CROATIAN  ENGLISH   ESPAÑOL  GREEK  NEDERLANDS  POLSKI  PORTUGUÊS EU   PORTUGUÊS BR  ROMANIAN  РУССКИЙ

What part will your country play in World War III?

By Larry Romanoff

 

The true origins of the two World Wars have been deleted from all our history books and replaced with mythology. Neither War was started (or desired) by Germany, but both at the instigation of a group of European Zionist Jews with the stated intent of the total destruction of Germany. The documentation is overwhelming and the evidence undeniable. (1) (2) (3) (4) (5) (6) (7) (8) (9) (10) (11)

 

That history is being repeated today in a mass grooming of the Western world’s people (especially Americans) in preparation for World War IIIwhich I believe is now imminent. It is evident that War Clouds are gathering. The signs are everywhere, with media coverage and open talk of war in many countries. The RAND Corporation have for years been preparing military scenarios for World War III, and NATO is reported to be currently doing so. Vast movements of NATO troops and equipment are either in preparation or process to surround Russia. The US is surrounding China with military bases including the world's largest in Guam. Both China and Russia are surrounded with nearly 400 US biological weapons labs. Iran is entirely vulnerable from the American military build-up in the Middle East.

READ MORE

   

FREE JULIAN ASSANGE

Thursday, April 20, 2017

Nederlands -- BENJAMIN FULFORD: 17:04:201717 april 2017

Nu dat Donald Trump zijn ware kleuren laat zien als Zionistisch (Khazariaanse maffia) slapende agent, raakt hij steeds meer geïsoleerd en is hij schuldig aan bewijsbare oorlogsmisdaden, zijn Pentagon, CIA en andere bronnen het over eens.“Trump is passé,” was hoe een CIA bron de situatie beschreef.

Trump is onder druk gezet door zijn Zionisten handlangers om te proberen de Derde Wereldoorlog te beginnen omdat deze religieuze fanatiekelingen nog steeds denken dat ze op de een of andere manier een oorlog gaan beginnen tussen “Gog en Magog,” 90% van de mensheid gaan vermoorden en de rest tot slaven gaan maken. Om deze reden gaf Trump het bevel voor een aanval op een Syrische luchtmachtbasis waar Russisch personeel gestationeerd was. Dat is ook waarom Trump vorige week probeerde een oorlog te beginnen met nucleair bewapend Noord Korea

De situatie met Noord Korea was ontworpen door de Zionisten om extreem macho tegenstanders, Noord Korea’s Kim Jong Un en Donald Trump te provoceren naar een situatie die geen van beiden kon stoppen zonder gezichtsverlies. De Noord Koreanen zeiden dat ze er recht op hebben om deze raketten te testen enz. wanneer ze maar willen, vooral op de 105e verjaardag van de geboorte van de oprichter van hun land vader Kim Il Sung. Trump zei: “als je dat doet zullen we aanvallen.”
Dus, een gezichtsreddende oplossing werd bereikt door een raket welke ontplofte onmiddellijk na lancering. De Noord Koreanen waren in staat op te eisen dat ze doorgingen met hun test ondanks dat Trump dreigingen uitte. De Zionisten waren in staat een hint te geven dat ze de testen hadden gesaboteerd met niet gespecificeerde geheime wapens. Het belangrijkste is dat de Zionistische pogingen om de Derde Wereldoorlog te beginnen opnieuw faalden en zullen blijven falen.
Deze provocaties zijn juist een teken dat er iets niet te ontkennen, disfunctioneels gaande is met de het Trump presidentschap. Enkele weken geleden deed hij een beroep op President Andrew Jackson en hintte hij over het nationaliseren van de Federale Reserve Raad. Nu zegt hij dat FRB chef Janet Yellen nog een termijn mag aanblijven. Hij is ook veranderd van het provoceren van de Chinezen en van het hen beschuldigen dat ze “valuta manipulators zijn” naar hen schaamteloos paaien en ontkennen dat ze hun valuta manipuleren.
Deze slippers zijn misschien verbonden aan de komst van weer een ander faillissement deadline voor de Gezamenlijke Regering van de Verenigde Staten, in dit geval het verwachte faillissement van de dochteronderneming van de VS Puerto Rico op 1 mei. Ondanks pogingen om dit af te schilderen als een staatsverbond probleem, zou dit een domino effect kunnen ontketenen dat uiteindelijk de Zionistische centrale in Washington D.C. onderuit haalt.

