FREE JULIAN ASSANGE

Wednesday, November 27, 2019

HZ -- BENJAMIN FULFORD: 25:11:2019


Stvari se zagrijavaju kako je Netanyahu optužen, dok Trump objavljuje rat kraljici

25. listopada 2019

 Autor: Benjamin Fulford

Bitka za planet Zemlju ponovo se rasplamsala nakon što je optužen izraelski ministar kriminala Benjamin Netanyahu za masovno ubojstvo, dok američki predsjednik Donald Trump objavljuje rat kraljici Elizabeti. Ekonomski i informacijski rat između Sjedinjenih Država i Kine također se rasplamsava, posebno zbog azijskog zlata i nedavnog američkog posezanja za litijem u Boliviji. Ovo je tekuća bitka za međunarodni financijski sustav između gnostičkih iluminata i saveza azijskih i europskih kraljevskih obitelji.

Pogledajmo najprije bitku za kontrolu nad anglosaksonskim svijetom koja se vodi između Trumpa i Britanskog imperija. Izvori iz Pentagona kažu: "Trump objavljuje rat kraljici ne samo zbog špijuniranja i pokušavanja da ga se ukloni s vlasti, nego i zbog pedofilije, ubojstava, i drugih gnusnih zločina kraljevske obitelji." Britanski izvori iz kraljevske obitelji kažu da, dok tradicionalno pokušavaju zadržati ukočenu gornju usnu i ostati iznad sukoba, oni ozbiljno razmišljaju o angažiranju odvjetnika koji će tužiti za klevetu zbog nedavnih takvih optužbi protiv njih.


Javna bitka usredotočena je na princa Andrewa i njegove veze s pedofilskim ucjenjivačem Jeffreyjem Epsteinom i navodnom aferom sa 17-godišnjom djevojkom. "Pedofil princ Andrew ili "pohotni Andy" toliko je otrovan da ga je ili će ga odbaciti British Telekom (BT), Standard Chartered, Barclays, Filantropska zaklada Stelios, Bosch, Cisco, Aon, Salesforce, TV Azteca, Inmarsat, KPMG, AstraZeneca, Air Asia, Woodside Petroleum, pa čak i kineske tvrtke poput Kineske banke, Kineske građevinske banke, JD.com, Tencent i Fondacije Li Ka Shing", kažu izvori iz Pentagona.

Kraljica je također javno izbacila Andrewa iz svih službenih kraljevskih aktivnosti. Europske kraljevske obitelji bliske kraljici su rekle: "Ne bih se iznenadio ako posao ozbiljno ošteti Monarhiju. Kraljica više nema vrhovnu kontrolu nad monarhijom i Sudom Svetog Jakova (Saint James). Za insajdere to je sada vrlo ozbiljno.

Prava bitka je, naravno, za kontrolu anglosaksonske mornarice, slažu se izvori Pentagona i MI6.

Sada, "Trumpova čistka je započela otpuštanjem Tajnika mornarice Richarda Spencera zbog  neposlušnosti, i može nastaviti s ostatkom Obaminih lažnih časnika, jer je ‘Donald’ osvojio odanost ratnika i specijalnih snaga potrebnih za zbacivanje cionista i duboke države“, kažu izvori iz Pentagona.

Izvori MI6, sa svoje strane, kažu: „Čini se da će sada biti dosta sukoba i pokušaja da kraljica bode lišena stvari poput CIA-e, američkog DOD-a, itd., pa bi ovaj najnoviji fijasko mogao biti odraz svega ovoga."

U znak koliko je ozbiljna ova bitka, izvori iz Pentagona kažu da „Budući da viceadmiral Andrew neće biti izručen i može se sakriti iza diplomatskog imuniteta, može ga izručiti američka vojska, budući da je kraljica također zapovjednica snaga Velike Britanije." Nepotrebno je reći da bi takva operacija bila jednaka objavi rata.

