World Intellectual Property Day (or Happy Birthday WIPO) - Spruson ...


LARRY ROMANOFF on CORONAVIRUS

Read more at Moon of Shanghai

Friday, April 21, 2017

Romîna BENJAMIN FULFORD: 18 + 19:04:2017

ROMINA – BENJAMIN FULFORD:18:04:2017Henry Kissinger a fost vazut în baza militara din Florida, încercînd sa înceapa cel de-al 3ª Razboi Mondial

de Benjamin Fulford

18 Aprilie, 2017

Henry Kissinger a fost vazut la începutul lunii Aprilie, într-o baza militara a SUA în Florida, au spus surse ale Pentagonului. A fost Kissinger acel care a scris planul pentru întîlnirea la nivel înalt din Aprilie, între Presedintele chinez Xi Jinping si Presedintele Statelor Unite, Donald Trump, spun sursele.

Atacul ilegal cu rachete Tomahawk, împtriva personalului Fortei Aeriene Ruse si Siriene, în interiorul Siriei, care a avut loc în timpul întîlnirii la nivel înalt, a fost comandat de asemenea de Kissinger, au adaugat sursele. Generalul nord-american Joseph Dunford nu a stiut despre atac, decît 15 minute dupa ce acesta avusese loc, continuã sursele Pentagonului.

Kissinger, de asemenea orchestreaza încercarile de a provoca razboiul cu Coreea de Nord, spun ei. Din aceasta cauza, personalul militar si naval nord-american trebuie sa fie în stare de alerta maxima, pentru a nu lasa ca necinstitii ofiteri sa fie mituiti si sa atace Coreea de Nord, spun ei. Nici un atac împotriva Coreei de Nord va fi autorizat de lantul obisnuit de comanda.

Kissinger, lupta pentru supravietuirea Mafiei care adorã pe Satanistii Khazarieni si reteaua sa de control financiar. El trebuie sa fie arestat cît mai repede posibil.

Acel care va fi tragatorul pentru atacul fals de teroare musulmana în SUA, cere protectie.

de Benjamin Fulford

19 Aprilie, 2017


Un nord-american de origine egipteana, numit Amin Amin, ma contactat pentru a cere protectie, pentru ca simtea ca viata lui se afla în pericol, si pentru ca el era în curs de a fi contactat pentru a actiona ca tragator pentru un atac terorist ''musulman'', în SUA.

Amin, care se gaseste in prezent în Tennessee, spune ca atît CIA, cît si securitatea Sudanezã l-au contactat, si au încercat sa-l convinga sa lucreze pentru ei. Amin spune ca, ofiterii de la securitatea Sudanezã au inclus persoane care erau cunoscute sub numele de Tarik si Wahir. El spune ca îi cunostea din copilarie, si ca ei sunt nepotii Primului-Ministru israelian Benyamin Netanyahu, care în realitate, este un arab, si nu un evreu.

Alte persoane care au încercat sa-l recruteze, sunt un cetatean evreu cu numele de Andrew Lamont, si un FreeMason palestinian de gradul 33, numit Jamal Abuseyada.

Amin, spune ca i-au fost oferite mari sume de bani pentru ca sa coopereze, însa atunci cînd el a refuzat, a fost concediat din munca sa ca asistent de învatamînt, într-o scoala musulmana în Tennessee. Amin, mi-a cerut sa informez lumii, ca el este curat, sobru si non-violent, si ca el nu planuieste nici un fel de atac terorist. El ar dori ca palariile albe apartinînd comunitatii de securitate, sa vina sa-l contacteze.

El a spus de asemenea ca cunostea un palestinian numit Nazar, care obisnuia sa fie coleg de camerã cu Unabomber. El a spus ca Nazar i-a spus ca ex-seful Organizatiei de Eliberare a Palestinei, Yasser Arafat, a fost  ''mort într-un atac, si înlocuit cu un duplu''.Tradus în romîna : Light journalistSursa : Benjamin Fulford Japanese blog


Tradus în romîna : Light Journalist

20 questions to Putin


President of Russia Vladimir Putin:

Address to the Nation

Address to the Nation.

Erdogan


Imagem

00
PT -- VLADIMIR PUTIN na Sessão plenária do Fórum Económico Oriental

Excertos da transcrição da sessão plenária do Fórum Económico Oriental

irmãos de armas


Legendado em PT. Clicar em CC, escolher PT.

índice


“Copyright Zambon Editore”

PORTUGUÊS

GUERRA NUCLEAR: O DIA ANTERIOR

De Hiroshima até hoje: Quem e como nos conduzem à catástrofe

ÍNDICE

TRIBUTE TO A PRESIDENT


NA PRMEIRA PESSOA

Um auto retrato surpreendentemente sincero do Presidente da Rússia, Vladimir Putin

CONTEÚDO

Prefácio

Personagens Principais em 'Na Primeira Pessoa'

Parte Um: O Filho

Parte Dois: O Estudante

Parte Três: O Estudante Universitário

Parte Quatro: O Jovem especialista

Parte Cinco: O Espia

Parte Seis: O Democrata

Parte Sete: O Burocrata

Parte Oito: O Homem de Família

Parte Nove: O Político

Apêndice: A Rússia na Viragem do Milénio


The Putin interviews


The Putin Interviews
by Oliver Stone (
FULL VIDEOS) EN/RU/SP/FR/IT/CH


http://tributetoapresident.blogspot.com/2018/07/the-putin-interviews-by-oliver-stone.html
Followers