Thursday, July 6, 2017

CROATIAN -- BENJAMIN FULFORD: 04:07:201704. srpnja 2017.Sveobuhvatno rušenje kazarske mafije nastavlja se širom svijeta. Najveći razvoj događaja bio je u redovima vrha Vatikana gdje je Vatikanski ministar financija i utjecajna osoba broj 3, australski kardinal George Pell bio suspendiran nakon što je optužen za silovanje djece. Kao rezultat toga „pedosi su u totalnoj panici“, kažu dužnosnici Pentagona. Papa Franjo je također uklonio još jednu utjecajnu osobu iz vrha, kardinala Gerharda Muellera, s njegovog mjesta kojeg je imao kao voditelja znanosti i zamijenio ga je s umjerenijim.

Suspenzija Pella kao ministra financija gotovo je sigurno povezana s kretanjima na Bougainvilleu i Papui Nova Gvineja, područjima pod kontrolom Australije, i stoga Pellovog okruga, kažu izvori Društva Bijelog Zmaja. Otkriće da samo 3% novca od minerala koji se vade u Papui Nova Gvineja ide lokalnom stanovništvu u potpunoj je kontradikciji sa zavjetom pape Franje da pretvori Katoličku crkvu u siromašnu crkvu za siromašne.

Plan Društva Bijelog Zmaja da poveže zlato u Bougainvilleu s kripto-valutama, uz potporu SAD-a i ruske vojske, i tako potpuno zaobiđe financijski sustav kontroliran od strane Vatikana i kazarske mafije, mora da je dodao hitnost potezima Vatikana da ukloni kardinala Pella.

Uklanjanje Germana Muellera kojeg su mnogi vidjeli na čelu otpora prema potezima pape Franje kako bi pojednostavnio crkvu, također je značajan poraz za kazarsku mafiju i njihove sluge, kažu izvori P2 masonske lože. Ovo uklanjanje vjerojatno će utjecati na ono što se događa s vitezovima Malte, gdje je njemačko-britanska podjela bila označena da vodi do zastoja na vrhu najvažnijeg vojnog duhovnog reda na Zapadu. Ovo će zauzvrat utjecati na način vođenja američkog vojnog industrijskog kompleksa.

Drugim riječima, fanatična frakcija koja i dalje želi započeti 3. svjetski rat uništila je svoje glavne potpore, kažu izvori Društva Bijelog Zmaja.


Još jedan veliki razvoj situacije prošlog tjedna bio je dolazak zrakoplova USS Bush u Izrael. Mossadova stranica DEBKA izražavala je zbunjenost oko dolaska nosača jer očigledno nije bilo napada na Iran ili Siriju.


Zapravo, kažu Pentagonovi izvori, dolazak nosača u Izrael je "izravna poruka da SAD i Rusija mogu nametnuti zračnu i morsku blokadu ako bude odobrena od Vijeća sigurnosti Ujedinjenih naroda da prisili na mirovni sporazum i povratak Golana [Golanske visoravni Siriji]."

Već su iranske, ruske i Hezbolah postrojbe na izraelskoj granici, a sada, umjesto da dolazi da bi zaštitila Izrael, čini se da američka vojska radi s njihovim neprijateljima da konačno stave tu nitkovsku državu na svoje mjesto.

Obitelj Saud koja vlada Saudijskom Arabijom i koja je izašla iz ormara kao kazarski sotonisti a ne muslimani, također će biti prisiljena da prestane stvarati probleme sada kad su izolirani od ostatka muslimanskog svijeta. Zbog toga se saudijska/izraelska/Daesh plaćenička vojska rastopila.

Kinezi dodatno pritišću inzistirajući da Saudijci prestanu prodavati svoju naftu njima u tzv. američkim dolarima kontroliranim od Kazara. Saudijci uskoro neće imati drugog izbora osim da napuste petrodolar, slažu se izvori CIA-e i Pentagona.

Ipak, treći veliki razvoj situacije prošlog tjedna došao je u Japan gdje je dugo vladajuća Liberalna demokratska stranka doživjela povijesnu pobjedu u Tokijskim prefekturalnim izborima.

Ovdje su guverner Yuriko Koike i budistička organizacija Sokka Gakkai podržali Komeito stranku koja je postigla golemu pobjedu, dobivši 79 mjesta u skupštini sa 127 mjesta, dok je Liberalna Demokratska stranka pala na 23 mjesta s prethodnih 57.