Bronnen dicht bij de Japanse Keizer zeggen dat de aankomst deze week in Tokyo van P2 Vrijmetselaars lodge en Vaticaan vertegenwoordiger, VS Vicepresident Mike Pence als ook lange termijn Rotschild agent en VS Secretaris van Handel Wilbur Ross, het doel hadden om te proberen geld te krijgen van Japan om de boel weer op gang te krijgen voor de VS corporatie.
Er is ook een groepering die zichzelf een ‘Goldman family’ noemt die probeert de Keizer te overtuigen om ofwel valse aandelen met astronomische getallen te incasseren of om anders hun man Ichiro Isaiah als Eerste Minister van Japan aan te stellen, zeggen de bronnen. Geen van deze dingen zal gaan gebeuren.

De bronnen voegen toe dat terwijl het zeker is dat de Republiek van de Verenigde Staten van Amerika voortgaande steun zal krijgen van de rest van de wereld, het bestuur van de VS dit niet zal krijgen. De gehele planeet is ziek en moe van hun asociale en criminele gedrag. De tekenen hiervan zijn nu overal te zien.

Terugkomend op Donald Trump vorige week nadat hij probeerde de Derde Wereldoorlog te beginnen werd hij gedwongen te zeggen ‘we gaan niet naar Syrië’. Er werd hem ook een ontmoeting onthouden met de Paus tijdens de G&Y bijeenkomst op Sicilië gepland op 26 en 27 mei, een zeker teken dat hij geïsoleerd is, zeggen Pentagon bronnen. Japans Eerste Minister Shinzo Abe, wie kortgeleden opnieuw een ontmoeting met de Paus werd geweigerd, gaf zich vorige week bloot als een Zionistische slaaf toen hij sprak over Noord Korea dat sarinraketten naar Japan stuurt.

Israël is ontmaskerd als het land achter de valse vlag aanval op Syrië samen met voormalig CIA baas John Brennan, John McCain, HR McMaster die werken voor hun Saudische en Israëlische meesters, merken Pentagon bronnen op.

Zionistisch zware jongen Jared Kushner gaat misschien ook onderzocht worden door de geheime diensten van de tegenpartijen voor zijn banden met Bibi, Benjamin Netanyahu, Rusland, George Soros, Goldman Sachs, Henry Kissinger en Rupert Murdoch, voegen de bronnen toe.

Dit artikel over Trump’s Zionistisch handlanger Kushner, laat zijn werkelijke plannen zien:

Het meldt dat Kushner’s betrokkenheid bij het college gevestigd in Chabad een bijzonder belangrijk deel uitmaakte van het in bezit nemen van zijn gebouw en dat de Chabad Lubavitch sekte een extreem radicale organisatie is dat dogmatische en toekomstvoorspellingen heeft die overweldigend gunstig zijn voor het Joodse ras. Kushner is ook bijna zeker een Satanist omdat waar anders zou hij drie keer de oorspronkelijke prijs betalen om een gebouw te kopen met het adres 666?

De Japanse geheime dienst zegt op hun beurt dat de werkelijke bron van het probleem de door Satanisten gecontroleerde CSIS denktank in de Georgetown Universiteit is en stelt voor om dat instituut uit te schakelen als een kortere weg om het wereldterrorisme te beëindigen.

Hoewel, voor nu is Goldman Sachs degene die het doelwit is, bronnen bij het Pentagon beweren dat in aanmerking genomen dat Goldman een enorme gok deed om zo winsten binnen te harken door hogere olie prijzen het op de fles ging doordat er geen invasie kwam in Syrië.

Trump is ook schuldig aan oorlogsmisdaden door zijn aanval op Syrië omdat hij een buitenlandse natie aanviel zonder toestemming van het congres van de Verenigde Naties en zo de oorlogswetten schendend door een twijfelachtige manier van verdedigen, merken CIA bronnen op.

Het voorwendsel voor deze illegale aanval een veronderstelde sarin aanval door de Syrische regering is nu volledig openbaar gemaakt als een compleet verzinsel. Een interview met de Syrische President Bashar Assad door de Franse AFP niews telegraaf werd breedvoerig geciteerd in de gezamenlijke media uitlaatkleppen als CNN, Bloomberg, Reuters enz., en maakt het duidelijk aan zelfs de paar overgebleven Zionistische frisdrank drinkers daar dat de volledige Daesh sarin terrorisme zaak geregeld wordt door Westerse machten. Het interview kan gelezen worden via de onderstaande link.

