Thursday, April 20, 2017

Croatian -- BENJAMIN FULFORD: 17:04:2017Pokušaji kazarske mafije za započinjanje trećeg svjetskog rata zaustavljeni su u Siriji i Sjevernoj Koreji


17. travnja 2017.Sada kada je Donald Trump pokazao svoje pravo lice kao cionistički agent spavač (kazarske mafije), on postaje sve više izoliran i kriv je za ratne zločine koji se mogu dokazati, slažu se izvori Pentagona, CIA-e i drugi. Trump je pečen, bilo je kako je izvor CIA-e opisao situaciju.

Trump je pritisnut od strane njegovih cionističkih rukovoditelja da pokuša pokrenuti treći svjetski rat, jer ti vjerski fanatici još uvijek misle da će na neki način pokrenuti rat između Goga i Magoga, pobiti 90% čovječanstva i porobiti ostale. U tu svrhu Trump je naredio napad na sirijsku zračnu bazu u kojoj je stacionirano rusko osoblje. To je također razlog zašto je Trump pokušao prošlog tjedna započeti rat sa Sjevernom Korejom.

Situaciju sa Sjevernom Korejom su planirali cionisti da izazovu veliki antagonizam sjevernokorejskog Kim Jong Un-a i Donalda Trumpa, u situaciji gdje nijedan od njih ne može odustati bez gubitka obraza. Sjevernokorejci su rekli da imaju pravo testirati rakete itd kad god to žele, posebno na 105. obljetnicu rođenja utemeljitelja njihove zemlje Kim II Sunga. Trump je rekao: ako to učinite, mi ćemo napasti.

Tako, situacija spašavanja obraza bila je projektirana s raketom koja je eksplodirala odmah nakon lansiranja. Sjevernokorejci su mogli tvrditi da su otišli dalje i da su napravili svoj test unatoč Trumpovih prijetnji. Cionisti su bili u stanju sabotirati test s neidentificiranim tajnim oružjem. Bitna stvar u tome bila je da pokušaj cionis
ta za započinjanje trećeg svjetskog rata još jednom nije uspio i nastavit će bez uspjeha.

Ove provokacije su samo znak da se nešto nedvojbeno disfunkcionalno događa s Trumpovim predsjeništvom. Prije nekoliko tjedana bilo je prozivanje predsjednika Andrewa Jacksona i aludiranje da šef federalnih rezervi Janet Yellen može dobiti još jedan mandat. On je također odustao od provociranja Kineza i optuživanja da su manipulatori valuta da ih drsko siše i uskraćuje im da manipuliraju svojom valutom.

Ova iznenadna promjena plana može se povezati dolaskom još jednog stečajnog roka za korporativnu vladu SAD-a, u ovom slučaju očekivani bankrot podružnice američke korporacije Puerto Rico za 1. svibnja. Unatoč naporima da se to oslika kao problem povezan s obveznicama, to bi moglo izazvati domino efekt koji na kraju ruši cionističku centralu u Washingtonu.


Izvori bliski japanskom kralju kažu da dolazak u Tokijo P2 masonske lože i Vatikanskog predstavnika američkog potpredsjednika Nike Rence-a, kao i dugogodišnjeg agenta Rothschilda i američkog tajnika za trgovinu Wilbura Rossa bio je u svrhu pokušaja da dobiju novac od Japana da još jednom šutnu limenku niz cestu za U.S. korporaciju.

Tu je i grupa koja sebe naziva „obitelj Goldman“ koja pokušava uvjeriti kralja da ili isplati lažne obveznice s astronomskim iznosima na sebi ili će tamo postaviti čovjeka Ichiro Isaiaha kao premijera Japana, kažu izvori. Niti jedna od tih stvari se neće dogoditi.

Izvori dodaju da, dok je sigurno da će Republika Sjedinjenih Država Amerike imati stalnu potporu od ostatka svijeta, cionisti koji su vlasnici U.S. korporacije neće. Cijeli planet je umoran od njihovog antisocijalnog i kriminalnog ponašanja. Znakovi toga svuda se mogu vidjeti.

