FREE JULIAN ASSANGE

 

CROATIAN   ENGLISH   GREEK   NEDERLANDS   POLSKI   PORTUGUESE   ROMANIAN  SPANISH  РУССКИЙ

What part will your country play in World War III?

By Larry Romanoff

The true origins of the two World Wars have been deleted from all our history books and replaced with mythology. Neither War was started (or desired) by Germany, but both at the instigation of a group of European Zionist Jews with the stated intent of the total destruction of Germany. The documentation is overwhelming and the evidence undeniable. (1) (2) (3) (4) (5) (6) (7) (8) (9) (10) (11)

That history is being repeated today in a mass grooming of the Western world’s people (especially Americans) in preparation for World War IIIwhich I believe is now imminent

READ MORE

 
 

Friday, February 3, 2017

Nederlands -- BENJAMIN FULFORD:30:01:2017

Jongens blijven altijd jongens terwijl het jaar van de Haan begint en oorlog  opdoemt aan de horizon
30 januari 2017


De oorlogstrommels slaan terwijl het met testosteron beladen jaar van de Haan begint en de jongens zich klaar maken om te laten zien wie de grootste en de gemeenste is. De grootste waarschuwingen komen van China, wat heeft gezien dat velen van zijn’rode lijnen’ werden overschreden, op zijn minst verbaal, door de macho beladen administratie van VS president Donald Trump. Het vuurwerk kan beginnen na 5 februari wanneer de Chinese Nieuwjaars vakantie is afgelopen, beweren Chinese geheime dienst en secret society bronnen. Zoals de Chinezen hebben gewaarschuwd, als ze een actie uitvoeren zal het “onverwachts en erger zijn dan je je kunt voorstellen.”

Ondertussen is de Trump administratie te druk bezig geweest met het opnieuw tekenen van de kaarten van het Midden Oosten en heeft het te maken met een strijd om de macht in het Westen om volledig te kunnen waarderen wat er zal gebeuren als China een militaire actie onderneemt.

Laten we, voordat we terug gaan naar wat China zou kunnen doen, eens kijken naar het nieuwe Midden Oosten dat door de Trump administratie wordt gecreëerd terwijl ze handelt samen met Rusland. Wat we zien is dat de regio verdeeld wordt in drie sferen van invloed. Een is Turkije met uitgebreide zones van invloed welke Syrië en Irak binnendringen. De andere is het Perzische (Iranese) rijk dat zich nu uitbreidt in Irak, centraal Syrië en Libanon. De derde is de Arabische zone, inclusief Egypte, de Golfstaten, Soennitische delen van Irak, Jordanië en Israël. Militair gezien hebben de Russen en Amerikanen hun gebieden van invloed verdeeld met Rusland aan het Oosten van de Eufraat en de VS in het Westen. De kaart hieronder laat de nieuwe invloedzones in Syrië zien.
Zoals vele geschikte waarnemers hebben opgemerkt, Trump heeft beloofd om ISIS te vernietigen binnen een maand zelfs wanneer hij onverdeelde steun beloofd aan Israël, de belangrijkste sponsor van ISIS. Wat er werkelijk gebeurt is, is dat de Saudische monarchie de fundamentalistische Wahab geestelijkheid (die ze in het geheim haten) gaat aanpakken terwijl de Israëliërs zullen afrekenen met fundamentalistische Zionistische fanatiekelingen, welke twee kanten van dezelfde ISIS munt betekenen. De beloning hiervoor zal de overleving van de golf monarchieën en nieuwe pijplijn routes voor gas export naar Europa via Israël en Turkije betekenen.

Voor het Trump regiem, zal het oplossen van de situatie in het Midden Oosten het makkelijke deel zijn. Trump heeft aangekondigd door het ophangen van een portret van Rotschild (Fed) wreker Andrew Jackson dat hij ook van plan is het moeilijke deel aan te pakken, afrekenen met de Federale Reserve Raad, in het Witte Huis, merken Pentagon bronnen op. Dit is niet iets dat de militaire regering van de VS in staat is om op te lossen voornamelijk door het binnenwandelen van Fed hoofdkwartieren en het bijeenjagen van bankiers of zelfs door het bombarderen van leden van de Rothschild familie. Het zal eerder inhouden dingen regelen met China.

