CROATIAN  ENGLISH   ESPAÑOL  GREEK  NEDERLANDS  POLSKI  PORTUGUÊS EU   PORTUGUÊS BR  ROMANIAN  РУССКИЙ

What part will your country play in World War III?

By Larry Romanoff

 

The true origins of the two World Wars have been deleted from all our history books and replaced with mythology. Neither War was started (or desired) by Germany, but both at the instigation of a group of European Zionist Jews with the stated intent of the total destruction of Germany. The documentation is overwhelming and the evidence undeniable. (1) (2) (3) (4) (5) (6) (7) (8) (9) (10) (11)

 

That history is being repeated today in a mass grooming of the Western world’s people (especially Americans) in preparation for World War IIIwhich I believe is now imminent. It is evident that War Clouds are gathering. The signs are everywhere, with media coverage and open talk of war in many countries. The RAND Corporation have for years been preparing military scenarios for World War III, and NATO is reported to be currently doing so. Vast movements of NATO troops and equipment are either in preparation or process to surround Russia. The US is surrounding China with military bases including the world's largest in Guam. Both China and Russia are surrounded with nearly 400 US biological weapons labs. Iran is entirely vulnerable from the American military build-up in the Middle East.

READ MORE

   

FREE JULIAN ASSANGE

Thursday, April 13, 2017

Nederlands -- BENJAMIN FULFORD: 10:04:2017


10 april 2017


De satan aanbiddende Khazariaanse maffia maakte vorige week een fatale misrekening toen ze VS president Trump chanteerden om zo hun zombie slaaf te worden, zijn Pentagon en andere bronnen het over eens.

De Satanisten postten video’s van met opium vergiftigde baby’s die vermoord werden door doktoren en gebruikten dat als een excuus voor Trump om het bevel te geven voor een illegale raketaanval tegen Syrië.


Echter, de werkelijke reden dat Trump deze illegale aanval beval is dat hij gechanteerd wordt door de Satanisten met een video die ze van hem hebben waarop te zien is hoe hij een 12 jarig oud meisje met de naam Mary vermoord, zeggen Pentagon en CIA bronnen.

Pentagon bronnen zeggen dat de “Syrië aanval werd gedaan nadat het Russische leger hiervan op de hoogte werd gesteld zodat een minimale schade zou ontstaan terwijl natiebreed verzet en massa protesten werden gecreëerd om Trump’s handlanger [Satanist] en Khazariaan, Jared Kushner te ontslaan en de nieuwe conservatieven te zuiveren.”

In het geval dat je het moeilijk vindt te geloven dat Kushner een Satanist is, moet je jezelf misschien eens afvragen waarom hij het gebouw 666 Fifth Avenue kocht dat een bedrijf huisvestte met de naam Lucent Technologie dat micro chips ontwikkelde bestemd om in mensen te planteren, d.w.z. het merk van het beest.


Kushner is nu een officieel doel en is er wordt verwacht dat hij niet lang op de planeet zal blijven, zeggen CIA en agentschap bronnen.

In ieder geval, een andere belangrijke reden dat de wanhopige Khazariaanse “cabal hun toevlucht nam en de Syrië aanval lanceerden was omdat Rusland de energie oorlog won toen de EU zijn tegenstand tegen de Noord stream 2 gas pijplijn naar Duitsland, liet varen,” beweren de Pentagon bronnen.

Het andere ding dat opvalt over de aanval op Syrië is dat het zo was getimed dat dit het Khazariaanse Satanische Daesh huurlingen leger hielp om de tempel van Baal (Molech, Set, Satan), in Palmyra, weer in te nemen. Deze poging faalde.

Nu dat Trump veranderd is in een Satanisten zombie heeft de Satanisten generaal David Petraeu de VS Nationale Veiligheidsraad overgenomen, zeggen de Pentagonbronnen. Zijn lakei, H.R. McMaster, is nu de adviseur voor Nationale Veiligheid van Trump en is van plan om met 150.000 VS grondtroepen Syrië binnen te vallen zeggen de bronnen. “Dit zal niet gaan lukken bij de Joint Chiefs of Staff dus zal er meer opschudding komen,” gaan de bronnen verder. Het is nodeloos te zeggen dat het sturen van 150.000 troepen naar Syrië de derde wereldoorlog zou starten en zou leiden tot de dood van 90% van de mensheid en de vernietiging van de Noordelijke Hemisfeer, dus het zal niet gaan gebeuren luitjes.