Bitka za kontrolu nad SAD-om i britanskom mornaricom samo je jedan aspekt veće bitke za kontrolu financijskog sustava. Trump je na ratnom pohodu protiv europskih i azijskih kraljevskih obitelji jer su na putu da postave na pozornicu "istodobnu ponovnu kalibraciju Forexa i suverenog tržišta dugova na globalnoj razini“, prema izvorima europskih kraljevskih obitelji.

Trump tome pokušava kontrirati prateći prijevaru s indonezijskim zlatom vrijednu 29 trilijuna dolara koju je izveo Odbor federalnih rezervi, prema izvorima CIA-e u Aziji.

Prema CIA-i, "Tijekom financijske krize, njujorški Fed dobio je neviđene ovlasti od strane guvernera Federalnih rezervi u Washingtonu, da stvori preko 29 trilijuna dolara elektronički stvorenog novca kako bi spasio Wall Street. Značajan dio od 29 bilijuna dolara otišao je za potporu mnogih središnjih banaka širom svijeta."

U svom protunapadu, "Trumpov slijedećipotez je onaj da će postati stvarnost Green Hilton Memorial Agreement koji su potpisali [tadašnji predsjednik] John F. Kennedy i predsjednik Sukarno u Ženevi u studenom 1963. godine. Trump može udarcem olovke izvršnom naredbom vratiti izvršnu naredbu 11110 ili njezinu izmjenu i tako omogućiti Ministarstvu riznice da izda nove američke dolare. Ovo je možda ponovno pokretanje američkog dolara, dok Trump ostavlja da dug Federalnih rezervi riješe stvarni vlasnici - kazarska cionistička kabala,” kaže CIA.

Europska kraljevska obitelj komentirala je da: "Ako je to opseg primljenih obavještajnih podataka u CIA-i, tada ćemo s njima trebati prijeći dug put. Pojedine nacionalne države kao što je Amerika bile bi očito spriječene da idu same zbog inherentne međuovisnosti u cijeloj toj stvari. Ali plan je prelazak od fiat valute na [valutu] s podlogom u imovini. Taj je dio ispravan, da."

Trump u međuvremenu napada i Wall Street, prema izvorima iz Pentagona. "Nakon neuspjelih IPO-a WeWorka, Lyfta i Ubera, pohlepni Wall Street je nesposoban da stvori više novca od pumpanja i vađenja iz Aramco IPO, poput njihovih vrhunskih pasa poput JP Morgana i Goldmana Sachsa koji se suočavaju s kriminalističkim istragama DOJ-a zajedno s Boeingom, General Electricom i drugim korporativnim nitkovima", kažu izvori.

Saudijski Aramco, naravno, ključan je za podršku Rockefellerovog petrodolara. Na ovoj fronti, izvori iz Pentagona napominju: "Kanadski odbor mirovinskog investiranja, ruska naftna kompanija Lukoil i malezijska nacionalna naftna kompanija Petronas, svi kažu ne Aramco-u, vodeći druge mirovinske fondove poput Japanskog mirovinskog fonda za investiranje i naftne kompanije u državnom vlasništvu kao što su Rosneft, PetroChina, Sinopec, Gazprom, Petrobras i Pertamina da ih slijede."

Trump je također oduzeo japanskom nacionalnom mirovinskom fondu 1,5 trilijuna dolara kako bi se SAD zadržao na površini, prema izvorima CIA-e u Aziji. To je razlog što je fond prestao objavljivati kako je izdvojio svoju imovinu za fiskalno tromjesečje koje je završilo u rujnu - to jest, u vrijeme kada je vlada SAD-a trebala novac da plati račune.


"Gdje je stvarni novac za koji su Japanci radili sve ove godine? Kad se tržište sruši, što je vrlo je blizu da se dogodi, tu idu svi unosi u računalo. Pretpostavljam da je gotovo isto sa svim državnim mirovinskim fondovima. Igra će biti gotova", kako je izvor iz CIA-e objasnio situaciju.

