CROATIAN  ENGLISH   ESPAÑOL  GREEK  NEDERLANDS  POLSKI  PORTUGUÊS EU   PORTUGUÊS BR  ROMANIAN  РУССКИЙ

What part will your country play in World War III?

By Larry Romanoff

 

The true origins of the two World Wars have been deleted from all our history books and replaced with mythology. Neither War was started (or desired) by Germany, but both at the instigation of a group of European Zionist Jews with the stated intent of the total destruction of Germany. The documentation is overwhelming and the evidence undeniable. (1) (2) (3) (4) (5) (6) (7) (8) (9) (10) (11)

 

That history is being repeated today in a mass grooming of the Western world’s people (especially Americans) in preparation for World War IIIwhich I believe is now imminent. It is evident that War Clouds are gathering. The signs are everywhere, with media coverage and open talk of war in many countries. The RAND Corporation have for years been preparing military scenarios for World War III, and NATO is reported to be currently doing so. Vast movements of NATO troops and equipment are either in preparation or process to surround Russia. The US is surrounding China with military bases including the world's largest in Guam. Both China and Russia are surrounded with nearly 400 US biological weapons labs. Iran is entirely vulnerable from the American military build-up in the Middle East.

READ MORE

   

FREE JULIAN ASSANGE

Tuesday, November 5, 2019

HZ - BENJAMIN FULFORD: 04:11:2019


S nestalim marionetama kao što su Obama, Pelosi i Netanyahu, kazarska mafija pribjegava nuklearnom ucjenjivanju

4. studenog 2019.

Autor:  Benjamin Fulford


Bitka za oslobođenje planeta Zemlje dostiže vrhunac jer se političke marionete kazarske mafije sistematski love i ubijaju ili uhićuju, kažu izvori iz Pentagona i MI6. Istovremeno, kabala je započela pregovore o predaji, prema izvorima iz Društva Bijelog Zmaja i Zemaljskog saveza.

Jasan znak da se suočavamo s neuobičajenom situacijom je da je Izrael zatvorio svoja veleposlanstva širom svijeta, navodno zbog radnog spora. Ovo se isključivanje često tumači kao nuklearna ucjena, budući da se zna da izraelska veleposlanstva imaju nuklearno oružje. Međutim, izvori iz Pentagona kažu da je Izrael bio prisiljen zatvoriti sva svoja veleposlanstva "jer u njemu može biti smješteno nuklearno oružje, oružje za masovno uništenje i terorističke ćelije".

Vođe otpora, koji kažu da se veliki dio tekućeg zapadnog građanskog rata odvija u podzemnim bunkerima, dali su ovu kartu američkih podzemnih objekata za ilustraciju.

Oni kažu da su najozbiljnije borbe usredotočene oko podzemnih objekata u Kaliforniji, gdje se nalaze uporišta kabale poput Googlea, PayPala i Facebooka. Postoje i podzemni bunkeri u Švicarskoj, Grčkoj i Izraelu koji su i dalje u potpunosti pod kontrolom kabale, kažu izvori.


U međuvremenu, na površini, drugorazredni kabalini agenti poput bivšeg američkog predsjednika Baracka Obame, predsjednice američkog doma Nancy Pelosi i izraelskog premijera Benjamina Netanyahua se uklanjaju. Budući da su fronte najvišeg ranga poput George Busha starijeg, pape Maledicta (Benedikt XVI), Georgea Sorosa, Davida Rockefellera itd. već nestali, stvarni gospodari marioneta sve više se kriju iza računalne grafike i dvojnika ili "klonova", kažu izvori CIA-e.

Na primjer, prošli tjedan su se pojavili videozapisi o Pelosi i Obami koji se pojavljuju da su naizgled još uvijek živi, ali naši izvori na terenu kažu da nijedan od njih nije viđen u javnosti posljednjih tjedana. S 90-postotnom sigurnošću mogli bismo reći da su ti videozapisi nastali pomoću računalne grafike.