De Israëliërs houden zich ook een soort voor de gek door te denken dat de VS luchtmacht nu een enorme luchtmachtbasis zal bouwen in Syrië nu de heroïnesmokkel operaties van de Satanisten  via Turkije’s Incirlink luchtmachtbasis stopgezet zijn.


Waar we getuige van zijn is een wanhopige, strijd van een soort opgezwollen offensief door de Satanisten die de regering van Israël bezitten.

“Hezbollah, Syrië en Iran mogen dan misschien zwaar herbewapend zijn door Rusland om de Golan Hoogte in te nemen sinds de rode lijnen zijn gekruist met tomahawks en bombardementen van Koptische kerken op palmzondag,” zeggen de Pentagon bronnen. Egypte Jordanië, Syrië, Turkije, Iran, Irak, Libanon werken samen met Rusland en het leger van de VS om de Israëliërs te dwingen, de Saudi’s en hun huurlingen legers hun illegale nooit eindigende oorlogzuchtigheid te stoppen, zijn meerdere bronnen het over eens.

Echter, ondanks het vuurwerk in het Midden Oosten vindt de beslissende actie nu plaats in Japan en Noord Korea, zijn CIA, FSB, Japanse militaire geheime dienst en andere bronnen het over eens.

Het besluit van Satanisten slaaf Donald Trump om een groep vliegdekschepen naar Noord Korea te sturen is verbonden aan zijn bevelen voor een nucleaire aanval op Noord Korea welke op de 27e moet plaatsvinden, volgens de Japanse geheime militaire dienst.

Toen Xi Jinping vorige week een bezoek bracht, vroeg Trump hem waarom China niet hard optrad tegen Noord Korea. Xi legde hem uit dat Noord Korea en Noord China onder de controle waren van een militaire groep waarop hij geen invloed kon uitoefenen, beweren Japanse militaire geheime dienstbronnen.

Pentagon bronnen zeggen op hun beurt dat Xi het Witte Huis vermeed en de val van een staatsbezoek omdat Trump niet lang zal aanblijven omdat hij gechanteerd wordt om Israël te dienen. Dat is waarom Trump een woedeaanval kreeg en het bevel gaf voor het vrachtvliegtuig naar Noord Korea om zo een boodschap te sturen aan China en Noord Korea. Hoewel het maakt niet uit wat Trump doet het zal hem niet worden toegestaan om een oorlog te ontketenen, beloven Pentagon bronnen.

De werkelijke reden voor Trump’s wens om Noord Korea aan te vallen heeft te maken met het feit dat de Ariërs op het punt staan om hun controle over Japan te verliezen, hun voornaamste melkkoetje dat hen meer dan 2 triljoen dollars per jaar oplevert nu drugs en energie inkomsten opdrogen, beweren White Dragon Society bronnen en anderen.

De reden is dat de dood van David Rockefeller een enorm machtsvacuüm heeft gecreëerd aan de hoogste top van de Japanse machtsstructuur. De WDS en zijn bondgenoten hebben Japan geïdentificeerd als de sleutel naar het permanent beëindigen van de macht van de Arische maffia wereldwijd terwijl er een geschatte 1 miljoen Arische Satanisten in de VS zijn, zijn er in Japan minder dan 1000 van hen. Wanneer het CSIs Japanse hoofdkwartier vlakbij Tokyo Tower de bank van Japan en het beleidsgebouw in Akasaka Tokyo bezet dan zou dat het einde betekenen van de Arische controle over Japan, dit zou ze failliet doen raken en vervolgens zou dit veroorzaken dat hun totale planetaire controle netwerk zou instorten en verbranden.

In ieder geval kunnen we bevestigen dat de Japanse machtshandelaar Ichiro As Ah nu zijn claim heeft opgegeven dat hij de nieuwe baas is en dat hij toestemming heeft van Henry Kissinger om Noord en Zuid Korea en Japan en Maleisië te verenigen om zo een nieuw land te vormen dat door hem wordt geleid.

Nu er is nog een ander die de controleur over Japan wil worden met de naam van Takao Nashimoto die rondloopt en iedereen verteld dat hij de baas is in feite krijgt hij zijn orders van de Japanse Foundation gerund door Ryohei Sasagawa.

