bf pic

TRIBUTE TO A PRESIDENT


NA PRMEIRA PESSOA

Um auto retrato surpreendentemente sincero do Presidente da Rússia, Vladimir Putin

CONTEÚDO

Prefácio

Personagens Principais em 'Na Primeira Pessoa'

Parte Um: O Filho

Parte Dois: O Estudante

Parte Três: O Estudante Universitário

Parte Quatro: O Jovem especialista

Parte Cinco: O Espia

Parte Seis: O Democrata

Parte Sete: O Burocrata

Parte Oito: O Homem de Família

Parte Nove: O Político

Apêndice: A Rússia na Viragem do Milénio


FOX NEWS

Manlio HELSINKI

Monday, July 24, 2017

CROATIAN -- BENJAMIN FULFORD: 24:07:2017


24. srpnja 2017.
 Autor: Benjamin Fulford

Nitkovske države Saudijske Arabije i Izraela su pod ogromnim napadima ruskog, kineskog, Pentagonskog i iranskog saveza i neće imati izbora nego se predati. Sada je samo pitanje kada, a ne ako. Kad se ovi pokvareni režimi predaju, njihovo vodstvo će biti prisiljeno otkriti tko im daje njihove zapovijedi, a oni će ukazati na Rim i štovatelje crnog sunca u P2 loži. To su ti samoimenovani socijalni inženjeri iza većine svjetskih problema. Kad budu izloženi, to će biti kraj igre, a dogodit će se svjetska revolucija koja vodi do svjetskog mira.
Čelnici P2 masona koji stoje iza takvih terorističkih akcija kao što su 9/11 i Fukushima bolesni su od brige ovih dana jer mogu vidjeti da im se sa svih strana približava zatvaranje.  Ovaj pisac je provjerio tvrdnje o njihovoj uključenosti u ove strahote koje se, na primjer, sada šire poput virusa.
 Tužbe protiv Saudijske Arabije od strane obitelji žrtava 9/11 jedan su ključni izvor brige. To je zato što će tužbe neizbježno dovesti do tajnih zapadnih kontrolora Saudijske Arabije. U Velikoj Britaniji, primjerice, Laburistička stranka, koja je spremna zauzeti vlast, pridružila se obitelji žrtava 9/11 u zahtjevu da vlada Velike Britanije objavi svoje tajno izvješće o financiranju terorističkih skupina od strane Saudijske Arabije. Vlada premijerke Therese May izjavila je da ne može objaviti takvu informaciju "zbog razloga nacionalne sigurnosti".