U međuvremenu, izvori iz Mossada kažu da je "pravi Bibi Netanyahu" u dubokoj podzemnoj bazi u Izraelu, a onaj koji je javno viđen "je dvojnik/klon". Mossadov službenik za hvatanje u zamku Jeffrey Epstein i lažni vođa ISIS-a Shimon Elliot „al-Baghdadi“ su u istom bunkeru, kažu izvori.

Neobjavljeni građanski rat u Sjedinjenim Državama također je napravio presudan zaokret prošlog tjedna nakon forenzičkog otkrića uključenosti MMF-a u kampanji za uklanjanje Trumpa. „Ogroman zajam MMF-a Ukrajini“, koji je odobrila tadašnja šefica MMF-a Christine Lagarde, „generirao je veliku količinu gotovine koja je zatim oprana da bi završila u džepovima mnogih eksponenata predsjednikovog svrgavanja“, kažu izvori MI6. Nepotrebno je reći da je primanje mita od stranih entiteta za svrgavanje izabranog predsjednika izdajstvo, zbog čega se toliko političara kupi i osuđuje na smrt, kažu izvori Pentagona. To je i razlog zašto korporativni propagandni mediji o „saslušanjima o ukrajinskom opozivu“ sada kažu da se sve događa „pod zemljom“.

"Saudijski Davos bio je neuspjeh, jer su tehnolozi, mediji i EU dužnosnici bojkotirali čak i godinu dana nakon [ubojstva kolumnista Washington Posta Jamala] Khashoggija", kažu izvori iz Pentagona. Indijski predsjednik Narendra Modi, brazilski predsjednik Jair Bolsonaro, pakistanski premijer Imran Khan i jordanski kralj Abdullah bili su "samo tamo kako bi dobili saudijski novac", kažu. "Wall Street je postojao samo zbog Aramco IPO", dodali su. Ovaj IPO, napomenuli su izvori, nije uspio pridobiti ulagače iz Norveške, Rusije, Kine, Indije, Brazila, Japana, Koreje, Kanade, Francuske, Njemačke, Velike Britanije, Warrena Buffet-a i Goldman Sachsa.

Jedini razlog zbog kojeg je Trump poslao Jareda Kushnera i ministra financija Stephena Mnuchina bio je „da nadoknadi posjete čelnika iz Rusije, Indije i Brazila i odsutnost čelnika EU", kažu izvori iz Pentagona. "Aramco je učinkovito zabranjen na burzama u New Yorku, Londonu, Hong Kongu i Tokiju jer oni neće dozvoliti neovisnu reviziju svojih rezervi, koje se iscrpljuju", dodaju.

Druga vijest na Bliskom istoku koju naši izvori iz Pentagona izvješćuju jest da Trump zadržava 105 milijuna dolara vojne pomoći libanonskoj vojsci u potezu koji "može dovesti do toga da Rusija ojača Hezbollah i približi Libanon Rusiji i Iranu."

Iranski i sirijski čelnici, sa svoje strane, javno hvale Trumpa da je barem bio iskren u priznanju da su američke trupe tu da dođu do nafte, a ne da se bore protiv terorizma. Iran sada provodi veliku mirovnu inicijativu za suzbijanje cionističke strategije beskonačnog rata.


Sada, okrećući se Indoneziji, vidimo masovnu kabalinu kampanju da se dokopa zlata te nacije. Nakon što nisu uspjeli s lažnim trikom s Neil Keenanom, agenti švicarskih i francuskih Rothschildovih agenata pritežu predsjednika Jokowija i prisilili su ga da "imenuje svog konkurenta iz protekla dva izbora za predsjednika, Prabowoa Subianta, bivšeg zeta Suharta, kao njegovog ministra obrane", kažu izvori CIA-e u Indoneziji.

Ostali ministri u njegovoj vladi nisu sretni, a ni mnoge njegove pristaše, kažu izvori. "Rekao mi je kontakt iz Jakarte, koji je s BIN-om (obavještajna podružnica u Indoneziji) da je vrlo velika količina novca viša od milijardu dolara predana u ruke blagajni Prabowoa", kaže jedan izvor.