Sasagawa krijgt op zijn beurt zijn bevelen van de CSIs en de p2 vrijmetselarij lodge. Twee bronnen bevestigen dat de WDS een poging heeft gedaan om vorige week contact te leggen met de nieuwe Grandmaster van de Vrijmetselarij en CSIs baas Ralph Cossa maar dat ze geen antwoord hebben gekregen dus we moeten misschien direct op zijn deur kloppen. Cossa weet dat als het op een gevecht aankomt hij en zijn bullebakken in aantal worden overtroffen met ongeveer 1000 tegen 1 dus hopelijk zal hij zich vreedzaam overgeven.

Als het nodig is, zeggen de Gnostische Illuminatie, zijn ze bereid zijn om Rome te vernietigen als dat is wat er voor nodig is om de mensheid te bevrijden van de Satanische Khazariaanse maffia controle. In een verband houdende ontwikkeling werd Kissinger Protege KT McFarland vorige week ontslagen uit de VS NSC en gestuurd als VS ambassadeur naar Singapore. Singapore is regionaal CIA hoofdkwartier voor Azië en SIL McFarland probeert misschien een greep te doen naar Aziatisch goud voor haar meester Kissinger.

Ondertussen terug in de VS gaat de aanval op de FRB door terwijl Richmond president van de Fed Jeff Lacker er uit werd gewerkt terwijl computers en codes om fiat valuta te creëren werden gestopt om een globale valuta reset te lanceren, zeggen Pentagon bronnen.

De Japanse militaire geheime dienst beweert dat fysiek de VS Federale Reserve Raad, de Bank van Japan en de Eu Centrale Bank bezetten nutteloos zou zijn tenzij Henry Kissinger gevangen wordt genomen en gedwongen wordt de meester codes te overhandigen die nodig zijn voor het creëren van dollars, euro’s, en Yen. Dat is waarom een opsporingsbevel is uitgevaardigd voor de het in gevangenschap nemen van Kissinger. Als hij gevangen kan worden en kan worden gedwongen om de codes te overhandigen dan kunnen er quadriljoenen dollars beschikwaar komen om een nieuw tijdperk te financieren.

Leden van de Japanse Koninklijke familie zeggen dat terwijl een Koninklijke familie commissie traditioneel zijn zegel heeft gezet op verzoeken om nieuw geld te maken ze dit altijd deden op bevel van Kissinger, Rockefeller en de Khazariaanse bende. Ze zijn nog steeds te bang om onafhankelijk actie te ondernemen totdat ze kunnen bevestigen dat Kissinger gevangen is genomen zeggen bronnen uit de Koninklijke familie. Dat is omdat Kissinger de moorden heeft bevolen op vele naoorlogse Japanse Eerste ministers en politici.

Ze zeggen dat het laatste nieuws over Henry Kissinger meldde dat hij zich verstopte op een basis in Antarctica en dat speciale strijdkrachten onderweg zijn om hem op te pakken terwijl dit bericht wordt geschreven.

Laat ons in een laatste notitie uitleggen wat er zal gebeuren wanneer de WDS en hun bondgenoten de strijd om de planeet Aarde winnen. Onze groep is van plan een Jubelfeest aan te kondigen of een eenmalige schuldenkwijtschelding, publiek en privé en een teruggave van alle bezittingen die illegaal werden verkregen door de Khazariaanse maffia via centrale banken in privé bezit, bestrijden van fraude, amnestie voor alle niet gewelddadige gevangenen die vastzitten wegens drugs, nationaliseren van alle banken in privé bezit en hen onder controle stellen van de bevolking, de aankondiging van wereldvrede en herbouw van internationale architectuur om accuraat de demografische en economische realiteit van de wereld te weerspiegelen, het oprichten van een bureau voor toekomst planning zo dat de quadriljoenen aan fondsen vrijgegeven aan het volk gebruikt worden op een verantwoordelijke niet inflatoire manier om de planeet zo te veranderen in een paradijs, het vrijgeven van de verboden technologie en het starten van een project ondersteund door enorme fondsen dat een einde maakt aan dood en ziekte dus dat ons onsterfelijk maakt.

Als we willen richt het een waarheid en verzoeningscommissie op, zo dat mensen kunnen leren wat hun werkelijke geschiedenis is en dat iedereen een kans wordt gegeven om een frisse nieuwe start te maken, ander planeten in de Melkweg te koloniseren en het universum uit te breiden en een gouden eeuw te starten.


Vertaling: Lia


 

ARRIVING IN CHINA

Ver a imagem de origemKriegsgefangenenlager in Amerika


Von Larry Romanoff, 02. Juni 2020

Übersetzung: K.R.