Vratimo se Donaldu Trumpu; nakon što je prošlog tjedna pokušao započeti treći svjetski rat bio je prisiljen reći mi ne idemo u Siriju“. Također, odbio je sastanak s papom tijekom sastanka G7 na Siciliji zakazanog za 26. i 27. svibnja, siguran je znak da je izoliran, kažu Pentagonovi izvori. Japanski premijer Shinzo Abe koji je nedavno opet odbio sastanak s papom, izložio se kao cionistički rob prošlog tjedna, kada je govorio da Sjeverna Koreja šalje rakete sa sarinom na Japan.

Izrael je bio izložen da stoji iza lažnog napada na Siriju zajedno s bivšim šefovima CIA-e Johnom Brennanom, Johnom McCainom, HR McMasterom koji rade za saudijske i izraelske gospodare, napominju Pentagonovi izvori.

Cionistički bed boy Jared Kushner može se naći pod istragom zbog svojih veza s Bibijem, Benjaminom Netanyahuom, Rusijom, George Sorosom, Gpldmanom Sachsom, Henryjem Kissingerom i Rupertom Mardochom, dodaju izvori.

Ovaj članak o Trumpovom cionističkom rukovoditelju Kushneru, pokazuje njegov pravi plan:


On posebno spominje Kushnerovu uključenost s Chabadom sa sjedištem na fakultetu posebno je važan dio njegovog životopisa i da je Chabad Lubavitch sekta izuzetno radikalna organizacija koja je usvojila dogmatska i vremenska proročanstva koja su većinom u korist židovske rase. Kushner je gotovo sigurno sotonist, jer zašto bi inače platio trostruku cijenu da kupi zgradu s kućnim brojem 666?

Japanska vojna obavještajna služba, sa svoje strane, kaže da je pravi izvor problema od sotonista kontrolirana CSIS-ova grupa eksperata na univerzitetu u Georgetownu i predlaže tu ustanovu kao prečac za prestanak svjetskog terorizma.

Za sada, ipak, Goldman Sachs je taj koji je na udaru. Pentagonovi izvori ne kažu ništa da je Goldman Sachs napravio veliku okladu da se može nagrabiti profita od viših cijena nafte i da dobije bistu bez invazije na Siriju.

Trump je također kriv za ratni zločin zbog napada na Siriju jer je napao suverenu državu bez odobrenja kongresa ili odobrenja Ujedinjenih naroda kršeći ovlasti za slučaj rata djelujući kao nepobitni prekršaj, napominju izvori CIA-e.

Povod za njegov ilegalni napad je navodni napad sarinom od strane sirijske vlade koji je sada u potpunosti razotkriven kao potpuno izmišljen intervju sa sirijskim predsjednikom Basharom Assadom od strane francuske AFP kabelske televizije koji je široko publiciran u korporativnim medijima kao što su CNN, Bloomberg, Reuter itd., a jasno pokazuje čak i nekolicina preostalih cionističkih /kool-aid/ pijanica tamo vani da cijeli Daesh biznis sa sarinom vode zapadne sile. Intervju se može pročitati na ovom linku:


Zapad nije trebao predstavljati trajni rat, lažne napade, lažne vijesti, terorizam, raspačavanje droge itd. Zapad u kojem sam ja odrastao, i predstavljan po mom ocu kao kanadskom diplomatu, trebao se zalagati za mir, demokraciju, ljudska prava, slobodu tiska, okončanje siromaštva, zaštitu okoliša itd. To je ono što će se vratiti kad se cionisti koji sponzoriraju teroriste ili kazarska zvijer zbace.

Pentagonovi izvori navode da „Velika trojka (Kina, Rusija, i SAD) surađuju po pitanju Sjeverne Koreje, Sirije, Ukrajine i Doesha kako bi uspostavili reset globalne valute.“ Dio tih napora je stalna kampanja za prekid opskrbe novcem od droge cionista (tj. Kazarske mafije). U tu svrhu kažu da je kompleks CIA-e u Afganistanu bio pogođen nuklearnim oružjem da se zaustavi trgovina drogom.“ Vojska SAD-a također je poslana prošli tjedan u Somaliju po prvi put od 1994. godine da zaustavi infiltraciju Daesha i Izraela u istočnu Afriku, kažu Pentagonovi izvori.