Hier is hoe een bron dicht bij de Rothschilds de situatie beschreef. “De Rotschilds hebben zich ingegraven in China, en hebben dit al vele jaren gedaan. Al hun goud en liquide goederen bevinden zich in China….Alles dat gebeurd is, is lang van tevoren goed doordacht en gepland.”

Bronnen bij de Chinese geheime diensten en geheime genootschappen vertelden vertegenwoordigers van de White Dragon Society vorige week dat als China besloot om militaire actie te ondernemen het niet in sterke VS gebieden zal gaan spelen door het opzoeken van een marine strijd in de Zuid Chinese Zee. Eerder zouden ze Noord Korea, Thailand, Maleisië, Indonesië en India overnemen in een felle uithaal, zeggen de bronnen. Omdat Vietnam een harde noot om te kraken zal zijn zullen ze het met rust laten, zeggen ze.

CIA bronnen in Indonesië bevestigen dat miljoenen Chinezen Indonesië binnen zijn gegaan in de afgelopen jaren nadat de regering van Joko Widodo (Jokowi) visa beperkingen heeft afgeschaft. De Indonesiërs zijn ook nog steeds boos over de moord op President  Sukarno door de CIA en de daaropvolgende vernietiging van een Sukarno/Kennedy plan om een nieuw financieel systeem te beginnen. Om die reden steunen Indonesiërs sterk een nieuw in Azië gecentreerd financieel systeem.

De Chinezen zeggen dat ze zich er volledig bewust van zijn dat de VS wraak zou nemen op zulk een actie door het afsluiten van de Straat van Hormuz en de Straat van Malacca en op die manier veel van hun olie zou afsnijden. Echter, de Chinezen zijn voorbereid op zo een gebeurtenis door het systematisch bouwen van olie en gas pijpleidingen en door het verminderen van hun afhankelijkheid van olie dat arriveert met een tanker vanuit het Midden Oosten. De Chinezen gebruiken in ieder geval 80% kolen voor hun energiebehoeften en zoals dingen nu ervoor staan, zal slechts een kwart van hun olie import op die manier worden afgesneden door zo een actie.

Verder, weten ze dat de Russen een bevolking hebben van slechts 10 miljoen in Siberië en dat ze dit grote gebied alleen kunnen beschermen vanuit China met een volledige nucleaire oorlog. De Russen, misbruikt door de Westerse machten gedurende zo vele jaren, zijn ook op hun hoede voor de plotselinge Westerse romantische aantrekking voor een Christelijke (witte) alliantie. Zoals een FSB bron vroeg aan een lid van de WDS in reactie op de nieuwe Amerikaanse vriendelijkheid, “wat is er gebeurd met de BRICS?” Er werd ze verteld dat de wereld niet langer verdeeld zou blijven in met elkaar wedijverende blokken maar eerder dat vanaf nu iedereen vrienden zal zijn. De bodemlijn is dat de Chinezen er zeker van zijn dat de Russen neutraal zullen blijven als ze de militaire acties uitvoeren die hierboven worden beschreven.

De Russen en hun Servische bondgenoten, echter, hebben de neiging om wraak te nemen vanwege de vernietiging van Joegoslavië door Kosovo binnen te vallen. Beweren gnostische Illuminatie bronnen. Dit zou de Slavische bevolking de gelegenheid geven de controle te nemen over de mineraal bronnen in Kosovo welke in eerste instantie de reden waren waarom Joegoslavië werd vernietigd, zeggen ze. De Russen hebben ook nog wat recht te halen in het Oostelijke deel van de Oekraïne. Met andere woorden, de Russen proberen misschien voordeel te halen uit de afleiding veroorzaakt door enige Chinese actie om oude geschillen recht te zetten in Oost Europa.

Niettemin, de Chinezen zijn pragmatisch en weten dat een win-win oplossing oneindig veel meer te verkiezen is boven de hierboven beschreven scenario’s. Om die reden, steunen ze het WDS plan voor een nieuwe meritocratisch bemand bureau voor toekomstplanning dat een enorme Oost/West campagne zou coördineren om een einde te maken aan armoede en de vernietiging van het milieu. Zo een campagne zou de aanleg van tunnels inhouden welke Alaska met Eurazië verbindt, Japan met Eurazië en Afrika ook met Eurazië. De grote projecten zouden ook het veranderen van de woestijn in een groene vlakte inhouden en het bijvullen van de oceanen met vis enz.

