het niet lang geleden was dat Erdogan aan de NATO vroeg om te helpen nadat zijn gewapende strijdkrachten een Russisch gevechtsvliegtuig neerschoten. Nu lijkt het samen te werken met Rusland en het leger van de VS tegen de NATO.

We zien ook dat de Serviërs vragen om een Russisch defensie systeem om “zich te verdedigen tegen NATO agressie.”

Herinner je ook hoe VS President Donald Trump Duitsland “erg slecht”noemde en de eerste VS president werd in de geschiedenis van de NATO die niet de artikel 5 defensie clausule noemde in het NATO verdrag. Pentagon bronnen hebben deze schrijver al lang verteld over hoe veel plezier ze hebben om onderzeeërs te laten zinken welke aan Israël zijn verkocht door de Duitsers. Nu zeggen ze dat de Duitsers worden afgehouden van het plan om nog 3 onderzeeërs aan Israël te verkopen. Ook de Duitsers verloren van het Franse bedrijf DCNS een contract om 12 onderzeeërs aan de Australiërs te verkopen, zeggen Pentagon bronnen.

Dus nu zien we dat Duitsland, Israël en Saudi Arabië allemaal samen in het vizier zijn. Wat hebben deze landen gemeen?  Ze worden gecontroleerd door de Khazariaanse maffia bloedlijnen families, inclusief de oude Romeinse families die de P2 Vrijmetselarij lodge controleren.

Herinner je ook hoe tijdens de laatste G20 bijeenkomst Paus Francis samen was met de Duitse Eerste Minister Angela Merkel, het koor leidend voor de Parijse akkoorden, terwijl Trump er tegenin ging. De Parijse akkoorden zijn in werkelijkheid een poging van de bloedlijnen families zich voor te doen als vriendelijke schaapsherders met de bedoeling om aan de macht te blijven en een wereldregering te creëren welke door hen gecontroleerd wordt. Dus, oppositie tegen de Parijse akkoorden door Trump is in werkelijkheid gnostische illuminatie oppositie om de bloedlijnen regering voort te zetten. De gnostische illuminatie claimen dat ze duizenden jaren tegen de bloedlijnen regering hebben gevochten en eisen de Franse, VS en Russische revoluties op. Hun leiders zeggen dat ze nu aandringen op een wereldrevolutie tegen de bloedlijn regering.

Dus, wat we in het recente nieuws terugzien is een voortzetting van een burgeroorlog in het Westen met landen die nog steeds door de Khazariaanse bloedlijnen families worden gecontroleerd (Saudi Arabië, Duitsland, Israël) die onder aanval zijn van degenen die niet langer meer onder hun controle vallen (de VS, Rusland, Iran, enz.) Frankrijk wordt ook uit zijn alliantie getrokken met Duitsland wat is waarom de Daesh ondersteunende top Franse generaal Pierre de Villiers ontslagen werd, zeggen Pentagon bronnen. Het tij is duidelijk aan het keren tegen de door bloedlijn geregeerde landen.

Binnen de VS hadden de neocon Khazariaanse dienaren een enorm verlies doordat Trump werd gedwongen een overeenkomst met Iran te vernieuwen ondanks de voormalige houding tegen dat land. De zuivering van bloedlijn dienaren gaat ook verder met oorlogverspreidende Senator en Daesh (ISIS) oprichter John McCain die kwaadaardige hersenkanker kijgt. Hij belandt samen met George Soros, David Rockefeller, Zbigniew Brzensinski, de Clintons en vele anderen in de prullenbak van de geschiedenis.

De bloedlijnen vechten terug tegen deze zuivering met hun “Rusland deed het” campagne. Dus, vorige week gaf voormalig veiligheidsadviseur van President Barack Obama, Susan Rice, een geheime verklaring aan de geheime dienst van de Senaat Commissie over “Russische inmenging” bij de VS verkiezingen. “Russisch inmenging,” is een Khazariaanse bloedlijnen familie code naam voor de gnostische Illuminati. Nu proberen hun huispolitici in het Congres (die door minder dan 10% van de VS bevolking worden ondersteund) een nieuwe serie sancties tegen Rusland uit te vaardigen die gelijk staan aan een verklaring tot oorlog. Natuurlijk zal het leger van de VS deze omgekochte acteurs negeren maar wat ze werkelijk zouden moeten doen is hen bij elkaar jagen en in de gevangenis gooien. En gevangenis is wat ze verdienen.

Als je wilt weten hoe corrupt de Westerse machtsstructuur is, beveel ik zeer aan om te luisteren naar dit 37 minuten durende interview met Tony Gambino, voormalig top baas van de Gambino misdaad familie.

De bloedlijnen families denken dat ze het werk van God doen door de Islam en het christendom te dwingen zich te mengen en samen te smelten zo dat ze monotheïsme kunnen verenigen, volgens verschillende P2 ambtenaren die ik heb geïnterviewd. Ze willen ook Eurabië creëren, geregeerd vanuit Jeruzalem, als stap op hun weg naar het creëren van een fascistische wereldregering.

Hun plan is nu uiteen aan het vallen in Azië net als in Europa. In Japan, heeft de Elektriciteitscentrale weer een andere robot gestuurd naar de reactoren in Fukushima alleen om weer opnieuw niets te vinden. Dat is waarom het officiële verhaal over een smeltende reactor een leugen is. De reactoren werden opgeblazen door atoombommen daar geplaatst door het Israëlische bedrijf Magna BSP. Dit zal binnenkort algemeen bekend worden omdat de CIA en het Pentagon besloten hebben om Fukushima te onthullen als de door de P2 gedirigeerde massa moordaanval die het was, volgens CIA bronnen in Azië.