*

Hinweis an die Leser: In Anbetracht der immensen Bedeutung dieses Themas leiten Sie diesen Artikel bitte über Ihren E-Mail-Verteiler weiter und posten Sie ihn in Ihren Blogs, Internetforen usw., mit der Bitte, dass jeder, der irgendwelche Details oder Familiengeschichten kennt, die Licht auf diese Ereignisse werfen könnten, diese bitte direkt an den Autor unter 2186604556@qq.com weiterleitet.


DEUTSCH ENGLISH ESPAÑOL ITALIANO NEDERLANDS PORTUGUÊS SVENSKA

Diese Geschichte hat alle Voraussetzungen, um sich für eine Verschwörungstheorie zu qualifizieren und macht vielleicht keinen Sinn für Sie ohne einige Hintergrundinformationen über den Zusammenhang.

Bevor die USA in den Ersten Weltkrieg eintraten, wurde eine enorme, jahrelange antideutsche Propagandakampagne von der Creel-Kommission entfesselt, die von Walter Lippman und Edward Bernays geleitet wurde, letzterer war ein Neffe von Sigmund Freud. (1) (2) Die öffentliche Literatur griff alles Deutsche in Amerika an, auch Schulen und Kirchen. In vielen Schulen wurde den "reinen Amerikanern" verboten, die deutsche Sprache zu unterrichten, und die Verwalter wurden aufgefordert, "alle illoyalen Lehrer", also alle Deutschen, zu entlassen. Die Namen unzähliger Städte wurden geändert, um ihren deutschen Ursprung zu eliminieren: Berlin, Iowa wurde zu Lincoln, Iowa. Deutsche Lebensmittel und Namen von Gerichten wurden aus den Restaurants verbannt; Sauerkraut wurde zu "Freiheitskraut", Dackel wurden zu "Freiheitshunden" und Deutsche Schäferhunde zu "Elsässern".

LESEN MEHR

bf pic

APPEAL


APPEAL TO THE LEADERS OF THE NINE NUCLEAR WEAPON STATES

(China, France, India, Israel, North Korea, Pakistan, Russia, the United Kingdom and the United States)

中文 DEUTSCH ENGLISH FRANÇAIS ITALIAN PORTUGUESE RUSSIAN SPANISH


Larry Romanoff,

contributing author

to Cynthia McKinney's new COVID-19 anthology

'When China Sneezes'

When China Sneezes: From the Coronavirus Lockdown to the Global Politico-Economic Crisis

manlio +maria

上海的月亮

World Intellectual Property Day (or Happy Birthday WIPO) - Spruson ...


LARRY ROMANOFF on CORONAVIRUS

Read more at Moon of Shanghai

V.P. 2007

EN video comitato

20 questions to Putin


President of Russia Vladimir Putin:

Address to the Nation

Address to the Nation.

Erdogan


Imagem

00
PT -- VLADIMIR PUTIN na Sessão plenária do Fórum Económico Oriental

Excertos da transcrição da sessão plenária do Fórum Económico Oriental

Joint news conference following a Normandy format summit

https://tributetoapresident.blogspot.com/2019/12/joint-news-conference-following.html

Joint news conference following the Normandy format summit.

irmãos de armas


Legendado em PT. Clicar em CC, escolher PT.

índice


“Copyright Zambon Editore”

PORTUGUÊS

GUERRA NUCLEAR: O DIA ANTERIOR

De Hiroshima até hoje: Quem e como nos conduzem à catástrofe

ÍNDICE

TRIBUTE TO A PRESIDENT


NA PRMEIRA PESSOA

Um auto retrato surpreendentemente sincero do Presidente da Rússia, Vladimir Putin

CONTEÚDO

Prefácio

Personagens Principais em 'Na Primeira Pessoa'

Parte Um: O Filho

Parte Dois: O Estudante

Parte Três: O Estudante Universitário

Parte Quatro: O Jovem especialista

Parte Cinco: O Espia

Parte Seis: O Democrata

Parte Sete: O Burocrata

Parte Oito: O Homem de Família

Parte Nove: O Político

Apêndice: A Rússia na Viragem do Milénio


The Putin interviews


The Putin Interviews
by Oliver Stone (
FULL VIDEOS) EN/RU/SP/FR/IT/CH


http://tributetoapresident.blogspot.com/2018/07/the-putin-interviews-by-oliver-stone.html
Followers