De Aziaten zeggen ook dat ze bereid zijn om een Westerling te accepteren aan het hoofd van zo een bureau zo lang als zijn opvolger een Aziaat is. Daarna zou de baan gaan naar de meest geschikte persoon, maakt niet uit welke etnische of culturele achtergrond.

Zelfs als de VS vermijdt om oorlog met China uit te lokken, kan het Trump regime eenvoudigweg niet de Federale Reserve Raad overnemen omdat de VS dollar niet wordt gecontroleerd door de VS. Meer dan 100 naties, inclusief Canada en het grootste deel van Europa, geven al een voorkeur aan voor de door de Chinezen geleidde AIIB en zijn akkoord gegaan met het nieuwe “quota voor koolstof uitstoot” internationaal financieel stemmenregiem. Als de VS eenzijdig probeert dit over te nemen, worden ze geïsoleerd en komen ze er snel achter dat ze niet langer de salarissen kunnen betalen van het leger van de VS dat verspreid zit in 800 bases over de hele wereld.

Het alternatief voor Trump, en dit heef deze nieuwsbrief al lang aanbevolen, is om VS schatkist dollars uit te geven gecontroleerd door de VS regering. Deze dollars kunnen worden uitgegeven in hoeveelheden die de regering wil betalen aan de VS infrastructuur, onderwijs, binnenlandse militaire activiteiten, onderzoek en ontwikkeling enz. Internationaal zou het de waarde hebben van ongeveer de helft van de internationale VS dollar. Dit zou de industrie van de VS opnieuw in een mum concurrerend maken en leiden naar een enorme investering, toerisme en export explosie voor de VS. In tegenstelling hiermee zal de Chinese import in een mum verdubbelen in prijs

In zo een geval zijn de Aziaten overeen gekomen dat het bureau voor nieuwe toekomstplanning door zal gaan met het financieren van planeetvriendelijke activiteiten van het leger van de VS in de wereld. Het enige alternatief dat Trump zou hebben is het verhogen van tarieven, maar, als je kijkt naar wat er in Argentinië gebeurde na de Tweede Wereldoorlog, zou dit leiden naar een langzame degeneratie van een geïsoleerde VS naar een derde wereldstatus.

In ieder geval, dit zijn allemaal zaken waarbij de Trump administratie verder betrokken zal raken nadat de machtsstrijd in het Westen eindigt. Aan dit front, hadden bronnen bij het Pentagon vele nieuwe ontwikkelingen te melden.

“Na het bezoek van Trump aan het Pentagon op 27 januari, krijgt het leger misschien toegang tot een Braziliaanse kruisraket basis in het Amazonegebied om de drugskartels van Bush te stoppen, ISIS en het doen van undercover operaties,” beweren de bronnen. Ter toevoeging, de bronnen melden dat een “Cabal basis in San Diego werd opgeblazen op 24 januari.”

In nog een andere ontwikkeling, “na Trumps reis naar Langley [hoofdkwartier van de CIA] en [Generaal Joseph] Dunfords reis naar Brussel, richten de CIA en Europa zich nu op Soros en zijn NGO,” beweren de Pentagon bronnen. Het individu Soros is waarschijnlijk dood maar de Soros de Rothschild front organisatie staat op het punt om ook ontmanteld te worden, zo schijnt het.

Het andere ding dat de Pentagon bronnen melden is dat “Met [drugshandelaar Joaquin] “El Chapo”[Guzman], die zingt als een kanarie, stuurt Trump misschien feds om Chicago over te nemen, het centrum van de aan de CIA gelinkte Mexicaans kartel drug verspreiding terwijl ze Mossad baas [Chicago burgemeester] Rahm Emanuel kwijtraken.”

Met al dit macho gedoe dat gaande is is het misschien een goed moment je voor te stellen wat een kalmere vrouwelijke stem te zeggen heeft. Terwijl we niet kunnen vermoeden wat Koningin Elizabeth, wie 12 VS presidenten heeft ontmoet,…. zou zeggen over de huidige gebeurtenissen, ik wil wedden dat haar advies zoiets zou zijn als “hou je bezig met liefde niet met oorlog.”

http://twistedsifter.com/2013/01/pictures-of-queen-elizabeth-with-us-presidents/

In een laatste aantekening, het bezoek aan Antarctica is voorlopig op de lange baan geschoven.


Vertaling: Lia

 

ARRIVING IN CHINA

Ver a imagem de origemKriegsgefangenenlager in Amerika


Von Larry Romanoff, 02. Juni 2020

Übersetzung: K.R.