Druga stvar koju Trumpove snage rade je fizičko zatvaranje i ubijanje, ili na drugi način zatvaranje političkih neprijatelja. To je razlog, koliko možemo reći, da su svi nedavni nastupi Baracka Obame, Georgea Sorosa, Nancy Pelosi, Adama Schiffa, itd. računalna grafika. "U pojavljivanju na TV-u" Nancy Pelosi, možete vidjeti iz njenih očiju da je ona kompjutorski generirana slika:


Napadi idu u oba smjera. Trumpov saveznik Benjamin Netanyahu konačno je optužen zbog optužbi za korupciju prošlog tjedna. Izvori iz Pentagona kažu da pokušava pregovarati o nagodbi o priznanju krivnje prijeteći da će svijetu reći ono što zna o napadu na Japan i masovnom ubojstvu u Fukushimi.

Također, Trumpov odvjetnik i saveznik Rudolph Giuliani javno je govorio da je on možda ubijen, ali da ima "osiguranje." Pretpostavlja se da on govori o tome što on zna o 9/11, budući da je u vrijeme napada bio gradonačelnik New Yorka.

Onda, naravno, bio je pokušaj trovanja Trumpa početkom ovog mjeseca, kako  je izvijestilo nekoliko alternativnih izdanja vijesti.

Ono što je zanimljivo u ovoj borbi između gnostičkih iluminata i njihovog čovjeka Trumpa naspram svjetskih kraljevskih obitelji, je da izgleda kako obojica podržavaju stvaranje buduće meritokratske agencije za planiranje.

Ruski predsjednik Vladimir Putin prošlog je tjedna javno objavio i rekao da se buduća agencija za planiranje temelji na sustavu koji su razvili Japan i Singapur, a onaj koji sada koristi Kina je superiorniji.

"Ukupni rezultati kineskog gospodarstva učinkovitiji su od rezultata drugih velikih gospodarstava, uključujući i američko", rekao je Putin u srijedu na VTB Forumu za kapitalna ulaganja "RUSIJA POZIVA!"

"Mislim da to u velikoj mjeri uzrokuje zabrinutost naših američkih prijatelja i objašnjava ograničenja nametnuta Kini“, rekao je Putin, dodajući da su sankcije SAD-a rezultat ove činjenice, nesrazmjer trgovinske bilance. "Ključ uspjeha Kineza, prema Putinu, bila je ‘jedinstvena simbioza između centraliziranog planiranja i tržišne ekonomije’".


Društvo Bijelog Zmaja dugo je promoviralo osnivanje svjetske buduće agencije za planiranje simulirajući - i poboljšavajući se na azijskom hibridnom modelu središnjeg planiranja / tržišta koji Putin hvali. Ako bi se uspostavila takva agencija s godišnjim proračunom od 1 biliona dolara ili više, moglo bi se okončati siromaštvo i zaustaviti uništavanje okoliša u roku od nekoliko mjeseci. Nakon toga, mogla bi konzultirati ljude svijeta kako pretvoriti ovaj planet u raj koji bi trebao biti. Također, agencija bi mogla nadgledati pretvaranje mačeva vojnog industrijskog kompleksa u oranice. Slijedom toga moglo bi provesti širenje ljudskog i zemaljskog života u svemir.

Umjesto da upravljamo planetom po postojećem zapadnom sustavu trajnog rata, možemo početi voditi ljubav, ne rat. Zapamtite, evolucijska bitka lava koji se bori i riskira ozljede ili smrt – je pobjeda lava koji se vratio u svoju špilju vodeći ljubav.


Preveo: Fredi

 

ARRIVING IN CHINA

Ver a imagem de origem



Kriegsgefangenenlager in Amerika


Von Larry Romanoff, 02. Juni 2020

Übersetzung: K.R.

*

Hinweis an die Leser: In Anbetracht der immensen Bedeutung dieses Themas leiten Sie diesen Artikel bitte über Ihren E-Mail-Verteiler weiter und posten Sie ihn in Ihren Blogs, Internetforen usw., mit der Bitte, dass jeder, der irgendwelche Details oder Familiengeschichten kennt, die Licht auf diese Ereignisse werfen könnten, diese bitte direkt an den Autor unter 2186604556@qq.com weiterleitet.