Kako bi dodali gorivo u vatru, kako gore navedeni link objašnjava, "Među 38 ministara Jokowija, bivši direktor Svjetske banke Sri Mulyani Indrawati izabran je da služi novi mandat kao ministar financija ..." Svjetska banka, naravno, kontrolirana je od strane Rokfelera, itd.

Čak i ako kabala uspije dograbiti indonezijsko zlato, i dalje se suočava s porazom jer ne kontrolira svjetske vojne i obavještajne službe.

U svakom slučaju, kako je spomenuto na vrhu, kabala pregovara na vrlo visokoj razini za miran prijenos svjetske moći Azijcima i snagama svjetskog saveza koje predvodi Zapad, rekli su izvori bliski pregovorima.

Kinezi su prošli tjedan imali veliki sastanak na kojem su potvrdili da je njihov meritokratski sustav upravljanja učinkovitiji od oligarhije i lažne demokracije Zapada. U priopćenju objavljenom nakon njihovog sastanka Kinezi su rekli da će "aktivno sudjelovati u globalnom upravljanju i nastaviti davati doprinose izgradnji zajednice sa zajedničkom budućnošću za čovječanstvo." Dodali su da je takva suradnja zasnovana na "jedinstvu neovisnosti i samopouzdanja."


Sa svoje strane, pregovarač vladajuće zapadne elite rekao je: "Globalna vladajuća klasa nema prigovora narodu ako se pokaže sposoban za razumijevanje i prihvaćanje izazova upravljanja planetom."

Jedna velika rasprava na Zapadu je upravo koliko će financijske kontrole biti ostavljeno u rukama vladajuće klase, rekao je izvor. "Novi financijski sustav dizajniran je sa stražnjim vratima", priznao je. "Moramo vidjeti hoće li javnost prihvatiti super duboki masovni nadzor nad njihovim financijskim životima", primijetio je. "Kažem vam, ako ne napravite ništa loše, nemate se zbog čega brinuti. Narod se mora odlučiti želi li masovni kriminalitet ili ne, rekao je. "Nakon što sam duboko zaronio u financiranje terorizma, svatko tko je znao što ja znam prihvatio bi [ta zadnja vrata]", objasnio je.

Izvor je također rekao da postoji konsenzus da bi trebalo uspostaviti buduću meritokratsku agenciju za planiranje s ogromnim proračunom kako bi se pokrenuo zapadni ekvivalent višemilijunskoj kineskoj inicijativi Belt and Road.

Druga stvar koja se događa je da se otvara novi pregovarački kanal između zapadno vojno-industrijskog kompleksa i Kineza kako bi se raspravljalo o puštanju zapadne tajne o NLO, fuzije i druge tehnologije ostatku svijeta, kažu izvori Društva Bijelog Zmaja. Razgovori će vjerojatno započeti krajem studenog nakon posjeta pape Franje i visokog američkog generala Marka Milleya Japanu, kažu. Milley treba stići u Japan sredinom studenog, dok bi papa Franjo trebao doći u posjetu od 23. do 26. studenog.

Još jedna stvar o kojoj će se razgovarati je uklanjanje zločinačkog, izdajničkog režima japanskog premijera Shinzoa Abea, kažu izvori. Abe pokušava uspostaviti postrojenja za mikrobsko ratovanje i uključen je s japanskim kriminalnim bandama u korupciju povezanu s Olimpijskim igrama u Tokiju 2020. godine, kažu izvori japanske desnice. Uklanjanje Abea i njegovih pristaša nužan je preduvjet ponovnog ujedinjenja Korejskog poluotoka i mira u istočnoj Aziji, kažu izvori.

Preveo: Fredi

 

ARRIVING IN CHINA

Ver a imagem de origem



Kriegsgefangenenlager in Amerika


Von Larry Romanoff, 02. Juni 2020

Übersetzung: K.R.

*

Hinweis an die Leser: In Anbetracht der immensen Bedeutung dieses Themas leiten Sie diesen Artikel bitte über Ihren E-Mail-Verteiler weiter und posten Sie ihn in Ihren Blogs, Internetforen usw., mit der Bitte, dass jeder, der irgendwelche Details oder Familiengeschichten kennt, die Licht auf diese Ereignisse werfen könnten, diese bitte direkt an den Autor unter 2186604556@qq.com weiterleitet.