*

Hinweis an die Leser: In Anbetracht der immensen Bedeutung dieses Themas leiten Sie diesen Artikel bitte über Ihren E-Mail-Verteiler weiter und posten Sie ihn in Ihren Blogs, Internetforen usw., mit der Bitte, dass jeder, der irgendwelche Details oder Familiengeschichten kennt, die Licht auf diese Ereignisse werfen könnten, diese bitte direkt an den Autor unter 2186604556@qq.com weiterleitet.


DEUTSCH ENGLISH ESPAÑOL ITALIANO NEDERLANDS PORTUGUÊS SVENSKA

Diese Geschichte hat alle Voraussetzungen, um sich für eine Verschwörungstheorie zu qualifizieren und macht vielleicht keinen Sinn für Sie ohne einige Hintergrundinformationen über den Zusammenhang.

Bevor die USA in den Ersten Weltkrieg eintraten, wurde eine enorme, jahrelange antideutsche Propagandakampagne von der Creel-Kommission entfesselt, die von Walter Lippman und Edward Bernays geleitet wurde, letzterer war ein Neffe von Sigmund Freud. (1) (2) Die öffentliche Literatur griff alles Deutsche in Amerika an, auch Schulen und Kirchen. In vielen Schulen wurde den "reinen Amerikanern" verboten, die deutsche Sprache zu unterrichten, und die Verwalter wurden aufgefordert, "alle illoyalen Lehrer", also alle Deutschen, zu entlassen. Die Namen unzähliger Städte wurden geändert, um ihren deutschen Ursprung zu eliminieren: Berlin, Iowa wurde zu Lincoln, Iowa. Deutsche Lebensmittel und Namen von Gerichten wurden aus den Restaurants verbannt; Sauerkraut wurde zu "Freiheitskraut", Dackel wurden zu "Freiheitshunden" und Deutsche Schäferhunde zu "Elsässern".

LESEN MEHR

bf pic

APPEAL


APPEAL TO THE LEADERS OF THE NINE NUCLEAR WEAPON STATES

(China, France, India, Israel, North Korea, Pakistan, Russia, the United Kingdom and the United States)

中文 DEUTSCH ENGLISH FRANÇAIS ITALIAN PORTUGUESE RUSSIAN SPANISH


Larry Romanoff,

contributing author

to Cynthia McKinney's new COVID-19 anthology

'When China Sneezes'

When China Sneezes: From the Coronavirus Lockdown to the Global Politico-Economic Crisis

manlio +maria

上海的月亮

World Intellectual Property Day (or Happy Birthday WIPO) - Spruson ...


LARRY ROMANOFF on CORONAVIRUS

Read more at Moon of Shanghai

V.P. 2007

EN video comitato

20 questions to Putin


President of Russia Vladimir Putin:

Address to the Nation

Address to the Nation.

Erdogan


Imagem

00
PT -- VLADIMIR PUTIN na Sessão plenária do Fórum Económico Oriental

Excertos da transcrição da sessão plenária do Fórum Económico Oriental

Joint news conference following a Normandy format summit

https://tributetoapresident.blogspot.com/2019/12/joint-news-conference-following.html

Joint news conference following the Normandy format summit.

irmãos de armas


Legendado em PT. Clicar em CC, escolher PT.

índice


“Copyright Zambon Editore”

PORTUGUÊS

GUERRA NUCLEAR: O DIA ANTERIOR

De Hiroshima até hoje: Quem e como nos conduzem à catástrofe

ÍNDICE

TRIBUTE TO A PRESIDENT


NA PRMEIRA PESSOA

Um auto retrato surpreendentemente sincero do Presidente da Rússia, Vladimir Putin

CONTEÚDO

Prefácio

Personagens Principais em 'Na Primeira Pessoa'

Parte Um: O Filho

Parte Dois: O Estudante

Parte Três: O Estudante Universitário

Parte Quatro: O Jovem especialista

Parte Cinco: O Espia

Parte Seis: O Democrata

Parte Sete: O Burocrata

Parte Oito: O Homem de Família

Parte Nove: O Político

Apêndice: A Rússia na Viragem do Milénio


The Putin interviews


The Putin Interviews
by Oliver Stone (
FULL VIDEOS) EN/RU/SP/FR/IT/CH


http://tributetoapresident.blogspot.com/2018/07/the-putin-interviews-by-oliver-stone.html
Followers