Također vrijedi napomenuti da napori Kazara za održavanje lažnoghladnog rata s Rusijom blijede i da je G7 odbio nametnuti bilo kakve sankcije Rusima unatoč nadahnutih napora cionista da omoguće da se to dogodi.

Umjesto toga, činjenica da je Uskrs došao 16. travnja za zapadno i pravoslavno kršćanstvo znak je da novo doba mira i prosperiteta sviće.

Ključno za to je oduzeti iz ruku Kazara njihov posljednji, i najveći, izvor moći koji je njihova kontrola procesa stvaranja američkih dolara, jena i eura iz ničega. Heinz Kissinger je čovjek s glavnim kodovima koji omogućuju da se ova novčana magija odvija, a koji je najtraženiji čovjek na Zemlji. Ako se ne ubije ili uhvati, tada se sustav mora ugasiti i ponovno pokrenuti.

Budite uvjereni da će loši momci poput Kissingera svi biti skinuti. George Soros, John Kerry, David Rockefeller, Barack Obama, Hillary Clinton, Bill Clinton itd nestaju iz javnosti.

Sada također imamo prvo od dugo očekivanih hapšenja američkih vladinih dužnosnika, pod optužbom za izdaju. U tom slučaju, protiv od Hillary Clinton bivšeg zaposlenika State Departmenta Candace Marie Clairbourne, podignuta je optužnica zbog optužbi za izdaju, što će reći za primanje mita od Kineza da im da američke državne tajne. Tužitelji kažu kako će to biti prvi od mnogih koji će biti izvedeni pred lice pravde.


Uklanjanje truleži iz sustava od vitalnog je značaja, ali također trebamo raditi na popravku planeta. U tu svrhu, društvo Bijelog Zmaja će slijedeći tjedan predati pismo osobi (ne Kissingeru) koja ima ključ za pokretanje konkretnog, ovdje sada, procesa pretvaranja ovog planeta u raj. Nadamo se da ćemo čuti pozitivan odgovor.

Međutim, promjena smjera planeta koji se kreće je kao okretanje supertankera na moru. To se mora napraviti na način da se brod ne prevrne. To je razlog zašto ne dajemo opdređene datume za objavu. Ipak smo sigurni da dobri momci pobjeđuju i da će čovječanstvo biti oslobođeno.

Izvor: Antimatrix.org


Preveo: Fredi

No comments:

Post a Comment

índice


“Copyright Zambon Editore”

PORTUGUÊS

GUERRA NUCLEAR: O DIA ANTERIOR

De Hiroshima até hoje: Quem e como nos conduzem à catástrofe

ÍNDICE

TRIBUTE TO A PRESIDENT


NA PRMEIRA PESSOA

Um auto retrato surpreendentemente sincero do Presidente da Rússia, Vladimir Putin

CONTEÚDO

Prefácio

Personagens Principais em 'Na Primeira Pessoa'

Parte Um: O Filho

Parte Dois: O Estudante

Parte Três: O Estudante Universitário

Parte Quatro: O Jovem especialista

Parte Cinco: O Espia

Parte Seis: O Democrata

Parte Sete: O Burocrata

Parte Oito: O Homem de Família

Parte Nove: O Político

Apêndice: A Rússia na Viragem do Milénio


The Putin interviews


The Putin Interviews
by Oliver Stone (
FULL VIDEOS) EN/RU/SP/FR/IT/CH


http://tributetoapresident.blogspot.com/2018/07/the-putin-interviews-by-oliver-stone.html
Q
Subtitles in CA/CH/CR/DE/EN/FI/FR/HE/IT/JP/NL/PL/PT/SH/SP/SV/TR

To get the subtitles please click upon the small dented wheel at the bottom right side of the video and choose your language.


FOX NEWS

Followers