Ovaj gubitak znači da će se kazarska robovska vlada Liberalno Demokratske stranke premijera Shinzo Abeai suočiti sa sličnim rušenjem na nacionalnim izborima koji će vjerojatno biti uskoro kao rezultat ovog poraza u Tokiju, kažu japanski desničarski izvori. To znači da japanski poslijeratni robovski režim, vođen uglavnom Koreancima koji se pretvaraju da su Japanci, konačno završava.

Slična strategija mogla bi se otkriti na Korejskom poluotoku s južnokorejskom ponudom mirovnog sporazuma Sjevernoj Koreji, što će vjerojatno uskoro rezultirati krajem umjetne podjele tog otoka.


U SAD-u, u međuvremenu, New York Times, CNN i druge od Kazara kontrolirani propagandni mediji prisiljeni su objaviti korekcije jer su njihove izravne laži izložene.

Izvori CIA-e kažu da je uklanjanje smeća iz američke strukture vlasti skoro gotovo i to je razlog zašto se sada vide promjene u Aziji.

Također, američka vojska radi na stvaranju svemirskih korpusa dok je predsjednik Donald trump potpisao izvršni nalog za uskrsnuće Nacionalnog svemirskog vijeća. To je mogući znak da se američki industrijski kompleks konačno priprema za razotkrivanje tajnog svemirskog programa što su zagovornici odavno tražili.

Ove velike plime i oseke dolaze prije onoga što se očekuje da će biti ključni G20 sastanak koji će se održati 7, i 8. srpnja u Hamburgu.

U međuvremenu vidimo neka ozbiljna laktanja između Kine i SAD-a gdje se pojavljuje neka velika napetost. Ono što je najvažnije, izvori iz Pentagona sugeriraju da je prošlog tjedna oboren kineski satelit.


Ostali potezi koji pokazuju da medeni mjesec između kineskog predsjednika Xi Jinpinga i Donalda Trumpa završava bio je američki sporazum o prodaji oružja Tajvanu, američke sankcije protiv kineskih banaka, tarife za čelik i druge stavke, te slanje razarača na Paracel otoke u Južnom kineskom moru, napominju izvori iz Pentagona.

Kinezi ne uzimaju sve to ležeći i poslali su ratne brodove i borbene avione da se suoče s američkim razaračem. Također, nema sumnje da je Kina prošlog tjedna provela simboličnu vojnu akciju protiv Indije baš u vrijeme kad je indijski premijer Narendara Modi imao sastanak s Trumpom. Kinezi su prethodno rekli svojim američkim kolegama da su sposobni osvojiti Indiju u roku od dva mjeseca, ako je potrebno.

Izgleda da će Rusija imati ulogu suca između Kine i SAD-a na skorašnjem sastanku G20. Trump je planirao da se tamo sastane po prvi put sa svojim kolegom Vladimirom Putinom, a izvori iz Pentagona kažu da će njegov mandat završiti rusko-američku svađu koju su projektirali Kazari u SAD-u.

Ruski izvori Društva Bijelog Zmaja kažu da su američke akcije učinile da Rusi više nemaju nimalo povjerenja u Amerikance. Međutim, ruski ministar vanjskih poslova Sergei Lavrov i drugi ruski dužnosnici opetovano izjavljuju da su Rusi naklonjeni harmoničnom svjetskom sustavu kojim ne dominira jedna sila.

U tom smislu, u nečemu što je skliznulo pod radar ovog pisca, niz svjetskih vjerskih vođa izdalo je zajednički apel 14. lipnja za ljude svijeta da se ujedine i postanu prijatelji preko vjerskih granica.


Source: Antimatrix.org 

Preveo: Fredi 

TRIBUTE TO A PRESIDENT


NA PRMEIRA PESSOA

Um auto retrato surpreendentemente sincero do Presidente da Rússia, Vladimir Putin

CONTEÚDO

Prefácio

Personagens Principais em 'Na Primeira Pessoa'

Parte Um: O Filho

Parte Dois: O Estudante

Parte Três: O Estudante Universitário

Parte Quatro: O Jovem especialista

Parte Cinco: O Espia

Parte Seis: O Democrata

Parte Sete: O Burocrata

Parte Oito: O Homem de Família

Parte Nove: O Político

Apêndice: A Rússia na Viragem do Milénio


índice


“Copyright Zambon Editore”

PORTUGUÊS

GUERRA NUCLEAR: O DIA ANTERIOR

De Hiroshima até hoje: Quem e como nos conduzem à catástrofe

ÍNDICE

Followers

Google+ Followers