Bazen binnen het Aziatische geheime genootschap zeggen dat ze het hierover eens zijn met het Pentagon en zullen eventueel als dit nodig is vroeg in het volgende jaar ten strijde trekken om de Khazariaanse invloed uit Japan en het Koreaanse schiereiland te verwijderen. De Japanse onderwereld is ook een revolutie aan het plannen tegen het slavenregiem van Eerste Minister Shinzo Abe in deze herfst, beweren verschillende rechter vleugel bronnen.

Bron: Antimatrix.org


Vertaling: Lia

 

ARRIVING IN CHINA

Ver a imagem de origemKriegsgefangenenlager in Amerika


Von Larry Romanoff, 02. Juni 2020

Übersetzung: K.R.

*

Hinweis an die Leser: In Anbetracht der immensen Bedeutung dieses Themas leiten Sie diesen Artikel bitte über Ihren E-Mail-Verteiler weiter und posten Sie ihn in Ihren Blogs, Internetforen usw., mit der Bitte, dass jeder, der irgendwelche Details oder Familiengeschichten kennt, die Licht auf diese Ereignisse werfen könnten, diese bitte direkt an den Autor unter 2186604556@qq.com weiterleitet.


DEUTSCH ENGLISH ESPAÑOL ITALIANO NEDERLANDS PORTUGUÊS SVENSKA

Diese Geschichte hat alle Voraussetzungen, um sich für eine Verschwörungstheorie zu qualifizieren und macht vielleicht keinen Sinn für Sie ohne einige Hintergrundinformationen über den Zusammenhang.

Bevor die USA in den Ersten Weltkrieg eintraten, wurde eine enorme, jahrelange antideutsche Propagandakampagne von der Creel-Kommission entfesselt, die von Walter Lippman und Edward Bernays geleitet wurde, letzterer war ein Neffe von Sigmund Freud. (1) (2) Die öffentliche Literatur griff alles Deutsche in Amerika an, auch Schulen und Kirchen. In vielen Schulen wurde den "reinen Amerikanern" verboten, die deutsche Sprache zu unterrichten, und die Verwalter wurden aufgefordert, "alle illoyalen Lehrer", also alle Deutschen, zu entlassen. Die Namen unzähliger Städte wurden geändert, um ihren deutschen Ursprung zu eliminieren: Berlin, Iowa wurde zu Lincoln, Iowa. Deutsche Lebensmittel und Namen von Gerichten wurden aus den Restaurants verbannt; Sauerkraut wurde zu "Freiheitskraut", Dackel wurden zu "Freiheitshunden" und Deutsche Schäferhunde zu "Elsässern".

LESEN MEHR

bf pic

APPEAL


APPEAL TO THE LEADERS OF THE NINE NUCLEAR WEAPON STATES

(China, France, India, Israel, North Korea, Pakistan, Russia, the United Kingdom and the United States)

中文 DEUTSCH ENGLISH FRANÇAIS ITALIAN PORTUGUESE RUSSIAN SPANISH


Larry Romanoff,

contributing author

to Cynthia McKinney's new COVID-19 anthology

'When China Sneezes'

When China Sneezes: From the Coronavirus Lockdown to the Global Politico-Economic Crisis

manlio +maria

上海的月亮

World Intellectual Property Day (or Happy Birthday WIPO) - Spruson ...


LARRY ROMANOFF on CORONAVIRUS

Read more at Moon of Shanghai

V.P. 2007

EN video comitato

20 questions to Putin


President of Russia Vladimir Putin:

Address to the Nation

Address to the Nation.

Erdogan


Imagem

00
PT -- VLADIMIR PUTIN na Sessão plenária do Fórum Económico Oriental

Excertos da transcrição da sessão plenária do Fórum Económico Oriental

Joint news conference following a Normandy format summit

https://tributetoapresident.blogspot.com/2019/12/joint-news-conference-following.html

Joint news conference following the Normandy format summit.

irmãos de armas


Legendado em PT. Clicar em CC, escolher PT.

índice


“Copyright Zambon Editore”

PORTUGUÊS

GUERRA NUCLEAR: O DIA ANTERIOR

De Hiroshima até hoje: Quem e como nos conduzem à catástrofe

ÍNDICE

TRIBUTE TO A PRESIDENT


NA PRMEIRA PESSOA

Um auto retrato surpreendentemente sincero do Presidente da Rússia, Vladimir Putin

CONTEÚDO

Prefácio

Personagens Principais em 'Na Primeira Pessoa'

Parte Um: O Filho

Parte Dois: O Estudante

Parte Três: O Estudante Universitário

Parte Quatro: O Jovem especialista

Parte Cinco: O Espia

Parte Seis: O Democrata

Parte Sete: O Burocrata

Parte Oito: O Homem de Família

Parte Nove: O Político

Apêndice: A Rússia na Viragem do Milénio


The Putin interviews


The Putin Interviews
by Oliver Stone (
FULL VIDEOS) EN/RU/SP/FR/IT/CH


http://tributetoapresident.blogspot.com/2018/07/the-putin-interviews-by-oliver-stone.html
Followers