Ono što zaista misle jest da bi izlaganje angažmana Saudijske Arabije izložilo uključenost ljudi poput bivšeg premijera Tonyja Blaira u 9/11. Budući da je Blair otišao do bivšeg pape maledicta (papa Benedikt XVI) da traži zaštitu nakon što je izgubio vlast, možete biti sigurni da Blairov trag vodi u Rim.
Onda imamo iranskog ministra vanjskih poslova Mohammada Zarifa citiranog u medijima na engleskom jeziku da za 94% svjetskog terorizma trag vodi do Saudijske Arabije.
Ako ponovno pogledate iza Saudijske Arabije i njezinu pseudo-muslimansku vladajuću obitelj štovatelja Soton, naći ćete P2 i njihovo crno sunce.
Sada je američka vojska dopustila iranskim i ruskim vojnicima da se rasporede duž granice između Sirije i Izraela, kao i duž granice Saudijske Arabije, što je uzrokovalo da Izraelci polude.
Američka vojska sada koncentrira svoju vojsku na Bliski istok da se uništi Daesh, koji je prva crta Izraela i Saudijske Arabije. Tako je američka vojska de facto u savezu s Iranom i Rusijom protiv Izraela i Saudijske Arabije.
Sada je Turska javno objavila lokacije američkih baza u Siriji, čak i kada kupuje ruske s-400 obrambene rakete. Izvori iz Pentagona kažu kako je ovo curenje informacija namjerno napravljeno kako bi se pokazao američko-ruski vojni savez na Bliskom istoku. To se događa kada Njemačka povlači svoje trupe iz turskih zračnih baza i zaustavlja prodaju oružja Turskoj. Zapamtite, Turska ima najveću vojsku u NATO savezu nakon SAD-a. Turski lider Recep Erdogan okreće se i izvodi povuci-potegni između Rusije i NATO-a, ovisno o tome tko se čini jačim. Sjetite se da nije bilo tako davno da je Erdogan zatražio pomoć NATO-a nakon što su njegove oružane snage pucale na ruski borbeni zrakoplov. Sada se čini da radi s Rusijom i američkom vojskom protiv NATO-a.
Također vidimo kako su Srbi tražili da je ruski sustavi proturaketne obrane "brane od agresije NATO-a".
Sjetite se također kako je američki predsjednik Donald Trump nazvao Njemačku "vrlo lošom" i postao prvi američki predsjednik u povijesti NATO-a da ne spomene članak 5 klauzule obostrane obrane u ugovoru s NATO-om. Pentagonovi izvori su odavno govorili ovom piscu o tome koliko uživaju u potapljanju podmornicakoje su Nijemci prodali Izraelu. Sada kažu kako je Nijemcima blokiran plan za prodaju još 3 podmornice Izraelu. Također, Nijemci su izgubili u natjecanju s francuskom kompanijom DCNS ugovor za prodaju 12 podmornica Australcima, kažu izvori iz Pentagona.
Tako sada vidimo Njemačku, Izrael i Saudijsku Arabiju zajedno u sjecištu. Što ove zajednice imaju zajedničko? Njima kontroliraju obitelji kazarske mafije, uključujući stare rimske obitelji koje kontroliraju P2 masonsku ložu. 
Sjetite se i kako je na posljednjem sastanku G20 papa Franjo, zajedno s njemačkom kancelarkom Angelom Merkel, vodio zbor za Pariški sporazum, dok se Trump suprotstavio. Pariški sporazum je zaista pokušaj obitelji krvne loze da se pokažu kao nježni pastiri ovaca financiranju terorističkih skupina Dakle, ono što vidimo odražava se u novijim vijestima, nastavak je građanskog rata na Zapadu, a zemlje koje još uvijek kontroliraju obitelji bogoslovne krvi (Saudijska Arabija, Njemačka i Izrael) napadaju one koji više nisu pod njihovom kontrolom (SAD, Rusija , Iran itd.). Francuska se također izvlači iz savezništva s Njemačkom, zbog čega je potekao vrh francuskog general Pierre de Villiersa, tvrde Pentagoni. Jasno je da se plima okreće protiv zemalja kontroliranih krvlju. 
Unutar SAD-a neokonzervatvne kazarske sluge imali su ogroman gubitak jer je Trump bio prisiljen obnoviti dogovor s Iranom unatoč njegovog prethodnog stavu protiv te zemlje. Čišćenje sluga krvne loze također se nastavlja i s ratnohuškaškim senatorom i osnivačem Daesha (ISIS) John McCainom, koji je dobio maligni rak mozga. On se pridružuje Georgeu Sorosu, Davidu Rockefelleru, Zbigniju Brzezinskom, Clintonima i mnogim drugima u kontejneru za smeće povijesti.
Krvne loze se bore protiv ovog čišćenja koje se provodi s njihovom kampanjom "Rusija je to učinila". Tako je prošlog tjedna Susan Rice, bivši savjetnik za sigurnost predsjednika Baracka Obame, tajno svjedočila Senatskom obavještajnom odboru o "ruskom miješanju" u američke izbore. "Rusko miješanje" je kodno ime kazarske obiteljske loze za gnostičke Iluminate. Sada njihovi ljubimci političari u Kongresu (koje podržava manje od 10% američke populacije) pokušavaju staviti novi skup sankcija protiv Rusije koje su jednaki deklaraciji rata. Naravno da će američka vojska zanemariti te podmićene glumce, ali ono što bi vojska trebala učiniti je zaokružiti ih i strpati u zatvor. A zatvor je ono što zaslužuju.
Ako želite znati koliko je korumpirana zapadna struktura moći, preporučujem vam da slušate ovaj 37-minutni razgovor s Tonyjem Gambinom, bivšim šefom zločinačke obitelji Gambino.
Obitelji krvne loze misle da rade Božji rad prisiljavajući islam i kršćanstvo da se izmiješaju i spoje kako bi mogli ujediniti monoteizam, prema raznim P2 dužnosnicima koje sam intervjuirao. Oni također žele stvoriti Eurabiju, upravljanu iz Jeruzalema, kao korak na njihovom putu stvaranja fašističke svjetske vlade.
Njihov se plan sada razvija u Aziji, kao i u Europi. U Japanu, Tokyo Electric Power Company poslao je još jednog robota u reaktore Fukushime samo da ponovno ne bi ništa pronašao. To je zato što je službena priča o topljenju reaktora laž. Reaktori su dignuti u zrak atomskim bombama postavljenim tamo od strane izraelske tvrtke Magna BSP. Ovo će uskoro biti javno znanje jer su CIA i Pentagon odlučili izložiti Fukushimu kao od P2 upravljan napad masovnog ubojstva koji je bio, prema izvorima CIA-e u Aziji.
Azijski šefovi tajnih društava kažu kako se slažu s Pentagonom o tome i po potrebi iduće godine idu u rat kako bi uklonili kazarski utjecaj iz Japana i Korejskog poluotoka. Japanski podzemni svijet također planira revoluciju protiv robovskog režima premijera Shinzo Abea ove jeseni, kaže nekoliko desničarskih izvora.

Izvor: Antimatrix.org
Preveo: Fredi


bruxelles

índice


“Copyright Zambon Editore”

PORTUGUÊS

GUERRA NUCLEAR: O DIA ANTERIOR

De Hiroshima até hoje: Quem e como nos conduzem à catástrofe

ÍNDICE

Followers

Google+ Followers