DEUTSCH ENGLISH ESPAÑOL ITALIANO NEDERLANDS PORTUGUÊS SVENSKA

Diese Geschichte hat alle Voraussetzungen, um sich für eine Verschwörungstheorie zu qualifizieren und macht vielleicht keinen Sinn für Sie ohne einige Hintergrundinformationen über den Zusammenhang.

Bevor die USA in den Ersten Weltkrieg eintraten, wurde eine enorme, jahrelange antideutsche Propagandakampagne von der Creel-Kommission entfesselt, die von Walter Lippman und Edward Bernays geleitet wurde, letzterer war ein Neffe von Sigmund Freud. (1) (2) Die öffentliche Literatur griff alles Deutsche in Amerika an, auch Schulen und Kirchen. In vielen Schulen wurde den "reinen Amerikanern" verboten, die deutsche Sprache zu unterrichten, und die Verwalter wurden aufgefordert, "alle illoyalen Lehrer", also alle Deutschen, zu entlassen. Die Namen unzähliger Städte wurden geändert, um ihren deutschen Ursprung zu eliminieren: Berlin, Iowa wurde zu Lincoln, Iowa. Deutsche Lebensmittel und Namen von Gerichten wurden aus den Restaurants verbannt; Sauerkraut wurde zu "Freiheitskraut", Dackel wurden zu "Freiheitshunden" und Deutsche Schäferhunde zu "Elsässern".

LESEN MEHR

bf pic

APPEAL


APPEAL TO THE LEADERS OF THE NINE NUCLEAR WEAPON STATES

(China, France, India, Israel, North Korea, Pakistan, Russia, the United Kingdom and the United States)

中文 DEUTSCH ENGLISH FRANÇAIS ITALIAN PORTUGUESE RUSSIAN SPANISH


Larry Romanoff,

contributing author

to Cynthia McKinney's new COVID-19 anthology

'When China Sneezes'

When China Sneezes: From the Coronavirus Lockdown to the Global Politico-Economic Crisis

manlio +maria

上海的月亮

World Intellectual Property Day (or Happy Birthday WIPO) - Spruson ...


LARRY ROMANOFF on CORONAVIRUS

Read more at Moon of Shanghai

V.P. 2007

EN video comitato

20 questions to Putin


President of Russia Vladimir Putin:

Address to the Nation

Address to the Nation.

Erdogan


Imagem

00
PT -- VLADIMIR PUTIN na Sessão plenária do Fórum Económico Oriental

Excertos da transcrição da sessão plenária do Fórum Económico Oriental

Joint news conference following a Normandy format summit

https://tributetoapresident.blogspot.com/2019/12/joint-news-conference-following.html

Joint news conference following the Normandy format summit.

irmãos de armas


Legendado em PT. Clicar em CC, escolher PT.

índice


“Copyright Zambon Editore”

PORTUGUÊS

GUERRA NUCLEAR: O DIA ANTERIOR

De Hiroshima até hoje: Quem e como nos conduzem à catástrofe

ÍNDICE

TRIBUTE TO A PRESIDENT


NA PRMEIRA PESSOA

Um auto retrato surpreendentemente sincero do Presidente da Rússia, Vladimir Putin

CONTEÚDO

Prefácio

Personagens Principais em 'Na Primeira Pessoa'

Parte Um: O Filho

Parte Dois: O Estudante

Parte Três: O Estudante Universitário

Parte Quatro: O Jovem especialista

Parte Cinco: O Espia

Parte Seis: O Democrata

Parte Sete: O Burocrata

Parte Oito: O Homem de Família

Parte Nove: O Político

Apêndice: A Rússia na Viragem do Milénio


The Putin interviews


The Putin Interviews
by Oliver Stone (
FULL VIDEOS) EN/RU/SP/FR/IT/CH


http://tributetoapresident.blogspot.com/2018/07/the-putin-interviews-by-oliver-stone.html




Followers