Het Westen werd niet verondersteld om permanente valse vlag aanvallen uit te voeren, vals nieuws, terrorisme, drugshandel, enz. Het Westen waar ik opgroeide en dat vertegenwoordigd werd door mijn vader in de rol van een Canadese diplomaat, wordt verondersteld te staan voor wereldvrede, democratie, mensenrechten, vrije pers, beëindigen van armoede, bescherming van het milieu enz. Dit is waar het naar terug zal keren wanneer de terroristen sponsorende Zionisten of het Khazariaanse beest eindelijk omver is geworpen.

Pentagon bronnen merken op dat de grote drie China, Rusland en de VSA samenwerken met betrekking tot Noord Korea, Syrië, de Oekraïne en Daesh om verder te gaan richting een globale valuta reset.

Deel van deze inspanning is een voortdurende campagne om de bevoorrading van drugsgelden naar de Zionisten en naar de Khazariaanse maffia af te snijden. Tot op heden zeggen ze dat een CIA complex in Afghanistan werd gebombardeerd met raketten om de drugshandel te stoppen. VS troepen werden vorige week voor het eerst sinds 1994 ook gestuurd naar Somalië om Daesh en de Israëlische infiltratie van Oost Afrika te stoppen, beweren de Pentagon bronnen.

Het is ook niets waard dat de Khazariaanse pogingen om de valse Koude Oorlog met Rusland in stand te houden aan het verslappen zijn en dat de G7 weigerde om enige sancties op te leggen tegen Rusland ondanks Zionistisch geïnspireerde pogingen om dit te laten gebeuren.

In plaats daarvan is het feit dat Pasen op 16 april viel voor zowel het Westen als de Orthodoxe Christelijkheid een teken van een nieuw tijdperk van vrede en voorspoed

De sleutel naar dit is om van nu af aan de laatste en grootste bron van macht te verwijderen van de Khazarianen namelijk hun controle over het proces van maken van VS dollars, yen en euro’s uit gebakken lucht.

Henry Kissinger, de man met de meester codes die toestemming verschaffen voor het maken van valuta is daarom de meest nagejaagde man op aarde als hij niet al vermoord is of gevangen genomen. Dan moet het systeem stilgelegd worden en opnieuw worden opgestart.

Blijft verzekerd dat de slechte jongens als Kissinger worden neergehaald. George Soros, John Kerry, David Rockefeller, Barack Obama, Hillary Clinton, Bill Clinton, enz. verdwijnen uit de openbaarheid.

Nu hebben we ook de eerste van de lang verwachte arrestaties gehad van VS regeringsambtenaren wegen aanklachten van verraad. In dit geval Hillary Clinton, werkneemster van het Departement van Staten, Candice Marie Clairebourne werd aangeklaagd wegens verraad dat wil zeggen het aannemen van omkoopsommen van de Chinezen omdat ze hen staatsgeheimen verschafte. Aanklagers zeggen dat dit de eerste van velen zal zijn die voor het gerecht worden gebracht.

Het verwijderen van de rot uit het systeem is belangrijk maar we moeten ook eindelijk werken aan het opknappen van de planeet. De White Dragon Society zal handmatig volgende week een brief overhandigen aan een persoon, niet Kissinger, die de sleutel in handen heeft om dit proces van het veranderen van deze planeet in een paradijs, werkelijkheid te maken.

Echter, de richting veranderen waarin een planeet zich beweegt is als het omkeren van een supertanker op zee, het moet gedaan worden op zo een manier dat het schip niet omslaat dat is waarom we geen specifieke datums geven voor een aankondiging. Hoewel, we zijn er zeker van dat de goede jongens winnen en dat de mensheid bevrijd zal worden.


Vertaling: Lia
Source: Antimatrix.org

 

ARRIVING IN CHINA

Ver a imagem de origemKriegsgefangenenlager in Amerika


Von Larry Romanoff, 02. Juni 2020

Übersetzung: K.R.