DEUTSCH ENGLISH ESPAÑOL ITALIANO NEDERLANDS PORTUGUÊS SVENSKA

Diese Geschichte hat alle Voraussetzungen, um sich für eine Verschwörungstheorie zu qualifizieren und macht vielleicht keinen Sinn für Sie ohne einige Hintergrundinformationen über den Zusammenhang.

Bevor die USA in den Ersten Weltkrieg eintraten, wurde eine enorme, jahrelange antideutsche Propagandakampagne von der Creel-Kommission entfesselt, die von Walter Lippman und Edward Bernays geleitet wurde, letzterer war ein Neffe von Sigmund Freud. (1) (2) Die öffentliche Literatur griff alles Deutsche in Amerika an, auch Schulen und Kirchen. In vielen Schulen wurde den "reinen Amerikanern" verboten, die deutsche Sprache zu unterrichten, und die Verwalter wurden aufgefordert, "alle illoyalen Lehrer", also alle Deutschen, zu entlassen. Die Namen unzähliger Städte wurden geändert, um ihren deutschen Ursprung zu eliminieren: Berlin, Iowa wurde zu Lincoln, Iowa. Deutsche Lebensmittel und Namen von Gerichten wurden aus den Restaurants verbannt; Sauerkraut wurde zu "Freiheitskraut", Dackel wurden zu "Freiheitshunden" und Deutsche Schäferhunde zu "Elsässern".

LESEN MEHR

bf pic

APPEAL


APPEAL TO THE LEADERS OF THE NINE NUCLEAR WEAPON STATES

(China, France, India, Israel, North Korea, Pakistan, Russia, the United Kingdom and the United States)

中文 DEUTSCH ENGLISH FRANÇAIS ITALIAN PORTUGUESE RUSSIAN SPANISH


Larry Romanoff,

contributing author

to Cynthia McKinney's new COVID-19 anthology

'When China Sneezes'

When China Sneezes: From the Coronavirus Lockdown to the Global Politico-Economic Crisis

manlio +maria

上海的月亮

World Intellectual Property Day (or Happy Birthday WIPO) - Spruson ...


LARRY ROMANOFF on CORONAVIRUS

Read more at Moon of Shanghai

V.P. 2007

EN video comitato

20 questions to Putin


President of Russia Vladimir Putin:

Address to the Nation

Address to the Nation.

Erdogan


Imagem

00
PT -- VLADIMIR PUTIN na Sessão plenária do Fórum Económico Oriental

Excertos da transcrição da sessão plenária do Fórum Económico Oriental

Joint news conference following a Normandy format summit

https://tributetoapresident.blogspot.com/2019/12/joint-news-conference-following.html

Joint news conference following the Normandy format summit.

irmãos de armas


Legendado em PT. Clicar em CC, escolher PT.

índice


“Copyright Zambon Editore”

PORTUGUÊS

GUERRA NUCLEAR: O DIA ANTERIOR

De Hiroshima até hoje: Quem e como nos conduzem à catástrofe

ÍNDICE

TRIBUTE TO A PRESIDENT


NA PRMEIRA PESSOA

Um auto retrato surpreendentemente sincero do Presidente da Rússia, Vladimir Putin

CONTEÚDO

Prefácio

Personagens Principais em 'Na Primeira Pessoa'

Parte Um: O Filho

Parte Dois: O Estudante

Parte Três: O Estudante Universitário

Parte Quatro: O Jovem especialista

Parte Cinco: O Espia

Parte Seis: O Democrata

Parte Sete: O Burocrata

Parte Oito: O Homem de Família

Parte Nove: O Político

Apêndice: A Rússia na Viragem do Milénio


The Putin interviews


The Putin Interviews
by Oliver Stone (
FULL VIDEOS) EN/RU/SP/FR/IT/CH


http://tributetoapresident.blogspot.com/2018/07/the-putin-interviews-by-oliver-stone.html




Followers