*

Hinweis an die Leser: In Anbetracht der immensen Bedeutung dieses Themas leiten Sie diesen Artikel bitte über Ihren E-Mail-Verteiler weiter und posten Sie ihn in Ihren Blogs, Internetforen usw., mit der Bitte, dass jeder, der irgendwelche Details oder Familiengeschichten kennt, die Licht auf diese Ereignisse werfen könnten, diese bitte direkt an den Autor unter 2186604556@qq.com weiterleitet.


DEUTSCH ENGLISH ESPAÑOL ITALIANO NEDERLANDS PORTUGUÊS SVENSKA

Diese Geschichte hat alle Voraussetzungen, um sich für eine Verschwörungstheorie zu qualifizieren und macht vielleicht keinen Sinn für Sie ohne einige Hintergrundinformationen über den Zusammenhang.

Bevor die USA in den Ersten Weltkrieg eintraten, wurde eine enorme, jahrelange antideutsche Propagandakampagne von der Creel-Kommission entfesselt, die von Walter Lippman und Edward Bernays geleitet wurde, letzterer war ein Neffe von Sigmund Freud. (1) (2) Die öffentliche Literatur griff alles Deutsche in Amerika an, auch Schulen und Kirchen. In vielen Schulen wurde den "reinen Amerikanern" verboten, die deutsche Sprache zu unterrichten, und die Verwalter wurden aufgefordert, "alle illoyalen Lehrer", also alle Deutschen, zu entlassen. Die Namen unzähliger Städte wurden geändert, um ihren deutschen Ursprung zu eliminieren: Berlin, Iowa wurde zu Lincoln, Iowa. Deutsche Lebensmittel und Namen von Gerichten wurden aus den Restaurants verbannt; Sauerkraut wurde zu "Freiheitskraut", Dackel wurden zu "Freiheitshunden" und Deutsche Schäferhunde zu "Elsässern".

LESEN MEHR

bf pic

APPEAL


APPEAL TO THE LEADERS OF THE NINE NUCLEAR WEAPON STATES

(China, France, India, Israel, North Korea, Pakistan, Russia, the United Kingdom and the United States)

中文 DEUTSCH ENGLISH FRANÇAIS ITALIAN PORTUGUESE RUSSIAN SPANISH


Larry Romanoff,

contributing author

to Cynthia McKinney's new COVID-19 anthology

'When China Sneezes'

When China Sneezes: From the Coronavirus Lockdown to the Global Politico-Economic Crisis

manlio +maria

上海的月亮

World Intellectual Property Day (or Happy Birthday WIPO) - Spruson ...


LARRY ROMANOFF on CORONAVIRUS

Read more at Moon of Shanghai

V.P. 2007

EN video comitato

20 questions to Putin


President of Russia Vladimir Putin:

Address to the Nation

Address to the Nation.

Erdogan


Imagem

00
PT -- VLADIMIR PUTIN na Sessão plenária do Fórum Económico Oriental

Excertos da transcrição da sessão plenária do Fórum Económico Oriental

Joint news conference following a Normandy format summit

https://tributetoapresident.blogspot.com/2019/12/joint-news-conference-following.html

Joint news conference following the Normandy format summit.

irmãos de armas


Legendado em PT. Clicar em CC, escolher PT.

índice


“Copyright Zambon Editore”

PORTUGUÊS

GUERRA NUCLEAR: O DIA ANTERIOR

De Hiroshima até hoje: Quem e como nos conduzem à catástrofe

ÍNDICE

TRIBUTE TO A PRESIDENT


NA PRMEIRA PESSOA

Um auto retrato surpreendentemente sincero do Presidente da Rússia, Vladimir Putin

CONTEÚDO

Prefácio

Personagens Principais em 'Na Primeira Pessoa'

Parte Um: O Filho

Parte Dois: O Estudante

Parte Três: O Estudante Universitário

Parte Quatro: O Jovem especialista

Parte Cinco: O Espia

Parte Seis: O Democrata

Parte Sete: O Burocrata

Parte Oito: O Homem de Família

Parte Nove: O Político

Apêndice: A Rússia na Viragem do Milénio


The Putin interviews


The Putin Interviews
by Oliver Stone (
FULL VIDEOS) EN/RU/SP/FR/IT/CH


http://tributetoapresident.blogspot.com/2018/07/the-putin-interviews-by-oliver-stone.html
Followers